| CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 | |
|
+49nasosgsxr Leroy gsxr1100m VenomR skizotix jord136 AggelosK8 GIXXERAKIAS noodles jim_pap Darksoul HelenKoR BillyGsxR spiros750 k7 Quazar Nitoras spiros1100 gsxrk71000 mistiriodis_tsantakias vd frozen Vortex cursed2 potis ΓρηγόρηςΚ2 poulitzer T.R.E Petros-K5 amorfotos ripper Aristosk8 demk6 tsasbi kontos 750 maikstain giannisK6 christ-r Black Eagle ENDURASX sxlogo magfaria platonas kostaskr6 Miou boutser rsv4aprc fotis_rizla k8 600 kk mike 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Κυρ 23 Ιουν 2013, 23:37 | |
| Θα συμφωνησω με τον Μαικ.... Κοιτα για κανενα crypton x.... Δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για το καφασι. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 00:13 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Θα συμφωνησω με τον Μαικ....
Κοιτα για κανενα crypton x.... Δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για το καφασι. ρε κοντέ θα μας τρελάνεις ? που έχεις διαβάσει για το kaze γιατι εγω εχω διαβασει για όλα τα παπια γιατι ψαχνομουν μεχρι να καταλήξω και δεν βρηκα πουθενα να γραφουν κατι εκτος απο τα περιοδικα που το εκαναν παρουσιαση !!!! παντως προβληματα δεν εχει μιας και το μοτερ ειναι το ιδιο του παλιου kaze r δοκιμασμένα πράγματα μοτέρ σκυλί !!! crypton και 2650 δεν παιζει τετοιο μπατζετ !!! και στα κοντα 2 χιλιαρικα με την βια που θα διαθεσω τα μισα με γραμμάτια τα 1880 του kaze με ζάντες χυτές είναι μια χαρά άσε που αντικειμενικά είναι το ποιο όμορφο !!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 09:25 | |
| καλα ρε ολοι ξερουμε οτι εισαι φραγκατος αλλα γιατι δεν κοιτας για κανα μεταχειρο παπι??? ακου εκει 2000 ... το κουλουρι μου πιο φθηνο ειναι .... | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 10:42 | |
| γιατί όσα είδα είναι μπουρδελάκια και όσα είναι καλά και σε καλή κατάσταση έχουν 80.000 χλμ .... και δεν έχω όρεξη να τρέχω στα συνεργεία .... θα πάρω καινούργιο να εχω το κεφάλι μου ήσυχο !!! 700 έχω προκαταβολή το kaze εχει 1880 και τα υπόλοιπα θα τα βάλω σε 14 άτοκες σε κάρτα 83 τον μήνα ..... μόνο την βενζίνη να βάλεις που θέλω κανα 10αρικο κάθε 2 μέρες χαιδάρι-κατεχάκη + μαλακισμένα χιλιόμετρα μέσα σε κίνηση το έχω γ@μισει το παγκόσμιο μου !!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 12:23 | |
| αντε ρε με το κινεζικο που θες να παρεις | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 12:28 | |
| για κανένα παπάκι καλοί είστε οι ιάπωνες !!!! αν και διάβασα ........ | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 12:30 | |
| .....οτι....Πίσω από όλη αυτή την ιστορία κρυβόταν η Suzuki και ο μάνατζέρ της Jimmy Matsumiya, τον οποίο ο Degner είχε γνωρίσει στο ξενοδοχείο Farnleigh, στο Douglas του Isle of Man, όπου συνήθιζαν να μένουν τα μέλη της MΖ και της Suzuki όταν επισκέπτονταν το νησί. Η κοινή αγάπη τους για την μουσική jazz ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια στενή φιλία. Ήταν η εποχή που οι Ιάπωνες ακόμα δεν είχαν την τεχνογνωσία για να ανταγωνιστούν τους Ευρωπαίους και δη τους Γερμανούς στις 2χρονες μοτοσυκλέτες. Αυτή η γνωριμία που μετέπειτα εξελίχθηκε σε συνεργασία, αποδείχθηκε χρυσάφι για την Suzuki -και μετέπειτα για τη Yamaha- καθώς ο Degner είχε φροντίσει να πάρει μαζί του σχέδια και εξαρτήματα (κύλινδρο, πιστόνι, στρόφαλο και βαλβίδα) των 2χρονων, πρωτοποριακών για εκείνη την εποχή, κινητήρων της MZ/DKW. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 12:39 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 12:43 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- .....οτι....Πίσω από όλη αυτή την ιστορία κρυβόταν η Suzuki και ο μάνατζέρ της Jimmy Matsumiya, τον οποίο ο Degner είχε γνωρίσει στο ξενοδοχείο Farnleigh, στο Douglas του Isle of Man, όπου συνήθιζαν να μένουν τα μέλη της MΖ και της Suzuki όταν επισκέπτονταν το νησί. Η κοινή αγάπη τους για την μουσική jazz ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια στενή φιλία.
Ήταν η εποχή που οι Ιάπωνες ακόμα δεν είχαν την τεχνογνωσία για να ανταγωνιστούν τους Ευρωπαίους και δη τους Γερμανούς στις 2χρονες μοτοσυκλέτες. Αυτή η γνωριμία που μετέπειτα εξελίχθηκε σε συνεργασία, αποδείχθηκε χρυσάφι για την Suzuki -και μετέπειτα για τη Yamaha- καθώς ο Degner είχε φροντίσει να πάρει μαζί του σχέδια και εξαρτήματα (κύλινδρο, πιστόνι, στρόφαλο και βαλβίδα) των 2χρονων, πρωτοποριακών για εκείνη την εποχή, κινητήρων της MZ/DKW. ναι οκ αντε εγω να το δεχτω, ειδα κ την μετεπειτα εξελιξη τον δυο εταιρειων κ καταλαβα!!! βρε αντε που μιλατε κ εσεις που θυμηζετε προταπριλια | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 16:47 | |
| | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 18:11 | |
| Το μοτερ σκυλι δεν θα το ελεγα.αν ειναι ιδιο με το παλιο που λες παρε και καμια μπιελα για καβατζα. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Δευ 24 Ιουν 2013, 18:23 | |
| βελτιομενο λογικα 2013 εχουμε απλα η βαση ειναι ιδια ....σε ολα αυτα πιστευω (μοντενας 135 ,ζχ 130,χ-σιτυ 130,μοδενας 125 ,το νεο ατλετε 125 ) στο ιδιο μοτερ βασιζονται λογικα ! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 07:58 | |
| τοσο το εχουν παντου,,, 1780 με ζαντες με ακτινες και 1880 με χυτες αλουμινιου !! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 13:17 | |
| - poulitzer έγραψε:
- Το μοτερ σκυλι δεν θα το ελεγα.αν ειναι ιδιο με το παλιο που λες παρε και καμια μπιελα για καβατζα.
Τα βλεπεις που εχουν και αλλοι την ιδια γνωμη... Τεσπα κανε οτι σε φωτισει ο Θεος. | |
|
| |
jim_pap Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 20/06/2013
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 15:49 | |
| crypto crypto και παλη crypto απο προσωπικη μου εμπειρια το innova πεθανε στα 100 χιλιαδες χιλιομετρα το ζχ130 στα 20 χιλιαδες ηθελε μπιελα, το crypto δεν ξερω ακομα 2,5 χρονια και 40 χιλιαδες χιλιομετρα και ακομα παει, μωρε λες να περασω το innova? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 15:58 | |
| τα ινοβα εχουν σπασει σε οσους φιλου τα ειχαν .... ολοι το εχουν μετανιωσει . πουλησαν τα 100ρια τα αστρεα και τα γκραντ και πηραν ινοβα και σε ολους εσπασε και ολοι εχουν να βριζουν ... ασε οτι με τον ψεκασμο εχει χαθει η οποια αισθηση νευρου ειχαν πριν .... οχι οτι δεν τραβανε ή οτι δεν πανε απλα δεν εχουν πια αισθηση και νευρο .... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 16:02 | |
| Ειδικά τα πρώτα Innova είχαν θέμα με τη μπιέλα και ειδικά μετά από κακό στρώσιμο. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 17:00 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 18:10 | |
| τα innova ειχανε-εχουν θεμα με τις μπιελες και καινε λαδι. εμενα εχει 22.000 χλμ και θελω 1 λιτρο λαδι για 1000 χλμ (μπορει και λιγοτερα). σημερα αξιζει να παρει καποιος το crypton x (και το λεω εγω που εχω αλλεργια στη yamaha) αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για καινουριο οποτε μονο μεταχειρησμενο. @HelenKoR γραφεις και στο 4τ φορουμ σωστα? μικρος που ειναι ο κοσμος του ιντερνετ. | |
|
| |
jim_pap Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 20/06/2013
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τρι 25 Ιουν 2013, 19:29 | |
| καλα παιδια ακομα και το ιδιο μοτερ σε ξενα χερια εχει αλλη καταναλωση στο λαδι ... οπως και στην βενζινη ... εαν με πιανετε ... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Τετ 26 Ιουν 2013, 00:40 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 Παρ 28 Ιουν 2013, 13:45 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| |
| |
| CAFE βανιλια -πλατεία Μέμου --- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ No. 1 | |
|