| HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 | |
|
+30maikstain Ana_goula cornell Aristosk8 vaggosk7 spyroszx Nitoras Zuki boutser diam breakdancer bonepeeler RIGO G.E.B. R-09 stoui TheVeteran GIXXERAKIAS Vortex georgeIII spyros_k6 Chrisk6 Black Eagle tsasbi magfaria Georgio mx5 rsv4aprc Miou topetwrx amorfotos 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer

Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Δευ 17 Μαρ 2014, 06:29 | |
| | |
|
 | |
breakdancer Normal gixxer

Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 18 Μαρ 2014, 23:52 | |
| Χθες παρειγγειλα και εγω ενα HJC R-PHA-plus απο Αγγλια. Απο lidsdirect. Ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει Ελλαδα? | |
|
 | |
bonepeeler Adv. gixxer

Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τετ 19 Μαρ 2014, 00:49 | |
| - breakdancer έγραψε:
- Χθες παρειγγειλα και εγω ενα HJC R-PHA-plus απο Αγγλια.
Απο lidsdirect. Ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει Ελλαδα? Λογικά, το πολύ μιά εβδομάδα. | |
|
 | |
diam Adv. gixxer

Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τετ 19 Μαρ 2014, 01:07 | |
| Σε μια βδομαδα το πολυ θα εισαι ετοιμος. Και εγω απο lidsdirect το πηρα το HJC μου. | |
|
 | |

Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τετ 19 Μαρ 2014, 20:13 | |
| Thanks παιδια για τις απαντησεις. Ωραια αναμενω το δικο μου! Ειναι τρελη η τιμη που το εχουν δεν υπηρχε λογος για δευτερη σκεψη.  | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 12:52 | |
| Ηρθε απο αγγλια!!! Ειναι φοβερο! Ειχε δωρο pinlock Extra φιμε ζελατινα Τσαντα μεταφορας | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 13:14 | |
| | |
|
 | |
Zuki Full gixxer

Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
 | |
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 15:31 | |
| - breakdancer έγραψε:
- Ηρθε απο αγγλια!!! Ειναι φοβερο!
Ειχε δωρο pinlock Extra φιμε ζελατινα Τσαντα μεταφορας δεν εχει μονο αυτα .... εχει και ανταλακτικα βιδακια για την ζελατινα και τα τιαρ οφφ εχει και υποσιαγωνο εχει και επιρινιο εχει και ενα ειδικο πανακι καθαρισμου το καινουργιο αγορασες?? το plus? ο αεραγωγος στο πιγουνι δουλευει ή π@παρια??? | |
|
 | |
Nitoras Normal gixxer

Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 15:56 | |
| κάποιο link από μαγαζί εξωτερικού για arai παίδες ? | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 17:52 | |
| - Miou έγραψε:
- breakdancer έγραψε:
- Ηρθε απο αγγλια!!! Ειναι φοβερο!
Ειχε δωρο pinlock Extra φιμε ζελατινα Τσαντα μεταφορας δεν εχει μονο αυτα .... εχει και ανταλακτικα βιδακια για την ζελατινα και τα τιαρ οφφ εχει και υποσιαγωνο εχει και επιρινιο εχει και ενα ειδικο πανακι καθαρισμου
το καινουργιο αγορασες?? το plus? ο αεραγωγος στο πιγουνι δουλευει ή π@παρια??? Miou βλεπω εισαι φουλ ενημερωμενος!! Ναι εχει ολα οσα ανεφερες. εκανα το ποστ απο το κινητο και ξεχασα μερικα το Plus πηρα. Δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι ακομη ειναι παρθενο, δεν το εχει χτυπησει αερας. Ποιοτικα και πως καθεται στο κεφαλι το βλεπω αψογο. οποτε μολις το τεσταρω θα γραψω. Ειχα διαβασει που ελεγες για τον αεραγωγο. Δεν βαζει αερα ή βαζει συνεχεια? τα τιαρ οφφ τι ακριβως κανουν? - Nitoras έγραψε:
- κάποιο link από μαγαζί εξωτερικού για arai παίδες ?
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secda7065758b/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/Arai-Helmets | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 18:16 | |
| εμενα μου μοιαζει λες και ειναι συνεχεια σε μια ενδιαμεση κατασταση . βαζει αερα δλδ αλλα οχι πολυ . ανοικτος - κλειστος ειναι το ιδιο πραγμα ... με αλλα παιδια που εχουν και αυτοι το ιδιο με εμενα (το παλιο δλδ) εχουμε καταληξει ολοι στο ιδιο συμπερασμα ... ειναι για τα ματια του κοσμου δλδ και καθολου λειτουργικος ...
μετα απο μια κουβεντουλα που ειχα κανει με πωλητες της κολορι ο ενας μου ειχε πει οτι δεν ξερω τι λεω και οτι πρωτη φορα το ακουγε και μολις τον ρωτησα εαν το εχει φορεσει ποτε του και ξερει γιατι πραγμα μιλαει απαντησε αρνητικα ... φυσικα και τον "εκραξα " ... ο αλλος πωλητης που ηταν εκει συμφωνησε πληρως μαζι μου . και αυτος ηταν και ο λογος ,απο οτι ειπε, που αλλαξαν την θεση και εβγαλαν το καινουργιο μοντελο
τα τεαρ οφφ ειναι για τα μυγακια ... εχεις δει φανταζομαι μοτο γπ που τραβανε την μεμβρανη που καλυπτει την ζελατινα απο την εξωτερικη μερια ... στο μοτοκρος ειναι για τις λασπες ...
δεν δινει μαζι με την αγορα τιαρ οφφ απλα σου δινει τις υποδοχες γιαυτα | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 18:42 | |
| αυτο για τον αεραγωγο θα το δοκιμασω και θα σου πω αν συμβαινει και στο μοντελο plus. ημουν αναμεσα στο απλο και στο plus αλλα η διαφορα τιμης ηταν μικρη. Επειδη ειχα διαβασει αυτο που εγραφες για τον αεραγωγο σκεφτηκα ολο και καποια βελτιωση θα εχει το plus οποτε το πηρα. τα τσεκαρα τα tear off ναι καταλαβα τι ειναι, τα εχω δει σε video, δεν πηγε το μυαλο μου οταν εβλεπα τις υποδοχες τι ειναι. Ποια θεωρεις μια καλη τιμη για το μοντελο plus? Εμενα μου βγηκε 238 ευρω με τα μεταφορικα, οποτε μου φανηκε πολυ καλη. στην colori το ξεκινανε απο 340 το εντελως μονοχρωμο. | |
|
 | |
RIGO Jr.gixxer
Όνομα: : ΘΟΔΩΡΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : MARRIED Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2014
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 20:49 | |
| Είμαι σε μεγάλη σκέψη να το πάρω και εγώ. Είναι πολύ καλή η τιμή του. Το μόνο που δεν ξέρω αν θα με βολέψει είναι ότι δεν έχει ζελατίνα φιμέ από μέσα και δεν θα βλέπω τίποτα την ημέρα (λόγω συνήθειας από το προυγούμενο). Από την άλλη θα μου πείς μπορείς να αλλάζεις την εξωτερική ζελατίνα και είσαι κομπλέ. Αν όμως ξεμείνουμε και πρέπει να γυρίσουμε νύχτα? Έχω δεί κάποια της agv τα οποία έχουν την εσωτερική φιμέ. Αξίζει να κανένα μοντέλο ή να παραγγείλω το hjc να τελειώνω? Υπ΄όψιν δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο. | |
|
 | |
Chrisk6 Normal gixxer

Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Τρι 01 Απρ 2014, 21:38 | |
| Η μ@λ@κια δεν ειναι τοσο με τον κεντρικο αεραγωγο οσο για εμενα οι σιτες που εχει λιγο διπλα απο το κεντρο κ στις 2 μεριες. Αυτες δεν κλεινουν κ τον χειμωνα καταλαβαινεις τον ψυχρο αερα οταν μπαινει ασχετα αν εχεις κλεισει τον αεραγωγο!! Εγω που ειμαι κατοχος του FG-15 του Ben Spies Trophy(Οταν ηταν καλος το ειχε ε...  εδω κ 4 χρονια)θα ηταν το μονο αρνητικο που θα ελεγα. Κ οταν ειδα το επομενο RPHA-10 κ plus πλεον επαθα πλακα με την εφαρμογη του κ την ακομα καλυτερη ποιοτητα!!! Με κλειστα ματια ετοιμαζομαι για το επομενο HJC!! Y.Γ Του Lorenzo γαμαει το κρανακι αλλα δεν τον χωνευω τον Π@υστη καθολου κ δεν μπορω να το αγορασω... | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Πεμ 03 Απρ 2014, 12:38 | |
| - RIGO έγραψε:
- Είμαι σε μεγάλη σκέψη να το πάρω και εγώ. Είναι πολύ καλή η τιμή του. Το μόνο που δεν ξέρω αν θα με βολέψει είναι ότι δεν έχει ζελατίνα φιμέ από μέσα και δεν θα βλέπω τίποτα την ημέρα (λόγω συνήθειας από το προυγούμενο). Από την άλλη θα μου πείς μπορείς να αλλάζεις την εξωτερική ζελατίνα και είσαι κομπλέ. Αν όμως ξεμείνουμε και πρέπει να γυρίσουμε νύχτα?
Έχω δεί κάποια της agv τα οποία έχουν την εσωτερική φιμέ. Αξίζει να κανένα μοντέλο ή να παραγγείλω το hjc να τελειώνω? Υπ΄όψιν δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο. Η φιλε ζελατινα που δινουν δεν ειναι η πολυ σκουρα αλλα η smoke και βλεπεις μια χαρα ακομα και το βραδυ ... αμα δεν το εχεις δοκιμασει να μην το αγορασεις ... εκτος και εαν θελεις να παρις το ρισκο και μετα ,αν δεν σου κανει, να ψαχνεις να το πουλησεις ... | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Πεμ 03 Απρ 2014, 22:52 | |
| Δεν αντεξα σημερα, οποτε πηγα με τη μηχανη σημερα στη δουλεια για να το δοκιμασω. Πρωτες εντυπωσεις το κρανος ειναι φοβερο! πολυ ωραια εφαρμογη στο κεφαλι, ελαφρύ, ξεχνας οτι το φορας. Αρκετα καλη ηχομονωση, δεν εχω εμπειρια με αλλο τοσο καλο κρανος για μπορω να κρινω σωστα. Αεροδυναμικη πολυ καλη, δεν μπορουσα να τρεξω πολυ, αλλα μια 200αρα που επιασα ηταν σταθερο χωρις να τρεμει. Εκανα δοκιμη τον μπροστινο αεραγωγο. Νομιζω οτι ειτε κλειστος, ειτε ανοιχτος, ψιλοπερναει καποιος αερας. Αρα σε δυνατα κρυα δεν ειναι το ιδανικο. (μηπως φταινε αυτες οι μεταλικες σιτες δεξια αριστερα και περναει απο εκει μονιμα αερας?) οι δυο πανω αεραγωγοι, δουλευουν πολυ καλα, και με 40χλμ αισθανεσαι τον αερα να περναει μεσα και να δροσιζει. Εβαλα την φιμε - smoked ζελατινα, και ειναι σουπερ. Οπως ειπε και ο Miou και τωρα βραδυ που γυρνουσα βλεπεις κανονικα, no problem. Το κρανος τα σπαει και αξιζει τα λεφτα του, ειδικα την τιμη που εχει απο αγγλια ειναι must.  | |
|
 | |
Zuki Full gixxer

Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 01:37 | |
| Ρε παιδια,η διαφορα του R-PHA 10 και του R-PHA 10 PLUS,ποια ειναι...??? | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 09:31 | |
| το Plus ειναι το νεο μοντελο . ουσιαστικη διαφορα ειναι στον μπροστα αεραγωγο
What is new with the RPHA 10 Plus?
New Visor (fitting also to RPHA 10) New Pinlock (bigger Version) New Windbreaker New Chin airconditioner New Pins
| |
|
 | |
spyroszx Adv. gixxer

Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 12:39 | |
| Αγορασα το PLUS εχθες δεν εχω παει πουθενα για να πω γνωμη,αλλα δεν βρισκω και TEAR OFF | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 12:46 | |
| Υ.Γ. Και αν θυμαμαι καλα το εσωτερικο εχει αλλο χρωμα(σχεδιο). | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 12:51 | |
| - spyroszx έγραψε:
- Αγορασα το PLUS εχθες δεν εχω παει πουθενα για να πω γνωμη,αλλα δεν βρισκω και TEAR OFF
Δεν εχει TEAR OFF, εχει ΥΠΟΔΟΧΕΣ για TEAR OFF. | |
|
 | |
spyroszx Adv. gixxer

Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
 | Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 12:56 | |
| Ναι αυτό εννοώ δεν βρίσκω να αγοράσω tear off | |
|
 | |
amorfotos Adv. gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 13:03 | |
| | |
|
 | |
Zuki Full gixxer

| Θέμα: Απ: HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 Σαβ 05 Απρ 2014, 13:05 | |
| - Miou έγραψε:
- το Plus ειναι το νεο μοντελο . ουσιαστικη διαφορα ειναι στον μπροστα αεραγωγο
What is new with the RPHA 10 Plus?
New Visor (fitting also to RPHA 10) New Pinlock (bigger Version) New Windbreaker New Chin airconditioner New Pins
- amorfotos έγραψε:
- Υ.Γ. Και αν θυμαμαι καλα το εσωτερικο εχει αλλο χρωμα(σχεδιο).
Ααα μαλιστα.... Ευχαριστω... | |
|
 | |
| HJC R-PHA 10 vs shoei 1100 | |
|