Greek GSX-R forum
HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_l10HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_c10HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_l10HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_c10HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

HALARIS TRACK DAY SERRES

Πήγαινε κάτω 
+13
coubaros
NIKOSSITIA
landen
zed660
nktr
boutser
Miou
kouzinas
alou
rsv4aprc
mistiriodis_tsantakias
k8 600 kk
$alla$
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GhostRideR
Normal gixxer
Normal gixxer
GhostRideR

Άντρας Όνομα: : GHOST
Τόπος : PIT
Αριθμός μηνυμάτων : 83
Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010

HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 16 Μάης 2013, 21:39

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 46582910151577942412300
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 16 Μάης 2013, 21:49

affraid affraid

εκει θελει λαστιχο με τακουνι οχι σλικ ... χαλια μαυρα η πιστα ... καλα εκανε ο χαλαρης respekt
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 16 Μάης 2013, 23:46

σας τα λεγαμε... flower για αυτο θα το δωσω κ θα παρω v στρωμα
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Μάης 2013, 08:46

Χαλάστηκα με αυτά που διαβάζω! Τον περασμένο Σεπτέμβρη που πήγα και ήταν φρεσκοστρωμένη η άσφαλτος, είχε χαλικάκια (έφαγα και κάποια...), αλλά ηλιθίως υπέθεσα (αν και δεν μπορούσα να το εξηγήσω) ότι ήταν λόγω φρεκοστρωμένης πίστας. Θα πάω ξανά στις 25 Μαϊου, μια που έχω δηλώσει συμμετοχή με το CSS LEVEL II και είμαι ήδη προβληματισμένος! Rolling Eyes
http://www.scooby.gr
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Μάης 2013, 10:40

Πριν από λίγο μίλησα με τον Σπύρο Κούτρα του CSS (CALIFORNIA SUPER BIKE SCHOOL) και μου επιβεβαίωσε το δυσσάρεστο γεγονός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι αγώνες στην πίστα. Το πρόβλημα είναι στην αγωνιστική γραμμή, όπου από εκεί υπάρχει αποκόλληση των χαλικιών της ασφάλτου. Η προσωρινή λύση που δόθηκε είναι να στενέψει (κόβωντας την άσφαλτο αν κατάλαβα καλά....) προσωρινά κατά 1 μέτρο η πίστα, έτσι ώστε να αλλάξει η αγωνιστική γραμμή για να μην αποκόλληση χαλικιών, έως ότου δοθεί η οριστική λύση. Ο ίδιος ο Κούτρας δεν έχει άποψη για την πίστα, μια που τα παραπάνω του τα μετέφεραν κάποιοι έμπιστοι. Το επόμενο Σάββατο θα έχω μια μικρή άποψη και ο ίδιος.... Ελπίζω να μη ξενερώσω μόνο! Rolling Eyes
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Μάης 2013, 10:42

εγω στην θεση σου δεν θα τραβιομουνα ...
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Μάης 2013, 10:52

Αλέξανδρε η συμμετοχή μου είναι ήδη πληρωμένη, οπότε..... Εύχομαι να μη το μετανοιώσω! Rolling Eyes
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES   HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 17 Μάης 2013, 22:51

Δείτε και μια φωτογραφία για να πάρετε μια γεύση για την προσωρινή(?) λύση που δόθηκε για το πρόβλημα!! Rolling Eyes
HALARIS TRACK DAY SERRES - Σελίδα 2 Img20130510133833

HALARIS TRACK DAY SERRES
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» HALARIS TRACK DAY 10/11/12
» HALARIS TRACK DAY ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΜΕΓΑΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28.9.2013
» Πίστα για χωμάτινα track days Attika Motocross Track

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: TRACK DAYS-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com