| HALARIS TRACK DAY SERRES | |
|
+13coubaros NIKOSSITIA landen zed660 nktr boutser Miou kouzinas alou rsv4aprc mistiriodis_tsantakias k8 600 kk $alla$ 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Πεμ 16 Μάης 2013, 21:39 | |
| ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Πεμ 16 Μάης 2013, 21:49 | |
| | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Πεμ 16 Μάης 2013, 23:46 | |
| σας τα λεγαμε... για αυτο θα το δωσω κ θα παρω v στρωμα | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Παρ 17 Μάης 2013, 08:46 | |
| Χαλάστηκα με αυτά που διαβάζω! Τον περασμένο Σεπτέμβρη που πήγα και ήταν φρεσκοστρωμένη η άσφαλτος, είχε χαλικάκια (έφαγα και κάποια...), αλλά ηλιθίως υπέθεσα (αν και δεν μπορούσα να το εξηγήσω) ότι ήταν λόγω φρεκοστρωμένης πίστας. Θα πάω ξανά στις 25 Μαϊου, μια που έχω δηλώσει συμμετοχή με το CSS LEVEL II και είμαι ήδη προβληματισμένος! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Παρ 17 Μάης 2013, 10:40 | |
| Πριν από λίγο μίλησα με τον Σπύρο Κούτρα του CSS (CALIFORNIA SUPER BIKE SCHOOL) και μου επιβεβαίωσε το δυσσάρεστο γεγονός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι αγώνες στην πίστα. Το πρόβλημα είναι στην αγωνιστική γραμμή, όπου από εκεί υπάρχει αποκόλληση των χαλικιών της ασφάλτου. Η προσωρινή λύση που δόθηκε είναι να στενέψει (κόβωντας την άσφαλτο αν κατάλαβα καλά....) προσωρινά κατά 1 μέτρο η πίστα, έτσι ώστε να αλλάξει η αγωνιστική γραμμή για να μην αποκόλληση χαλικιών, έως ότου δοθεί η οριστική λύση. Ο ίδιος ο Κούτρας δεν έχει άποψη για την πίστα, μια που τα παραπάνω του τα μετέφεραν κάποιοι έμπιστοι. Το επόμενο Σάββατο θα έχω μια μικρή άποψη και ο ίδιος.... Ελπίζω να μη ξενερώσω μόνο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Παρ 17 Μάης 2013, 10:42 | |
| εγω στην θεση σου δεν θα τραβιομουνα ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: HALARIS TRACK DAY SERRES Παρ 17 Μάης 2013, 10:52 | |
| Αλέξανδρε η συμμετοχή μου είναι ήδη πληρωμένη, οπότε..... Εύχομαι να μη το μετανοιώσω! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
| HALARIS TRACK DAY SERRES | |
|