| στρατιωτική πειθαρχεία...... | |
|
+16magfaria kouzinas tsasbi potis gkourv gat0s Sotoner sxlogo mistiriodis_tsantakias Black Eagle JIMK7 tasos1984 Vortex rsv4aprc k8 600 kk Aristosk8 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:05 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:07 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:20 | |
| | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:23 | |
| ρε εχω μια απορια ....αυτοι οι ακαπνοι που εχουν παρει τοσα παρασημα ? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:31 | |
| καρδιτσαααααααααα μαλιστααααααααααα ευχαριστωωωωωωω | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:40 | |
| Ακαπνος ο στρατηγος, βλεπω ομως φοραει πουλάδα, σχολειό καταδρομών το μεγάλο με την αιχμαλωσια... Σχολεια πολέμου σίγουρα και ειδα και εξωτερικού... Παιδια γελάτε αλλα αμα συμβεί τπτ εκει θα έχουμε την τελευταια μας ελπίδα... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 13:46 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- ρε εχω μια απορια ....αυτοι οι ακαπνοι που εχουν παρει τοσα παρασημα ?
βαθμολογικες ωριμανσεις λογο ηλικιας και εμπειριας... παρουσια σε ασκησεις του νατο... θητεια σε εμπολεμες ζωνες... τουλαχιστον αυτα μου ειχε πει ενας γνωστος μου στρατιωτικος... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 14:58 | |
| Μα καλα γιατι φωναζουν κουφοι ειναι μια ζωη στρατοκαυλοι | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 15:08 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 15:32 | |
| τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ....ετσι διχνεις ππιθαρχια και σεβασμο? ΜΕ ΤΟ ΝΑΓΚΑΡΙΖΕΙΣ? τι καραγκιοζιδες οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΙ στρατιοτικοι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mistiriodis_tsantakias στις Σαβ 17 Νοε 2012, 19:09, 1 φορά | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 17:02 | |
| Με μαυρα ματια τους βλεπω ολους....μαλλον καταλαβαν που πηγαν...Παντως τα μωρα με τη στολη μ'αρεσουν....σσσσσσ | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 18:13 | |
| ΄Παίδες και γω στρατιωτικός είμαι απο ΣΜΥ...Δέν είναι καραγκιοζιλίκια όπως προανέφεραν ορισμένοι ούτε στρατόκαυλοι...Απλά είναι 18 χρονών παιδιά όπως ήμουν και γώ τα οποία έτσι τα μαθαίνουν απ την πρώτη μέρα...Και επιπλέον αν δέν φωνάξεις μπορεί να καμπανιαστείς και να ΄χασεις έξοδο η οποία είναι Τετάρτη ή ΣΚ...Βέβαια όταν βγαίνεις απ την σχολή βλέπεις τον πραγματικό στρατό και όλα αυτά ανατρέπονται... Εγώ τα έβλεπα όλα αυτά και γελούσα και ειδικά για τα σχόλια για την Καρδίτσα μιάς και είμαι απο κεί...Αλλά θηχτικα απο κανα δύο σχόλια και γι αυτό απάντησα. Επίσης καραγκιζιλίκι θεωρώ να δουλεύεις σε δημόσια υπηρεσία και να μην πατάς ποτέ όπως και να έχεις κατεβεί απ τα βουνα και τώρα να είσαι διευθυντής της ΔΕΗ διότι είχες μέσον πολιτικό για να μπείς στο δημόσιο.. Επίσης καραγκιοζιλίκι είναι να είσαι ηλεκτρολόγος και να χρεώνεις μιά αλλαγή μοτεράκι στο πληντήριο 150 ευρώ και γενικά τα ελεύθερα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να κλέψεις τον συνάνθρωπο!!!!Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια...Τί νομίζετε??ότι μπήκαμε στρατο επειδή γουστάραμε????Προφανώς όχι γτ στα 18 ούτε φαντάρος δέν έχεις πάει για να ξέρεις πώς είναι....Μάλλον επειδή οι γονείς μας δέν είχαν να μας σπουδάσουν...ΦΤΩΧΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.....ΦΤΩΧΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! το 70% νομίζεται ότι το γουστάρει το επάγγελμα?????'ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!! Αλλα πλέον ορισμένοι έχουν κάνει οικογένειες και δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο να φύγουν και να αφησουν τα παιδια τους νυστικα...... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....δέν πειράζει όμως...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!! και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!!!! Να στε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένεις σας.....Κλέφτες επαγγελματίες και μή..... | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 18:26 | |
| Ηρεμησε ρε Σωτο... Για εναν απλο πολιτη ειναι γελειο να βλεπει τα παιδακια να φωναζουν σαν χαζα και οι αλλοι οι βλακες να γελανε.
| |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 18:31 | |
| Καλά προφανώς και δεν φταίνε τα παιδιά σε αυτό το θέαμα που καλώς ή κακώς στα μάτια του εξωτερικού παρατηρητή φαίνεται γελοίο. Οι περισσότεροι έχουμε περάσει από το στρατό και ξέρουμε τι θέατρο παραλόγου είναι. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 18:37 | |
| - Sotoner έγραψε:
- ΄Παίδες και γω στρατιωτικός είμαι απο ΣΜΥ...Δέν είναι καραγκιοζιλίκια όπως προανέφεραν ορισμένοι ούτε στρατόκαυλοι...Απλά είναι 18 χρονών παιδιά όπως ήμουν και γώ τα οποία έτσι τα μαθαίνουν απ την πρώτη μέρα...Και επιπλέον αν δέν φωνάξεις μπορεί να καμπανιαστείς και να ΄χασεις έξοδο η οποία είναι Τετάρτη ή ΣΚ...Βέβαια όταν βγαίνεις απ την σχολή βλέπεις τον πραγματικό στρατό και όλα αυτά ανατρέπονται...
Εγώ τα έβλεπα όλα αυτά και γελούσα και ειδικά για τα σχόλια για την Καρδίτσα μιάς και είμαι απο κεί...Αλλά θηχτικα απο κανα δύο σχόλια και γι αυτό απάντησα. Επίσης καραγκιζιλίκι θεωρώ να δουλεύεις σε δημόσια υπηρεσία και να μην πατάς ποτέ όπως και να έχεις κατεβεί απ τα βουνα και τώρα να είσαι διευθυντής της ΔΕΗ διότι είχες μέσον πολιτικό για να μπείς στο δημόσιο.. Επίσης καραγκιοζιλίκι είναι να είσαι ηλεκτρολόγος και να χρεώνεις μιά αλλαγή μοτεράκι στο πληντήριο 150 ευρώ και γενικά τα ελεύθερα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να κλέψεις τον συνάνθρωπο!!!!Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια...Τί νομίζετε??ότι μπήκαμε στρατο επειδή γουστάραμε????Προφανώς όχι γτ στα 18 ούτε φαντάρος δέν έχεις πάει για να ξέρεις πώς είναι....Μάλλον επειδή οι γονείς μας δέν είχαν να μας σπουδάσουν...ΦΤΩΧΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.....ΦΤΩΧΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! το 70% νομίζεται ότι το γουστάρει το επάγγελμα?????'ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!! Αλλα πλέον ορισμένοι έχουν κάνει οικογένειες και δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο να φύγουν και να αφησουν τα παιδια τους νυστικα...... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....δέν πειράζει όμως...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!! και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!!!! Να στε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένεις σας.....Κλέφτες επαγγελματίες και μή..... ρε φιλος χαλαρωσε το "στρατοκαυλοι" παει στο γελίο καθεστος που τους αναγκαζει να φερονται ετσι, και οχι στο οτι μερικα παιδια κανουν απλα οτι καλυτερο μπορουν στο θεατρο του παραλογου για να κρατησουν τις δουλειες τους ! Σαφως και ξερουμε ολοι οτι φερονται ετσι για να μην εχουνε στρατοδικεια στερηση βαθμων κτλπ και οχι γιατι ετσι μιλανε και στο σπιτι τους ! μη θυγεσαι τοσο ευκολα ρε Σωτο ! χαβαλε κανουμε ! και αν ακουστηκαν και 2-3 ¨παρεξηγησιμες¨ εκφρασεις-λεξεις αστο να περασει ή απαντησε με πιο ηπιο τονο μη τραβαμε τη κατασταση στα ακρα τοσο ευκολα ! (γνωμη μου) | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 19:05 | |
| - Sotoner έγραψε:
- ΄Παίδες και γω στρατιωτικός είμαι απο ΣΜΥ...Δέν είναι καραγκιοζιλίκια όπως προανέφεραν ορισμένοι ούτε στρατόκαυλοι...Απλά είναι 18 χρονών παιδιά όπως ήμουν και γώ τα οποία έτσι τα μαθαίνουν απ την πρώτη μέρα...Και επιπλέον αν δέν φωνάξεις μπορεί να καμπανιαστείς και να ΄χασεις έξοδο η οποία είναι Τετάρτη ή ΣΚ...Βέβαια όταν βγαίνεις απ την σχολή βλέπεις τον πραγματικό στρατό και όλα αυτά ανατρέπονται...
Εγώ τα έβλεπα όλα αυτά και γελούσα και ειδικά για τα σχόλια για την Καρδίτσα μιάς και είμαι απο κεί...Αλλά θηχτικα απο κανα δύο σχόλια και γι αυτό απάντησα. Επίσης καραγκιζιλίκι θεωρώ να δουλεύεις σε δημόσια υπηρεσία και να μην πατάς ποτέ όπως και να έχεις κατεβεί απ τα βουνα και τώρα να είσαι διευθυντής της ΔΕΗ διότι είχες μέσον πολιτικό για να μπείς στο δημόσιο.. Επίσης καραγκιοζιλίκι είναι να είσαι ηλεκτρολόγος και να χρεώνεις μιά αλλαγή μοτεράκι στο πληντήριο 150 ευρώ και γενικά τα ελεύθερα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να κλέψεις τον συνάνθρωπο!!!!Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια...Τί νομίζετε??ότι μπήκαμε στρατο επειδή γουστάραμε????Προφανώς όχι γτ στα 18 ούτε φαντάρος δέν έχεις πάει για να ξέρεις πώς είναι....Μάλλον επειδή οι γονείς μας δέν είχαν να μας σπουδάσουν...ΦΤΩΧΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.....ΦΤΩΧΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! το 70% νομίζεται ότι το γουστάρει το επάγγελμα?????'ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!! Αλλα πλέον ορισμένοι έχουν κάνει οικογένειες και δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο να φύγουν και να αφησουν τα παιδια τους νυστικα...... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....δέν πειράζει όμως...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!! και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!!!! Να στε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένεις σας.....Κλέφτες επαγγελματίες και μή..... σωτηρη και εγω εχω κολιτους στο πολεμικο ναυτικο και ξερω αγοριμ, ειναι βλαχαδερα τα πεδακια δεν ουρλιαζις σαν καθιστεριμενο μεσα στον κοσμο και μεσα σε γονεις αλλο να εισαι μεσα στους θαλαμους ...και ο κανονισμος λεει με ζοιραδα ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τωρα βεβεα για ακομα μια φορα οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε γιατι εσυ το πιρες προσοπικα τη να πει και ο γιοργακης που τον εχετε κατακραξει που ειναι ματατζης? πρεπει να μαθετε να ελενχετε τον εαυτο σας μερικοι μερικοι προδιδεστε .. και οσο για φτοχια φιλεμου επιδει απευθινεσε σε εμενα και εγο δεν λεεο ΚΑΠΙΟΙ μιλαο ευθεος μην τα λες σε εμενα πεσταα σε καναν αλον οτι νανε αραδιασες γιατι ειπα για τα σιγκεκριμενα καραγκιοζιλικια που εδιχνε το βιντεο αλλα βεβεα οτι ειπα ειτανε στοχευμενο προσοπικα για εσενα αφου με ξερεις τοσο καιρο εσενα ειχα βαλει στο ματι δεν ειχα τι αλλο να κανο και ειτθελα να στην πο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mistiriodis_tsantakias στις Σαβ 17 Νοε 2012, 22:13, 1 φορά | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 20:19 | |
| Σοτονερ, και εγω στο στρατο ειμαι ηρεμησε για αρχη δεν κερδιζεις κατι με το να βγάζεις την χολή σου. Ο στρατος ειναι οπως ηταν πάντα και η πειθαρχια βγαινει και μεσα απο την φωνή. Αμα σας φένεται γελίο προβλημά σας σε μερικούς... Το ηθικο παραμένει οσο εχει μεινει και δυστιχως ακομα πολεμάμε όλα τα σωματα ασφαλειας για να κοιμουνται καποιοι ηρεμοι οσο γινεται στο σπιτακι τους. Οποτε προσεχτε αλλη φορα τι ξεστομιζεται γιατι το φορουμ ειναι μοτοσυκλετας και οτι πολιτικοστρατιωτικου περιεχομενου... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:00 | |
| σίγουρα ο general ειναι κουφός και τους είπαν να φωνάζουνε κάργα!!! πέρα από την πλάκα όμως αυτός ο ασπρομάλλης είναι για πολλά κλοτσίδια γιατί αυτός τους έχει διατάξει να φωνάζουν κ μετά γελάει ο ηλίθιος!!!! έχω να πω μόνο καλά κουράγια σε αυτά τα παιδιά γιατί το τι θα συναντήσουν το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε πάει... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:21 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- Sotoner έγραψε:
Εγώ τα έβλεπα όλα αυτά και γελούσα και ειδικά για τα σχόλια για την Καρδίτσα μιάς και είμαι απο κεί...Αλλά θηχτικα απο κανα δύο σχόλια και γι αυτό απάντησα. Επίσης καραγκιζιλίκι θεωρώ να δουλεύεις σε δημόσια υπηρεσία και να μην πατάς ποτέ όπως και να έχεις κατεβεί απ τα βουνα και τώρα να είσαι διευθυντής της ΔΕΗ διότι είχες μέσον πολιτικό για να μπείς στο δημόσιο.. Επίσης καραγκιοζιλίκι είναι να είσαι ηλεκτρολόγος και να χρεώνεις μιά αλλαγή μοτεράκι στο πληντήριο 150 ευρώ και γενικά τα ελεύθερα επαγγέλματα στα οποία μπορείς να κλέψεις τον συνάνθρωπο!!!!Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια...Τί νομίζετε??ότι μπήκαμε στρατο επειδή γουστάραμε????Προφανώς όχι γτ στα 18 ούτε φαντάρος δέν έχεις πάει για να ξέρεις πώς είναι....Μάλλον επειδή οι γονείς μας δέν είχαν να μας σπουδάσουν...ΦΤΩΧΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.....ΦΤΩΧΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Η ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! το 70% νομίζεται ότι το γουστάρει το επάγγελμα?????'ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!! Αλλα πλέον ορισμένοι έχουν κάνει οικογένειες και δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο να φύγουν και να αφησουν τα παιδια τους νυστικα...... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΜΥ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....δέν πειράζει όμως...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!! και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ!!!! Να στε όλοι καλά και να χαίρεστε τις οικογένεις σας.....Κλέφτες επαγγελματίες και μή..... σωτηση και εγω εχω κολιτους στο πολεμικο ναυτικο και ξερω αγοριμ ειναι βλαχαδερα τα πεδακια δεν ουρλιαζισ σαν καθιστεριμενο μεσα στον κοσμο και μεσα σε γονεις αλλο να εισαι μεσα στους θαλαμους ...και ο κανονισμος λεει με ζοιραδα ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΕΙΣ τορα βεβεα για ακομα μια φορα οπιος εχει την μιχα μιγιαζετε γιατι εσυ το πιρες προσοπικα τη να πει και ο γιοργακης που τον εχετε κατακραξει ποθ ειναι ματατζεις? πρεπει να μαθετε να ελενχετε τον εαυτοσας μερικει μερικει προδιδεστε ..
και οσο για φτοχια φιλεμου επιδει απευθινεσε σε εμενα και εγο δεν λεεο ΚΑΠΙΟΙ μιλαο ευθεος μην τα λες σε εμενα πεσταα σε καναν αλον οτι νανε αραδιασες γιατι ειπα για τα σιγκεκριμενα καραγκιοζιλικια που εδιχνε το βιντεο αλλα βεβεα οτι ειπα ειτανε στοχευμενο προσοπικα για εσενα αφου με ξερεις τοσο καιρο εσενα ειχα βαλει στο ματι δεν ειχα τι αλλο να κανο και ειτθελα να στην πο +1000 παιδες μην τρελενεστε τοσο πολυ δεν ειπαν και τιποτα τα παιδια απλα σχολιασανε κατι που ειδαν και ειμαστε μια χωρα ελευθερη οστε να πουμε την γνωμη μας..σηγουρα και εσεις απο μεσα σας το ιδιο ειπατε αφου ο ιδιος ο στρατηγος γελαγε.προτινο να μην ανοιξει θεμα για ενα πραγμα που δεν αξιζει..μακαρι τα παιδια να εκπαιδευτουν καλα και να δειξουν τις ικανοτητες εκει που πρεπει γιατι ξερετε οτι με φωνες δεν νικησε κανεις. | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:35 | |
| Τελικα ρε παιδια μπας και εχει κανεις το τηλ της(1ης) μελαχροινης? | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:37 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:40 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:42 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: στρατιωτική πειθαρχεία...... Σαβ 17 Νοε 2012, 21:48 | |
| Παρε τηλ τη Μιραρακη και πες γιατι το θελεις, τα δινει με 50% | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| |
| |
| στρατιωτική πειθαρχεία...... | |
|