| ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? | |
|
+5BillyGsxR giannisK6 mitsos tsasbi karagio 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Τετ 26 Σεπ 2012, 23:35 | |
| λοιπον οπως λεει και ο τιτλος...
εχω τελικο leovince (επιτελους)... μαζι με φιλτρο Κ&Ν ... και σκεφτομαι:
1. να βαλω λαιμο ετσι ωστε να γινει ολοσωμη η εξατμηση και να εχω καλυτερη αποδοση ή 2. να αλλξω πισω γραναζακι??
ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τι απο τα 2 θα δω καλυτερο αποτελεσμα?? (μας ενδιαφερει βεβαια και η καταναλωση, με ολοσωμη θα δω μεγαλη διαφορα)
ευχαριστω για τον χρονο κ το ενδιαφερον σας!!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 00:15 | |
| Και μετα δυο θα δεις πολυ μεγάλη διαφορα..καλα καλα μόνο με την ολοσωμη θα είσαι άρχοντας θα δεις να πετάει το μηχανάκι..και δεύτερον αν βάλεις κ γρανάζια αστά δεν σου λέω... σας κ αλυσίδα να φανταστω | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 02:45 | |
| εγω πιστευω γραναζι μονο , πιο φθηνο , μεγαλητερη διαφορα. Η ολοσωμη σιγα τα οα προσωπικα | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 03:38 | |
| +1! Eιδικα στο 600 που ειναι τοσο πνιγμενα απο μεταδοση,με ενα δοντι μειον μπροστα,ειναι αλλο μηχανακι.Οσον αφορα την ολοσωμη,δεν αξιζει να κανεις ενα τετοιο εξοδο σε 600ρι...βελτιωσε το δυνατο σημειο της μηχανης αυτης που ειναι το στησιμο/στριψιμο και ασε τις μηχανικες βελτιωσεις περαν των πολυ απλων και φθηνων.Οταν και αν το βαρεθεις,παιρνεις κατι μεγαλυτερο. | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 06:25 | |
| χρηστο.... ο,τι θες παρε τηλ ... ξέρεις οτι το θεμα το εχουμε ψάξει... ολοσομη εκανες βλακεία που πηρες τελικο.... γτ με λιγο παραπανω θα επαιρνες και λαιμους... οσο για γραναζι εφοσον μπαινεις μέγαρα... κ θες να ειναι και πισταδικο... ενα -1 μπροστα με 12ε κοστος και πηγαινε παρε κ αλλα πλαστικα!!!! κινεζικα για να εισαι αρχοντας... αυτα απο εμενα Μιλαμε κ fcb... | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 09:22 | |
| Φιλε εγω με ενα τελικο κ ενα δοντι μειον μπροστα ειδα μεγαλη διαφορα. Τωρα εσυ σιγουρα θες κ ενα ρυθμισμα λογο φιλτρου που εχεις κ εισαι πενα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 09:49 | |
| να δεις καλυτερο αποτελεσμα σε τι ακριβως θελεις ?? στην ιπποδυναμη? αμα αλλαξεις γραναζι δεν θα αλλαξει κατι στην ιπποδυναμη ....
και αλλα λεφτα θελεις για ενα γραναζι ειτε μπροστινο ειτε πισω και αλλα λεφτα για λαιμους....
| |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 09:56 | |
| - karagio έγραψε:
- λοιπον οπως λεει και ο τιτλος...
1. να βαλω λαιμο ετσι ωστε να γινει ολοσωμη η εξατμηση και να εχω καλυτερη αποδοση ή 2. να αλλξω πισω γραναζακι??
ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τι απο τα 2 θα δω καλυτερο αποτελεσμα?? (μας ενδιαφερει βεβαια και η καταναλωση, με ολοσωμη θα δω μεγαλη διαφορα)
ευχαριστω για τον χρονο κ το ενδιαφερον σας!!! Χρήστο ως κάτοχος πλέον 600 κυβικών και χρήσης αποκλειστικά πίστας θα σου πω ότι είναι καλύτερο και προτιμότερο (κατα τη γνωμη μου) απο την στιγμη που μπαίνεις και Μέγαρα να φτιάξεις το γρανάζωμα σου πρώτα με μία αλυσίδα 520 και γρανάζια Renthal,Afam κ.λ.π.Ένα δηλαδή σετακι καλύτερο σε θέμα αλυσιδογραναζα.Υστερα να φτιάξεις τις αναρτήσεις σου που και εκεί θα δεις πάρα πολύ μεγάλη διαφορά!!Και το βασικότερο απ όλα είναι να φτιάξεις την θέση οδήγησής σου για να σου είναι οικείο το μηχανάκι σου και να βολεύεσαι πάνω σε αυτό,που αυτό μπορείς να το κάνεις ,με ένα σετ Μαρσπιε ρυθμιζόμενα!!! Τώρα Βέβαια θα μου πεις ότι όλα αυτα που σου είπα κοστιζουν πάρα παρα πολύ,συμφωνώ αλλα πιστεύω πως με αυτά πρεπει να ξεκινάει καποιος όταν στήνει το μηχανάκι του και όχι με το πως θα πάρει άλογα διότι μετά θα σου λείπουν όλα τα υπόλοιπα!! Ελπίζω να σε βοήθησα και ότι χρειαστεις στείλε π.μ!!! | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Πεμ 27 Σεπ 2012, 16:52 | |
| Χρηστο... μιλαμε κινητο... Μιου και KYDO σωστοι..... αλλα μιχαλη δν εχει ουτε πολυεστερικο.... γιαυτο του ειπα να ξεκινησει απο εκει ... | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Δευ 01 Οκτ 2012, 22:54 | |
| σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...
το μηχανακι θα στηθει μες στο χειμωνα σιγα σιγα και καλοκαιρακι θα πεταει...
οσο για την εξατμηση Βασιλη πηρα και τον σωληνα, πηγα race tech και μου λεει δεν ειναι ο κανονικος σωληνας δηλ. το λαμογιο μου πουλησε άλλο τελικο και άλλο σωληνα καταλυτη... αυριο θα τον παιρνω τηλ για ξεχεσμα.....
θα τα πουμε και στο td του foroum απο κοντα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? Δευ 01 Οκτ 2012, 23:09 | |
| - karagio έγραψε:
- λοιπον οπως λεει και ο τιτλος...
ευχαριστω για τον χρονο κ το ενδιαφερον σας!!! Εννοειται οτι θα εχεις αλλη καταναλωση πλεον... (προς τα πανω φυσικα ) | |
|
| |
| ολοσωμη εξατμηση ή γραναζακι??? | |
|