| Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? | |
|
+12dimitros mitsos Miou DrIoannis giannisK6 ΓρηγόρηςΚ2 topetwrx Antonios_gsxr tsasbi Georgio louk6 kostasbusa 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostasbusa Jr.gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 20/10/2012
| Θέμα: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 14:02 | |
| Καλησπέρα και πάλι.
Ανοίγω αυτό το θέμα μπας και βρώ λύση σε ένα προβλημά μου. Πως να ξεκινάω το μηχανάκι χωρίς να σουζάρει???
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
υ.γ είμαι 1,90 ύψος
και 128 κιλά... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 14:43 | |
| βαλε ολο το βαρος σου στο ντεποζιτο,,, και αστο να πατιναρει λιγο οταν ξεκινησει... μετα αμολα το συμπλεκτη.. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 14:51 | |
| - louk6 έγραψε:
- βαλε ολο το βαρος σου στο ντεποζιτο,,, και αστο να πατιναρει λιγο οταν ξεκινησει... μετα αμολα το συμπλεκτη..
μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως αν το κάνει αυτό το έχει σίγουρο το καπάκι, με προβλημάτισε λίγο το αμόλα το συμπλέκτη :P Και εν πάση περιπτώσει ξεκίνα λίγο ποιο αργά εκτός αν μιλάς για κόντρα φιλικά πάντα. | |
|
| |
kostasbusa Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 15:21 | |
| - Georgio έγραψε:
- louk6 έγραψε:
- βαλε ολο το βαρος σου στο ντεποζιτο,,, και αστο να πατιναρει λιγο οταν ξεκινησει... μετα αμολα το συμπλεκτη..
μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως αν το κάνει αυτό το έχει σίγουρο το καπάκι, με προβλημάτισε λίγο το αμόλα το συμπλέκτη :P Και εν πάση περιπτώσει ξεκίνα λίγο ποιο αργά εκτός αν μιλάς για κόντρα φιλικά πάντα. Λέμε και για κανά ''φιλικό'' πάτημα... για αυτό ρωτάω. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 15:57 | |
| - kostasbusa έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- louk6 έγραψε:
μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως αν το κάνει αυτό το έχει σίγουρο το καπάκι, με προβλημάτισε λίγο το αμόλα το συμπλέκτη :P Και εν πάση περιπτώσει ξεκίνα λίγο ποιο αργά εκτός αν μιλάς για κόντρα φιλικά πάντα. Λέμε και για κανά ''φιλικό'' πάτημα... για αυτό ρωτάω. Φίλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω ο σωστός τις υπόθεσης γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ποιο γρήγορος κοίτα να το χαρείς για πάρτι σου και μονό και άσε τις κόντρες. Αγόρασες ένα βρομογκαζο από τα λίγα και θέλει προσοχή και σύνεση όπως πολύ καλά μου έλεγαν κάποια παιδιά πριν το πάρω κι εγώ προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν και άσε τους άλλους να σε κολλάνε, το πάω αργά γιατί βιάζομαι θα το έχεις ακούσει πιστεύω τίποτε δεν είναι βγαλμένο τυχαία Υ.Γ Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 15:59 | |
| Παντός μεγάλο ρόλο παίζει να έχει το σωμά μπροστά για να πάει όλο το βάρος μπροστά κ έπειτα θα το βρεις μόνο σου πως θα ανεβάσεις τις στροφές κ θα αφήσεις το συμπλέκτη..μην περιμένεις να σου βγει αμέσως. | |
|
| |
kostasbusa Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 16:37 | |
| Φίλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω ο σωστός τις υπόθεσης γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ποιο γρήγορος κοίτα να το χαρείς για πάρτι σου και μονό και άσε τις κόντρες. Αγόρασες ένα βρομογκαζο από τα λίγα και θέλει προσοχή και σύνεση όπως πολύ καλά μου έλεγαν κάποια παιδιά πριν το πάρω κι εγώ προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν και άσε τους άλλους να σε κολλάνε, το πάω αργά γιατί βιάζομαι θα το έχεις ακούσει πιστεύω τίποτε δεν είναι βγαλμένο τυχαία Υ.Γ Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα.[/quote] Απλά η κ@υλ@ αρκετές φορες ξεπερνάει το μυαλό... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 16:38 | |
| αυτο ενοουσα και εγω.. να το αφησει να πατηναρει λιγο να ρολαρει και μετα να αμολησει το συμπλεκτη... για να μην φαει καπακι. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 16:38 | |
| - kostasbusa έγραψε:
- Καλησπέρα και πάλι.
Ανοίγω αυτό το θέμα μπας και βρώ λύση σε ένα προβλημά μου. Πως να ξεκινάω το μηχανάκι χωρίς να σουζάρει???
υ.γ είμαι 1,90 ύψος
και 128 κιλά... Αν εννοείς να ξεκινήσεις το μηχανάκι με τέρμα γκάζι στην 1η και να μην σηκωθεί, αυτό δεν γίνεται.. Εγώ είμαι 50 κιλά ελαφρύτερος σου και όσες φορές έχω οδηγήσει hayabusa και έκανα προσπάθεια να το ξεκινήσω από ακινησία κτλ, να ανοίξεις τέρμα την 1η δεν γίνεται, όπως δεν γίνεται και στο 1000άρι άλλωστε.. Οπότε προσπάθησε είτε να παίξεις με τον συμπλέκτη αρκετά, μέχρι το τέλος της 1ης, είτε (αυτό είναι πιο δύσκολο και θέλει πολύ εξάσκηση) να κρατάς σηκωμένο τον μπροστά τροχό λίγο, για όλη την πρώτη, τόσο ώστε να μην κόβεις γκάζι και να μην δίνεις παραπάνω, ώστε να μην σηκωθεί περισσότερο και αναγκαστείς να κόψεις.. Μπες εδώ στο forum στις τεχνικές οδήγησης και μετά στο thread "εκκινήσεις" και θα δεις αρκετές εκκινήσεις από hayabusa onboard και θα δεις στην τελευταία σελίδα νομίζω, ένα video που είχα ανεβάσει εγώ από dragster στο εξωτερικό, ένα hayabusa το οποίο με την βοήθεια του συμπλέκτη, ξεκίνησε αρκετά καλά.. Συγκριτικά με το δικό μου μηχανάκι πάντως, το hayabusa δεύτερης γενιάς, πάντοτε μου έδινε την εντύπωση πως σε καλό οδόστρωμα, ήταν αισθητά πιο εύκολο να το "βάλεις κάτω" με 1η, σε σχέση με το 1000.. Εννοείται κάνε και αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω. Ρίξε όλο σου το βάρος πάνω στο τεπόζιτο και θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα.. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 16:46 | |
| - kostasbusa έγραψε:
- Φίλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω ο σωστός τις υπόθεσης γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ποιο γρήγορος κοίτα να το χαρείς για πάρτι σου και μονό και άσε τις κόντρες. Αγόρασες ένα βρομογκαζο από τα λίγα και θέλει προσοχή και σύνεση όπως πολύ καλά μου έλεγαν κάποια παιδιά πριν το πάρω κι εγώ προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν και άσε τους άλλους να σε κολλάνε, το πάω αργά γιατί βιάζομαι θα το έχεις ακούσει πιστεύω τίποτε δεν είναι βγαλμένο τυχαία
Υ.Γ Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα. Απλά η κ@υλ@ αρκετές φορες ξεπερνάει το μυαλό...[/quote] +1000 | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 17:41 | |
| Με αφορμή αυτό το θέμα με προβληματίσατε! Η δικιά μου, αν και πιο παλιό μοντέλο και κατά συνέπεια πιο αδύνατη, δεν σηκώνεται. Όσες φορές και αν πάτησα την 1η σε καλή άσφαλτο, που σημαίνει ότι δεν σπινάριζε, από την στιγμή που άφησα εντελώς τον συμπλέκτη δεν σηκώθηκε εκτός από μία φορά που σηκώθηκε μια ιδέα. Εννοείτε ότι το βάρος μου το έχω μπροστά. Είναι φυσιολογικό να μη σηκώνεται; Για την μηχανή μιλώ!!! Αυτό φυσικά μου είναι ευχάριστο, γιατί ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με σούζες καλώς ή κακώς, αν και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζει ο ψαγμένος! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 18:17 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 19:31 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- kostasbusa έγραψε:
- Καλησπέρα και πάλι.
υ.γ είμαι 1,90 ύψος
και 128 κιλά... Αν εννοείς να ξεκινήσεις το μηχανάκι με τέρμα γκάζι στην 1η και να μην σηκωθεί, αυτό δεν γίνεται..
Εγώ είμαι 50 κιλά ελαφρύτερος σου και όσες φορές έχω οδηγήσει hayabusa και έκανα προσπάθεια να το ξεκινήσω από ακινησία κτλ, να ανοίξεις τέρμα την 1η δεν γίνεται, όπως δεν γίνεται και στο 1000άρι άλλωστε..
Οπότε προσπάθησε είτε να παίξεις με τον συμπλέκτη αρκετά, μέχρι το τέλος της 1ης, είτε (αυτό είναι πιο δύσκολο και θέλει πολύ εξάσκηση) να κρατάς σηκωμένο τον μπροστά τροχό λίγο, για όλη την πρώτη, τόσο ώστε να μην κόβεις γκάζι και να μην δίνεις παραπάνω, ώστε να μην σηκωθεί περισσότερο και αναγκαστείς να κόψεις..
Μπες εδώ στο forum στις τεχνικές οδήγησης και μετά στο thread "εκκινήσεις" και θα δεις αρκετές εκκινήσεις από hayabusa onboard και θα δεις στην τελευταία σελίδα νομίζω, ένα video που είχα ανεβάσει εγώ από dragster στο εξωτερικό, ένα hayabusa το οποίο με την βοήθεια του συμπλέκτη, ξεκίνησε αρκετά καλά..
Συγκριτικά με το δικό μου μηχανάκι πάντως, το hayabusa δεύτερης γενιάς, πάντοτε μου έδινε την εντύπωση πως σε καλό οδόστρωμα, ήταν αισθητά πιο εύκολο να το "βάλεις κάτω" με 1η, σε σχέση με το 1000..
Εννοείται κάνε και αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω.
Ρίξε όλο σου το βάρος πάνω στο τεπόζιτο και θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα.. Αντωνη κατι εκανες λαθος ειδικα με το BUSA ειναι μηχανακι που ξεκιναει χωρις να θελει να το χαμηλωσεις. Απλα ειναι θεμα τεχνικης | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 19:55 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- Αντωνη κατι εκανες λαθος ειδικα με το BUSA ειναι μηχανακι που ξεκιναει χωρις να θελει να το χαμηλωσεις. Απλα ειναι θεμα τεχνικης
Άρα Γρηγόρη να υποθέσω ότι αυτά που αναφέρω από την δικιά μου εμπειρία είναι φυσιολογικά! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 20:38 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 20:42 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- kostasbusa έγραψε:
- Καλησπέρα και πάλι.
υ.γ είμαι 1,90 ύψος
και 128 κιλά... Αν εννοείς να ξεκινήσεις το μηχανάκι με τέρμα γκάζι στην 1η και να μην σηκωθεί, αυτό δεν γίνεται..
Εγώ είμαι 50 κιλά ελαφρύτερος σου και όσες φορές έχω οδηγήσει hayabusa και έκανα προσπάθεια να το ξεκινήσω από ακινησία κτλ, να ανοίξεις τέρμα την 1η δεν γίνεται, όπως δεν γίνεται και στο 1000άρι άλλωστε..
Οπότε προσπάθησε είτε να παίξεις με τον συμπλέκτη αρκετά, μέχρι το τέλος της 1ης, είτε (αυτό είναι πιο δύσκολο και θέλει πολύ εξάσκηση) να κρατάς σηκωμένο τον μπροστά τροχό λίγο, για όλη την πρώτη, τόσο ώστε να μην κόβεις γκάζι και να μην δίνεις παραπάνω, ώστε να μην σηκωθεί περισσότερο και αναγκαστείς να κόψεις..
Μπες εδώ στο forum στις τεχνικές οδήγησης και μετά στο thread "εκκινήσεις" και θα δεις αρκετές εκκινήσεις από hayabusa onboard και θα δεις στην τελευταία σελίδα νομίζω, ένα video που είχα ανεβάσει εγώ από dragster στο εξωτερικό, ένα hayabusa το οποίο με την βοήθεια του συμπλέκτη, ξεκίνησε αρκετά καλά..
Συγκριτικά με το δικό μου μηχανάκι πάντως, το hayabusa δεύτερης γενιάς, πάντοτε μου έδινε την εντύπωση πως σε καλό οδόστρωμα, ήταν αισθητά πιο εύκολο να το "βάλεις κάτω" με 1η, σε σχέση με το 1000..
Εννοείται κάνε και αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω.
Ρίξε όλο σου το βάρος πάνω στο τεπόζιτο και θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα.. Αντωνη κατι εκανες λαθος ειδικα με το BUSA ειναι μηχανακι που ξεκιναει χωρις να θελει να το χαμηλωσεις. Απλα ειναι θεμα τεχνικης Τι ακριβώς εννοείς ότι ξεκινάει, χωρίς να χρειαστεί χαμήλωμα;; Με τεχνική είναι δεδομένο ότι δεν θα σηκωθεί "ενοχλητικά".. Αυτό που λέω εγώ είναι πως εφόσον ανοίξεις τέρμα το γκάζι με 50 πχ και πρώτη, τέρμα όμως, να τερματίσει το grip, σίγουρα θα χρειαστεί να κόψεις, γιατί θα σηκωθεί πολύ, εφόσον δεν αφήσει το λάστιχο κάτω.. Με τεχνική ρε παιδιά, όλα τα μηχανάκια μπορούν να ξεκινήσουν.. Εμείς λέμε με τέρμα το γκάζι αν σηκώνεται, ή όχι, αν κατάλαβα καλά.. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 21:15 | |
| Aντωνη,το Busa (οπως και το ZZR) ειναι μηχανακια με μεγαλο μεταξονιο απο τη μανα τους,κατι που σβηνει το σουζαρισμα αρκετα συγκριτικα με τα πιο πολεμικα σε γεωμετρια 1000,οποτε ακομα και να μη ριξεις τις πλακες ωστε να σβησεις τη σουζα οπως κανουμε στα δικα μας εχεις την αβατζα αυτη.Ειναι ενα μεγαλο ατου που εχουν αυτα τα μηχανακια απεναντι στα δικα μας,στην εκκινηση. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 21:38 | |
| Καλά όλα αυτά με τις τεχνικές αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θέλει και άλλο ελατήριο γιατί το μηχανάκι κάθετε πολύ λόγω βάρους αναβάτη και θα σουζάρι πολύ πιο εύκολα. Το έχω δει και στο δικό μου.Όταν το μαλακώνω σηκώνεται πιο εύκολα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 23:32 | |
| εγω απο τα χλμ που εχωκανει με μπουσα ξερω οτι το μηχανακι ξεκιναει ευκολα. δεν εχει ταση για σουζες λογο μηκους , γεωμετριας αλλα και λογο του τροπου που βγαζει την δυναμη του. δεν εχει καμια σχεση με τα 1000 μας ...
και στο μπουσα δεν μπορεις να ριξεις τις μπροστα πλακες ... ειναι κλειστες. αμα θελεις να το χαμηλωσεις μπροστα πρεπει να τις αλλαξεις ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 23:58 | |
| - Miou έγραψε:
- εγω απο τα χλμ που εχωκανει με μπουσα ξερω οτι το μηχανακι ξεκιναει ευκολα.
δεν εχει ταση για σουζες λογο μηκους , γεωμετριας αλλα και λογο του τροπου που βγαζει την δυναμη του. δεν εχει καμια σχεση με τα 1000 μας ...
και στο μπουσα δεν μπορεις να ριξεις τις μπροστα πλακες ... ειναι κλειστες. αμα θελεις να το χαμηλωσεις μπροστα πρεπει να τις αλλαξεις ... Αλέξανδρε χαμηλώνει μπροστά με τις πλάκες από όσο έχω διαβάσει, αλλά και από αυτά που μου έχει πει και ο μηχανικός μου, ο οποίος τα έχει εφαρμόσει στην δικιά του. Είναι από τις μετατροπές που κάνουν πολλοί, ψηλώνοντας παράλληλα το πίσω μέρος με κάποιες προσθήκες από όσο θυμάμαι για να γίνει πιο γρήγορη η γεωμετρία. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Κυρ 21 Οκτ 2012, 23:59 | |
| Aποστολε,αφου οι μαμα πλακες στο Busa ειναι κλειστες απο πανω,πως χαμηλωνει χωρις να τις αλλαξεις; Moνο αν πειραξεις τη διαδρομη της αναρτησης... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Δευ 22 Οκτ 2012, 00:13 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Aποστολε,αφου οι μαμα πλακες στο Busa ειναι κλειστες απο πανω,πως χαμηλωνει χωρις να τις αλλαξεις; Moνο αν πειραξεις τη διαδρομη της αναρτησης...
Επειδή έχω μπροστά μου εκτυπωμένη την σελίδα (δεν μπορώ να θυμηθώ που την βρήκα ) λέει ότι μπορείς να χαμηλώσεις με τις υπάρχουσες πλάκες μόνο 4 χιλ.. Λασκάρεις τις πλάκες πιέζεις την μπροστινή ανάρτηση και γλιστράνε οι μπουκάλες κατά 4 χιλ. Δεν ξέρω γιατί είναι έτσι, αλλά αυτό γράφει. Για περισσότερο χαμήλωμα τότε ναι θέλει άλλες πλάκες. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Αν το βρω θα σας το δείξω. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? Δευ 22 Οκτ 2012, 07:10 | |
| | |
|
| |
| Πως να ξεκινάω χωρίς να σηκώνεται το μηχανάκι???? | |
|