| Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Σαβ 19 Ιαν 2013, 17:07 | |
| Καλησπερα, θελω να ρωτησω, οσους εχουν το συγκεκριμενο κρανος, και το εχουν φορεσει αρκετα, κατα ποσο ανοιγει. Αγορασα πριν μια βδομαδα, το εκστρα σμολ, οπως με συμβουλεψε η πωλητρια. Το φορεσα στο σπιτι και πανω στα 15 λεπτα αρχησαι να με ποναει το κεφαλι μου, γιατι με πιεζαι στο κουτελο. Πηγα σημερα και δοκιμασα το σμολ, και μου φανηκε ποιο καλο, οχι οσο το αλλο στα πλαγια, αλλα ηταν ενταξει. Ποσο ανοιγουν τα κρανοι, στο σημειο που θελω (κουτελο); απο οσο ξερω καθολου, μονο στο μαγουλα ανοιγουν. Μην μου γραψεται πως σου καθεται σε ενα στο κεφαλι εχει σημασια. Η ερωτηση ειναι, ποσο ανοιγουν τα κρανοι και που, και συγκεκριμενα το παραπανω κρανος.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:06 | |
| ρε αλεξανδρε ειναι καθαρα θεμα πως καθετε στο κεφαλι του καθενα ... εμενα μου εκατσε καταπληκτικα απο την αρχη και ανοιξε λιγο στα μαγουλα ο καρδιτσαρας οταν το πηρε τον ποναγε το κεφαλι του αλλα μετα απο 2-3 εβδομαδες εστρωσε ... τα κρανοι γενικα ανοιγουν λιγο και ανοιγουν λιγοτερο στο κουτελο και περισοτερο στα μαγουλα ... λογικο βεβαια αφου στα μαγουλα εχουν μεγαλυτερο μαξιλαρι | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Σαβ 19 Ιαν 2013, 20:06 | |
| θα σου ανοιξει λιγο ! οποτε δες και πραξε ! εγω ειχα το small και με ενοχλουσε σε φαση που πανω απο 10 πελτα με πονουσε το κεφαλι μου και ηθελα να το αλλαξω !! αλλα με τον καιρο και αφου το φορεσα (για λιγη ωρα καθε φορα )εστρωσε !! επισεις s kai extra s εχουν το ιδιο κελυφος οποτε μπορεις να παιξεις με τα μαξιλαρια !! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Σαβ 19 Ιαν 2013, 21:06 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε αλεξανδρε ειναι καθαρα θεμα πως καθετε στο κεφαλι του καθενα ...
εμενα μου εκατσε καταπληκτικα απο την αρχη και ανοιξε λιγο στα μαγουλα ο καρδιτσαρας οταν το πηρε τον ποναγε το κεφαλι του αλλα μετα απο 2-3 εβδομαδες εστρωσε ... τα κρανοι γενικα ανοιγουν λιγο και ανοιγουν λιγοτερο στο κουτελο και περισοτερο στα μαγουλα ... λογικο βεβαια αφου στα μαγουλα εχουν μεγαλυτερο μαξιλαρι Ρε Αλεξανδρε καλα μου καθεται στο κεφαλι,(οχι καταπληκτικα οπως σε εσενα αλλα μαλλον σαν του Δημητρη) δεν ειναι σαν το αραι που δοκιμασα, και δεν καθοταν καθολου. Αλλα θα μπορουσε να ηταν λαθος το νουμερο και μετα απο το δεκαλεπτο τεταρτο, να καθεται καλυτερα το σμολ. - magfaria έγραψε:
- θα σου ανοιξει λιγο !
οποτε δες και πραξε ! εγω ειχα το small και με ενοχλουσε σε φαση που πανω απο 10 πελτα με πονουσε το κεφαλι μου και ηθελα να το αλλαξω !!
αλλα με τον καιρο και αφου το φορεσα (για λιγη ωρα καθε φορα )εστρωσε !!
επισεις s kai extra s εχουν το ιδιο κελυφος οποτε μπορεις να παιξεις με τα μαξιλαρια !!
Τωρα δεν σε πιεζει; δεν σου αφηνει και εκεινο το κοκκινο σημαδι στο μετωπο απο την πιεση; Για ποση ωρα το εχεις δοκμασει τωρα, 1, 1μιση; Το σμολ που δοκιμασα δεν το αισθανθηκα το ιδιο καλο στα μαγουλα οσο το αλλο, οποτε θα ζητισω να φορεσω και το σμολ με τα μαγουλα του εξτρα σμολ. Ή το εξτρα σμολ με το εσωτερικο του σμολ. (ποιο δυσκολο ειναι αυτο νομιζω) και τους 2 για τις απαντησεις. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Κυρ 20 Ιαν 2013, 00:48 | |
| κοιτα ενα σημαδακι το αφηνει αλλα δεν με ενοχλει (και το shoei μου αφηνει)
ποση ωρα το εχω φορεσει σερι δεν το ξερω παντως δεν με ενοχλει πλεον! και σε ταξιδι και στα μεγαρα !!
παρε το σμολ και αμα δεις οτι κουναει μετα απο λιγο καιρο παρε τα μαξιλαρια απο το εξτρα !
αν παλι σε προβληματιζει και δεν σου καθεται καλα μην το παρεις καθολου και παρε ενα αλλο !!
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Κυρ 20 Ιαν 2013, 10:20 | |
| νομιζω οτι το περισοτερο που το εχεις φορεσει ηταν οταν πηγαμε στην πανελληνια περυσι ... | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Κυρ 20 Ιαν 2013, 14:26 | |
| εγω σε shoei φοραω s στο hjc πηρα το xs και εμενα στην αρχη οταν το φοραγα πολυ ωρα μου ποναγε το κεφαλι αλλα μετα ανοιξε και ειναι ολα κομπλε .....καθεται μια χαρα και δεν ενοχλει ..... πιστευω οτι μετα απο λιγο καιρο χρησης δεν θα εχεις προβλημα !!!! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Τρι 22 Ιαν 2013, 01:57 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- εγω σε shoei φοραω s στο hjc πηρα το xs και εμενα στην αρχη οταν το φοραγα πολυ ωρα μου ποναγε το κεφαλι αλλα μετα ανοιξε και ειναι ολα κομπλε .....καθεται μια χαρα και δεν ενοχλει ..... πιστευω οτι μετα απο λιγο καιρο χρησης δεν θα εχεις προβλημα !!!!
Και εγω σε shoei s φοραω, αλλα δοκιμασες σε hjc small, και το ενιωθες μεγαλο, ή το ειχες σιγουρο οτι θα ανοιξει στα ορια του κεφαλιου σου; Ποση περιφερια εχει το κεφαλι σου (cm); Ευχαριστω για την απαντηση. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Τρι 22 Ιαν 2013, 02:29 | |
| αν θυμαμαι καλα ειναι 56 η περιφερια δοκιμασα και το s ομως δεν μου καθοταν καλα και με την σκεψη οτι θα ανοιξει προτιμισα το xs σε μεγαλες διαδρομες και εμενα με ψιλοενοχλουσε αλλα τωρα ειναι κομπλε !!! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Τρι 22 Ιαν 2013, 02:34 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- αν θυμαμαι καλα ειναι 56 η περιφερια δοκιμασα και το s ομως δεν μου καθοταν καλα και με την σκεψη οτι θα ανοιξει προτιμισα το xs σε μεγαλες διαδρομες και εμενα με ψιλοενοχλουσε αλλα τωρα ειναι κομπλε !!!
Μακαρι να ειναι και εμενα ετσι, και να μην χρειαστει να παρω αλλο νουμερο, να αλαζω μαξιλαρακια, κτλ κτλ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Τρι 22 Ιαν 2013, 12:12 | |
| δεν ειναι μεγαλο το κοστος για τα μαξιλαρακια ρε αλε... κανα 30ε νομιζω ειναι | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. Τετ 23 Ιαν 2013, 13:54 | |
| - Miou έγραψε:
- δεν ειναι μεγαλο το κοστος για τα μαξιλαρακια ρε αλε... κανα 30ε νομιζω ειναι
To ξερω ρε συ αλεξ οτι δεν ειναι μεγαλο το κοστος, για την διαδικασια το ειπα, γιατι ακομα και το κρανος, δεν το εχει στο καταστημα, αλλα θα το εφερνε απο αλλο, σε 4-5 μερες (μεσολαβισε σαββατοκυριακο) Να κουβαλαω το κρανος, να παω να δοκιμασω για κανα 20λεπτο τουλαχιστον το αλλο νουμερο,κτλ κτλ. | |
|
| |
| Για το HJC RPHA 10 παλι, αλλα τωρα για το νουμερο. | |
|