| 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 | |
|
+56Aristosk8 giozx $alla$ Painterz papatomy nickzotos georgeIII brwmogazos kontos 750 nikolhs1 AggelosK8 sxlogo nktr maikstain spirdom Feelgood tasos1984 tzortzinos tsasbi kostaskr6 nasos-v mistiriodis_tsantakias giannisp potis poulitzer vaggosk7 cb130081 GIXXERAKIAS andRewR kouzinas papagym gostrider rsv4aprc demk6 boutser vd fotis_rizla amorfotos teo46 babis k8 busa respect Vortex spyroszx platonas ghost kanivalosK6 k8 600 kk karagio BillyGsxR gabri Petros-K5 cpantelo panikas magfaria No Fear Miou 60 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:32 | |
| - Miou έγραψε:
- ετσι πιστευω και εγω ρε γιαννη ....
αφου θα εχουμε χρονο δεν πηραζει εαν δεν μπαινουμε καθε 20 λεπτα και μπαινουμε καθε 40
οσον αφορα τον καιρο ειναι μια λεπτομερεια που θα ξεκαθαρισει σε λιγες μερες... λογικα εαν δεις να εχει βροχες την συγκεκριμενη τεταρτη μην ξεκινησεις καθολου ... εαν δεν βρεχει θα γινει κανονικα ....
περιμενω και κατι νεα απο τον ψυχογιο και βλεπουμε.... Σωστα,τα 20 λεπτα περνανε για πλακα με την κουβεντα εξω.Ε,θα περιμενουμε λιγο παραπανω,δεν πειραζει πιστευω. Σε λιγες ημερες,δεν ειναι νωρις για να ξερουμε για τον καιρο μετα απο περιπου 3 εβδομαδες? Εγινε,μεχρι τοτε εχουμε καιρο! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:38 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:39 | |
| - No Fear έγραψε:
Σωστα,τα 20 λεπτα περνανε για πλακα με την κουβεντα εξω.Ε,θα περιμενουμε λιγο παραπανω,δεν πειραζει πιστευω. Σε λιγες ημερες,δεν ειναι νωρις για να ξερουμε για τον καιρο μετα απο περιπου 3 εβδομαδες? Εγινε,μεχρι τοτε εχουμε καιρο! σε λιγες μερες θα ξεκαθαρισω λιγο την κατασταση τι γινετε με την πιστα σε περιπτωση βροχης... περνουμε αλλη ημερομηνια ή το ακυρωνουμε γενικα ? αυτη την λεπτομερεια θελω να μαθω ... φανταζομαι οτι εαν ηταν ανοιξη θα εκλεινα αλλη ημερα αλλα τωρα χειμωνιατικα δεν ξερω τι κανουμε ... ειναι και αυτη η τεταρτη που ολοι μας δουλευουμε και ειναι θεματακι με την δουλεια ... | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:53 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος | |
|
| |
vd Normal gixxer
Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Ηλικία : 63 Αριθμός μηνυμάτων : 269 Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 20:59 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 21:05 | |
| 27 boutser.............αργό | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 22:35 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.............αργό 28 demk6...................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 22:52 | |
| 29 rsv4aprc......παγκοσμιο/καρασιγουρος | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 23:04 | |
| Αν ειναι να μαζευτουμε τοσα ατομα και αφου θα μοιραστουμε σε 3 γκρουπ καλυτερα να κανουμε αργοι/ενδιαμεσοι/πυραυλοι.
Εαν βγαινουν πχ 13/12/10 Δλδ χωρις να πηξει καποιο γκρουπ απο κοσμο | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 23:08 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.............αργό 28 demk6...................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider.............ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 23:26 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Πεμ 25 Οκτ 2012, 23:30 | |
| κουφαλα πιου μου τρως συνεχεια μια θεση στο 29 ποσταρα !!!!! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 00:09 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 07:37 | |
| Κωστα εσενα επρεπε να σου δωσουν τον ασσο λογω πρωταθληματος στο παγκοσμιο φετος! | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 11:10 | |
| - No Fear έγραψε:
- Κωστα εσενα επρεπε να σου δωσουν τον ασσο λογω πρωταθληματος στο παγκοσμιο φετος!
+ 1000 ετσι ετσι πεστα να το ακουνε μερικοι μερικοι !!!!!! | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 14:02 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 Kydo...........................γρηγορο/ 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 papagym....................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 14:11 | |
| 32 συμμετοχες σε 2 μερες!!Μαχιμο το forum!!! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| |
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 14:23 | |
| - No Fear έγραψε:
- Γραψε και το δικο σου nickname και ασε τα σχολιαααααααααα!
Δεν θα μπορεσω δυστυχως.....του χρονου παλι... :( :( :( | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 14:40 | |
| Eλα τουλαχιστον για βολτα,παρεα με τον Alex!!!!!! | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 14:46 | |
| - No Fear έγραψε:
- Eλα τουλαχιστον για βολτα,παρεα με τον Alex!!!!!!
Εαν σχολασω νωρις θα ερθω σιγουρα .. ο Αλεξ θα ειναι εκει απο νωρις... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 16:21 | |
| - No Fear έγραψε:
ακουσε οτι θα ειναι γρηγοροι μαζεμενοι και κανει την κοτα τωρα.... που να μπω μαζι σας και τετοια μου ελεγε..... θα μου κορναρετε σε καθε στροφη κτλ κτλ..... και για δικαιολογια λεει οτι δεν του δινουν αδεια απο την δουλεια....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Παρ 26 Οκτ 2012, 16:24, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 16:22 | |
| 1 Miοu ...........................γρηγορο/σιγουρος 2 νασος .........................γρηγορο/σιγουρος 3 τεο ............................γρηγορο/σιγουρος 4 ripseventh....................γρηγορο/σιγουρος 4 papagym......................γρηγορο/επιβεβαίωση την άλλη εβδομάδα 5 Νo Fear........................αργο/σιγουρος (καιρου θελοντος) 6 karditsara.....................ενδιαμεσο/σιγουρος 7 giannisp ......................ενδιαμεσο/σιγουρος 8 Panikas ...................... αργο/σιγουρος 9 Vartholomaios ..............αργο/ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος ειμαι ετοιμος 10 cpantelo.....................γρηγορο/σιγουρος 11 PetrosK5 ...................μεσαιο αν ειναι 3 τα γκρουπ(καιρου επιτεποντως και Θεου θελοντως....) 12 gabri..........................γρήγορο/σίγουρος 13 Billygsxr .....................γρηγορο/σιγουρος - (αν ολα πανε καλα φυσικα κ ειμαστε καλα απο υγεια) 14 καραγιο.......................αργο 15 τζορτζινος ..................γρηγορο / να δει τι 8α κανει με τν δουλεια 16 Κ8 600 ΚΚ ...................γρηγορο/σιγουρος 17 kanivalosK6.................γρηγορος(να σας γνωρισω κιολας) 18 ghost.........................αργο/σιγουρος 19 Platonas.....................αργο/ αρχες του μηνα θα ξερουμε απο την δουλεια 20 spyroszx.....................γρηγορος/99% 21 αδερφος spyrou zx .............. / 22 Busa respect...............ενδιαμεσοι (και να παει να γ@@@μηθει η δουλεια ....δε το χανω .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ...) 23 babis k8......................γρηγορο/σιγουρος 24 amorfotos...................αργος/ αν προλαβω να βρω εξοπλισμο.(Δεν ξερω σιγουρα) 25 fotis_rizla...................αργο/σιγουρος 26 vd junior ...................αργος/σιγουρος 27 boutser.....................αργό 28 demk6.......................αργο/αν μου κανει η στολη ενος φιλου αλλιως δεν 29 gostrider....................ενδιαμεση/σχεδον σιγουρη 30 rsv4aprc.....................παγκοσμιο/καρασιγουρος 31 $alla$ .......................γρηγορο/στανταρακι 32 | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 18:33 | |
| - Miou έγραψε:
- No Fear έγραψε:
ακουσε οτι θα ειναι γρηγοροι μαζεμενοι και κανει την κοτα τωρα.... που να μπω μαζι σας και τετοια μου ελεγε..... θα μου κορναρετε σε καθε στροφη κτλ κτλ.....
και για δικαιολογια λεει οτι δεν του δινουν αδεια απο την δουλεια.... Ε τοτε αλλαζει το πραγμα! Ελα ρε Μανο στο group με τα χελωνονιντζακια να σου δειξω εγω γραμμες φιλε μου,αφου δεν σε παιζουν τα παλιοπαιδα στο γρηγορο! Χαχαχαχαχαχαχαχα | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 Παρ 26 Οκτ 2012, 22:12 | |
| 32 andRewR..........αργός ή ενδιάμεσος (σιγουρη απάντηση next week) Με τοσα gixxeroTD θα κατεβω στο 1 μου φαινεται!!! στο και στον διοργανωτή μας, κυριως.... | |
|
| |
| 3ο GIXXER TRACK DAY ΤΕΤΑΡΤΗ 14 -11 | |
|