Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
magfaria ok gabri ok giannisp ok papatomy ok Vartholomaios tasos1984 ok vaggosk7 vaggosk7(filos) vaggosk7(filos) cb130081 ok rsv4aprc cpantelo platonas papagym spyroszx spyroszx 1 (adelfos) spyroszx 2 (filos) andRewR GIXXERAKIAS VD Busa Respect ok George (zx-9) ok Κ8 600 ΚΚ ok Petros-K5 ok babisk8 ok Panikas ok No Fear φίλος gabri (louvaris) ok potis ok nasosv ok 50 euro
τσεκαρετε αν εχει δωσει καποιος και δεν ειναι στην λιστα !!
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Λοιπον παιδες θελω να πω κατι για να ξεκαθαρισω την θεση μου και για να μην γινει καμια παρεξηγηση.
Επειδη ο Νικος (φωτογραφος) λειπει αναγκαστικα αυτες τις μερες μου τις αφησε σε μενα ωστε οσες μπορω να τις δωσω.
Εχω δωσει του PetrosK5,VDJ,Boutser.Και εχω πληρωσει του Πλατωνα και του Τακη(Panikas) και τις δικιες μου.
Επειδη νιωθω ασχημα να μου στελνετε μνμ και να μου λετε οτι ειμαι εκει,θα ειμαι εκει κλπ κλπ. Εαν δεν απανταω ειναι θεμα δουλειας.
Θα παω καποιες αλλες την Παρασκευη στον καφε και σε καποια παιδια που ειναι κοντα στην γειτονια.
Εαν καποιος βιαζεται για τις φωτος η δεν μπορει να παρευρεθει στον καφε της Παρασκευης μπορει να ερθει απο την δουλεια μου (Αγιας Φιλοθεης 17 στην Αθηνα)
Αλλιως εαν δεν εχετε θεμα με το να περιμενετε μολις γυρισει ο Νικος αναλαμβανει ξανα το θεμα.
Δεν το λεω με καποιο υφος η το οτιδηποτε.Απλα κανω μια εξυπηρετηση μεχρι εκει που μπορω
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
magfaria ok gabri ok giannisp ok papatomy ok Vartholomaios tasos1984 ok vaggosk7 vaggosk7(filos) vaggosk7(filos) cb130081 ok rsv4aprc cpantelo platonas papagym spyroszx spyroszx 1 (adelfos) spyroszx 2 (filos) andRewR GIXXERAKIAS VD Busa Respect ok George (zx-9) ok Κ8 600 ΚΚ ok Petros-K5 ok babisk8 ok Panikas ok No Fear φίλος gabri (louvaris) ok potis ok nasosv ok 50 euro
o.k. κι εγω... καταθεσα σημερα. (ζητω συγνώμη για την καθυστερηση αλλα ημουν εκτος Αθηνων, χωρις νετ και χωρις χρονο για τραπεζες...)
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
magfaria ok gabri ok giannisp ok papatomy ok Vartholomaios tasos1984 ok vaggosk7 vaggosk7(filos) vaggosk7(filos) cb130081 ok rsv4aprc cpantelo platonas papagym spyroszx spyroszx 1 (adelfos) spyroszx 2 (filos) andRewR ok GIXXERAKIAS VD Busa Respect ok George (zx-9) ok Κ8 600 ΚΚ ok Petros-K5 ok babisk8 ok Panikas ok No Fear φίλος gabri (louvaris) ok potis ok nasosv ok 50 euro
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
magfaria ok gabri ok giannisp ok papatomy ok Vartholomaios οκ tasos1984 ok vaggosk7 vaggosk7(filos) vaggosk7(filos) cb130081 ok rsv4aprc cpantelo platonas papagym spyroszx spyroszx 1 (adelfos) spyroszx 2 (filos) andRewR ok GIXXERAKIAS VD Busa Respect ok George (zx-9) ok Κ8 600 ΚΚ ok Petros-K5 ok babisk8 ok Panikas ok No Fear φίλος gabri (louvaris) ok potis ok nasosv ok 50 euro
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
magfaria ok gabri ok giannisp ok papatomy ok Vartholomaios οκ tasos1984 ok vaggosk7 ok vaggosk7(filos) ok vaggosk7(filos) ok cb130081 ok rsv4aprc cpantelo platonas papagym spyroszx spyroszx 1 (adelfos) spyroszx 2 (filos) andRewR ok GIXXERAKIAS VD Busa Respect ok George (zx-9) ok Κ8 600 ΚΚ ok Petros-K5 ok babisk8 ok Panikas ok No Fear φίλος gabri (louvaris) ok potis ok nasosv ok 50 euro
nickzotos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 18/10/2012