Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Θέμα: Help..... Τρι 06 Νοε 2012, 10:33
Γεια σας παιδιά υπάρχει τρόπος να ξεθολώσω το Φανάρι εμπρός της μηχανής??? δοκίμασα με οδοντόκρεμα το είδα στο youtube αλλά δυστυχώς δεν είναι από έξω :( είναι από μέσα δεν είναι πολύ μεγάλο το θόλωμα αλλά είναι ακριβώς μπροστά από το λαμπτήρα.
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Help..... Τρι 06 Νοε 2012, 10:52
Georgio έγραψε:
Γεια σας παιδιά υπάρχει τρόπος να ξεθολώσω το Φανάρι εμπρός της μηχανής??? δοκίμασα με οδοντόκρεμα το είδα στο youtube αλλά δυστυχώς δεν είναι από έξω :( είναι από μέσα δεν είναι πολύ μεγάλο το θόλωμα αλλά είναι ακριβώς μπροστά από το λαμπτήρα.
Γιώργο και εμένα έτσι ακριβώς είναι, αλλά για να πω την μαύρη αλήθεια δεν νομίζω να διορθώνει, εκτός και αν διαλύσεις κυριολεκτικά το φανάρι με σοβαρή πιθανότητα να μη στεγανοποιήσει καλά ποτέ ξανά!
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Θέμα: Απ: Help..... Τρι 06 Νοε 2012, 11:10
topetwrx έγραψε:
Γιώργο και εμένα έτσι ακριβώς είναι, αλλά για να πω την μαύρη αλήθεια δεν νομίζω να διορθώνει, εκτός και αν διαλύσεις κυριολεκτικά το φανάρι με σοβαρή πιθανότητα να μη στεγανοποιήσει καλά ποτέ ξανά!
Ναι όπως τα λες, είναι κολλημένο το ρημάδι μόλις είδα ένα βίντεο που το ξεκολλάνε με ζεστό αέρα η για λίγα λεπτά σε φούρνο αλλά δεν παίρνω τέτοιο ρίσκο.
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
Θέμα: Απ: Help..... Τρι 06 Νοε 2012, 13:53
Σε αυτοκίνητα το έχουν κάνει αυτό με το πιστολάκι πολλοί και όντως πέτυχε, αλλά εγώ δεν τρελαίνομαι με την ιδέα!!
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: Help..... Τετ 07 Νοε 2012, 07:48
αλοιφη για νικελ και βαμβακι. και karate kid αλλα με περιστροφικες κινησεις
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Απ: Help..... Τετ 07 Νοε 2012, 08:59
mx5 έγραψε:
Λεει οτι ειναι απο μεσα.Δεν θα γινει δουλεια με αλοιφη απο εξω Αν φτασεις στο απροχορητο και θες να αλλαξεις φαναρι τοτε διελησε το και με τις σωστες αλοιφες,γυαλοχαρτα και αλοιφαδορο θα γινει 1000% η δουλεια σου.απλα μονοσε το μετα.
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Help..... Τετ 07 Νοε 2012, 09:03
mx5 έγραψε:
φίλε γιά την πληροφορία αλλά νομίζω πώς είναι από μέσα.
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Help..... Τετ 07 Νοε 2012, 09:12
gat0s έγραψε:
Λεει οτι ειναι απο μεσα.Δεν θα γινει δουλεια με αλοιφη απο εξω Αν φτασεις στο απροχορητο και θες να αλλαξεις φαναρι τοτε διελησε το και με τις σωστες αλοιφες,γυαλοχαρτα και αλοιφαδορο θα γινει 1000% η δουλεια σου.απλα μονοσε το μετα.
Έτσι θά κάνω άν φτάσει στό απροχώρητο όπως λές. Έτσι κι αλλιώς δέν θά έχω νά χάσω τίποτα ίσα ίσα θά κερδίσω άν πετύχει αλλιός πάμε γιά καινούριο.
Help.....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης