Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ??? Δευ 15 Ιουν 2009, 22:38 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΡΕΠΛΙΚΑ ΤΙΣ CORONA ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ? ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ??? Δευ 15 Ιουν 2009, 23:03 | |
| - K61000KANAS έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΡΕΠΛΙΚΑ ΤΙΣ CORONA ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?
ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ κατι τέτοιο ? | |
|
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ??? Δευ 15 Ιουν 2009, 23:27 | |
| - giatros έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΡΕΠΛΙΚΑ ΤΙΣ CORONA ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?
ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ
κατι τέτοιο ? Η καλυτερη λυση.. | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ??? Τρι 16 Ιουν 2009, 00:34 | |
| - giatros έγραψε:
- K61000KANAS έγραψε:
ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ
κατι τέτοιο ? Γιατρέ μου!!!Αυτό έψαχνα....θέλω να βάλω άλλο κουστουμάκι αλλα κόλλαγα στο τεπόζιτο.Με αυτό πιστεύω πως δεν το χρειάζομαι τώρα.Από Ιταλία είναι αυτά ξέρεις τίποτα? | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ??? Τρι 16 Ιουν 2009, 08:44 | |
| Τα παραγγέλνεις σε αυτόν. Εχει νομίζω 80€ το κάλυμμα , κοίτα όμως τα μεταφορικά. Του βάζεις τα λεφτά στο λογαριασμό του και στα στέλνει. Σε μένα είχε δυσκολία να μπεί το κάλυμμα , χρειάστηκε λίγο κόψιμο , και έγδαρα και το ρεζερβουάρ μου λιγάκι... | |
|