Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 26 Οκτ 2012, 17:40
Μαλλον θα ερθω και εγω πιο αργα ομως λογω γιορτης
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 26 Οκτ 2012, 18:13
Miou έγραψε:
fotis_rizla έγραψε:
10 σημερα θα ειμαι εκει.................
φωταρααα στο λεω απο τωρα πριν μπουνε τα 2 γνωστα ρεμαλια -μοναχοφαιδες
την αννουλα κρυψτην διπλα μου ......
νατα νατααααα...οι καρχαριεσ βγηκαν στη στερια.ενας εσυ κ ενας ο απο κατω σου οπα λαθος εκανα:2 απο κατω σου
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 26 Οκτ 2012, 18:36
maikstain έγραψε:
Miou έγραψε:
fotis_rizla έγραψε:
νατα νατααααα...οι καρχαριεσ βγηκαν στη στερια.ενας εσυ κ ενας ο απο κατω σου οπα λαθος εκανα:2 απο κατω σου
νατα μαςςςςςςςς
ο λευκος ( καρχαριας)βγηκε παγανια
για εσενα ελεγα σταιν το ξερεις ετσι............. εχω ακουσει διαφορα για την γουνα σου τελευταια ......
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 02:11
Miou έγραψε:
maikstain έγραψε:
Miou έγραψε:
fotis_rizla έγραψε:
νατα μαςςςςςςςς
για εσενα ελεγα σταιν το ξερεις ετσι............. εχω ακουσει διαφορα για την γουνα σου τελευταια ......
ενταξει τελικα τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε,ε αλεξ Υ.Γ γιατι μας βλεπω παλι να καταληγουμε σε καμια ταβερνα και να πινουμε μπυρες
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 09:21
maikstain έγραψε:
Miou έγραψε:
maikstain έγραψε:
Miou έγραψε:
fotis_rizla έγραψε:
νατα μαςςςςςςςς
ενταξει τελικα τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε,ε αλεξ Υ.Γ γιατι μας βλεπω παλι να καταληγουμε σε καμια ταβερνα και να πινουμε μπυρες
δεν ξερω για εσας αλλα εγω 100000000 φορες να πηγενω στον κρητικο και να πληρωνω 15-20ε και να σκαω στο φαγητο και στο ρακι ή στα μαγαζακια στα μερη μου με 2.5 € την μεγαλη μπυρα παρα 14ε για 4 μικρες ... και να ειχε και καθολου κοσμο να πω οκ παλι μονοι μας ειμαστε .... μου αρεσει που τοσος κοσμος ηθελε να παμε κορυδαλο για να βλεπουν γκομενες ... που ειναι ολοι αυτοι ΟΕΟΕΟΕ???????
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 09:36
rsv4aprc έγραψε:
....ψιτ δεν θελω σχολια για τν ΓΙΩΡΓΑΡΟ !!!
ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 15:27
Παμε παλι για ψηφοφορια λεω εγω και για μερος και για μερα
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 16:41
δεν εχει ψηφοφορια τωρα θα το κανονισουμε μονοι μας αυτοι που ερχοντε κ τελειωσε οποιος θελει απο τους υπολοιπους ακολουθει. τελος
maikstain Hero gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 17:15
kostaskr6 έγραψε:
δεν εχει ψηφοφορια τωρα θα το κανονισουμε μονοι μας αυτοι που ερχοντε κ τελειωσε οποιος θελει απο τους υπολοιπους ακολουθει. τελος
._ λεμε
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 17:57
kostaskr6 έγραψε:
σωστος ...
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 27 Οκτ 2012, 20:59
Ψηφιζω Μεγαρα ΚΑΙ για μπυροκαφεσοκολατα! (Μπροστα στην πυλη γιατι θα ειναι κλειστα)
maikstain Hero gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 30 Οκτ 2012, 18:00
μετα απο μια σοβαρη συζητηση μεταξη καποιον μελον του forum ειπαμε αυτη την παρασκευη να παμε για καφε-μπυρα-σοκολατα προς κεντρο μερια,λεπτομεριες το που θα μας δωσει ο αλεξ
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 30 Οκτ 2012, 18:41
αυτη τη Παρασκευη????? επειδη θα ερθει και ο φωτογραφος για οσους θελουν φωτογραφιες απο το 2o gixxer track day
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 30 Οκτ 2012, 23:53
maikstain έγραψε:
μετα απο μια σοβαρη συζητηση μεταξη καποιον μελον του forum ειπαμε αυτη την παρασκευη να παμε για καφε-μπυρα-σοκολατα προς κεντρο μερια,λεπτομεριες το που θα μας δωσει ο αλεξ
κεντρο???επιτελους! μεσα!
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 30 Οκτ 2012, 23:59
kκαλη αποφαση αλλα ρε παιδια παρασκευες ειναι δυσκολες τωρα πλεον δουλευω πρωινες μερες και μπορω να ερχομαι αλλα παρασκευες δυσκολο γιατι ειναι απτις μερες που βγαινω με τη γυναικα
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 31 Οκτ 2012, 12:53
μαλλον πρεπει να γινει αλλη παρασκευη η συναντηση στο κεντρο γιατι θα ερθει κ το παλικαρι με τις φωτο κ αν μαζευτουμε αρκετοι να τα πουμε κ λιγο απο κοντα
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 31 Οκτ 2012, 13:16
Aristosk8 έγραψε:
maikstain έγραψε:
θα περιμενουμε καμια εβδομαδα ακομα αριστο ... να παγωνουν και οι μπυρες της κλιος....
kostaskr6 έγραψε:
μαλλον πρεπει να γινει αλλη παρασκευη η συναντηση στο κεντρο γιατι θα ερθει κ το παλικαρι με τις φωτο κ αν μαζευτουμε αρκετοι να τα πουμε κ λιγο απο κοντα
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 31 Οκτ 2012, 13:47
Miou έγραψε:
Aristosk8 έγραψε:
maikstain έγραψε:
θα περιμενουμε καμια εβδομαδα ακομα αριστο ... να παγωνουν και οι μπυρες της κλιος....
kostaskr6 έγραψε:
θα λειπω την αλλη παρασκευη ! 3 ημερο συνεδριο Θεσσαλονικη !
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 31 Οκτ 2012, 14:37
k8 600 kk έγραψε:
Μη στεναχωριεσαι και εμεις συνεδριο κανουμε... με θεμα τη μπυρα :!: :P
sxlogo Full gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 31 Οκτ 2012, 18:51
Black Eagle έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
Μη στεναχωριεσαι και εμεις συνεδριο κανουμε... με θεμα τη μπυρα :!: :P
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 02 Νοε 2012, 14:27
Θα πιουμε κανα μπυραλ σήμερα?
kostaskr6 Racing gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 02 Νοε 2012, 14:32
θα μαζευτουμε
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 02 Νοε 2012, 14:49
kostaskr6 έγραψε:
θα μαζευτουμε
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 02 Νοε 2012, 15:14
Μηπως να το ξαναγυρναγατε σε τεταρτη, γιατι ΠΣΚ δεν πολυβολευει.
kostaskr6 Racing gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 02 Νοε 2012, 15:19
ειναι υπο σκεψη ολα
CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1