| CARBON εξατμισεις Fresco | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: CARBON εξατμισεις Fresco Δευ 11 Μαρ 2013, 22:41 | |
| Να ρωτησω κατι ρε παιδια,εχω βαλει δω κι ενα μηνα τις παραπανω εξατμισεις τις οποιες ο πωλητης με ειπε οτι ειναι full carbon.Και εχω τις εξης 2 αποριες:Πρωτον μυριζουνε.Περιεργη μυρωδια..μηπως καινε τον πετροβαμβακα?μονο αυτο μπορω να σκεφτω.Και δευτερο:Ζεσταινονται πολυ τις συγρινα δηλαδη με twobrothers kai me termigioni και τις αλλες μπορουσες να τις κρατησεις ειχανε ζεσταθει αλλα δε καιγανε,τις δικες μου αμα τις κρατησεις 20 δευτερα μετα απο καλη βολτα καιγονται τα χερια σου,γιατι συμβαινει αυτο ρε παιδια,εχετε καμια ιδεα? | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 00:09 | |
| θα σε στεναχωρήσει η απάντηση μου, δεν ειναι καλό το carbon μπορεί να ειναι ακόμα και πλαστικό. Ενα φιλαράκι μου ειχε 600 κ4 και εγω 750 κ4. Η δικιά μου termignoni δεν έκαιγε ποτέ, η δικία του (μια ιταλική βλακεία που δεν θυμάμαι πως την ελεγαν) ζεσταινόταν τόσο που στο τέλος άρχισε να μαυρίζει και να λιώνει. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 01:04 | |
| ουτε η αρατα μου ζεστενετε | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 01:23 | |
| Παιζει δλδ και μαιμου καρμπον ε? Κι οι δικες μου ιταλικες ειναι,φαγαμε φολα ε?Τον εστειλα σημερα ενα μειλ να δω τι θα με πει.. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 01:28 | |
| μιπως ειναι αλουμινιο τιλιγμενο με ανθρακονιμα ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 10:45 | |
| εκτος του οτι μπορει να ειναι κακο καρμπον μπορει να στο κανει γιατι ειναι καινουργιες ακομα ... ποσα χλμ εχεις κανει με αυτες?? πανω απο 1000 ?? | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 11:22 | |
| βαλε μια φοτο ρε πετρο για να δουμε την ποιοτητα... παντως στο 750 που ειχα καρμπον ακραποβιτς δε ζεσταινοταν. Στα υπολοιπα μηχανακια που ειχα εξατμισεις απο διαφορα μεταλα(τιτανιο,αλουμινιο, ανοξείδωτο ατσαλι)μετα απο μια συντομη βολτα...ειχαν ανεβασει τρελες θερμοκρασιες...αρα οπως σου ειπαν κ οι υπολοιποι ισως ο τυπος την εχει ''τυλιξει'' απλα με καρμπον η εχει βαλει αυτοκόλλητο. ελπιζω να μην την πληρωσες ακριβα τουλαχιστον. | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 11:32 | |
| Βαλε φωτο και την ηλεκτρονικη διευθυνση του μαφιοζου | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τρι 12 Μαρ 2013, 12:35 | |
| Παντως η δικη μου Ακραποβιτς στο προηγουμενο μηχανακι ΖΧ10 04 ζεσταινοταν κ δν την επιανες με το χερι... Τωρα που το θυμαμαι ουτε στο καινουργιο μου που ειχε ενα τελικο SC project στην αρχη το επιανα....εχω 2/2 για τα καρμπον...η Αρατα μου τωρα πλεον αρεσκεται στο χουφτωμα... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τετ 13 Μαρ 2013, 02:58 | |
| Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας,φωτογραφιες δεν εβγαλα ακομη,θα βγαλω κ θα σας τις δειξω σε κοντινη φωτο,τωρα απλα ενα link https://www.youtube.com/watch?v=CrxrmfV4of4 ειναι αυτο.Ειχα επικοινωνια με τον κατασκευαστη και μου ζητησε κι αυτος φωτο οποτε θα βγαλω να του στειλω κι αυτουνου.Εγω τις αγορασα μεσω ebay μονο και μονο γιατι ειχε την ασφαλεια του paypal.Οι εξατμισεις δεν ειναι φθηνες 600ευρω κ με μετεφορικα 620 μου βγηκαν. Bouster μπορει να ειναι αλουμινιο καλυμενο με καρμπον αλλα και παλι ο τυπος τις πουλαει σαν φουλ καρμπον οποτε αν ειναι ετσι ειναι ψιλολαμογια.Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μου εδινε 3 επιλογες inox,carbon k titanium με διαφορα μονο 50ευρω δλδ 550,600,650 οποτε ισως ειναι μονο το εξω καλυμα καρμπον.Miou δεν εχω κανει πολλα χλμ φιλε ακομα,καμια 500 κι αμα..αυτο ελπιζω κι εγω ειδικα για τη μυρωδια οτι ειναι ακομα σχετικα καινουριες,απλα με ανησυχησε λιγο λογω και μυρωδιας και θερμοκρασιας κι ειπα να ζητησω και τη γνωμη σας και την εμπειρια σας Ευχαριστω κ παλι για τη βοηθεια θα ανεβασω και φωτο αυριο μεθαυριο,θα περιμενω και την απαντηση του εργοστασιου.. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τετ 13 Μαρ 2013, 03:02 | |
| - theatiss έγραψε:
- Παντως η δικη μου Ακραποβιτς στο προηγουμενο μηχανακι ΖΧ10 04 ζεσταινοταν κ δν την επιανες με το χερι...
Τωρα που το θυμαμαι ουτε στο καινουργιο μου που ειχε ενα τελικο SC project στην αρχη το επιανα....εχω 2/2 για τα καρμπον...η Αρατα μου τωρα πλεον αρεσκεται στο χουφτωμα... Η ακραποβιτς που λες οτι εκαιγε καρμπον ηταν αποστολη? | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: CARBON εξατμισεις Fresco Τετ 13 Μαρ 2013, 16:24 | |
| - krosfala έγραψε:
- theatiss έγραψε:
- Παντως η δικη μου Ακραποβιτς στο προηγουμενο μηχανακι ΖΧ10 04 ζεσταινοταν κ δν την επιανες με το χερι...
Τωρα που το θυμαμαι ουτε στο καινουργιο μου που ειχε ενα τελικο SC project στην αρχη το επιανα....εχω 2/2 για τα καρμπον...η Αρατα μου τωρα πλεον αρεσκεται στο χουφτωμα... Η ακραποβιτς που λες οτι εκαιγε καρμπον ηταν αποστολη? ναι ηταν καρμπον κ οταν αργοτερα εβαλα λαιμους Ακραποβιτς τιτανιου μπορω να πω οτι ακουμπιοταν... | |
|
| |
| CARBON εξατμισεις Fresco | |
|