| καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου | |
|
+22Aristosk8 tsasbi κολτρέϊν kouzinas kentaurosk8 T.R.E AggelosK8 ripper busa respect demk6 sxlogo gabri teo46 Black Eagle Antonios_gsxr Painterz JIMK7 kostaskr6 Miou ghost giannisK6 dimitrisgsxrk8 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitrisgsxrk8 Jr.gixxer
Όνομα: : dimitris Τόπος : larisa Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : stous dromous ths larisas Hμερομηνία εγγραφής : 24/09/2012
| Θέμα: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Δευ 24 Σεπ 2012, 22:46 | |
| kalispera alania kainourgios sto club kai tha xreiastw th voitheia sas se oti afora me to gixxer mou...exontas sta xeria mou edw kai 2 xronia to k8 apofashsa na psaxtw gia kapoio programma sun antikofti.ti exetai na mou protinetai???
καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer moy . εχω στα χερια μου εδω και 2 χρονια το κ8 και αποφασισα για καπποιο προγραμμα + αντικοφτη. τι εχεται να μου προτεινετε??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 25 Σεπ 2012, 09:42, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Δευ 24 Σεπ 2012, 22:51 | |
| Power Comander V + autotune,για αψογη ρυθμιση των μιγματων και φλασαρισμα για καταργηση κοφτων και λοιπες ρυθμισεις. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Δευ 24 Σεπ 2012, 23:20 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 09:17 | |
| | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 09:42 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 16:55 | |
| Καλώς ήρθες στο gixxer Δημήτρη!
Άλλος ένας από Λάρισα! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 18:03 | |
| καλως ηρθες στην gixxeroπαρέα!! | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| |
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 19:37 | |
| welcome 2 (εχεις φοβερο μηχανακι σε καταπληκτικο χρωμα! ) | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 19:43 | |
| | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τρι 25 Σεπ 2012, 19:45 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 00:20 | |
| | |
|
| |
dimitrisgsxrk8 Jr.gixxer
Όνομα: : dimitris Τόπος : larisa Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : stous dromous ths larisas Hμερομηνία εγγραφής : 24/09/2012
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 08:59 | |
| αδερφε πολυ καλη η επιλογη που μου προτινες και αυτο ειχα σαν πρωτη εικονα στο μυαλο μου αλλα ειπα κατσε να ρωτησω κιολας για να μη κανω βιαστικες κινησεις και αντι για κατι καλυτερο να ειμαι παλι στα ιδια...εχω ακουσει και για το bazzaz kai gia to rabite καλα λογια αλλα προφανως θελω να επιλεξω οτι ποιο καλυτερο για το gixxer μου... | |
|
| |
dimitrisgsxrk8 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 09:25 | |
| καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα στην υπεροχη παρεα σας!!ευχαριστω κιολας και για τις ιδεες που μου προτινατε αν και εξαρχης σαν πρωτη εικονα στο μυαλο μου το comander v + autotune eixa αλλα εχω ακουσει και για το bazzaz kai gia to rabite καλα λογια και πριν κανω καμια λαθος επιλογη και μεινω στα ιδια λεω κατσε να ρωτησω και γενικα να δω τι ειναι καλυτερο για το κ8 μου και βασικα θελω να το φτασω οσο παει να το ανεβασω σε ιπποδυναμη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΤΕΡ!!!!μια παρενθενση ομως χωρις περεξηγησεις στον φιλο που μου προτινε για κ5..(αδερφε μου ναι μεν πολυ ωραιο και το κ5 και το κ6 αλλα με 2 κ5 και 1 κ6 οπου και τα 3 με ολοσομη πανω και φιλτρο και απλα δε με φτανανε και ποιος ο λογος να το δωσω?? το κ7 και το κ8 εχουνε διαφορετικη τεχνολογια ποιο εκσελιγμενη με 3 χαρτες πανω στο στριπτ και πολλα αλλα...αρα αδερφε μου ευχαριστω για τη προταση σου αλλα προτιμω το κ8 που εχω και ποιο καινουργιο και ποιο εκσελιγμενο απο ενα κ5.. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 09:30 | |
| Απλα μην του δινεις σημασια.....μικρος ειναι θα μαθει..... δωστου λιγο χρονο και θα τον μαθεις ο ανθρωπος ειναι ουγκ(κ5)...ουγκ(κ5)..... | |
|
| |
dimitrisgsxrk8 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 09:43 | |
| ΧΧΑΧΑΧΑΑΧ...ε μαααααα ετσι παει και εδω η τεχνολογια περπαταει και εκσελησεται και εγω θα δωσω το κ8 για να παρω κ5 ουτε οι αρουγκανοι δε τα κανουνε αυτα...... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 10:16 | |
| - dimitrisgsxrk8 έγραψε:
- ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΤΕΡ!!!!
Αν δεν ανοίξεις μοτέρ δεν κάνεις τίποτα πλέον Φίλτρο-πρόγραμμα εξάτμιση το πολύ να δου δώσει 10 ίππους,αλλα η μεγάλη διαφορά είναι όταν του βάλεις χέρι ( όπως και στη γυναίκα) | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 10:21 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 10:23 | |
| κι όλας !!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 10:55 | |
| - dimitrisgsxrk8 έγραψε:
- ΧΧΑΧΑΧΑΑΧ...ε μαααααα ετσι παει και εδω η τεχνολογια περπαταει και εκσελησεται και εγω θα δωσω το κ8 για να παρω κ5 ουτε οι αρουγκανοι δε τα κανουνε αυτα......
τι ιν τουτ παλι??? το οτι εχει 3 χαρτες στο κλιπ ον δεν σημενει οτι εχει και τεχνολογια .....αλλου την εχει την τεχνολογια του ... τωρα δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα ειναι γνωστο σε ολους μας οτι το κ5-6 ειναι το καλυτερο μοντελο που εχει βγαλει η σουζουκι.... οπως σου λεει και ο τρε αν δεν ανοιξεις μοτερ δεν κανεις και πολλα πραγματα... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 12:17 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου Τετ 26 Σεπ 2012, 12:20 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
κ οπως ειπε κ ο φιλος μιου τα κ5 ειναι τα ποιο γρηγορα κ ομορφα Και ειδικά τα άσπρα-μπλε!Μην ξεχνιόμαστε! | |
|
| |
| καλησπερα αλανια καινουργιος στο φορουμ και θα χρειαστω την βοηθεια σας σε οτι αφορα το gixxer μου | |
|