Greek GSX-R forum
Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_l10Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_c10Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_l10Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_c10Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ποδι απο τιτανιο πλεον...

Πήγαινε κάτω 
+41
demk6
k8 600 kk
maikstain
κολτρέϊν
paliouras39
Sotoner
AggelosK8
ENDURASX
ktm_21
kostaskr6
ripper
Aristosk8
fotis_rizla
sxlogo
gabri
teo46
T.R.E
babis k8
Black Eagle
nasos-v
Antonios_gsxr
ghost
rsv4aprc
cpantelo
mitsos
Miou
GIXXERAKIAS
busa respect
kontos 750
No Fear
Gixxerm@n
mistiriodis_tsantakias
Painterz
spyroszx
totoulis
paul22
giannisK6
magfaria
kentaurosk8
panos-ohli
christ-r
45 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Σεπ 2012, 15:07

Gixxerολεωφορειο vs ταξι : 1-0
Οποιος τα βάζει με το gixxer το μετανιώνει.
pistoli pistoli
Είχα μια πολυ στενή επαφή ( σεξ) με ΤΑΡΙΦΑ το πρωι.
Πήγαμε και αγκαλισμενοι μια απόσταση γύρω στα 5 μέτρα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Σεπ 2012, 15:44

μπραβω ρε σωτο κ σε ανωτερα...... αντε κ με τρενο Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 79988 Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 79988 Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 79988 Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 79988
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Σεπ 2012, 19:27

Το σημερινό "αγκαλιασμα" με τον ταριφα ειναι αφιερωμένο σε όλους όσους την έχουν πατησει απο την κίτρινη φυλή. lol! lol! lol!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 09:18

ripper έγραψε:
Το σημερινό "αγκαλιασμα" με τον ταριφα ειναι αφιερωμένο σε όλους όσους την έχουν πατησει απο την κίτρινη φυλή. lol! lol! lol!

ετσι ετσι !!!! δωσε πονο !!!!
να κυκλοφορανε ολοι εδω στα περιχωρα σα κυριες !!!!!
mprabo mprabo mprabo mprabo mprabo
fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 13:10

εεεεεεεεεεε λιγα τα λογια σας ρε γιατι ειμαι και gixxerakias(με suzuki μηχανη αρα γνησιος) και ταριφας yep
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 13:31

λιγα τα δικα σου τα λογια φιλε γιατι οι περισοτεροι απο εμας εχουμε ασχημες ιστοριες με τους συναδελφους σου .....

pnixton pnixton ropalo ropalo ropalo

που θα μου πας δεν θα σε πετυχω σε κανα δρομο ..... fafoutis fafoutis fafoutis
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 14:01

χαλαρωστε ρε λιγο εννοειται οτι τοσες ωρες στο δρομο θα κανεις και τη βλακεια...εδω βολτα παμε με τα ι.χ. και κανουμε σε 10 λεπτα διαδρομη 10 βλακειες τι λεμε τωρα πειτε μου δλδ οτι τα πιο εξωφρενικα τα κανουν μονο ταριφες ε θα εισαστε ψευτες...σαφως και δεν εχω καποιο προβλημα και κανω πλακα απλα να βλεπουμε και τη δικη μας καμπουρα οχι μονο του αλλου...το κανετε οπως ο οδηγος μηχανης που βριζει τους οδηγοος αυτοκινητων που δεν τους αφηνουν να περασουν αναμεσα και αρχιζουν τα βρισιδια και οταν ο ιδιος ο οδηγος μηχανης οδηγησει αυτοκινητο βριζει τον μηχανοβιο που χωθηκε σφηνα αναμεσα η που βλεπει τον μηχανοβιο που του κορναρει για να του κανει χωρο..αυτοι ειμαστε
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 14:17

ρε δημο ... μιλαμε για κοκκινο φαναρι που περασε αφρεναριστος ο συναδελφος .... εσκασε πανω στον χρηστο με 80 χλμ ρε ... τι μας λες τωρα?

ο αλλος ο ηλιθιος πηγε απο την δεξια λωριδα του δρομου να στριψει αριστερα και χωθηκε στο λεοφορειο για να προλαβει να στιψει πριν απο αυτο ...

και μην συγκρινεις ερασιτεχνες οδηγους με τους επαγγελματιες .... οι επαγγελματιες δεν επιτρεπετε να κανουν τετοια λαθη που να κοστιζουν τοσο ασχημα (υλικα και σωματικα) σε εμας....

τι θα ελεγες να ερθεις στο μαγαζι να μου κανεις μια παραγγελια πχ για φακους επαφης και μετα να χασεις το ματι σου γιατι εκανα ενα λαθακι?
ελα μωρε σιγα τωρα...ανθρωποι ειμαστε , λαθη κανουμε .....

σαφως και τα πιο εξωφρενικα τα κανουν οι ταξιτζιδες και μετα οι ντελιβεραδες και μετα οι φορτηγατζιδες ... και οι 3 ειναι επαγγελματιες υποτιθετε.... τρομαρα τους ... χωρις αυτο να σημενει οτι οι υπολοιποι οδηγοι δεν κανουμε μαλ@κιες αλλα μην ξεχνας οτι ειμαστε ερασιτεχνες και οχι επαγγελματιες....
δεν μπορεις να τους κρινεις το ιδιο ....

τελος παντων μην τρελενεσε δεν ειστε ολοι οι ταριφες ιδιοι .. ευτυχως .... smileee beer1
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 14:26

ρε εννοιτε πως δεν τρελενομαι απλα με κουραζει καμια φορα ολο αυτο γιατι δν μπαινουν ολα και ολοι σε ενα τσουβαλι τελος παντων περαστικα στο παλικαρι....
christ-r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
christ-r

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες!
Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 14:47

Εγω παντως 2 τροχαια εχω και τις δυο φορες με ταξι...την πρωτη πριν 4 χρονια πρπ στη θηβων που εκανε παρανομη αναστροφη κοντα στην ιερα οδο με χτυπησε κ πηγε να την κανει αλλα τον στριμωξε ενας τυπος με ενα type-r και κατι glxakia και φωναζε κιολας οτι ετρεχα (ημουν με παπι 50αρι κινεζικο) και οτι εφταιγα και να τον αποζημιωσω χωρις τροχαιες να κανουμε φιλικη δηλωση και μολις πηρε πρεφα τι ρολο βαραω μονο πιπ@ που δε μου εκανε...αυτη η μαλακια του εκανε την ασφαλιστικη του να μου δωσει οσα θελω μεσα σε 3 μηνες απο το τροχαιο και τωρα παλι ταξιτζης δεν ειδε το φαναρι ακουσον ακουσον στραβος ηταν και εσκασε πανω μου με 80-90 και μου την ειπε κιολας οτι πεταχτηκα μεχρι που ειδε το φαναρι κ τους μαρτυρες και ζητουσε χαπι για την πιεση...και αλλα πολλα με ταξιτζηδες που βλεπω καθε μερα στη δουλεια...στα ματια μου οι περισσοτεροι καμενοι ειναι τελειωμενοι που οδηγανε ενα κουτι χωρις να τους νοιαζει τπτ και χωρις να υπολογιζει τπτ...και δεν ειναι τυχαιο οτι βλεπεις κατι μπουρδε ταξι και οδηγους ο,τι να'ναι πεφτουλες με το χερι χιμενο εξω απο το παραθυρο τσιγαρο καφε και βλεπεις και ταξι στην πεεεεεενα με οδηγους κυριους...ειναι στον ανθρωπο σιγουρα αλλα οι περισσσοτεροι ειναι για να ειναι...
http://www.kawasaki-bikers.gr
platonas
Adv. gixxer
Adv. gixxer
platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 596
Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 15:43

Παει αναλογικα το θεμα!!!

Στον δρομο εγω βλεπω πιο πολλα ταξι παρα ι.χ.

αρα αν 30 στους 100 οδηγους κανουν μαλακια, ειναι λογικο να ειναι 5-10 ιχ και 20-25 ταξι , αφου κυκλοφορουν 60-70 ταξι και τα υπολοιπα ειναι ιχ.
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 19:28

platonas έγραψε:
Παει αναλογικα το θεμα!!!

Στον δρομο εγω βλεπω πιο πολλα ταξι παρα ι.χ.

αρα αν 30 στους 100 οδηγους κανουν μαλακια, ειναι λογικο να ειναι 5-10 ιχ και 20-25 ταξι , αφου κυκλοφορουν 60-70 ταξι και τα υπολοιπα ειναι ιχ.
ουσιαστικα κατι τετοιο θελω να πω αλλα δεν θελουν να καταλαβουν και περα απο αυτο για να καταλαβεις ποσο προκατειλημμένοι ειναι οι περισσοτεροι ενα παραδειγμα δινω με το που βλεπουν κιτρινο αμαξι σα να συφιλιαζοντε ρε παιδι μου οταν ειμαι με το ταξι σε διασταυρωση δεν δινει κανενας προτεραιοτητα ενω με το ι.χ. αν δε μου δωσει ο πρωτος θα μου δωσει ο δευτερος...δεν θελω να αλλαξω γνωμη σε κανενα και εννοειτε πως δεν συμφωνω με πολλους (συναδελφους) αλλα αφου το παμε ετσι ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια ολοι οι βενζιναδες κλεβουν κτλ....
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 19:32

Εγω προσωπικα εχω πολλές εμπειρίες απο ταρίφες. Ακόμα και παιδί που ημουνα με είχε τρακαρει ταριφας( εγω με ποδηλατο) και πηγε να φύγει ευτυχως τον σταμάτησαν οι γείτονες. Πριν 3 χρόνια. Περίπου αποφάσισε ένας άλλος ταριφας να παραβιάσει στοπ και να καρφωθεί επανω μου( ήμουν με το 636 ) άλλαξα πλαισιο και ολο το μπροστινό σύστημα. Μου έκανε και τον μάγκα . Δεν αναφέρω τους ταρίφες που βλεπω όταν είμαι με το λεωφορείο.
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 28 Σεπ 2012, 19:48

αφου το παμε ετσι λοιπον mpanana συναδελφο μου λεωφορειο του τσοκα πανω στη μεσογειων σταματησε κανονικοτατα να αφησει πελατη και τον καρφωσε απο πισω τον πεταξε καμια 50αρια μετρα μπροστα ευτυχως που προλαβε το παπι μπροστα του να αλλαξει πορεια θα το ειχε πατησει το ταξι κτλ ε δεν ξερω τι δουλεια κανεις η αν εισαι λεωφοριατζης ε εχω και για τη γουνα σας πολλα ραματα αλλα δεν πιστευω οτι βγαζουμε ακρη γιαυτο στο stothema
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Σεπ 2012, 11:37

ταρίφες= κίτρινη σιχαμένη φυλή
λεοφωριατζήδες= έχω μεγάαααααλο πουλί δε σας βλέπω
μηχανόβιοι= αλήτες-καμικάζι τσ τσ τσ κόιτα πως τρέχουν
παπούδες και γριές οδηγοί= βγήκε ο χάρος παγανιά
μπάτσοι ζτάδες κ Δίας= οι σερίφηδες με τα άσπρα άλογα
γυναίκες οδηγοί= no comment

ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν εξαιρέσεις. Ξεκωλάτε και πάντα να προσέχουμε περισσότερο!!!! ακόμα και ο άλλος αν έχει στοπ κόψε ταχύτητα. σε όλους έχει συμβεί εστω μια φορά να μη δουν στοπ ή φανάρι. απλά δεν έιχε γίνει μαλ@κία.

souza
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Σεπ 2012, 12:02

potis έγραψε:

ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν εξαιρέσεις. Ξεκωλάτε και πάντα να προσέχουμε περισσότερο!!!! ακόμα και ο άλλος αν έχει στοπ κόψε ταχύτητα. σε όλους έχει συμβεί εστω μια φορά να μη δουν στοπ ή φανάρι. απλά δεν έιχε γίνει μαλ@κία.

souza
Σωστος okk
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Σεπ 2012, 16:15

demk6 έγραψε:
potis έγραψε:

souza
Σωστος okk

+1000
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Σεπ 2012, 16:17

περιστικα φιλε χρηστο να εισαι παντα γερος και καλα θα κανεις να του παρεις διπλωμα και οσα λευτα μπορεις..
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 11:23

Περαστικα σου φιλε!

Προχθες Κυριακη σε βολτα με τον Νο Φιαρ και ενα αλλο φιλαρακι Επιδαυρο ειχε μια εξοδο ο φιλος και εσπασε στα 2 το δεξι του χερι...ειναι στο ΚΑΤ και θα γινει σημερα η επεμβαση. Πηγα και τον ειδα χθες μιας και ειμαι Αθηνα αυτες τις ημερες. Και αυτος λογικα για Τιτανιο παει λαμες...

Περαστικα...ο φιλος απλα ειχε μια εξοδο σε αριστερη στροφη...παροτι δεν τρεχαμε μιας και πρωτη φορα πηγαιναμε επιδαυρο...ξεγελαστηκε απλα :(.

Προσοχη σε ολους μας λοιπον...περιττο να πω οτι φορουσε μπουφαν αλπαινσταρς δερματινο κτλπ κτλπ....παρολα αυτα το χερι...
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 11:31

περαστικα στο παλικαρι και γενικα !!

τις 10 τελευταιες μερες ολο τετοια ακουω και γινοντε !!!

τον νου μας ρεμαλια !!!!
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 11:38

περαστικα στο παλικαρι κ ολοι να δωσουμε τιν δεουσα προσοχη στην οδηγηση μας Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 645933
christ-r
Adv. gixxer
Adv. gixxer
christ-r

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 439
Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες!
Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 12:18

Πολλοι καποιες φορες λογω κρανους μπουφαν μποτες η ολοσωμηη αι αυτα νιωθουν καπως πιο ασφαλης...αλλα με τπτ σε συγκρουση με σταθερο αντικειμενο δεν προκειται να σωσουν τα παντα...οποτε μεγαλη προσοχη!!!
http://www.kawasaki-bikers.gr
brwmogazos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
brwmogazos

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα
Αριθμός μηνυμάτων : 528
Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποδι απο τιτανιο πλεον...   Ποδι απο τιτανιο πλεον... - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Οκτ 2012, 13:50

Συμφωνω επισης προσοχη οταν ο δρομος ειναι αγνωστος...ουτε μια ουτε δυο αναγνωριστικες βολτες επαρκουν....

Ποδι απο τιτανιο πλεον...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Εσπασε το ποδι του ο γιατρος!!!!
» με τι κοβουμε τιτανιο??
» γνωμες για ti force τιτανιο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com