Greek GSX-R forum
Ατμοκαθαριστης :-) Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ατμοκαθαριστης :-) Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ατμοκαθαριστης :-) Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ατμοκαθαριστης :-) Poll_l10Ατμοκαθαριστης :-) Poll_c10Ατμοκαθαριστης :-) Poll_r10 
JIMK7
Ατμοκαθαριστης :-) Poll_l10Ατμοκαθαριστης :-) Poll_c10Ατμοκαθαριστης :-) Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ατμοκαθαριστης :-)

Πήγαινε κάτω 
+4
kontos 750
panosk8
Miou
magiaklaniakeksatmisi
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

Ατμοκαθαριστης :-) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΤετ 19 Σεπ 2012, 23:47

Πριν αρχισετε το δουλεμα ολοι Very Happy bounce σημερα επεσε στα χερια μ ενας ατμοκαθαριστης της αδερφης μ π ηθελε επισκευη στο καλωδιο.. ε και αφου τον εφτιαξα κ ειχα κ την μηχανη διπλα λεω δεν δοκιμαζω να δω τι κανει..
δεν ξερω αν ειμαι ο πρωτος (αν κ δεν νομιζω) αλλα παιδια ειλικρινα κανει παπαδες.. ειχα ενα-δυο πανακια κ ψεκαζα κ σκουπιζα... βγαζει τα παντα ευκολα (χωματα,κουνουπια,σκονες κ.α.) .. ασε π φτανει παντου.. δεν νομιζω ν κανει ζημια σε βερνικι γιατι η θερμοκρασια ειναι ανεκτη .. δεν ξερω αλλα αυριο παω να αγορασω ενα κ εγω.. ασε π κανει κ για το σπιτι... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 00:01

δεν υπαρχεις ρε .....

ακου εκει ατμοκαθαριστη για την μηχανη ......

xaxa xaxa xaxa xaxa
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 01:15

Βαρατε βαρατε αλλά αλεξ αν έρθεις σαλονικη εγώ δεν θα στην ατμισω όσο κ αν παρακαλας, ν μείνει βρώμικη ..
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 01:28

fatsa fatsa fatsa fatsa fatsa
Ατμοκαθαριστης :-) Merito
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 01:53

υπαρχει πλυντηριο στην καλλιθεα που καθαριζει με ατμο...παω το αυτοκινητο εκει και κανει καλη δουλεια.λες να δοκιμασω και στη μηχανη??? scratch
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 02:04

εχω κι εναν τετοιο, κινεζικο βεβαια. λες να δοκιμασω scratch scratch

panosk8 έγραψε:
fatsa fatsa fatsa fatsa fatsa
Ατμοκαθαριστης :-) Merito

lol! lol!
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 03:19

Χαχα... Πανοοοο... Άντε έλα να σε ψεκασω..
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 08:23

Σιγουρα ειναι μεγαλη ευκολια,αλλα δεν νομιζω να το διακινδυνευα.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 10:07

No Fear έγραψε:
Σιγουρα ειναι μεγαλη ευκολια,αλλα δεν νομιζω να το διακινδυνευα.

γιατι ρε γιαννη? τι φοβασε ? ιαπωνεζικο ειναι το μηχανακι σου δεν ειναι ιταλικο ..... fafoutis
δεν παθενει τιποτα ρε.....

ααα ναι ξεχασα το κουστουμι ειναι κινεζικο ... και εγω θα το φοβομουνα μην εξαφανιστουν τα αυτοκολλητα.... lol! χαχαχα χαχαχα

πλακα κανω ετσι ... μην μπει παλι ο αδερφος σου και αρχισει τπτ τρελα οτι τα εχω μαζι σας....
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 12:55

μα καλα δεν ντρεπεσαι ρε Αλεξανδρε? Μια φορα σου καναμε παραπονο και μας εχεις στην μπουκα-μουαχαχαχα. Εγω τουλαχιστον εγινα κουρτινακιας οπως ειδες και δεν ποσταρω. :P

Περαν της πλακας για τα αυτοκολλητα του κουστουμιου δεν νομιζω να ειναι το καλυτερο σεναριο!!!

Ατμοκαθαριστη εχω δοκιμασει φιλου στο αμαξι και στο μηχανοστασιο αυτου.

Σε πλαστικα κουστουμια στην μηχανη δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να τα ψεκαζεις...λογω θερμοκρασιων. Στο αμαξι μια χαρα καθαριζεις το εσωτερικο του παντως.

Ομως...οι φθηνοι των 20 ευρω δεν εχουν μεγαλο μποιλερ. Αν καθαριζεις το αμαξι πρεπει συχνα να σταματας για να ατμοποιει το απεσταγμενο. Φευγουν κατι φορες σταγονιδια που ειναι σπαστικα επανω στα υφασματα κτλπ.

Στο μηχανοστασιο παιδες κανει δουλεια αλλα πρεπει να εχεις φουλ προσβαση στα σημεια και να χρησιμοποιεις και καποιο καθαριστικο. Αλλιως απλα απλωνεις την βρωμια, δεν την καθαριζεις σωστα. Δηλαδη για μερακλιδικες δουλειες θελεις και καθαριστικο. Εχω της meguiars το engine cleaner το οποιο θελω να δοκιμασω καποια στιγμη στο μηχανακι-αμαξι παρεα με ατμο. Οχι οτι εχω μπιχλα, πιο πολυ σκονη.

Με λιγα λογια θελω και εγω να απρω εναν γιατι ειναι ευκολια ομως με μεγαλο μποιλερ γιατι και πεφτει η πιεση-παροχη του ατμου σχεδον αμεσα + δεν εχεις διαρκεια στο καθαρισμα. (σταματα να ετοιμασει ατμο-γεμισε απεσταγμενο-περιμενε να κανει ατμο και να σηκωσει πιεση κτλπ κτλπ)
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 14:02

επειδη σε βλεπω ενημερωμενο και ψαγμενο με αυτα τ αδιαβολικα μηχανηματα...
πως και δεν κοιτας για κανενα karcher ?πιστευω οτι αυτη η εταιρεια θα εχει κατι καλο και προσιτο οικονομικα.... σιγουρα παντως θα εχει καλα και ακριβα ( επαγγελματικα )

αλλα ρε παιδια μου φαινεται πολυ περιεργο να καθαριζει με τον ατμο βρωμιες απο το λαδι-γρασα .. πχ την πισω ζαντα και το ψαλιδι μπορει να τα καθαρισει χωρις κανενα χημικο?? ή το αριστερο μερος κατω απο την ουρα που πιτσιλαει η αλυσιδα γρασσα?

κλημηηηηηηη λεγε ρεεεεε να ανεβω θεσ/κη για ενα καθαρισματακι????
θα καθαρισεις ολα τα πεθαμενα εντομα απο το μουτρακι του κ5????
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠεμ 20 Σεπ 2012, 15:20

Έλα αλεξ εσύ εδώ κ μόνο με τα ζουζουνια δεν θα ασχολησαι :-) .. Δες τα γρασα τα πολύ παλιά σίγουρα θέλουν λίγο παραφινελαιο αλλά για σκονες, χώματα κ ειδικά τα ζουζουνια είναι ότι πρέπει γιατί είναι ζεστό κ τα ξεκολλαει.. Σίγουρα δεν κάνει για πλύσιμο μετα από βροχή αλλά για σχετικά καθαρό μηχανάκι κάνει.. Σίγουρα όμως κάνει για σημεία ο δεν παει το χέρι .. Αυτός π έχω εγώ είναι χειρός (30 ε ) κ σχετικά κρατάει πολύ μέχρι να πέσει η πίεση.. Επίσης αν θες να κανείς καλή δουλειά ( ειδικά στο έσωτ τ αυτοκινήτου ) θες και ένα καθοριστικό όπως είπε κ ο φίλος .. Α καθαριζεις κ το κράνος από μέσα άμα λαχει
Sotos27
Normal gixxer
Normal gixxer
Sotos27

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 320
Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 01:47

Miou έγραψε:
πως και δεν κοιτας για κανενα karcher ?πιστευω οτι αυτη η εταιρεια θα εχει κατι καλο και προσιτο οικονομικα.... σιγουρα παντως θα εχει καλα και ακριβα ( επαγγελματικα )

αλλα ρε παιδια μου φαινεται πολυ περιεργο να καθαριζει με τον ατμο βρωμιες απο το λαδι-γρασα .. πχ την πισω ζαντα και το ψαλιδι μπορει να τα καθαρισει χωρις κανενα χημικο?? ή το αριστερο μερος κατω απο την ουρα που πιτσιλαει η αλυσιδα γρασσα?

Πανε σε ενα Σουπερμαρκετ και παρε ενα μπουκαλι παραφινη . 3-4 Ε εχει. Βγαζει Τα παντα απο γρασα με ενα απλο πανακι.
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 09:09

Miou έγραψε:

γιατι ρε γιαννη? τι φοβασε ? ιαπωνεζικο ειναι το μηχανακι σου δεν ειναι ιταλικο ..... fafoutis
δεν παθενει τιποτα ρε.....

ααα ναι ξεχασα το κουστουμι ειναι κινεζικο ... και εγω θα το φοβομουνα μην εξαφανιστουν τα αυτοκολλητα.... lol! χαχαχα χαχαχα

πλακα κανω ετσι ... μην μπει παλι ο αδερφος σου και αρχισει τπτ τρελα οτι τα εχω μαζι σας....
Θα σου ελεγα να λυσουμε τις διαφορες μας στην πιστα τον Οκτωμβριο,αλλα δεν θα εχω τον Δημητρη μαζι για support. χαχαχα χαχαχα χαχαχα
Με ατμοκαθαριστη εχω καθαρισει το εσωτερικο του αυτοκινητου,αλλα δεν ειδα καποια διαφορα,δεν ηταν λερωμενο το αυτοκινητο εξαλλου.
Τα πατακια παντως που εκανα και ειχε κολλησει μια τσιχλα,νομιζα πως ηταν ισως πισσα,την εβγαλε για πλακα!
Οσο για το πλυσιμο moto και auto,σφουγγαρακι,σαπουναδα κτλ.
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 09:53

Μουχαχα, θα ερθω εστω για βολτα ρε στο τρακ ντει γιατι ολοσωμη δεν βρεθηκε ακομη.
Θα φερω και το ροπαλο μαζι μην μασας Very Happy
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 10:08

Sotos27 έγραψε:
Miou έγραψε:

Πανε σε ενα Σουπερμαρκετ και παρε ενα μπουκαλι παραφινη . 3-4 Ε εχει. Βγαζει Τα παντα απο γρασα με ενα απλο πανακι.

βρε σωτο το ξερω αυτο ... εχω μαθει ολα τα μυστικα του καλου παραφινελειου , υγρου κεριου , καθαρο πετρελαιο ,καθαρη βενζινη ,wd40 και ο,τι αλλο καθαριστικο υπαρχει ....
απλα ρωταω εαν ο ατμοκαθαριστης μπορει να καθαρισει τετοιου ειδους βρωμιες γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιο πραγμα ... με πιεστικα που εχω ασχοληθει δεν μπορουσαν να καθαρισουν τετοιες βρωμιες....
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 13:51

Οχι ο ατμοκαθαριστης ΔΕΝ θα σου βγαλει τις βρωμιες αυτες αν δεν πεσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριψιμο... Smile
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 14:06

παπ@ρια λοιπον ... συνεχιζω με παραφινελειο που δεν θελει τριψιμο ....
μολις περασεις το ποτισμενο πανακι φευγουν ολα με την μια .....
Sotos27
Normal gixxer
Normal gixxer
Sotos27

Άντρας Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 320
Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΠαρ 21 Σεπ 2012, 20:26

Miou έγραψε:
παπ@ρια λοιπον ... συνεχιζω με παραφινελειο που δεν θελει τριψιμο ....
μολις περασεις το ποτισμενο πανακι φευγουν ολα με την μια .....

+1000

Να φανταστείς προχθές καθάρισα αλυσίδα με παραφίνη και τη σκούπισα με το Microfiber πανάκι που στεγνώνουμε το μότο. Δεν ξέρω γιατί το έκανα... Μαλακιστικα κοινώς...

Οπότε το πανάκι έγινε Κατράμι από πράσινο.

Το βάζω λοιπόν σε ένα κουβά με μισό μπουκάλι χλωρίνη + Βραστό νερό το άφησα 1 μέρα... το βγάζω.... Κατράμι τα ίδια... το επλυνα 10 φορες... παλυ κατράμι ... Λέω ρε λες να το πλακώσω στην παραφίνη?

Ρίχνω λοιπόν μπόλικη παραφίνη το αφήνω μεσα 5 λεπτά... μετά σαπουνάδα και ξανάδα το πράσινο χρωματάκι !!!!!!!
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ατμοκαθαριστης :-)   Ατμοκαθαριστης :-) EmptyΣαβ 22 Σεπ 2012, 09:23

Το πανακι αυτο οπως εισαι το σουταρεις...

Και γενικοτερα θες 2 σφουγγαρια. Ενα για ψηλα στην μοτο και ενα χαμηλα στο φαιρινγκ, ψαιλι κτλπ. Επανω που ειναι καθαρη η μηχανη συνηθως θα εχεις ενα σφουγγαρι. Οχι σφουγγαρι σουπερ μαρκετ και μλκιες. Αυτο που ειναι σαν μαλλι απο προβατο. Αυτα εχουν την ιδιοτητα οτι ρυπους και σκονες-πετραδακια τραβανε με το πλυσιμο να τα κρατουν στο εσωτερικο τους. Αρα δεν ξυνεις με την βρωμια το βερνικι-χρωμα...Δημιουργωντας αραχνη και τα σχετικα...ποσο μαλλλον στα πλαστικα που με το παραμικρο γινονται κωλος.

Σουτ λοιπον και μην το ακουμπησεις ποτε στο μηχανακι παλι. Και τα σφουγγαρια-γαντια μαλλον γιατι οπως ειπα δεν κανουν, μετα απο καθε πλυσιμο στο πλυντηριο η στο χερι πλυσιμο να καθαριζουν...

Ατμοκαθαριστης :-)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com