| Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; | |
|
+7Opeth T.R.E magiaklaniakeksatmisi giannisK6 Miou No Fear Antonios_gsxr 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 16:14 | |
| Παιδιά, σκέφτομαι να πουλήσω την akrapovic που φοράει το μηχανάκι μου, αλλά δεν ξέρω πόσο να την κοστολογήσω.. Φωτογραφίες της και video έχω στην παρουσίαση που του είχα κάνει και φαίνεται παρακάτω https://gixxer.forumgreek.com/t6999-topicΔεν είναι ολόσωμη. Έχει carbon τελικό και τιτανίου mid pipe. Πόσο κοστολογείται; Δεν έχω ιδέα από τιμές και πόσο περίπου πρέπει να την βάλω για να φύγει κτλ. Πείτε μου εσείς που σίγουρα θα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου εδώ στο forum. | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 19:33 | |
| Γιατι δεν την κρατας Αντωνη,τι εχεις βαλει στο μυαλο σου? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 19:42 | |
| ενα τελικο ειναι ( ωραιο ομως) ποσο να το βαλεις δλδ? δεν πιστευω οτι μπορεις να το βαλεις πανω απο 350ε ... κοιτα και στο καρ να παρεις καμια ιδεα για το ποσο παιζουν .... | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 19:55 | |
| - No Fear έγραψε:
- Γιατι δεν την κρατας Αντωνη,τι εχεις βαλει στο μυαλο σου?
Έχω στο μυαλό μου brocks ολόσωμη (μαύρη), με μονό τελικό και bazzaz με shifter! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 19:59 | |
| Εμφανισιακα κατα τη γνωμη μου δε συγκρινεται αυτη που εχεις,ειδικα με Brocks που τις θεωρω απο τις πιο ασχημες...γιατι δε βλεπεις καμια yoshi διμπουκη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 20:05 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Εμφανισιακα κατα τη γνωμη μου δε συγκρινεται αυτη που εχεις,ειδικα με Brocks που τις θεωρω απο τις πιο ασχημες...γιατι δε βλεπεις καμια yoshi διμπουκη;
Εμένα πάντοτε μου άρεσαν απίστευτα οι διπλές.. Αν πάω για διπλή, τότε πάω με 1000 για τις διπλές akrapovic, σαν αυτήν που έχω σε σχήμα! Τις θεωρώ πανέμορφες! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 21:41 | |
| Αντωνη εγω δεν θα την αλλαζα.Ειναι καλη ποιοτικα και μονη.Οι διπλες σε επιβαρυνουν και με επιπλεον βαρος. Σκεφτηκες ισως να παρεις την υπολοιπη εξατμιση απο τους λαιμους και να την κανεις πλεον ολοσωμη? Εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 22:21 | |
| - No Fear έγραψε:
- Αντωνη εγω δεν θα την αλλαζα.Ειναι καλη ποιοτικα και μονη.Οι διπλες σε επιβαρυνουν και με επιπλεον βαρος.
Σκεφτηκες ισως να παρεις την υπολοιπη εξατμιση απο τους λαιμους και να την κανεις πλεον ολοσωμη? Εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου! Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να μπω στην διαδικασία να ψάξω για λαιμούς κτλ και να κάνω το σύστημα ολόκληρο. Αν δεν είχε εξάτμιση όταν την είχα αγοράσει, τότε ναι, θα έβαζα εξ αρχής μία ολόσωμη και ότι άλλο χρειαζόταν για να λειτουργήσει σωστά το μηχανάκι. Για την brocks πάντως συμφωνώ πως σαν εμφάνιση δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο και δεν συγκρίνεται με την ακράπα, αλλά από την άλλη είναι πανάλαφρη, ιδιαίτερη, με πολύ κοντό τελικό και πιστεύω πως θα λατρέψω την βαβούρα που θα βγάζει! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 23:26 | |
| Αν θες βαβουρα βαλε μια Μ4,που ειναι και φθηνη.Πριν οταν σου ειπα για διμπουκη εννοουσα 'διτσουτσουνη' ,την dual exit | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Κυρ 23 Σεπ 2012, 23:47 | |
| απο αυτα που θες να κανεις (επειδη φοραμε την ιδια εξατμιση κ το ιδιο μηχανακι) θα κρατουσα λεφτα κ το μονο π θα εβαζα θα ηταν bazzaz με τρακτιον και qs..ηδη εχεις αρκετη δυναμη να εκμεταλευτεις.. τα χρηματα που θα δωσεις για το full κρατα τα για κατι αλλο οπως ενα σετ πολυεστερικα ή καμια δισκοπλακα ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ BREMBO RCS το μονο π εχω παραπονο απο την ακραπα ειναι οτι δεν θα με χαλουσε λιγο θορυβος ακομη στις χαμηλες στροφες κατα τ αλλα αρκετα ελαφρια κ ομορφη. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 00:52 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Γιατι δεν την κρατας Αντωνη,τι εχεις βαλει στο μυαλο σου?
Έχω στο μυαλό μου brocks ολόσωμη (μαύρη), με μονό τελικό και bazzaz με shifter! Ότι εξάτμιση και να βάλεις,αν δεν θες τράξιον τα υπόλοιπα σίφτερ κτλ τα φτιάχνεις και απ'τον εγκέφαλο εύκολα,δεν χρειάζεσαι Bazzaz | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 09:53 | |
| τελικα αντωνη ο μονος που σου ειπε εστω στο περιπου μια τιμη ειμαι εγω... παντως δεν ειναι καθολου κακη ιδεα να αγορασεις λαιμους και να την κανεις ολοσωμη .... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 10:04 | |
| | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 10:43 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 12:51 | |
- Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να μπω στην διαδικασία να ψάξω για λαιμούς κτλ και να κάνω το σύστημα ολόκληρο.
Αν δεν είχε εξάτμιση όταν την είχα αγοράσει, τότε ναι, θα έβαζα εξ αρχής μία ολόσωμη και ότι άλλο χρειαζόταν για να λειτουργήσει σωστά το μηχανάκι.
Για την brocks πάντως συμφωνώ πως σαν εμφάνιση δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο και δεν συγκρίνεται με την ακράπα, αλλά από την άλλη είναι πανάλαφρη, ιδιαίτερη, με πολύ κοντό τελικό και πιστεύω πως θα λατρέψω την βαβούρα που θα βγάζει! Τοτε,μιας και οπως φαινεται το εχεις παρει αποφαση,ξεκινα απο μια τιμη και μετα αναλογα την ανταποκριση την ριχνεις σταδιακα. Την βαβουρα θα την ευχαριστηθεις στην αρχη,αργοτερα πολυ πιθανον να σε κουραζει. Σου ειπα για ολοσωμη γιατι εχεις ηδη κατι πολυ ποιοτικο και με τους λαιμους θα το ολοκληρωσεις. Τωρα,αν και παλι δεν θες ολοσωμη,η σκεψη για πολυεστερικα κτλ ειναι ακομα καλυτερη! | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 15:56 | |
| μια χαρα ειναι η ακραπα δε κρατας τα λεφτακια σου για μια αναρτηση λεω γω. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 24 Σεπ 2012, 21:41 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Τρι 25 Σεπ 2012, 00:51 | |
Για την brocks πάντως συμφωνώ πως σαν εμφάνιση δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο και δεν συγκρίνεται με την ακράπα, αλλά από την άλλη είναι πανάλαφρη, ιδιαίτερη, με πολύ κοντό τελικό και πιστεύω πως θα λατρέψω την βαβούρα που θα βγάζει! αντε ιδιαιτερη να την πεις,φασαριοζικη να την πεις, αλλα πιο ελαφρυα? δηλαδη ενα φουλ συστημα τιτανιου η' ανοξειδωτου BROCKS ποση διαφορα εχει σε βαρος με ενα αντιστοιχο ACRAPOVIC. 100,200 γραμμαρια?γιατι παραπανω δεν εχει. | |
|
| |
atimo88 Jr.gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2015
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 06 Απρ 2015, 19:05 | |
| καλησπερα κ απο μενα...για να καταλαβω..η acrapovic πουληθηκε?πουλιεται?κ ποσο? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Δευ 06 Απρ 2015, 23:30 | |
| Μετά από 3 χρόνια λογικά θα έχει πουληθεί | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; Τρι 07 Απρ 2015, 10:15 | |
| | |
|
| |
| Πόσο να κοστολογήσω την akrapovic;; | |
|