Greek GSX-R forum
Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_l10Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_c10Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_l10Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_c10Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Τελευταίες πινελιές :)

Πήγαινε κάτω 
+7
magfaria
Miou
mitsos
magiaklaniakeksatmisi
Vasilis Bourlokas
ghost
Georgio
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 01:10

καλό φαίνεται
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
mitsos
Normal gixxer
Normal gixxer
mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 03:03

εχω δοκιμασει agv και scorpion και το scorpion κατεμε ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ανωτερο με διαφορα gatzetakia(δοκιμασμενο 4 χρονια )
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 03:13

mitsos έγραψε:
εχω δοκιμασει agv και scorpion και το scorpion κατεμε ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ανωτερο με διαφορα gatzetakia(δοκιμασμενο 4 χρονια )
οκ thanks
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 10:06

γιωργο μην το σκεφτεσαι καθολου .....
τα σπαστα τα κρανη για εμενα δεν θα επρεπε να υπαρχουν ... αστα για τπτ μπατσους και ντελιβεραδες ...

επισης θα σου ελεγα οτι πας να κανεις εγκλημα με τα κρανη που κοιτας ...
θα πας να αγορασεις ενα απο τα πιο δυνατα και γρηγορα μηχανακια παραγωγης
και τσιγκουνευεσε τα λεφτα για το κρανος ενω απο την αλλη μας ρωτας για καλους συναγερμους και καλες κουλουρες-λουκετα... μας ρωτας και για αναβατωρια για την μηχανη που κοστιζουν πολλα λεφτα...
δλδ 32 ετων παιδι κοστολογεις το κεφαλι σου για 200ε?? ΜΟΝΟ ?
καλυτερα να περιμενεις 2 εβδομαδες ακομα πριν αγορασεις την μηχανη χωρις να καπνιζεις και να μαζεψεις αλλα200ε και να αγορασεις ενα καλο και σοβαρο κρανος .

μηχανη των 300χλμ με κρανος agv των 170ε ??? adffs adffs

επισης τα φθηνα agv τα θεωρω χειροτερα απο τα scorpio αλαλ ολα αυτα με αυτες τις τιμες τα θεωρω mal@kies για την μηχανη που θελεις να αγορασεις ...δεν κοιταζεις για κανα στρωμα μπουσα θελεις να αγορασεις ....

πραγματικα 100000000 φορες να αργησεις λιγο για την αγορα της μηχανης
παρα να αγορασεις αυτη την μηχανη και αυτα τα κρανοι και μετα απο 1 μηνα να λες τι mal@kies εκανες και αγορασες τετοιο κρανος ... να ξερεις το μπουσα δεν εχει καμια σχεση με το μηχανακι που ειχες παλια .... και το κρανος παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο οτι φανταζεσε οταν πας με 200 χλμ ... στα 250 αστο καλυτερα ......
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 10:21

οπως τα γραφει ο φιλος απο πανω!!

δωσε λεφτα να παρεις ενα πολυ καλο κρανος !
οσα περισσοτερα μπορεις δοσε !!

το κεφαλι σου βαζεις μεσα !!

(και εγω θα ελεγα ασχετα απο το μηχανακι που εχεις !)

και παπι να ειχα θα ειχα καλο κρανος
2wheels
Normal gixxer
Normal gixxer
2wheels

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Αριθμός μηνυμάτων : 161
Αγωνιζόμενος : Non
Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 12:02

συμφωνώ και εγω με τους προλαλήσαντες..
όσον αφορά το θέμα κράνους δώσε όσα αντέχεις περισσότερο.
μην τα λυπηθείς καθόλου για το κράνος.
μια και είσαι στην αναζήτηση κράνους,πάρε και αυτό το λινκ.
έχει να κάνει με την ποιότητα των κρανων μετά από δοκιμές αντοχής καθώς και τιμές σε λίρες.
http://sharp.direct.gov.uk/

nikosRR
Jr.gixxer
nikosRR

Άντρας Όνομα: : Nikos
Τόπος : Sparta
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 13:43

full face χωρις 2η σκεψη,ασε που θα κανεις καλο στην υγεια σου!!! fatsa
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 15:53

μάγκες έχετε απόλυτο δίκιο και έκανα μαλακία πήρα το AGV K-4 EVO πάω να το αλλάξω με το SHOEI QWEST BLOODFLOW TC-1
http://www.megastockbazaar.gr/product.asp?catid=237 αλλά δυστυχώς δεν θα μου φτάσουν και για να αλλάξω και τις γυναικάς μου. :(
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 35
Αριθμός μηνυμάτων : 335
Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 16:09

γιατί δεν περίμενες να πάμε μαζί ρε boy?αύριο το μεσημέρι θα μπορώ,το μέλος '77' είναι ο φώτης που έχει το dainese stock
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Στον κόσμο μου.
Αριθμός μηνυμάτων : 631
Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση.
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 16:53

paul22 έγραψε:
γιατί δεν περίμενες να πάμε μαζί ρε boy?αύριο το μεσημέρι θα μπορώ,το μέλος '77' είναι ο φώτης που έχει το dainese stock
Εχουμε καποια διευθυνση ή τηλ. για το συγκεκριμενο που λες?
Επισης , μαλον το γνωριζεις, μιας που εχεις περιορισμο στα χρηματα, πως τα μονοχρωμα κρανη, ειναι οικονομικοτερα. Μπορει και 200 ευρω περισοτερα, μονο και μονο για τα σχεδια που εχει επανω.
Μιας που ειμαι, και εγω σε αναζητηση εξοπλισμου, δεν ξερω αν το κριτηριο ειναι τα χρηματα, σαφως στις περισοτερες περιπτωσεις θα παρεις κατι καλυτερο, αλλα κατι που εκανε 300-400 ευρω και το πηρες για το κεφαλι σου, τωρα θα εχει πεσει τουλαχιστον 100 ευρω, οπως το AGV κ4 εβο για παραδειγμα, ή το στελθ της ιδιας εταιριας, που το εχει και συμφορουμιτης, και αλλοι που εχω συναντισει, δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για αυτα, και τωρα το στελθ εχει κανα 200αρικο νομιζω, και ας ειχαι 350-400 οταν ειχαι βγει(αν δεν κανω λαθος).
Φυσικα και να περιμενεις αν εχεις την δυνατοτητα για να παρεις ενα ποιο ακριβο κρανος, γιατι θα το παρεις μια φορα, αλλα υπαρχουν νομιζω και αξιολογα πλεον κρανη, σε χαμηλοτερες τιμες.(λογο κρισης, καινουριων μοντελων κτλ)
paul22
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 35
Αριθμός μηνυμάτων : 335
Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 17:21

το μαγαζί είναι στην θεσσαλονίκη είναι πάνω στην εθνικής αντιστάσεως πρίν αρχίσει η βασ. όλγας
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Στον κόσμο μου.
Αριθμός μηνυμάτων : 631
Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση.
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 17:44

paul22 έγραψε:
το μαγαζί είναι στην θεσσαλονίκη είναι πάνω στην εθνικής αντιστάσεως πρίν αρχίσει η βασ. όλγας
Σε ευχαριστω, τωρα ειδα οτι ειστε Θεσαλονικη mal@kies
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :)   Τελευταίες πινελιές :) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 24 Σεπ 2012, 18:21

paul22 έγραψε:
έλα ρε φίλε δεν περίμενα γιατί αύριο το πρωί πάω δράμα να την πάρω και έπρεπε να έχω κράνος θα πάμε για των συναγερμό παρέα Very Happy

Τελευταίες πινελιές :)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com