| δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
latsis Normal gixxer
Τόπος : αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 133 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
| Θέμα: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 21:39 | |
| Χαίρεται σε όλους τους παλικαρους του φόρουμ. μιας και. Μετά την αφορμή που. μου έδωσε το μοτορι. μου σκέφτομαι να αλλάξω την πλεξούδά του βάζοντας την δική μου πινελιά δίνοντας έτσι μια αυτοϊκανοποίηση στον εαυτό μου από το να δώσω τα 170 που. μου είπε μηχανικός ύστερα από ερώτηση. Από εσάς τους παλικαρους(γλυψιμο )θα ήθελα να μου πείτε από που. κ πως να ξεκινήσω. δηλαδή εγώ είχα σαν αρχή να κάνω ένα σχέδιο. για αρχή το που και πως πάνε νη καλώδιοσεις. χρώματα κ τα λοιπά. για να εχω ένα πλάνο. ύστερα να χωρίσω καλώδια φισε κ να παω για αγορές αντίστοιχα. είναι κάτι που.πρπει. να προσεξω;μήπως υπάρχει. κάποια ευκολότερη λύση; εκτός της αγοράς καινούργιας πλεξούδά ς γιατί το μηχανάκι είναι εισαγωγής κ θέλω να μου βγει όσο το δυνατόν λιγότερα. ευχαριστώ αδέρφια ;περιμένω συμβουλές
Έχει επεξεργασθεί από τον/την latsis στις Τετ 31 Οκτ 2012, 22:42, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 22:01 | |
| εαν καταλαβα καλα θελεις να φτιαξεις μια πλεξουδα? ισως αμα ψαξεις στο εβαυ να βρεις καμια φθηνη ... φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ ταλαιπωρια να φτιαξεις ... γιατι τι επαθε η δικια σου?? | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 22:24 | |
| για τι μοντελο; και ποιας χρονιας;
υ.γ. αν εχεις τη καλοσυνη, τροποποιησε το τιτλο του θεματος, γιατι ειναι πολυ αυθαιρετος. για να μεταδωθει πιο ανετα η γνωση στις επομενες γενιες | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 22:40 | |
| Χαίρεται. η τροποποίηση θα γίνει. Έχεις δίκιο. όσον αφορά το μηχανάκι είναι gsxr 400 89 μοντέλο το gk73a παραδόξως το μηχανακι παρά την ηλικία του φυσάει αλλά εσωτερικά όπως πλεξούδά για παράδειγμα. είναι λιώμένή σε κάποια σημεία κάποια καλώδια εχω αρκετές βραχυκύκλωσεης. συχνά οποτε λέω να την βγάλω τελείως. όσο αλά την ταλαιπωρία εάν. Είναι να γίνει σωστή δουλειά δέν με νοιάζει ευχαριστώ για τις. άμεσες απαντήσεις σας | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 22:44 | |
| Mx50με συγχωρείς αλλά δέν ξέρω πως αλλιώς να γράψω τον τίτλο εάν. μπορείς να βοηθήσεις ριχτο . | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 23:23 | |
| Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αν ξέρεις να δουλέυεις κολλητήρι αν αλλάζεις ένα ένα καλώδιο κοβοντάς το κοντά στην φύσα του και βαζοντας το καινούργιο καλώδιο με κόλληση και θερμοσυστελλόμενο απο επάνω. | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Τετ 31 Οκτ 2012, 23:51 | |
| Που σε ρε. καπνια τρελε. Ωραίος ο τρόπος σου. μου αρέσει. υπάχει. τίποτα παραπάνω που θα έπρεπε να ξέρω για αυτην την δουλειά; | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Πεμ 01 Νοε 2012, 13:27 | |
| επειδη ειναι παλιοοοο μοντελο δυσκολα θα βρεις μανουαλ με τις διαδρομες της πλεξουδες (αν και νομιζω δεν θα εχει τοσα καλωδια οσο τα νεοτερα μοντελα) και θα φας πολυ ταλαιπωρια ακολουθα αυτο που σου λεει ο μητσος.. καλαΐ,κολλητηρι,καλωδιακι και θερμοσυστελομενο..ουτε να μπερδευτεις ουτε τπτ.. αλλιως βγαζεις την πλεξουδα κ αν θες βγαζεις ενα καλωδιο και βαζεις αλλο καινουργιο..ενα ενα φυσικα μν χασεις τν μπαλα | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Πεμ 01 Νοε 2012, 14:24 | |
| Να σαι καλά για την απάντηση σου .αυτό λέω να κάνω εννοείται ένα ένα όσο για το μανιου αλ το χω βρει αλλά είναι στα κινέζικα. :( όπως το λέτε μάγκες εύκολα κ λίγο γρηγορότερο νομίζω | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Σαβ 03 Νοε 2012, 10:26 | |
| Αν σου περισσεύει κανενα φράγκο, μπορείς να αγοράσεις μια πλεξούδα (για σιγουριά) και να αλλάξεις και τα καλώδια στη δικιά σου οταν την έχεις στο χέρι λινκ1 80€ λινκ2 70€ Στην Αγγλία που ειναι φτηνά τα ανταλλακτικά, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι για το gk73 , μπορεί να ταιριάζει απο bandit αλλα δεν αξίζει να το ρισκάρεις. Ισχύει βεβαια και εδώ οτι δεν πειράζουμε κάτι οταν δουλεύει!! Οπότε καλύτερα να αντικαταστήσεις μονο τα καλώδια που έχουν λιώσει (με ιδιας διατομής και ιδιου χρώματος) και να καθαρίσεις με σπρει επαφών τα φισάκια (κυρίως οτι ειναι σε σημείο που λερώνεται, λασπώνεται κλπ) Κανε εξάσκηση με κολλητήρι και καλάι και ξεκίνα. Και οταν ενώνεις καλώδια με κολλήτηρι μην τα φέρνεις δίπλα δίπλα για να τα κολλήσεις, αλλα το ένα απέναντι απο το άλλο. Ετσι οταν τα κολλήσεις δεν θα σου πιάνουν περισσότερο χρόνο απο πρίν και οταν τα καλύψεις με θερμοσυστελλόμενο και ταινία ουτε που θα φαίνεται η επέμβαση. | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Σαβ 03 Νοε 2012, 18:03 | |
| Καπνια να σαι καλά φιλαράκι το θέμα όμως είναι πως κάποιες φύσες μέσα στα σίδερακία του είναι καφέ σαν να χουν σκουριά. οποτε σκέφτομαι ότι είναι πολυτιμότερο να τα αλλάξω από το να το καθαρίσ.ω | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Σαβ 03 Νοε 2012, 18:36 | |
| Τα φισάκια μεσα στα βίσματα βγαίνουν αλλα σίγουρα θα σου σπάσουν αυτάκια κλπ λογω των χρόνων, οπότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις για καμιά πλεξούδα και μετα βλέπεις αν θα θελήσεις να ασχοληθείς με την δικιά σου | |
|
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς Σαβ 03 Νοε 2012, 20:43 | |
| ναι ρε καπνια το ξερω...αλλα δεν ξερω τι να κανω | |
|
| |
| δημιουργία ηλεκτρολογικής πλεξούδάς | |
|