Greek GSX-R forum
1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_l101o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_c101o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_l101o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_c101o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ

Πήγαινε κάτω 
+18
kentaurosk8
Vortex
gsxrk71000
mistiriodis_tsantakias
babis k8
cursed2
nktr
T.R.E
rsv4aprc
k8 600 kk
kouzinas
mx5
alou
wtfrmlk
$alla$
nikolhs1
Feelgood
sofo65
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Φεβ 2013, 17:37

Κ η παρακμη συνεχιζεται... mal@kies

Τρελαινομαι που οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο επιβεβαιωνεται το σωστο του να εγκαταλειψω το αθλημα...

Κ ρε π@@στη μου χαλιεμαι πολυ toixos ,γιατι θα ηθελα να εχω κανει λαθος oooyes

Δυστηχως παιδια,σε οποια κατασταση εμπλεκεται το ΧΡΗΜΑ,ολα γινονται ΠΟΥΤ@Ν@

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 27 Φεβ 2013, 20:58

χορος για της αντιπαραθεσεις υπαρχη και μπορουνε ανετα η διαχιριστες να αποκοψουνε τα ποστ και να τα μεταφερουνε εκει σε κενουργιο θεμα ...
και θαναση εγω πιστευο οτι αφορα οχι μονο το φορουμ αλλα ολους η αντιπαραθεση η σχετικη ...(και δεν ενοο το πιος ειναι πιο γριγορος απο εσας τους δυο στην πιστα )
γιατι τουλαχιστον εστο και μεσο της αντιπαραθεσης μπορει και να βγει κατι ...
το να μην μιλαμε τοσα χρονια και απλος να τα συζιταμε μεταξιμας στης καφετερις και στα γνοστα μαγαζια ελαστικον και ακρη να μην βγαζουμε δεν εχει νοιμα ...τουλαχιστον ειναι καιρος πιστευο να μαθει και το ευρη κινο τι γινεται οστε να μην διμιουργιτε ραδιο αρβιλα και να μην υπονοντε ανακριβιες ...

το κοστος της πιστας ξεκιναει απο το κοστος ενικιασεις οπος και γνοριζουμε πλεον πιστευο η περισοτερη σε αυτο το φορουμ λογο τον δικον μας TD
απο εκει και περα ο διοργανοτης δεν φτεει σε τιποτα και καλα κανει να θελει να εχει το κερδος του και πιος δεν θα ειθελε δλδ ? οταν κανεις μια δουλια περιμενεις να πληροθης ...η κανω λαθος?

συγουρα μπορει να βγαλει 5 φραγκα απο σπονσορες ομος θα πληροση και εποπτες πλοιγους νοσοκομιακο και οτι διποτε αλλο σινεπαγετε ....
οπιος δεν θελει δεν παει ...λογικο??
και πλεον δεν εχεις δικεολογια οτι σε αναγκαζουνε εφοσον εχουμε και εμεις τα TD του φορουμ...απο εκει και περα κατι περι αποχις ακυρα ειναι και θα παραμινουνε παντα θα υπαρχι κοσμος που θα πιγενει και αντιθετος η ζιτισι εχει μεγαλοση απο οτι παλεοτερα αρα και θα ακριβινουνε η τιμες ....

καθιστε πορτα σκευτιτε διτε διαβαστε ακουστε ....και μετα υπαρχη η συζιτιση με τα σοστα ατομα και το ξεμπροστιασμα τους μονο ετσι μπορουμε να κανουμε κατι ...

σεξ και βια παντα
http://www.myspace.com/stefanosk
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 28 Φεβ 2013, 00:53

mx5 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
εγω που ειμαι απο χωριο και δε καταλαβαινω απο ΣΟΑΜ, FIM, αγωνιζομενους, σωματεια και τα σχετικα, μπορω να ρωτησω καποια απλα πραγματακια ????

1) απο τα 55ευρο προ κρισης, τωρα οι κυριακατικες συμμετοχες ποσο θα ειναι ? (ασχετα με την εκπτωση του gixxer, παρεπιπτοντως αυτη ισχυει???)

2) ποιο ειναι το γυρολογιο ανα γκρουπ δυναμικοτητας (θα υπαρχει καποιος που θα ελεγχει αν καποιος γυρναει 5" για να μη πω 10" πανω η κατω)?

3) ποιο ειναι το οριο των συμμετοχων ανα γκρουπ που θα τηρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ ?

4) με τις λακουβες κ10-καθιζηση κ5-σαμαρακι κ8, νεροφαγωμα κ6 και τα χαλικια στη ανοιχτη γραμμη της κ10 κτλπ εχουμε κανενα νεο ?

5) η πιστα θα καθαριζεται πριν απο καθε TD ?

6) ποσοι πλοηγοι θα ειναι σε καθε γκρουπ ?

7) η υποστηρηξη ενος λαστιχα θα εχει παλι 20ε κοστος για να γυρισω αν χρειαστει το πισω αναποδα, η να μονταρει αν του το παω στο χερι ενα λαστιχο με 20ε οπως περσι ???

προσωπικα με απασχολει πως θα κανω το κεφι μου χωρις να κινδυνεψω να τσακιστω χωρις να φταιω, και με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος !

Τωρα στη προκειμενη περιπτωση θα εκτιμουσα τις απαντησεις απο την πλευρα της ΤΕΑΜ65 Ευχαριστω !

+1

+1 +1 +1

αντί να μειώνετε το κόστος αυξάνετε σε μία πίστα που χρόνο με τον χρόνο καταστρέφεται όλο και πιο πολύ!
οπότε για όποιον έχει(ακόμα)χρήματα να διαθέσει για TD, αυτά που κάνουμε ως φόρουμ είναι και με χαμηλότερο κόστος και με λιγότερο μπουλούκι μέσα στην πίστα και πολύ χαβαλέ...
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 28 Φεβ 2013, 09:38

5 παραπανω απο td.
5 παραπανω απο τις βενζινες εκει που εχουν φτασει.
Παρε την αυξηση την μικρη που εχει γινει και στα ελαστικα.

5 απο εδω 5 απο εκει ρε παιδια ειναι ενα μεροκαματο ακομα.

Δλδ δεν σκεφτεστε οτι 5 5 5 μαζευονται;

ΚΑι δεν ειναι μονο τα λεφτα,αλλα και ΟΛΑ αυτα που λεει ο ΚΚ.

Δλδ οκ να διναμε τα 55 ευρω αλλα να ηταν πιστα και οχι χωραφι.
Οχι οτι εγινα ο σουπερειδικος με μερικα trackday απλα δεν γουσταρω να μου τον πιανουν. Οταν δινω λεφτα θελω να ανταποκρινονται σ αυτο που πληρωνω.

Και για να σας προλαβω στην απαντηση σας "εμεις απλα υπενοικιαζουμε την πιστα" να πειτε οτι ο κοσμος δεν γουσταρει να πηγαινει σε ενα χωραφι.

nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 28 Φεβ 2013, 09:56

τόσο καιρό με όλα αυτά που βλέπουνε και ακούνε στο χωράφι..... γελάνε μέχρι και τα

από τις γραμμές παραγωγής των Μεγάρων

αλλά δεν φταίνει αυτοί,
όσο μας βλέπουν με το @απάρι για κατάρτι τόσο δουλειά δεν θα κάνουν
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 28 Φεβ 2013, 10:32

Γειά σου ρε Νικόλα με τα πριονολα lol! σου fafoutis fafoutis fafoutis
$alla$
Jr.gixxer
$alla$

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Αγωνιζόμενος : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 28 Φεβ 2013, 11:37

mistiriodis_tsantakias έγραψε:
χορος για της αντιπαραθεσεις υπαρχη και μπορουνε ανετα η διαχιριστες να αποκοψουνε τα ποστ και να τα μεταφερουνε εκει σε κενουργιο θεμα ...
και θαναση εγω πιστευο οτι αφορα οχι μονο το φορουμ αλλα ολους η αντιπαραθεση η σχετικη ...(και δεν ενοο το πιος ειναι πιο γριγορος απο εσας τους δυο στην πιστα )
το να μην μιλαμε τοσα χρονια και απλος να τα συζιταμε μεταξιμας στης καφετερις και στα γνοστα μαγαζια ελαστικον και ακρη να μην βγαζουμε δεν εχει νοιμα ...τουλαχιστον ειναι καιρος πιστευο να μαθει και το ευρη κινο τι γινεται οστε να μην διμιουργιτε ραδιο αρβιλα και να μην υπονοντε ανακριβιες ...

το κοστος της πιστας ξεκιναει απο το κοστος ενικιασεις οπος και γνοριζουμε πλεον πιστευο η περισοτερη σε αυτο το φορουμ λογο τον δικον μας TD
απο εκει και περα ο διοργανοτης δεν φτεει σε τιποτα και καλα κανει να θελει να εχει το κερδος του και πιος δεν θα ειθελε δλδ ? οταν κανεις μια δουλια περιμενεις να πληροθης ...η κανω λαθος?

συγουρα μπορει να βγαλει 5 φραγκα απο σπονσορες ομος θα πληροση και εποπτες πλοιγους νοσοκομιακο και οτι διποτε αλλο σινεπαγετε ....
και πλεον δεν εχεις δικεολογια οτι σε αναγκαζουνε εφοσον εχουμε και εμεις τα TD του φορουμ...απο εκει και περα κατι περι αποχις ακυρα ειναι και θα παραμινουνε παντα θα υπαρχι κοσμος που θα πιγενει και αντιθετος η ζιτισι εχει μεγαλοση απο οτι παλεοτερα αρα και θα ακριβινουνε η τιμες ....

καθιστε πορτα σκευτιτε διτε διαβαστε ακουστε ....και μετα υπαρχη η συζιτιση με τα σοστα ατομα και το ξεμπροστιασμα τους μονο ετσι μπορουμε να κανουμε κατι ...

σεξ και βια παντα
δεν εχω θεμα με την αντιπαραθεση,γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,σε αντιθεση με την αλλη πλευρα....
Πρωτα ομως θα ηθελα να διαβασω τις απαντησεις στα 7 ερωτηματα του κ8 600 κκ,αλλα δεν τις βλεπω!!!!φιλε,το να σκεφτεσαι στην ελλαδα σε κανει εχθρο.Δεν εχω οικονομικο νταραβερι με κανεναν(ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ) για να εχω το κουτελο μου καθαρο και να μπορω να λεω αυτα που σκεφτομαι!Επισης θα μάθεις πολλα αν διαβασεις προσεχτικα το ποστ του wtfrmlk στην πρωτη σελιδα....
wtfrmlk
Normal gixxer
Normal gixxer
wtfrmlk

Όνομα: : Ντίνος
Τόπος : τελικα Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 01 Μαρ 2013, 14:32

ο συγγραφεας του θεματος εχει την τιμη να μας πει για τις παρακατω ερωτησεις του κ. K8 600 KK?

"k8 600 kk"
εγω που ειμαι απο χωριο και δε καταλαβαινω απο ΣΟΑΜ, FIM, αγωνιζομενους, σωματεια και τα σχετικα, μπορω να ρωτησω καποια απλα πραγματακια ????

1) απο τα 55ευρο προ κρισης, τωρα οι κυριακατικες συμμετοχες ποσο θα ειναι ? (ασχετα με την εκπτωση του gixxer, παρεπιπτοντως αυτη ισχυει???)

2) ποιο ειναι το γυρολογιο ανα γκρουπ δυναμικοτητας (θα υπαρχει καποιος που θα ελεγχει αν καποιος γυρναει 5" για να μη πω 10" πανω η κατω)?

3) ποιο ειναι το οριο των συμμετοχων ανα γκρουπ που θα τηρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ ?

4) με τις λακουβες κ10-καθιζηση κ5-σαμαρακι κ8, νεροφαγωμα κ6 και τα χαλικια στη ανοιχτη γραμμη της κ10 κτλπ εχουμε κανενα νεο ?

5) η πιστα θα καθαριζεται πριν απο καθε TD ?

6) ποσοι πλοηγοι θα ειναι σε καθε γκρουπ ?

7) η υποστηρηξη ενος λαστιχα θα εχει παλι 20ε κοστος για να γυρισω αν χρειαστει το πισω αναποδα, η να μονταρει αν του το παω στο χερι ενα λαστιχο με 20ε οπως περσι ???

προσωπικα με απασχολει πως θα κανω το κεφι μου χωρις να κινδυνεψω να τσακιστω χωρις να φταιω, και με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος !

Τωρα στη προκειμενη περιπτωση θα εκτιμουσα τις απαντησεις απο την πλευρα της ΤΕΑΜ65 Ευχαριστω ! "
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Μαρ 2013, 18:54

Απαντηση δεν θα δωθει στις ερωτησεις του συμφορουμιτη τις οποιες μοιραζομαστε κ εμεις;
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Μαρ 2013, 19:24

Vartholomaios έγραψε:
Απαντηση δεν θα δωθει στις ερωτησεις του συμφορουμιτη τις οποιες μοιραζομαστε κ εμεις;

+1 Suspect ssss
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Μαρ 2013, 02:57

$alla$ έγραψε:

σεξ και βια παντα
δεν εχω θεμα με την αντιπαραθεση,γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,σε αντιθεση με την αλλη πλευρα....
Πρωτα ομως θα ηθελα να διαβασω τις απαντησεις στα 7 ερωτηματα του κ8 600 κκ,αλλα δεν τις βλεπω!!!!φιλε,το να σκεφτεσαι στην ελλαδα σε κανει εχθρο.Δεν εχω οικονομικο νταραβερι με κανεναν(ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ) για να εχω το κουτελο μου καθαρο και να μπορω να λεω αυτα που σκεφτομαι!Επισης θα μάθεις πολλα αν διαβασεις προσεχτικα το ποστ του wtfrmlk στην πρωτη σελιδα....

δεν μου χριαζεται να διαβασο ακομα μια φορα το τι εγραψε το μελος wtfrmlk αλλα και να το κανω σιγουρα δεν θα μαθω κατι παραπανο και σε διαβεβεονο γνοριζω πολυ περισοτερα ...
οστοσο δεν εγραψα κατι εναντιον σου και λεγοντας εναντιον σου να περνο το μερος του θανου και μαζι με αυτο να αντιτιθομε σε εσενα ...εγω μαζι σας ειμαι ...αλλα τα εχω πει και τα εχω ψαξει πολλη και ακρη δεν βρισκεις ...και σε διαβεβεονο γνοριζο αρκετα ισος τα περισοτερα δια αυτο το θεμα και στο ξανα λεο ακρι δεν βρισκεις ...αστο οπος ειναι και ξεχνατο για πολους λογους ...
οσο για τα ερωτιματα του κωστα καλο θα ειτανε να απαντιθουνε θανο ετσι για να φευγουνε η αμφιβολιες
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Μαρ 2013, 04:25

Φέτος έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε μια καινούρια συνεργασία της ΤΕΑΜ65 με την «Ψυχογυιός Tyres Racing Team»,

$alla$
Jr.gixxer
$alla$

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Μαρ 2013, 20:58

$alla$ έγραψε:

σεξ και βια παντα

δεν μου χριαζεται να διαβασο ακομα μια φορα το τι εγραψε το μελος wtfrmlk αλλα και να το κανω σιγουρα δεν θα μαθω κατι παραπανο και σε διαβεβεονο γνοριζω πολυ περισοτερα ...
οστοσο δεν εγραψα κατι εναντιον σου και λεγοντας εναντιον σου να περνο το μερος του θανου και μαζι με αυτο να αντιτιθομε σε εσενα ...εγω μαζι σας ειμαι ...αλλα τα εχω πει και τα εχω ψαξει πολλη και ακρη δεν βρισκεις ...και σε διαβεβεονο γνοριζο αρκετα ισος τα περισοτερα δια αυτο το θεμα και στο ξανα λεο ακρι δεν βρισκεις ...αστο οπος ειναι και ξεχνατο για πολους λογους ...
οσο για τα ερωτιματα του κωστα καλο θα ειτανε να απαντιθουνε θανο ετσι για να φευγουνε η αμφιβολιες
στεφανε, διαλογο κανουμε και δεν στραβωσα με κατι......ειμαι και εγω φαν του ολοι μαζι μπορουμε....θα τα πουμε στο γνωστο μαγαζι ελαστικων!!!! χαχαχα souza
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 03:34

χαχαχα τοπ και τα 2 λαστ ποστ Wink))
σεξ λυπον και θα τα πουμε και σε κανα τρακ ντει ντει ντει ο γαιδαρακος καλεεεε του σοφου η οπιου αλλου θα εχει ανιχτες μερες καθημερινη μεσα στον ιουνιο να δοκιμασο και το κενουργιο παιχνιδακι
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 12:33

... εχασα διαφορα οσο ελειπα ... βγηκαν ninza και polybolo

οπως ολοι μας βλεπουμε ο υπευθυνος της team65 που διοργανωνει τα td του μας εγραψε κανονικα ολους εμας με τις ερωτησεις μας... εχει 1 εβδομαδα να μπει και να απαντησει δειχνοντας ετσι εστω ενα στοιχειωδες ενδιφερων ... ας εχει αρκετους εδω μεσα που τον πληροφορουν για οτι γινετε ...
ετσι για να ξεχωριζουν ποιοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν το φορουμ ωστε να κανουν την διαφημηση τους εκμεταλευομενοι το γεγονος οτι γνωριζουν μερικους απο τους διαχειριστες (μαζι με την δικη μας ανεχεια φυσικα) χωρις να θελουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να προσφερουν κατι σε αυτην την κοινοτητα ....

οσο για εσενα wtfrmlk εισαι τοσα χρονια μελος στο φορουμ ξερεις οτι εχει συμβει , γνωριζεις ολους τους διοργανωτες των tds και εχεις και εσυ την αποψη σου γιαυτους(και καλα κανεις ) . οταν ομως εγινε μια κινηση απο μερος του φορουμ και πιο συγκεκριμενα απο εμενα (μιας και κανεις αλλος δεν ηθελε να τρεξει ή ο νασος που ετρεξε λιγο στην αρχη και τον κοροιδευε αυτος που μιλαγαν και κανονιζαν ssss ) ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ που αντιμετωπισα και οι περισοτεροι ξερουν καλα τι εγινε και απο ΠΟΙΟΝ δεν σε ειδα να ερθεις εστω μια βολτα να δεις τι γινετε εστω για ενα καφεδακι ή να σε κερασουμε μια μπυρα(ετσι και αλλοιως οους τους κερναγαμε) ή εστω να δεις ποσα eyro εβαλα στην τσεπη μου ...

μιας και εγω ειμαι ο χαζος και το κανω για ΤΗΝ ΙΔΕΑ που τοσο ευκολα ξεφτυλιζεις οταν χρησιμοποιεις εκφρασεις του στυλ
Η ΙΔΕΑ λοιπον δεν υπαρχει και πρεπει καποια στιγμη να το χωνεψουμε.
Υπαρχει μονο ευρω-πουλο-συνη.

σε αυτους τους χαλεπους καιρους λοιπον που θα επρεπε οι εταιρειες που τις εχουμε στηριξει και χρυσοπληρωσει τοσα χρονια και κονομησαν καλα απο εμας να κανουν 1 βημα πισω και να μειωσουν εστω και λιγο , για το τυπικο της υποθεσης, το αντιτιμο της συμετοχης το ανεβαζουν ... γιαυτον τον λογο και μονο λοιπον θα προσπαθησω (εαν υπαρχει πραγματικα ενδιαφερον) να διοργανωσω αλλο 1 trackday και σας υποσχομαι οτι ο,τι πολεμο αντιμετωπισω παλι θα τον μαρτυρισω αυτη την φορα γιατι τις αλλες εκανα τον μ@λακα και κραταγα το στομα μου κλειστο ....

επεται συνεχεια μεινετε συντονισμενοι .....
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 12:35

... ααα το ξεχασα ....

καλη επιτυχια στα track day σου team 65.....

babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 13:26

Miou έγραψε:
... εχασα διαφορα οσο ελειπα ... βγηκαν ninza και polybolo

οπως ολοι μας βλεπουμε ο υπευθυνος της team65 που διοργανωνει τα td του μας εγραψε κανονικα ολους εμας με τις ερωτησεις μας... εχει 1 εβδομαδα να μπει και να απαντησει δειχνοντας ετσι εστω ενα στοιχειωδες ενδιφερων ... ας εχει αρκετους εδω μεσα που τον πληροφορουν για οτι γινετε ...
ετσι για να ξεχωριζουν ποιοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν το φορουμ ωστε να κανουν την διαφημηση τους εκμεταλευομενοι το γεγονος οτι γνωριζουν μερικους απο τους διαχειριστες (μαζι με την δικη μας ανεχεια φυσικα) χωρις να θελουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να προσφερουν κατι σε αυτην την κοινοτητα ....

οσο για εσενα wtfrmlk εισαι τοσα χρονια μελος στο φορουμ ξερεις οτι εχει συμβει , γνωριζεις ολους τους διοργανωτες των tds και εχεις και εσυ την αποψη σου γιαυτους(και καλα κανεις ) . οταν ομως εγινε μια κινηση απο μερος του φορουμ και πιο συγκεκριμενα απο εμενα (μιας και κανεις αλλος δεν ηθελε να τρεξει ή ο νασος που ετρεξε λιγο στην αρχη και τον κοροιδευε αυτος που μιλαγαν και κανονιζαν ssss ) ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ που αντιμετωπισα και οι περισοτεροι ξερουν καλα τι εγινε και απο ΠΟΙΟΝ δεν σε ειδα να ερθεις εστω μια βολτα να δεις τι γινετε εστω για ενα καφεδακι ή να σε κερασουμε μια μπυρα(ετσι και αλλοιως οους τους κερναγαμε) ή εστω να δεις ποσα eyro εβαλα στην τσεπη μου ...

μιας και εγω ειμαι ο χαζος και το κανω για ΤΗΝ ΙΔΕΑ που τοσο ευκολα ξεφτυλιζεις οταν χρησιμοποιεις εκφρασεις του στυλ
Η ΙΔΕΑ λοιπον δεν υπαρχει και πρεπει καποια στιγμη να το χωνεψουμε.
Υπαρχει μονο ευρω-πουλο-συνη.

σε αυτους τους χαλεπους καιρους λοιπον που θα επρεπε οι εταιρειες που τις εχουμε στηριξει και χρυσοπληρωσει τοσα χρονια και κονομησαν καλα απο εμας να κανουν 1 βημα πισω και να μειωσουν εστω και λιγο , για το τυπικο της υποθεσης, το αντιτιμο της συμετοχης το ανεβαζουν ... γιαυτον τον λογο και μονο λοιπον θα προσπαθησω (εαν υπαρχει πραγματικα ενδιαφερον) να διοργανωσω αλλο 1 trackday και σας υποσχομαι οτι ο,τι πολεμο αντιμετωπισω παλι θα τον μαρτυρισω αυτη την φορα γιατι τις αλλες εκανα τον μ@λακα και κραταγα το στομα μου κλειστο ....

επεται συνεχεια μεινετε συντονισμενοι .....

okk okk okk κ αφορα ολες τις πτυχες που εθηξες στο κειμενο σου... ssss

Αληθεια πολυ θα ηθελα να μαθω Αλεξ το παρασκηνιο του τι εγινε με το τελευταιο track-day που οργανωσες,θα ηταν καλο να μαθουμε τι παιζεται "κατω απο το τραπεζι"...

Ετσι για να ολοκληρωθει το παζλ των "γνωσεων" μου,γιατι τουλαχιστον το τι παιζει στους αγωνες το εμαθα φετος oooyes

Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 16:44

Η ιδεα υπαρχει.

Ο Αλεξανδρος της εδωσε σαρκα και οστα με δικο τρεξιμο και χανοντας πολυ χρονο απο την δουλεια του και απο την προσωπικη του ζωη. Και φυσικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ουτε ευρω στην τσεπη και μαλιστα το παιδι μια χασουρα που δημιουργηθηκε εντελως στο πουθενα Rolling Eyes πηγε να την καλυψει ολη μονος του και φυσικα κανεις μας δεν το δεχθηκε.

Λοιπον ας αφησουμε τα σαπια οτι η ιδεα δεν υπαρχει, υπαρχει και παραυπαρχει αλλα καποιοι δεν θελουν να υπαρχει. Ειναι απλα τα πραγματα. Απλα χαλαει την πιατσα.

Για μενα ομως παιδια φταιτε και υπολοιποι λιγο. Και Μπαμπινο θα πω πχ για σενα επειδη εγραψες τελευταιος.

Πειτε ρε παιδες τα κακα και τα ακομα χειροτερα. Εμαθες τι παιζει . Βγαλτε τα εξω να μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι. Ειναι αμαρτια να μας δουλευουν ολοι ψιλογαζι .

Με αυτη την αποψη λεω οτι φταιτε και προς Θεου μην γινει λαθος ερμηνεια.

Απαντησεις δεν βλεπω παντως , οχι οτι περιμενα .

ΥΓ: Απο την στιγμη που δεν βγαινει κερδισμενο το φορουμ γιατι δεν διαγραφεται το ποστ; Μην γινεται και τσαμπα διαφημιση. Υπαρχει facebook και αλλα δικτυα κοινωνικης δικτωσης.
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 17:11

Vartholomaios έγραψε:
Η ιδεα υπαρχει.

Ο Αλεξανδρος της εδωσε σαρκα και οστα με δικο τρεξιμο και χανοντας πολυ χρονο απο την δουλεια του και απο την προσωπικη του ζωη. Και φυσικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ουτε ευρω στην τσεπη και μαλιστα το παιδι μια χασουρα που δημιουργηθηκε εντελως στο πουθενα Rolling Eyes πηγε να την καλυψει ολη μονος του και φυσικα κανεις μας δεν το δεχθηκε.

Λοιπον ας αφησουμε τα σαπια οτι η ιδεα δεν υπαρχει, υπαρχει και παραυπαρχει αλλα καποιοι δεν θελουν να υπαρχει. Ειναι απλα τα πραγματα. Απλα χαλαει την πιατσα.

Για μενα ομως παιδια φταιτε και υπολοιποι λιγο. Και Μπαμπινο θα πω πχ για σενα επειδη εγραψες τελευταιος.

Πειτε ρε παιδες τα κακα και τα ακομα χειροτερα. Εμαθες τι παιζει . Βγαλτε τα εξω να μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι. Ειναι αμαρτια να μας δουλευουν ολοι ψιλογαζι .

Με αυτη την αποψη λεω οτι φταιτε και προς Θεου μην γινει λαθος ερμηνεια.

Απαντησεις δεν βλεπω παντως , οχι οτι περιμενα .

ΥΓ: Απο την στιγμη που δεν βγαινει κερδισμενο το φορουμ γιατι δεν διαγραφεται το ποστ; Μην γινεται και τσαμπα διαφημιση. Υπαρχει facebook και αλλα δικτυα κοινωνικης δικτωσης.

Σπυρο θα μπορουσα να γραφω σελιδες ολοκληρες... ssss

Η ουσια ειναι μια:ολα ξεκινουν σαν ιδεα κ απο την στιγμη που θα εμπλακει ο παραγων ΧΡΗΜΑ (κ ατομα-φυσικα-που ειναι ετοιμα να πουλησουν κ την ψυχη τους για την κονομα) ολα γινονται ΠΟΥΤ@Ν@ oooyes

rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 18:33

...ειπαμε δεν γουσταρουν τα ρεφενε td..... γιατι στο τελος καθε καυλωμεν0ς οπως ολοι μας θα κλινει με το παρεακι του την πιστα 35 -40 ατομα με 30ευρο καθημερινη και 45 σκ και δεν θα παταει κανενας να δινει 55αρια σε αυτους αντιμετοπιζωντας πολλα απο αυτα που αναφερε στις ερωτησεις που δεν απαντηθηκαν ακομα ο κκ !!!!
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 19:39

rsv4aprc έγραψε:
...ειπαμε δεν γουσταρουν τα ρεφενε td..... γιατι στο τελος καθε καυλωμεν0ς οπως ολοι μας θα κλινει με το παρεακι του την πιστα 35 -40 ατομα με 30ευρο καθημερινη και 45 σκ και δεν θα παταει κανενας να δινει 55αρια σε αυτους αντιμετοπιζωντας πολλα απο αυτα που αναφερε στις ερωτησεις που δεν απαντηθηκαν ακομα ο κκ !!!!

+1 +1 +1
αυτό ακριβώς!!! μόνο που δεν έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν τέτοιες δραστηριότητες! και ούτε πιστεύω ότι μπορούν να πείσουν τον ιδιοκτήτη της πίστας να μην μας την νοικιάζει...
$alla$
Jr.gixxer
$alla$

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Μαρ 2013, 20:50

Το πρωτο τρακ ντει (ιουνιος 12),αυτο που ακυρωθηκε και εγινε πιο μετα,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕ (ο διοργανωτης) πηρε δικια του ημερομηνια την κυριακη οποτε αν οι gixxer καναν τρακ ντει ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ......ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ!!!!!!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Μαρ 2013, 02:27

gsxrk71000 έγραψε:
rsv4aprc έγραψε:

+1 +1 +1
αυτό ακριβώς!!! μόνο που δεν έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν τέτοιες δραστηριότητες! και ούτε πιστεύω ότι μπορούν να πείσουν τον ιδιοκτήτη της πίστας να μην μας την νοικιάζει...

αλλο ιδιοκτητης και αλλο...διαχειριστης ! ssss ssss ssss
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Μαρ 2013, 02:28

$alla$ έγραψε:
Το πρωτο τρακ ντει (ιουνιος 12),αυτο που ακυρωθηκε και εγινε πιο μετα,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕ (ο διοργανωτης) πηρε δικια του ημερομηνια την κυριακη οποτε αν οι gixxer καναν τρακ ντει ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ......ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ!!!!!!

αστο.... ξερουμε ! ninza
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ   1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Μαρ 2013, 02:32

k8 600 kk έγραψε:
αλλο ιδιοκτητης και αλλο...διαχειριστης ! ssss ssss ssss

και πάλι,θα προτιμήσει να έχει την πίστα να κάθετε από το να την νοικιάσει μια συγκεκριμένη μέρα που δεν θα την θέλει κανείς άλλος διοργανωτής??

1o TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» TEAM65 TRACK DAY - ΜΕΓΑΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ
» TEAM65 TRACK DAY - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ
» TEAM65 TRACK DAY - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: TRACK DAYS-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com