| Τελευταίες πινελιές :) | |
|
+7magfaria Miou mitsos magiaklaniakeksatmisi Vasilis Bourlokas ghost Georgio 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 01:10 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 03:03 | |
| εχω δοκιμασει agv και scorpion και το scorpion κατεμε ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ανωτερο με διαφορα gatzetakia(δοκιμασμενο 4 χρονια ) | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 03:13 | |
| - mitsos έγραψε:
- εχω δοκιμασει agv και scorpion και το scorpion κατεμε ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ανωτερο με διαφορα gatzetakia(δοκιμασμενο 4 χρονια )
οκ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 10:06 | |
| γιωργο μην το σκεφτεσαι καθολου ..... τα σπαστα τα κρανη για εμενα δεν θα επρεπε να υπαρχουν ... αστα για τπτ μπατσους και ντελιβεραδες ... επισης θα σου ελεγα οτι πας να κανεις εγκλημα με τα κρανη που κοιτας ... θα πας να αγορασεις ενα απο τα πιο δυνατα και γρηγορα μηχανακια παραγωγης και τσιγκουνευεσε τα λεφτα για το κρανος ενω απο την αλλη μας ρωτας για καλους συναγερμους και καλες κουλουρες-λουκετα... μας ρωτας και για αναβατωρια για την μηχανη που κοστιζουν πολλα λεφτα... δλδ 32 ετων παιδι κοστολογεις το κεφαλι σου για 200ε?? ΜΟΝΟ ? καλυτερα να περιμενεις 2 εβδομαδες ακομα πριν αγορασεις την μηχανη χωρις να καπνιζεις και να μαζεψεις αλλα200ε και να αγορασεις ενα καλο και σοβαρο κρανος . μηχανη των 300χλμ με κρανος agv των 170ε ??? επισης τα φθηνα agv τα θεωρω χειροτερα απο τα scorpio αλαλ ολα αυτα με αυτες τις τιμες τα θεωρω για την μηχανη που θελεις να αγορασεις ...δεν κοιταζεις για κανα στρωμα μπουσα θελεις να αγορασεις .... πραγματικα 100000000 φορες να αργησεις λιγο για την αγορα της μηχανης παρα να αγορασεις αυτη την μηχανη και αυτα τα κρανοι και μετα απο 1 μηνα να λες τι εκανες και αγορασες τετοιο κρανος ... να ξερεις το μπουσα δεν εχει καμια σχεση με το μηχανακι που ειχες παλια .... και το κρανος παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο οτι φανταζεσε οταν πας με 200 χλμ ... στα 250 αστο καλυτερα ...... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 10:21 | |
| οπως τα γραφει ο φιλος απο πανω!!
δωσε λεφτα να παρεις ενα πολυ καλο κρανος ! οσα περισσοτερα μπορεις δοσε !!
το κεφαλι σου βαζεις μεσα !!
(και εγω θα ελεγα ασχετα απο το μηχανακι που εχεις !)
και παπι να ειχα θα ειχα καλο κρανος | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 12:02 | |
| συμφωνώ και εγω με τους προλαλήσαντες.. όσον αφορά το θέμα κράνους δώσε όσα αντέχεις περισσότερο. μην τα λυπηθείς καθόλου για το κράνος. μια και είσαι στην αναζήτηση κράνους,πάρε και αυτό το λινκ. έχει να κάνει με την ποιότητα των κρανων μετά από δοκιμές αντοχής καθώς και τιμές σε λίρες. http://sharp.direct.gov.uk/ | |
|
| |
nikosRR Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Sparta Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2011
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 13:43 | |
| full face χωρις 2η σκεψη,ασε που θα κανεις καλο στην υγεια σου!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 15:53 | |
| | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 16:09 | |
| γιατί δεν περίμενες να πάμε μαζί ρε boy?αύριο το μεσημέρι θα μπορώ,το μέλος '77' είναι ο φώτης που έχει το dainese stock | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 16:53 | |
| - paul22 έγραψε:
- γιατί δεν περίμενες να πάμε μαζί ρε boy?αύριο το μεσημέρι θα μπορώ,το μέλος '77' είναι ο φώτης που έχει το dainese stock
Εχουμε καποια διευθυνση ή τηλ. για το συγκεκριμενο που λες? Επισης , μαλον το γνωριζεις, μιας που εχεις περιορισμο στα χρηματα, πως τα μονοχρωμα κρανη, ειναι οικονομικοτερα. Μπορει και 200 ευρω περισοτερα, μονο και μονο για τα σχεδια που εχει επανω. Μιας που ειμαι, και εγω σε αναζητηση εξοπλισμου, δεν ξερω αν το κριτηριο ειναι τα χρηματα, σαφως στις περισοτερες περιπτωσεις θα παρεις κατι καλυτερο, αλλα κατι που εκανε 300-400 ευρω και το πηρες για το κεφαλι σου, τωρα θα εχει πεσει τουλαχιστον 100 ευρω, οπως το AGV κ4 εβο για παραδειγμα, ή το στελθ της ιδιας εταιριας, που το εχει και συμφορουμιτης, και αλλοι που εχω συναντισει, δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για αυτα, και τωρα το στελθ εχει κανα 200αρικο νομιζω, και ας ειχαι 350-400 οταν ειχαι βγει(αν δεν κανω λαθος). Φυσικα και να περιμενεις αν εχεις την δυνατοτητα για να παρεις ενα ποιο ακριβο κρανος, γιατι θα το παρεις μια φορα, αλλα υπαρχουν νομιζω και αξιολογα πλεον κρανη, σε χαμηλοτερες τιμες.(λογο κρισης, καινουριων μοντελων κτλ) | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 17:21 | |
| το μαγαζί είναι στην θεσσαλονίκη είναι πάνω στην εθνικής αντιστάσεως πρίν αρχίσει η βασ. όλγας | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 17:44 | |
| - paul22 έγραψε:
- το μαγαζί είναι στην θεσσαλονίκη είναι πάνω στην εθνικής αντιστάσεως πρίν αρχίσει η βασ. όλγας
Σε ευχαριστω, τωρα ειδα οτι ειστε Θεσαλονικη | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τελευταίες πινελιές :) Δευ 24 Σεπ 2012, 18:21 | |
| - paul22 έγραψε:
- γιατί δεν περίμενες να πάμε μαζί ρε boy?αύριο το μεσημέρι θα μπορώ,το μέλος '77' είναι ο φώτης που έχει το dainese stock
έλα ρε φίλε δεν περίμενα γιατί αύριο το πρωί πάω δράμα να την πάρω και έπρεπε να έχω κράνος θα πάμε για των συναγερμό παρέα | |
|
| |
| Τελευταίες πινελιές :) | |
|