| Ποδι απο τιτανιο πλεον... | |
|
+41demk6 k8 600 kk maikstain κολτρέϊν paliouras39 Sotoner AggelosK8 ENDURASX ktm_21 kostaskr6 ripper Aristosk8 fotis_rizla sxlogo gabri teo46 T.R.E babis k8 Black Eagle nasos-v Antonios_gsxr ghost rsv4aprc cpantelo mitsos Miou GIXXERAKIAS busa respect kontos 750 No Fear Gixxerm@n mistiriodis_tsantakias Painterz spyroszx totoulis paul22 giannisK6 magfaria kentaurosk8 panos-ohli christ-r 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Πεμ 27 Σεπ 2012, 15:07 | |
| Gixxerολεωφορειο vs ταξι : 1-0 Οποιος τα βάζει με το gixxer το μετανιώνει. Είχα μια πολυ στενή επαφή ( σεξ) με ΤΑΡΙΦΑ το πρωι. Πήγαμε και αγκαλισμενοι μια απόσταση γύρω στα 5 μέτρα. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Πεμ 27 Σεπ 2012, 15:44 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Πεμ 27 Σεπ 2012, 19:27 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 09:18 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 13:10 | |
| εεεεεεεεεεε λιγα τα λογια σας ρε γιατι ειμαι και gixxerakias(με suzuki μηχανη αρα γνησιος) και ταριφας | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 13:31 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 14:01 | |
| χαλαρωστε ρε λιγο εννοειται οτι τοσες ωρες στο δρομο θα κανεις και τη βλακεια...εδω βολτα παμε με τα ι.χ. και κανουμε σε 10 λεπτα διαδρομη 10 βλακειες τι λεμε τωρα πειτε μου δλδ οτι τα πιο εξωφρενικα τα κανουν μονο ταριφες ε θα εισαστε ψευτες...σαφως και δεν εχω καποιο προβλημα και κανω πλακα απλα να βλεπουμε και τη δικη μας καμπουρα οχι μονο του αλλου...το κανετε οπως ο οδηγος μηχανης που βριζει τους οδηγοος αυτοκινητων που δεν τους αφηνουν να περασουν αναμεσα και αρχιζουν τα βρισιδια και οταν ο ιδιος ο οδηγος μηχανης οδηγησει αυτοκινητο βριζει τον μηχανοβιο που χωθηκε σφηνα αναμεσα η που βλεπει τον μηχανοβιο που του κορναρει για να του κανει χωρο..αυτοι ειμαστε | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 14:17 | |
| ρε δημο ... μιλαμε για κοκκινο φαναρι που περασε αφρεναριστος ο συναδελφος .... εσκασε πανω στον χρηστο με 80 χλμ ρε ... τι μας λες τωρα? ο αλλος ο ηλιθιος πηγε απο την δεξια λωριδα του δρομου να στριψει αριστερα και χωθηκε στο λεοφορειο για να προλαβει να στιψει πριν απο αυτο ... και μην συγκρινεις ερασιτεχνες οδηγους με τους επαγγελματιες .... οι επαγγελματιες δεν επιτρεπετε να κανουν τετοια λαθη που να κοστιζουν τοσο ασχημα (υλικα και σωματικα) σε εμας.... τι θα ελεγες να ερθεις στο μαγαζι να μου κανεις μια παραγγελια πχ για φακους επαφης και μετα να χασεις το ματι σου γιατι εκανα ενα λαθακι? ελα μωρε σιγα τωρα...ανθρωποι ειμαστε , λαθη κανουμε ..... σαφως και τα πιο εξωφρενικα τα κανουν οι ταξιτζιδες και μετα οι ντελιβεραδες και μετα οι φορτηγατζιδες ... και οι 3 ειναι επαγγελματιες υποτιθετε.... τρομαρα τους ... χωρις αυτο να σημενει οτι οι υπολοιποι οδηγοι δεν κανουμε μαλ@κιες αλλα μην ξεχνας οτι ειμαστε ερασιτεχνες και οχι επαγγελματιες.... δεν μπορεις να τους κρινεις το ιδιο .... τελος παντων μην τρελενεσε δεν ειστε ολοι οι ταριφες ιδιοι .. ευτυχως .... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 14:26 | |
| ρε εννοιτε πως δεν τρελενομαι απλα με κουραζει καμια φορα ολο αυτο γιατι δν μπαινουν ολα και ολοι σε ενα τσουβαλι τελος παντων περαστικα στο παλικαρι.... | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 14:47 | |
| Εγω παντως 2 τροχαια εχω και τις δυο φορες με ταξι...την πρωτη πριν 4 χρονια πρπ στη θηβων που εκανε παρανομη αναστροφη κοντα στην ιερα οδο με χτυπησε κ πηγε να την κανει αλλα τον στριμωξε ενας τυπος με ενα type-r και κατι glxakia και φωναζε κιολας οτι ετρεχα (ημουν με παπι 50αρι κινεζικο) και οτι εφταιγα και να τον αποζημιωσω χωρις τροχαιες να κανουμε φιλικη δηλωση και μολις πηρε πρεφα τι ρολο βαραω μονο πιπ@ που δε μου εκανε...αυτη η μαλακια του εκανε την ασφαλιστικη του να μου δωσει οσα θελω μεσα σε 3 μηνες απο το τροχαιο και τωρα παλι ταξιτζης δεν ειδε το φαναρι ακουσον ακουσον στραβος ηταν και εσκασε πανω μου με 80-90 και μου την ειπε κιολας οτι πεταχτηκα μεχρι που ειδε το φαναρι κ τους μαρτυρες και ζητουσε χαπι για την πιεση...και αλλα πολλα με ταξιτζηδες που βλεπω καθε μερα στη δουλεια...στα ματια μου οι περισσοτεροι καμενοι ειναι τελειωμενοι που οδηγανε ενα κουτι χωρις να τους νοιαζει τπτ και χωρις να υπολογιζει τπτ...και δεν ειναι τυχαιο οτι βλεπεις κατι μπουρδε ταξι και οδηγους ο,τι να'ναι πεφτουλες με το χερι χιμενο εξω απο το παραθυρο τσιγαρο καφε και βλεπεις και ταξι στην πεεεεεενα με οδηγους κυριους...ειναι στον ανθρωπο σιγουρα αλλα οι περισσσοτεροι ειναι για να ειναι... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 15:43 | |
| Παει αναλογικα το θεμα!!!
Στον δρομο εγω βλεπω πιο πολλα ταξι παρα ι.χ.
αρα αν 30 στους 100 οδηγους κανουν μαλακια, ειναι λογικο να ειναι 5-10 ιχ και 20-25 ταξι , αφου κυκλοφορουν 60-70 ταξι και τα υπολοιπα ειναι ιχ. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 19:28 | |
| - platonas έγραψε:
- Παει αναλογικα το θεμα!!!
Στον δρομο εγω βλεπω πιο πολλα ταξι παρα ι.χ.
αρα αν 30 στους 100 οδηγους κανουν μαλακια, ειναι λογικο να ειναι 5-10 ιχ και 20-25 ταξι , αφου κυκλοφορουν 60-70 ταξι και τα υπολοιπα ειναι ιχ. ουσιαστικα κατι τετοιο θελω να πω αλλα δεν θελουν να καταλαβουν και περα απο αυτο για να καταλαβεις ποσο προκατειλημμένοι ειναι οι περισσοτεροι ενα παραδειγμα δινω με το που βλεπουν κιτρινο αμαξι σα να συφιλιαζοντε ρε παιδι μου οταν ειμαι με το ταξι σε διασταυρωση δεν δινει κανενας προτεραιοτητα ενω με το ι.χ. αν δε μου δωσει ο πρωτος θα μου δωσει ο δευτερος...δεν θελω να αλλαξω γνωμη σε κανενα και εννοειτε πως δεν συμφωνω με πολλους (συναδελφους) αλλα αφου το παμε ετσι ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια ολοι οι βενζιναδες κλεβουν κτλ.... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 19:32 | |
| Εγω προσωπικα εχω πολλές εμπειρίες απο ταρίφες. Ακόμα και παιδί που ημουνα με είχε τρακαρει ταριφας( εγω με ποδηλατο) και πηγε να φύγει ευτυχως τον σταμάτησαν οι γείτονες. Πριν 3 χρόνια. Περίπου αποφάσισε ένας άλλος ταριφας να παραβιάσει στοπ και να καρφωθεί επανω μου( ήμουν με το 636 ) άλλαξα πλαισιο και ολο το μπροστινό σύστημα. Μου έκανε και τον μάγκα . Δεν αναφέρω τους ταρίφες που βλεπω όταν είμαι με το λεωφορείο. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Παρ 28 Σεπ 2012, 19:48 | |
| αφου το παμε ετσι λοιπον συναδελφο μου λεωφορειο του τσοκα πανω στη μεσογειων σταματησε κανονικοτατα να αφησει πελατη και τον καρφωσε απο πισω τον πεταξε καμια 50αρια μετρα μπροστα ευτυχως που προλαβε το παπι μπροστα του να αλλαξει πορεια θα το ειχε πατησει το ταξι κτλ ε δεν ξερω τι δουλεια κανεις η αν εισαι λεωφοριατζης ε εχω και για τη γουνα σας πολλα ραματα αλλα δεν πιστευω οτι βγαζουμε ακρη γιαυτο στο | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:37 | |
| ταρίφες= κίτρινη σιχαμένη φυλή λεοφωριατζήδες= έχω μεγάαααααλο πουλί δε σας βλέπω μηχανόβιοι= αλήτες-καμικάζι τσ τσ τσ κόιτα πως τρέχουν παπούδες και γριές οδηγοί= βγήκε ο χάρος παγανιά μπάτσοι ζτάδες κ Δίας= οι σερίφηδες με τα άσπρα άλογα γυναίκες οδηγοί= no comment ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν εξαιρέσεις. Ξεκωλάτε και πάντα να προσέχουμε περισσότερο!!!! ακόμα και ο άλλος αν έχει στοπ κόψε ταχύτητα. σε όλους έχει συμβεί εστω μια φορά να μη δουν στοπ ή φανάρι. απλά δεν έιχε γίνει μαλ@κία. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| |
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| |
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Κυρ 30 Σεπ 2012, 16:17 | |
| περιστικα φιλε χρηστο να εισαι παντα γερος και καλα θα κανεις να του παρεις διπλωμα και οσα λευτα μπορεις.. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Τρι 02 Οκτ 2012, 11:23 | |
| Περαστικα σου φιλε!
Προχθες Κυριακη σε βολτα με τον Νο Φιαρ και ενα αλλο φιλαρακι Επιδαυρο ειχε μια εξοδο ο φιλος και εσπασε στα 2 το δεξι του χερι...ειναι στο ΚΑΤ και θα γινει σημερα η επεμβαση. Πηγα και τον ειδα χθες μιας και ειμαι Αθηνα αυτες τις ημερες. Και αυτος λογικα για Τιτανιο παει λαμες...
Περαστικα...ο φιλος απλα ειχε μια εξοδο σε αριστερη στροφη...παροτι δεν τρεχαμε μιας και πρωτη φορα πηγαιναμε επιδαυρο...ξεγελαστηκε απλα :(.
Προσοχη σε ολους μας λοιπον...περιττο να πω οτι φορουσε μπουφαν αλπαινσταρς δερματινο κτλπ κτλπ....παρολα αυτα το χερι... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Τρι 02 Οκτ 2012, 11:31 | |
| περαστικα στο παλικαρι και γενικα !!
τις 10 τελευταιες μερες ολο τετοια ακουω και γινοντε !!!
τον νου μας ρεμαλια !!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Τρι 02 Οκτ 2012, 11:38 | |
| περαστικα στο παλικαρι κ ολοι να δωσουμε τιν δεουσα προσοχη στην οδηγηση μας | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Τρι 02 Οκτ 2012, 12:18 | |
| Πολλοι καποιες φορες λογω κρανους μπουφαν μποτες η ολοσωμηη αι αυτα νιωθουν καπως πιο ασφαλης...αλλα με τπτ σε συγκρουση με σταθερο αντικειμενο δεν προκειται να σωσουν τα παντα...οποτε μεγαλη προσοχη!!! | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον... Τρι 02 Οκτ 2012, 13:50 | |
| Συμφωνω επισης προσοχη οταν ο δρομος ειναι αγνωστος...ουτε μια ουτε δυο αναγνωριστικες βολτες επαρκουν.... | |
|
| |
| Ποδι απο τιτανιο πλεον... | |
|