| Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! | |
|
+13lakisman46 Leroy tsasbi Aristosk8 Black Eagle k8 600 kk paulos GIXXERAKIAS demk6 magfaria Miou Painterz dimmoy 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Black Eagle Hero gixxer

Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
 | |
 | |
kostaskr6 Racing gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
 | Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Παρ 16 Νοε 2012, 17:37 | |
| τυχερος μεσα στην ατυχια σου φιλαρακι τουλαχιστον εχεις το μηχανακι σου  | |
|
 | |
gkourv Adv. gixxer

Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 541 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
 | Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Παρ 16 Νοε 2012, 23:49 | |
| Παύλο μακάρι να τη βρεις ρε φίλε... | |
|
 | |
tsasbi Hero gixxer

Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
 | |
 | |
gkourv Adv. gixxer

Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 541 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
 | Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Σαβ 17 Νοε 2012, 00:07 | |
| Ο Δημήτρης το βρήκε από ό,τι διαβάζω όχι ο Παύλος | |
|
 | |
tsasbi Hero gixxer

Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
 | Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Σαβ 17 Νοε 2012, 00:11 | |
| - gkourv έγραψε:
- Ο Δημήτρης το βρήκε από ό,τι διαβάζω όχι ο Παύλος
Εχεις δίκιο ... | |
|
 | |
dimmoy Normal gixxer

Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
 | Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Σαβ 17 Νοε 2012, 20:05 | |
| Μυνηση εχω κανει κατ αγνωστον ομως δεν αποζημειωνεσαι απο πουθενα για καμια ζημια απ οτι εμεθα απο εναν ασφαλιτη απλα ΑΝ τους πιασουνε στο δικαστηριο θα μετρησει οτι προξενησανε βλαβες και θα μπουνε για κανα 2μηνο ακομη μεσα... το μονο που ευχομαι ειναι η ζημια στην κλειδαρια να μην ειναι πολυ μεγαλη και να μη χρειαστει να παει σετ με τον εγκεφαλο....εκει θα παθω εγκεφαλικο Παυλο ευχομαι και εσυ να βρεις τη δικια σου....και να μην εχει και γρατσουνια οτι και να πεις γι αυτους τους τυπους ειναι λιγο...καλα να ειμαστε και παντα ορθιοι να κανουμε και αλλες βολτες | |
|
 | |
tsasbi Hero gixxer

| Θέμα: Απ: Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! Σαβ 17 Νοε 2012, 21:38 | |
| - dimmoy έγραψε:
- Μυνηση εχω κανει κατ αγνωστον ομως δεν αποζημειωνεσαι απο πουθενα για καμια ζημια απ οτι εμεθα απο εναν ασφαλιτη απλα ΑΝ τους πιασουνε στο δικαστηριο θα μετρησει οτι προξενησανε βλαβες και θα μπουνε για κανα 2μηνο ακομη μεσα...
το μονο που ευχομαι ειναι η ζημια στην κλειδαρια να μην ειναι πολυ μεγαλη και να μη χρειαστει να παει σετ με τον εγκεφαλο....εκει θα παθω εγκεφαλικο
Παυλο ευχομαι και εσυ να βρεις τη δικια σου....και να μην εχει και γρατσουνια οτι και να πεις γι αυτους τους τυπους ειναι λιγο...καλα να ειμαστε και παντα ορθιοι να κανουμε και αλλες βολτες +1000 | |
|
 | |
| Μου κλεψαν το μωρο μου....!!!!! | |
|