Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
ρε κουζινα μας δουλευεις ρε??? 2 το βραδυ ποσταρες και 750 ξαναποσταρεις ???κοιμηθηκες καθολου παιδακι μου???
νυχτεριδα ο κουζινας !!
οι πρωτες ρουφιανιες ηρθαν .... ο κουζινας εκανε την μιση αποσταση αθηνα-χαλκιδα στην μια ροδα.... εβγαλε και 158 αλοκληρα καθαροαιμα αραβικα ατια με ενα τελικο ....
μερικα κ7 εκλαψαν στην εθνικη απο τα κ5 .....
περιμενω τα νεωτερα....αναμεινατε....
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Μόλις γύρισα .... Αν και έχασα το καλύτερο μέρος της σημερινής βόλτας, (τη μασα δηλαδή Λόγω του ότι έπρεπε να επιστρέψω για να κλείσω στη δουλεια...... Όμως θέλω και δημοσίως να ευχαριστήσω τον Κο Δήμου για την "απόλυτη"φιλοξενία του Ευχαριστω Μάστορα !!!!!!!! Τόσο εσένα όσο και τα παλικάρια σου ......
Επίσης να πω ότι γνώρισα αρκετά απο τα μέλη του φόρουμ, τα οποία μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις (ωραίοι ακομλεξαριστοι και ευχάριστη παρέα ...)
Ενω στο .... Ζουμί της υπόθεσης .... Το όργανο της αλήθεια έδειξε για το busa μου 168αλογα και 13,7 κ ροπή .... Με πολύ "σωστά ρυθμιζμένο" το μοτέρ μου κατα την γνώμη του Μάστορα .... Αν τα καταφέρω αργότερα θα βάλω και κανά βίντεο / φωτό.-
Νασται όλοι καλα και να βρισκόμαστε πιο συχνά να κάνουμε το χόμπι μας και την πλάκα μας
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Ενα τεραστιο ευχαριστω στον Κο Δημου και στην καταπληκτικη οικογενεια του!Ηταν οντως η απολυτη φιλοξενια!!Δυναμομετρηση,καφεδες,σουβλακια,μπυρες ακομη και ψιλοεπισκευες σε μερικα παιδια....μας απειλησε οτι θα σταματησει την δυναμομετρηση εαν βγαλουμε λεφτα απ τις τσεπες μας! Η παρεα τελεια,πολυς χαβαλες ως συνηθως και ολοι φυγαμε με ενα τεραστιο χαμογελο!
ΤΡΕ "king of the ring"! .... Kr κρατησε την σημαια των κ5 ψηλα!! ... Αριστος πολυ δυνατος με το νεο εργαλειο!
ενα μεγαλο κυριως στον Βλαση Δημου για οοολη τη φαση! επισης μεγαλο και στην οικογενεια του (γιος,κορη και γυναικα) οι οποιοι μας φιλοξενισαν/ταισαν/ποτισαν/περιποιηθηκαν στο μεγιστο βαθμο!
ο γιος του (Χρηστος) πρεπει να μετρησε σημερα περιπου 2μιση με 3 χιλιαδες αλογα.....δε σε χαλασε Χρησταρα???
η παρεα ηταν . . θα ακολουθησουν και λιγες φοτο που εβγαλα με το κινητο! . . μια παραφωνια μονο.....Βλαση.....την επομενη φορα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ kaiser!
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
με τη σειρα μου ενα πολυ μεγαλο ευχαρηστω στον ΜΑΣΤΟΡΑ ΒΛΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ τα λογια ειναι περιττα αισθανομαι πραγματικα υποχρεως.....οσο για το μηχανακι μου φτιαχνοταν απο τον προηγουμενο ιδικτητη εκει και ετσι βρηκαμε και το ιστορικο του με μια ολοσωμη ακραπα μονο εβγαλε 168+ ενω πριν την κοψω εγω και οσο ηταν μακρυα στα χερια του προηγουμενου ιδιοκτητη εβγαλε 171.55 παρακαλω δεν με πειραζει καθολου ομως γιατι σαν αισθητικο αποτελεσμα με αποζημιωνη........ και οσο για την gixxerοπαρεα απλα
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010