Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Θέμα: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:09
Τελικά σήμερα μπήκαν τα ελαστικά Bridgestone BATTLAX S20 (Ε) 280€ περασμένα και επιτέλους θα το στρίψω λίγο το εργαλείο :lol!: το μόνο φάουλ είναι ότι μου καργάρισαν την αλυσίδα και δεν το πρόσεξα τώρα πρέπει να την χαλαρώσω.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:24
ωραια! καλοφορετα!
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:26
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:26
φαουλ ο λαστιχας σου λοιπον που δεν ξερει να ρυθμισει μια αλυσιδα....
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:32
Miou έγραψε:
φαουλ ο λαστιχας σου λοιπον που δεν ξερει να ρυθμισει μια αλυσιδα....
Απλά πήγα εκεί επειδη είχε την καλύτερη τιμή. Πιο πολύ με αυτοκίνητα ασχολούνται (δεν είναι δικαιολογία αυτό ) αλλά τεσπα
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 19:51
Πόσο στρώσιμο να τα κάνω ρε παιδιά καμιά εκατοστάρα ?
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 20:22
Με γειες και καλόστριφτα και καλοφάγωτα
Εμένα ο λαστιχάς μου είπε να προσέχω γύρω στα 200 km.
Εννοείται πως πήγα να πέσω στα πρώτα 50 m:
Είχαμε πράσινο, αλλά ο τροχονόμος είχε άλλη γνώμη και μας σταμάτησε και 2 αυτοκίνητα μπροστά κοκάλωσαν και εννοείται πως είχε λάσπες από έργα ο δρόμος και άντε να σταματήσεις
Εφάρμοσα τη γνωστή τεχνική δαγκώνω φρένο-γλυστράω-χαλαρώνω φρένο-προσευχή-δαγκώνω φρένο-γλυστράω-χαλαρώνω φρένο-προσευχή.
Ευτυχώς είχε χώρο δίπλα απο το μπροστινό αυτοκίνητο και χώθηκα
Μετά παναγίτσα για ένα ντεπόζιτο
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τρι 12 Μαρ 2013, 21:15
Georgio έγραψε:
μεσα στην πολη περισοτερα ... εξω οσα λες ... βγες και κανε μια βολτα προς χαλκιδικη μεχρι να φτασεις εκει θα εχουν ψιλοστρωσει και θα στριψεις και λιγο και θα εισαι ετοιμος
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 03:15
Εφάρμοσα τη γνωστή τεχνική δαγκώνω φρένο-γλυστράω-χαλαρώνω φρένο-προσευχή-δαγκώνω φρένο-γλυστράω-χαλαρώνω φρένο-προσευχή. Κλαιω!!!! Στο california superbike τη μαθαινουνε??? Γιωργη καλοστριφτα φιλε,ωραιο λαστιχακι αντε να τα χαρεις,τωρα που ανοιγει ο καιρος(πανικος)θα κανουμε καμια βολτιτσα και παρεα
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 07:20
Miou έγραψε:
Georgio έγραψε:
μεσα στην πολη περισοτερα ... εξω οσα λες ... βγες και κανε μια βολτα προς χαλκιδικη μεχρι να φτασεις εκει θα εχουν ψιλοστρωσει και θα στριψεις και λιγο και θα εισαι ετοιμος
Οκ φίλε μού ευχαριστώ πολύ :) από πιέσεις νά βάζω αυτές πού λέει ό κατασκευαστής στό manual δηλαδή 42 μπρός πίσω ή αυτές πού λέει ή Bridgestone 39 ?
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
καλημέρα Εάν είσαι δικάβαλος και εθνική το 42-42 είναι μια χαρά αφού το προτείνει η suzuki. Για οδήγηση με μόνο εσένα πάνω βάλε αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής του ελαστικού και δες πως δουλεύει (εάν ζεσταίνεται και εάν έχει σωστή φθορά). Λογικά θα είναι σωστό από τη στιγμή που ο κατασκευαστής προτείνει.
Καλοφόρετα και καλές βόλτες λοιπόν
*προσοχή στα πρώτα χλμ. μέχρι να φύγουν τα κεριά που έχει πάνω το λάστιχο. Έχει πέσει φίλος στα πρώτα μέτρα με ήπιο πάτημα του μπροστινού φρένου σε άσφαλτο με κακή πρόσφυση αλλά όχι με πολιτικό αλλά με γόμα.
Μπορείς και εάν θες να το κάνεις όπως στο Isle of man TT και να τα γυαλοχαρτάρεις με τάκο στις άκρες και να είσαι Road Race ready
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 08:32
Αν και τα Bridgestone δε τα συμπαθω ιδιαιτερα, για το S20 εχω διαβασει καλα σχολια στο internet. Πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει σα χαρακτηρας αυτα για τη busa σου. Με το καλο να τα χαρεις! Φιλος ειχε παρει ενα shiver με 400χλμ (σε πολη) πριν κατι φεγγαρια και πριν ειχε v-strom,βγηκαμε σε ενα ανοιχτο δρομο που να μη γλιστραει και με δικαβαλο και οδηγο εμενα (αφου αυτος ηταν ακομα χεσμενος) πηγαμε μια διαδρομη περιπου 25χλμ. Προσπαθησα να πλαγιασω το μηχανακι οσο πιο πολυ μου επετρεπε ο ιδιοκτητης και απλα οταν το λαστιχα αρχισε να παταει στα απατητατου σημεια, εκανε ενα γλιστριματακι, σα να πατουσες ασπρη λιγο πλαγιασμενος και με λιγο γκαζι για μια φορα...μετα....βεντουζα παντου! Στο λεω γιατι μεσα στην πολη το λαστιχο θα πατηθει μονο κεντρο.
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 18:18
Cube Capacity έγραψε:
και να ησυχασουμε και εμεις........... :xaxa: :xaxa: :xaxa: :xaxa:
Αντε Γιωργη καλοπατητα!! :)
χαχαχαχαχα δεν έχασες ευκαιρία εσύ...... ευχαριστώ φίλε μου :)
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 18:23
nktr έγραψε:
καλημέρα Εάν είσαι δικάβαλος και εθνική το 42-42 είναι μια χαρά αφού το προτείνει η suzuki. Για οδήγηση με μόνο εσένα πάνω βάλε αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής του ελαστικού και δες πως δουλεύει (εάν ζεσταίνεται και εάν έχει σωστή φθορά). Λογικά θα είναι σωστό από τη στιγμή που ο κατασκευαστής προτείνει.
Καλοφόρετα και καλές βόλτες λοιπόν
*προσοχή στα πρώτα χλμ. μέχρι να φύγουν τα κεριά που έχει πάνω το λάστιχο. Έχει πέσει φίλος στα πρώτα μέτρα με ήπιο πάτημα του μπροστινού φρένου σε άσφαλτο με κακή πρόσφυση αλλά όχι με πολιτικό αλλά με γόμα.
Μπορείς και εάν θες να το κάνεις όπως στο Isle of man TT και να τα γυαλοχαρτάρεις με τάκο στις άκρες και να είσαι Road Race ready :D
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου, ήσουν κατατοπιστικότατος ευχαριστώ και για τις πολύτιμες πληροφορίες.
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Τετ 13 Μαρ 2013, 18:27
TheVeteran έγραψε:
Αν και τα Bridgestone δε τα συμπαθω ιδιαιτερα, για το S20 εχω διαβασει καλα σχολια στο internet. Πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει σα χαρακτηρας αυτα για τη busa σου. Με το καλο να τα χαρεις! Φιλος ειχε παρει ενα shiver με 400χλμ (σε πολη) πριν κατι φεγγαρια και πριν ειχε v-strom,βγηκαμε σε ενα ανοιχτο δρομο που να μη γλιστραει και με δικαβαλο και οδηγο εμενα (αφου αυτος ηταν ακομα χεσμενος) πηγαμε μια διαδρομη περιπου 25χλμ. Προσπαθησα να πλαγιασω το μηχανακι οσο πιο πολυ μου επετρεπε ο ιδιοκτητης και απλα οταν το λαστιχα αρχισε να παταει στα απατητατου σημεια, εκανε ενα γλιστριματακι, σα να πατουσες ασπρη λιγο πλαγιασμενος και με λιγο γκαζι για μια φορα...μετα....βεντουζα παντου! Στο λεω γιατι μεσα στην πολη το λαστιχο θα πατηθει μονο κεντρο. :hello:
Ευχαριστώ φίλε μου, θα ποστάρω εντυπώσεις σε λίγο καιρό :) όσο για το στρώσιμο θα έχω το νου μου ;)
Georgio Full gixxer
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Παρ 15 Μαρ 2013, 19:46
Παιδιά αν και είναι πάρα πολύ νωρίς να πω εντυπώσεις για τα λάστιχα θα σας πω ότι είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν μετά το περιστατικό που μου συνέβη σήμερα. Μόλις είχα βγάλει το εργαλείο να πάω σε μια δουλειά, έξω βροχούλα ξεκινώ και στο πεντάλεπτο μου πετάγεται ενός πεζός ενώ είχα πράσινο δεν έτρεχα αλλά πετάχτηκε απότομα με τα πολλά το πλακώνω στα φρένα και ρε μάγκες λίγο ήθελε ακόμη και θα έκανε εντο η μηχανή έπαθα πλάκα ούτε κιχ δεν έκανε το λάστιχο κολλημένο κάτω και ακόμη δεν έχουν στρωθεί και ήταν και βρεγμένος ο δρόμος και ούτε καν πρόλαβαν να ζεσταθούν λίγο μετά από πέντε λεπτά στην πόλη και με βροχή. Από εμένα έχουν
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
Θέμα: Απ: Επιτέλους (φώτο) Σαβ 16 Μαρ 2013, 15:34
Good to know που λέμε και στο χωριό μας
Αλλά πάντα προσοχή:
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης
Georgio Full gixxer