Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
επειδη στο αρχικο ποστ εχουμε ορισμενες λιστες για τα υπολοιπα και τις φωτο και για να μη σπαμαρουμε και τα κανουμε ολα π@@τ@να εκει ειπα να κανω ενα νεο θεματακι μιας και εχω μερικα βιντεακια με μερικους απο τα μεγαρα, να τα βαλουμε εδω βιντεακια και φωτο που εχουμε και να κανουμε χαβαλε !
α! και 2 σημειωσεις..... 1) sorry για τα greeklish αλλα τα greek fonts στο pinacle μου κανανε κατι νερα και βαριομουνα να κατεβαζω TTfonts ! 2) μη με κραζετε για τα φρενα απλα ειχα λιγο τακακια και τερματιζε ευκολα η μανετα οποτε αφηνα γκαζι απο πολυυυυ νωρις για να μη τα καψω και μεινω 3) aka = also known as !
λοιπον ξεκιναμε..... part 1/6
ghostrider rsv4aprc και στο τελος ενα παραλιγο high που πηγα να φαω και χεστηκα πανω μου κανονικοτατα !!!!
αν μου δωσεις κανενα φραγκο να αλλαξω τελικο ειναι ευπροσδεκτο !!!
Βαλε την ταπα!
δεν εχει ταπα ρε Μανο, δεν ειναι Yoshi gp evoII, ειναι dan-moto Replica Gp evoII ! Για να βαλω ταπα θελει πατεντα, τρυπημα παξιμαδι κολημα κτλπ α! και να αγορασω ταπα !
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
ρε Κωστή! Τελικά δεν πήγαινα τόσο χάλια όσο νόμιζα.Πήγαινα πολύ χειρότερα.....
Εκεί που ανοίγω να περάσεις δεν φταίω εγώ ρε φίλε....την επόμενη φορά θα σου δώσω το δικό μου και θα σε πλησιάσω με τα όλα με το ξακοσαράκι σου και θα σου πω αν θα χεστείς η όχι....θα νομίζεις ότι σου έρχεται o βαμβακουλας με οχτακωσαρι motogp.
Κωστα μπραβο ωραιο βιντεο!! Στις εξοδους δεν παω και ασχημα στα φρενα ομως μου ριχνεις στα......αυτια που λενε και στο χωριο μου χαχαχα!! Ε σαν αντρας εχεις και περισσοτερη δυναμη στα....χερια χαχαχα!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ΚΚ για τα βιντεακια ..... εκανες κατι χρησιμο επιτελους ..... δεν εφαγες τσαμπα τα 25 σουβλακια και τις 10 μπυρες ...( εχω αποδειξεις γιαυτο που λεω)
ο μητσαραςκαι ο γιαννης εχουν πλεον πολυ καλο στυλακι πανω στα ρημαδια τους. και ριξατε αρκετα τον χρονο σας ζουδια ... αντε σιγα σιγα για τους προχωρημενους.....
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010