| Ατυχημα | |
|
+12Black Eagle Antonios_gsxr ghost Gixxerm@n Miou Georgio nktr tsasbi stoui k8 600 kk kostaskr6 harris_v 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
harris_v Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 14/03/2010
| Θέμα: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 03:09 | |
| Παιδες τελικα το νεο ετος με βρηκε χωρις το μωρο μου...Ανεβαίνοντας μετα απο αντιριο σε μια στροφη με σαμαρακι,σβησμενη διπλη και ακριβως διπλα της αλλη μια διπλη εχασα εντελως το μπροστινο.Ετσι επεσε επανω σε διερχομενο λεωφορειο,αλλα ευτυχως ειμαι σωος κ χωρις ουτε μια γρατσουνια...(να ειναι καλα η στολη).Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω τους πιο παλιους ειναι αν υπάρχει περιπτωση να αποζιμιωθω απο το δημοσιο λογω ολισθηρωτητας του οδοστρωματος η απλα να παρω αποφαση οτι το μωρο πεθανε για παντα... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 03:27 | |
| ειναι λιγο δυσκολο ρε φιλε θελεις καλο δικηγορο κ πολυ κυνηγη!!! τωρα αν αντεχεις εσυ το ξερεις εγω θα σου ευχηθω αλλο κακο να μην σου τυχη | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 09:57 | |
| να αποζημιωθεις οταν υπαρχει λακουβα, εργα με χαλικια, τιποτα καπακια με λαμαρινες που γλυστρανε κτλπ ναι αλλα απο κακη ποιοτητα του οδοστρωματος δεν υπαρχει καμια περιπτωση και το 2ο κακο στη περιπτωση σου, ειναι οτι αν καποιες κακοτεχνιες του δρομου ειναι μεσα στα ορια της πολης αποζημιωνεσαι απο το δημο(σε 8-10 μηνες), εσυ εισαι εκτος απο τα ορια του δημου οποτε εκεινο το κομματι του δρομου ανηκει στο υπουργειο ΥΠΕΧΩΔΕ και εκρεμουν ηδη μυνησεις 5-6 ετων. Εγω ειχα σπασει ζαντα στο type-R ep3 απο λακουβα που ειχε στο κηφησο (ναι ο κηφησος ανηκει στο υπεχωδε οχι στον εκαστοτε δημο που περναει) και ο δικηγορος μου ειπε απλα ξεχνα το, τωρα τι να σου πω, οτι θες κανε απλα μη περιμενεις και πολλα. κριμα παντως για το μωρο σου, μακαρι να βρεις λεφτακια να το αντικαταστησεις συντομα ! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 12:12 | |
| Με Λεωφορείο!!!!! Και είσαι μια χαρά! Πάλι καλά!! Φίλε εύχομαι να μην έχεις άλλη κακοτυχία!
Για το θέμα σου δεν γνωρίζω, μακάρι να δικαιωθείς. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 12:27 | |
| Φίλε είναι πολύ πολύπλοκο το θέμα αν έχεις χρόνο και χρήμα μπορείς να το κυνηγήσεις αλλά όπως είπαν και οι ποιο πάνω έχει τρέξιμο. Σου εύχομαι άλλη κακοτυχία να μην έχεις | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 12:28 | |
| ευτυχώς που είσαι καλά !!!! Για το θέμα εάν δικαιούσαι αποζημίωση καλύτερα ρώτησε ένα δικηγόρο. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 12:32 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 14:06 | |
| τυχερος εισαι φιλε μου ... για αποζημιωση μιλα με την μοτοε .πιο παλια ειχε εναν νομικο ( γαζουλης νομιζω το ονομα) που ασχολιοταν με αυτα και ειχαν κερδισει μερικες δικες ...
θελει υπομονη ομως και ειναι αμφιβολο το αποτελεσμα ειδικα τωρα που "λεφτα υπαρχουν " | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 15:04 | |
| σημασία έχει ότι είσαι εσύ καλά...θα πάρεις άλλο... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 15:47 | |
| το βασικοτερο ειναι οτι εσυ εισαι καλα...μηχανακι θα ξαναπαρεις...οι περισσοτεροι τα εχουμε περασει αυτα | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 16:16 | |
| Ευτυχώς είσαι καλά εσύ και μπορείς και μας γράφεις τώρα εδώ.
Δύσκολες καταστάσεις, μακάρι να καταφέρεις να αποζημιωθείς φίλε.. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Τετ 09 Ιαν 2013, 17:05 | |
| Είσαι καλά και αυτό είναι το σημαντικότερο! Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Οκ πονάει όταν γίνεται τέτοια στραβή, αλλά το ξέρεις ότι με το ελληνικό κωλοκράτος δεν τα βγάζεις πέρα εύκολα... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Πεμ 10 Ιαν 2013, 00:17 | |
| Αδερφε μου καταρχην ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τετοια κ για σενα αλλα κ για ολο τον κοσμο... Κατα δευτερον,νομιζω οτι θα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι το μωρο σου..."πεθανε" Κ στην περιπτωση σου θα αναβα κ μια τερααααααστια λαμπαδα στον καλο Θεουλη που την γλιτωσες χωρις αμηχη Κατανοω πως ειναι να τελειωνει απο την μια στιγμη στην αλλη το "ονειρο" αλλα απο την αλλη η αξια της ζωης ειναι ανεκτιμητη. ΚΡΑΝΟΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Πεμ 10 Ιαν 2013, 01:56 | |
| Ωωω ρε φιλε περαστικα σου.. δοξα τω θεο που εισαι αλοβητος!!!! Οσο για μηχανακι, ευκαιρια να παρεις νεοτερο μοντελο!!! Καθε εμποδιο για καλο. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Πεμ 10 Ιαν 2013, 09:10 | |
| Ουτε περαστικα δε θα σου πω αφου δεν επαθες ουτε γρατζουνια! Ευχομαι η στολη-γαντια σου να εγιναν ψιλοαχρηστα απο το συρσιμο και τα κολοτουμπιδια που θα εκανες μετα τη φετα που θα εφαγες. Γι'αυτο τα φοραμε και οταν πραγματικα την παταμε και δεν παθαινουμε τιποτα,...μα τιποτα...οπως εσυ τωρα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα πρεπει να μας ανησυχει. (την εχω κανει τη μαλακια με το μπροστινο,μεσα σε πιστα βεβαια με σαμαρακι στα φρενα, και η στολη πραγματικα τρυπησε στο στηθος που φορουσα εσωτερικα σκληρο θωρακα). Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, ΠΑΝΤΑ μπουφαν (τουλαχιστον) κρανος,γαντια και μποτες γιατι η στραβη δεν εχει μερος και ωρα. Με το πιο απλο δικαστηριο τυπου ο παππους δε με ειδε και περασε το stop αερα και με εκανε αχρηστο θελεις 2 χρονακια τουλαστιχον και δεν ειναι παντα σιγουρο οτι θα δικαιωθεις χρηματικα (παντα), οποτε ειναι στη δικια σου την κριση αν θα ασχοληθεις. Εγω το εχω πει 10αδες φορες και συνεχιζω να το λεω σε γνωστους και ξενους. "*ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ*" Ευχομαι να κανεις τις σωστες κινησεις και να γινει οτι καλυτερο για τη μηχανη σου. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ατυχημα Πεμ 10 Ιαν 2013, 13:51 | |
| τι να πω;ευχομαι καλη δυναμη και να βρεις ακρη! | |
|
| |
| Ατυχημα | |
|