| Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 10:05 | |
| Παιδιά δυστυχώς ζούμε τραγικές στιγμές και το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι η αλληλοϋποστήριξη με διάφορους τρόπους. Πριν λίγες μέρες έμαθα και το επιβεβαίωσα προσωπικά μια που τηλεφώνησα, ότι το ίδρυμα Νιάρχου δίνει επίδομα ανεργίας από 300 μέχρι 900 ευρώ σε οικογένειες που είναι και οι δύο άνεργοι με δύο τουλάχιστον ανήλικα τέκνα. Δυστυχώς ισχύει μόνο για Αθήνα-Θεσ/κη και όχι για επαρχία μέχρι την στιγμή που μίλησα. Το τηλ. στην Θεσσαλονίκη είναι 2310502777 και στην Αθήνα το 2105205200. Μεταδώσετε την πληροφορία για να βοηθήσουμε συμπατριώτες μας που έχουν πρόβλημα! Ένα τηλεφώνημα είναι, δεν έχει να χάσει κανείς τίποτε. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 14:04 | |
| fφιλε αποστολε μην ποσταρεις ειδισης ιδικα τετιου ιδους(τυπου chain mail)χορις να της εχει διπλο τσεκαρεις ... και ρε κωστα στα ειπα και στο ΦΒ προσφατα μην αναπαραγεις ειδησης οπου της βλεπεις χορις να της τσεκαρεις ... εγω εκανα ενα απλο search στο googl και δεν εμφανιστικε πουθενα αυτο το θεμα που λετε ,αν εχετε αδιασιτα στιχια απο τεκμιριομενα μεσα να τα ποσταρετε ... 99% ειναι ψευτικο οταν βλεπετε τετεις παπαργιες και ιδιετερα οταν τελιονουνε με "Ένα τηλεφώνημα είναι, δεν έχει να χάσει κανείς τίποτε" κατι βρομαει ... και σε τετιους καιρους δεν ειναι για να κανουμε τετια αστια | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 14:11 | |
| Παιδιά το τηλεφώνημα το έκανα ΕΓΩ. Μου το είπε άνθρωπος στην Θεσ/κη και πριν το δημοσιοποιήσω θέλησα να το σιγουρέψω τηλεφωνώντας προσωπικά για του λόγου το αληθές. Το μήνυμα όπως γράφτηκε είναι καθαρά ΔΙΚΟ ΜΟΥ και όχι αναπαραγωγή κάποιου από τα γνωστά email που λαμβάνουμε όλοι μας. Τώρα αν κρύβεται κάτι πονηρό από πίσω δεν ξέρω, αλλά ο Νιάρχος έχει δώσει τέτοια δείγματα και στο παρελθόν. Όποιος έχει τέτοιου είδους προβλήματα (ανεργίας κτλ) δεν έχει να χάσει ΤΙΠΟΤΕ αν κάνει ένα τηλεφώνημα και ρωτήσει. Ας μην είμαστε καχύποπτοι με τα πάντα, αν και καταλαβαίνω αυτού του είδους την καχυποψία με τα τόσα που γίνονται. | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 15:27 | |
| κανεις λαθος πρεπει να ειμαστε καχιποτι με το οτι αναπαραγετε μεσο νετ πλεον ... οστοσο εκανες τηλεφονιμα και τη σου ειπανε? επισεις στο σιτε τους δεν εχει καμια αναφορα σχετικα μπορεις να δοσεις περισοτερες πληροφοριες? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 16:46 | |
| ελα στεφανε ξεκολλα ....αληθνο ειναι ... πηρα τηλ τωρα μολις και εγω και το επιβεβαιωσα..... υπαρχουν καποια κριτηρια για το ποιο θα περνουν αυτο το επιδομα αλλα ειναι περα για περα αληθινο...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 17:13 | |
| τι ξεκολα ρε μαλακα τι ειπα? απλος να τσεκαρουμε τις πιγες και παλη καλο ειναι να βρουμε τα στιχια στο νετ και να το ποσταρουμε απλος για να ξερουμε τι βλεπουμε απλα πραματα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 17:23 | |
| στο τηλ θα το σηκωσει μια κοπελα απο το τηλεφωνικο κεντρο και αυτη δεν ξερει να μου πει λεπτομερειες ... αυτοι που ηξεραν ειχαν σχολασει φυσικα .... απο δευτερα οποιος θελει να μαθει περισοτερα περνει τηλ .... εσενα ρε αγαπουλα ετσι και αλλοιως δεν σε πιανει αυτο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. Παρ 16 Νοε 2012, 18:17 | |
| γενικος το λεο μορομ γιατι παιζει πολυ παραπλιροφοριση τελευτεα | |
|
| |
| Επίδομα ανεργίας από το ίδρυμα Νιάρχου. | |
|