| ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ | |
|
+9tsasbi ripper mistiriodis_tsantakias κολτρέϊν christ-r maikstain BillyGsxR paliouras39 giannisK6 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 13:40 | |
| Αντιγραφω απο το FB οπως το πηρα:
Ζητούνται μάρτυρες για τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην έξοδο της Λένορμαν με κατεύθυνση προς Πειραιά 5 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα 10:00 – 10:15 το πρωί με μοτοσυκλέτα μαύρη μάρκας Suzuki GSX-R 1000 και εγκατάλειψη. Το παλικάρι (ο ανηψιός μου) με την μοτοσυκλέτα χαροπαλεύει στην εντατική. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία στο 6946240901. 'Ακης Παρακαλώ κοινοποιήστε το για να βρεθεί ο δράστης | |
|
| |
paliouras39 Jr.gixxer
Όνομα: : Panos Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Αγωνιζόμενος : Se MX pistes Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 16:42 | |
| Μακάρι να γίνει καλά το παιδί! | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 16:44 | |
| ελεος....... δν εχω να πω τπτ...μακαρι να γινει καλα.... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 16:52 | |
| να γινει καλα και να βρεθει ο κ@λ@π@υστας που τον παρατησε.... | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 17:18 | |
| Oχι ρε γαμωτο...και την δευτερα κατα τις 11¨30 περασα απο εκει...χαθηκε να περνουσα μια ωρα πιο πριν...
Μα καλα με τοση κινηση στην εθνικη ΕΝΑΣ δεν βρεθηκε να δει κατι και να παρει απο πισω τον ουστη να τον σκισει???
Μακαρι να γινει καλα το παλικαρακι! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 17:23 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 19:08 | |
| καλα ρε παιδια αυτο στεκη τορα?? μιλαμε για απιστεφτα πολυ συχναστο δρομο με ανιχτα μαγαζια 10 το πρωι....δεν γινετε να μην ειδε κανεις τπτ...ιδικα δευτεργιατικο τετια ορα δεν σαλεβι κουνουπι | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 07 Νοε 2012, 23:09 | |
| Δυστηχως οι καταστάσεις και οι κοινωνία μας έχουν κάνει να μην ασχολούμαστε. Γιατί μπορει να "μπλεξει". Επειδή μου έχει συμβεί ,δεν κάθεται ο καθένας να δωσει τα στοιχεία του και να τρέχει μετά στα δικαστιρια.
Όσο για το παλικάρι,μακάρι να γίνει καλα. Και μακάρι να βρεθεί ο "δράστης" . | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Πεμ 08 Νοε 2012, 00:22 | |
| Περαστικά στο παλικάρι να γίνει καλά.. Μακάρι να βρεθεί ο μ@Λ@κ@Σ κ να τιμωρηθεί αναλογος | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Πεμ 08 Νοε 2012, 05:38 | |
| ψοφο περισοτερο σε αυτο που ειδε και δεν εκανε τπτ παρα σε αυτον που τον χτυπισε και εφυγε | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Πεμ 08 Νοε 2012, 14:03 | |
| - ripper έγραψε:
- Δυστηχως οι καταστάσεις και οι κοινωνία μας έχουν κάνει να μην ασχολούμαστε.
Γιατί μπορει να "μπλεξει". Επειδή μου έχει συμβεί ,δεν κάθεται ο καθένας να δωσει τα στοιχεία του και να τρέχει μετά στα δικαστιρια.
Όσο για το παλικάρι,μακάρι να γίνει καλα. Και μακάρι να βρεθεί ο "δράστης" . Σωτο μπορει να δωσει την πινακιδα ανωνυμα στην τροχαια αν δεν θελει να μπλεξει.... αν και εγω πιστευω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθαμε.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Πεμ 08 Νοε 2012, 16:07 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ψοφο περισοτερο σε αυτο που ειδε και δεν εκανε τπτ παρα σε αυτον που τον χτυπισε και εφυγε
αυτο ειναι το χειροτερο απο οοολα.....να το δεις να γινετε και να μην κανεις τιποτα... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Πεμ 08 Νοε 2012, 23:49 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- ripper έγραψε:
Γιατί μπορει να "μπλεξει". Επειδή μου έχει συμβεί ,δεν κάθεται ο καθένας να δωσει τα στοιχεία του και να τρέχει μετά στα δικαστιρια.
Όσο για το παλικάρι,μακάρι να γίνει καλα. Και μακάρι να βρεθεί ο "δράστης" .
Σωτο μπορει να δωσει την πινακιδα ανωνυμα στην τροχαια αν δεν θελει να μπλεξει.... αν και εγω πιστευω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθαμε.... Και εγώ πιστεύω οτι πρεπει να βοηθάμε σε τέτοιες καταστασεις,αλλα........ Δεν κάθονται να ασχοληθούν πλέον. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Με τρακαραν σε πολυσυχνατη περιοχή γεμάτη κόσμο εκείνη την ώρα, και όταν ήρθε η αστυνομία και ρώταγε για μαρτυρες όλοι έκαναν τους κινεζους. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Παρ 09 Νοε 2012, 00:34 | |
| - Miou έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ψοφο περισοτερο σε αυτο που ειδε και δεν εκανε τπτ παρα σε αυτον που τον χτυπισε και εφυγε
αυτο ειναι το χειροτερο απο οοολα.....να το δεις να γινετε και να μην κανεις τιποτα... +1000 | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Παρ 09 Νοε 2012, 03:17 | |
| - ripper έγραψε:
- kontos 750 έγραψε:
- ripper έγραψε:
Όσο για το παλικάρι,μακάρι να γίνει καλα. Και μακάρι να βρεθεί ο "δράστης" .
Σωτο μπορει να δωσει την πινακιδα ανωνυμα στην τροχαια αν δεν θελει να μπλεξει.... αν και εγω πιστευω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθαμε....
Και εγώ πιστεύω οτι πρεπει να βοηθάμε σε τέτοιες καταστασεις,αλλα........ Δεν κάθονται να ασχοληθούν πλέον. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Με τρακαραν σε πολυσυχνατη περιοχή γεμάτη κόσμο εκείνη την ώρα, και όταν ήρθε η αστυνομία και ρώταγε για μαρτυρες όλοι έκαναν τους κινεζους. για αυτο πρεπει να βοηθαμε...δεν χρειαζεται να τον ακολουθησουμε. Μια απλη πληροφορια ανωνυμα βοηθαει. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Σαβ 10 Νοε 2012, 00:10 | |
| ΓΑΙΝΝΗ!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝΑ ΑΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τετ 14 Νοε 2012, 18:49 | |
| Ευχομαι να γινει καλα το παιδι και να βρεθει ο πο@στης που τον παρατησε! | |
|
| |
| ΤΡΟΧΑΙΟ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ | |
|