Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 19:25
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
ποιος τη μαμαει τη μπυρα !
απο εσενα ολα τα περιμενω ....
ακομα και να μαμησεις την μπυρα .....
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:08
Άντε ελάτε όσοι μπορείτε να τα πούμε!
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:12
γιατι δεν ερχεστε εσεις αυτην την βδομαδα σε εμενα?
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:17
Black Eagle έγραψε:
Άντε ελάτε όσοι μπορείτε να τα πούμε!
Μηπως εννοεις να τα πιουμε?
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:18
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
γιατι δεν ερχεστε εσεις αυτην την βδομαδα σε εμενα?
Θα μας πληρωσεις τα εισητηρια ?
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:40
σε καφασακιδες δεν δινο cents τσακιστο!!
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 20:49
σε καφασακιδες δεν δινο cents τσακιστο!!
Υπαρχουν καβασακιδες εδω μεσα στο φορουμ? Τι ειναι αυτα τα πραγματα?Εδω ειναι μονο για σουζουκι. Να τους διωξουμε και τους καβασακιδες και τους χοντακιδες και τους γιαμαχακιδες και γενικως ολους τους "αλοθρησκους" .
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 21:26
να τους διοξουμε το εχουμε συζητηση αρκετα νομιζω ειναι καιρος να μας αδιαζεται την γονια ...αα και εγο ακομα εχω ΚΑΙ suzuki οποτε εγω μενο αντε μαζεψε βαλιτσες :*
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 21:30
να τους διοξουμε το εχουμε συζητηση αρκετα νομιζω ειναι καιρος να μας αδιαζεται την γονια ..............αντε μαζεψε βαλιτσες :*
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 05 Απρ 2013, 23:11
ρε φουστη μου μολις γυρισα σπιτι απο την δουλεια και δεν θα ερθω,αντε κτμ και καβα την γλυτωσατε παλι αλλη μια εβδομαδα χωρις καζουρα αλλα την επομενη δεν εχει
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 00:40
να τους διοξουμε το εχουμε συζητηση αρκετα νομιζω ειναι καιρος να μας αδιαζεται την γονια ...αα και εγο ακομα εχω ΚΑΙ suzuki οποτε εγω μενο αντε μαζεψε βαλιτσες :*
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 02:32
Τελικα ηρθε ενα Kawasaki και ολοι κρυφτηκαν!!!!Ουτε Honda Ουτε Motion...!!!!
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 03:17
Vartholomaios έγραψε:
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 08:12
Vartholomaios έγραψε:
Να πέσεις εκεί μέσα με μάσκα και βατραχοπεδιλα.....
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 09:32
Καλημερα σε ολους σουπερ εχθες πολλαααααααααα ανοιγματαααααααα
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 09:35
Για πες Μιχαλη....ποιος χαρηκε και ποιος εκλαψε!!! Ζηλεψες τον Στεφανο και εβαλες αναλογο θεματακι;;;χε
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 10:35
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ
kontos 750 Hero gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 10:40
Καλημερααααα ....δεν δινεις καμια λεπτομερια απο τα χτεσινα.... Πες μου μονο οτι πατησες με τον κκ και τον ταπωσες..
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 12:42
καλημερεεεεεες... χτες λυσαξαμε λιγο, καιρο ειχαμε να αλητεψουμε λιγο το βραδυ και το gixxer πηγε bp και μετα χαιδαρι για την σχετικη καζουρα, θυμιθηκαμε καλες εποχες απο χαιδαρι !
το λοιπον στο δια ταυτα.....
sxlogo και απριλια...... δεν πατησανε γιατι ο 2ος (κλασσικα κοτα) ΝΥΣΤΑΖΕ !
Ο κρ με το πετρο...... δεν καταφερανε να συγχρονιστουνε γιατι μια εφευγε ο ενας μια ο αλλος και σε ενα πατημα ανοιξανε καλα και ο κρ εκοψε γιατι σηκωθηκε αρκετα το κ5 (ξερετε επιτηδες σουζα-πουστιες του μπαρμπα για να μη φαει κολωνα )
εγω... με ΜΙΚΕ... απο 2ες οσες φορες και αν πατησαμε ετρωγε 2-3 μηχανακια (αξιοπρεπεστατη η γρια οντως) απο 4ες χαμηλα σε ενα πατημα που καναμε ξεκολησε μισο μηχανακι αλλα μολις περασα τις 12.000 τον περασα
εγω με black eagle.... επιτελους το περασα το φουστη ! απο 2ες ψηλα καθαριζα 1 μηχανακι και απο 4ες χαμηλα (λογω γραναζωματος) εφευγα αρκετα
ο Σταιν δεν ηρθε γιατι ειχε ξεφουσφωτη αλυσιδα.... ο φροζεν με το πρι-πρι δεν ηρθε γιατι δεν ειχε αυτοκολητα racing !
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:08
ρε ασε τις δεν μας ενδιαφερουν αυτα ....
παμε σε αυτα που ενδιαφερουν .....
την μαμησες τελικα την ....................................μπυρα????
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:09
Miou έγραψε:
kontos 750 Hero gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:12
Μπραβο ΑΡΤΕΜΗ εεεεε Κωστα ηθελα να πω,μικρε καταδωτη... Να μας ενημερωνεις να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι...φανταζομαι ο Νικος και ο Μιχαλης οτι ακουνε σημερα...γιατι ειναι και ησυχο το μηχανακι σου
kontos 750 Hero gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:14
Miou έγραψε:
Την ειχε στο φτισιμο...με καφεδακι την εβγαλε οσο ημουν και εγω μαζι τους.
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:27
kontos 750 έγραψε:
Την ειχε στο φτισιμο...με καφεδακι την εβγαλε οσο ημουν και εγω μαζι τους.
μετα ειχαμε τις ερωτικες περιπτυξεις και σεξουαλικο 3ο .....6.30 γυρισαμε
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Σαβ 06 Απρ 2013, 13:34
Λοιπόν εχθές έβγαλα με τα άλλα ρεμάλια το μηχανάκι μετά από 3 εβδομάδες! (καλά που πήρε μπροστά δηλαδή!) Αφού πήγαμε στο καφέ και όλοι προετοιμαζόντουσαν για βόλτα, κανείς δεν έπινε μπύρα εκτός από αυτούς που δεν θα έρχονταν! Οι υπόλοιποι καφέ και σοκολάτες! Μετά πήγαμε Bp και με μπόλικες σούζες από Κρ και ανοίγματα από όλους... εκτός των ευρωπέων! Κρ με Πέτρο άνοιγμα και ο Κρ όλο σούζα γιατί δεν ήθελε να κλείσει γκάζι και τον περάσει ο Πέτρος! ΚΚ με Mike, στεκόταν πολύ καλά το ρ6 που επιτέλους το ρύθμισε! Αλλά ο ΚΚ του έριχνε λόγω τελευταίων βελτιώσεων με κάτι πούστικα εκεί ρεύματα με την υποστήριξη του δημογέροντα! Να σκυλιάζουν τα 600 και να έρχεται στο πλάι ο Κρ με σούζα... γλέντι λέμε! Έτσι την πάτησα και εγώ όταν ανοίξαμε με τον κκ. Από δευτέρες χαμηλά και 50χλμ πεταγόταν μπροστά ο Κώστας για να τον φτάσω ψηλά τετάρτες και να τον περάσω πέμπτες, (μαμά όλο εμένα και -20 κιλά εγώ ) . Από τετάρτες χαμηλά απλά το ξεχνούσα! Με Mike που ανοίξαμε μου πεταγόταν μπροστά και τον έπιανα στην αρχή-μέση τετάρτης. Λοιπόν πάω να αλλάξω γρανάζωμα και ρεύματα και εξάτμιση και και και με τα λεφτά που δεν έχω και θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε! Στη διαδρομή προς τα πάνω αρκετά μπατσικά οπότε δεν αράξαμε κάπου και πήγαμε καβάλας να αράξουμε πουθενά, αλλά και εκεί γινόταν χαμός από τσέους οπότε αράξαμε ψηλά καβάλας... Άντε τώρα που ανοίγει ο καιρός να αυξάνονται οι συμμετοχές να έχουμε πάντα τέτοιο χαβαλέ!
CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1