Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Σαβ 06 Απρ 2013, 21:23
δυνατος ο ντοβι με τον ντουκο ...χτυπησε καλη θεση ... χαμος θα γινει αυριο ....
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Σαβ 06 Απρ 2013, 21:29
Miou έγραψε:
1.54. ψηλα απο τωρα μπαμπινοοοοοο ..........
ειναι μερικα σημεια της πιστας που βλεπεις την σκονη να σηκωνετε μολις περνανε τα μηχανακια ...
Ετριβα τα ματια μου...δεν το πιστευα Αλεξ,πραγματικα δεν ξερει κανεις τι να περιμενει αυριο που η πιστα θα εχει καθαρισει ακομα περισσοτερο μετα απο 2 αγωνες
Ο συναγωνισμος ειναι τεραστιος!
Ο βαλε 1 δευτερο πισω ,δεν μαζευεται αυτη η διαφορα,μακαρι να με διαψευσει ο Γιατρος αλλα δυσκολα τα πραγματα για την νικη,το βαθρο το εχει-για μενα-
Το σιγουρο ειναι οτι θα γινει ΧΑΜΟΣ...ε ρε γλεντια αρχισαν
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Σαβ 06 Απρ 2013, 21:44
η μεταδοση δεν εχει τελειωσει ακομη...τι σκ@τα warm up ειναι αυτο σημερα?
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Σαβ 06 Απρ 2013, 22:27
ανεμιστιρα τον κανανε τον φιλοσας τον ροσι(δακι) στα 4 και ας ειναι και 34
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 10:50
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
Δεν θα διαφωνισω...οπως ειπε ο ιδιος-βεβαια-εμπλεξε στην κινηση κ δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω οταν μεσα σε 15 λεπτα εχεις την δυνατοτητα να κανεις ΜΟΝΟ 4 γρηγορους γυρους... (εισοδο-εξοδο απο τα πιτ,αλλαγη πισω ελαστηκου,χρονομετρηση ξεκινα στον δευτερο γυρο...)
Κ δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω μιας κ πρωτη φορα πραγματοποιηθηκαν οι κατατακτηριες με αυτη την μορφη τους
Ο Λορενθο-οποιος παρατηρητικος θα ειδε-μπηκε πρωτος στην πιστα εχοντας στο μυαλο του ακριβως αυτο που αναφερω πιο πανω,οτι εχει ΜΟΝΟ 4 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ κ απο τον πρωτο-γρηγορο γυρο-πιεσε σε κενη πιστα κ εκανε 1.55.1
Ειναι απορειας αξιον τι στρατιγικη ειχε η ομαδα του Βαλε για τις κατατακτηριες
Παντως οποια κ αν ηταν,το αποτελεσμα τους δεν τους δικαιωνει κ πιθανον να του στοιχησει την οποια προσπαθεια για νικη.
Γιατι τον ρυθμο τον εχει σιγουρα για το βαθρο,απο την τριτη σειρα εκκινησης ομως,θα μπλεξει στην κινηση κ μεχρι να προσπερασει δυσκολα θα μπορεσει να μεινει κοντα στον Λορενθο,που κατε με ειναι ο υποψηφιος για νικη σημερα.
Στο βαθρο θα ειναι κ ο Κρατσλοου.
Ο Ντοβι με το μαλακο πισω ελαστηκο-οπως ειπε-μετα τον δευτερο γυρο χανει μισο δευτερολεπτο λογω φθορας ,με το σκληρο ειναι πισω πανω απο 6-7 δεκατα το γυρο.Αν λυσουν αυτο το θεμα σημερα στο ζεσταμα,δεν θα μου φανει εκπληξη να παλεψει με τον Γιατρο για το βαθρο
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 12:34
Σημερα στον αγωνα ετσι οπως τον βλεπω
1) Lorenzo 2) Pedrosa 3) Rossi
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 14:07
JIMK7 έγραψε:
στο περιπου μια απο τα ιδια... 99 46 26
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 14:13
ghost έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
στο περιπου μια απο τα ιδια... 99 46 26
ας μην ξεχναμε το 93 και το 35
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 14:26
babis k8 έγραψε:
Δεν θα διαφωνισω...οπως ειπε ο ιδιος-βεβαια-εμπλεξε στην κινηση κ δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω οταν μεσα σε 15 λεπτα εχεις την δυνατοτητα να κανεις ΜΟΝΟ 4 γρηγορους γυρους... (εισοδο-εξοδο απο τα πιτ,αλλαγη πισω ελαστηκου,χρονομετρηση ξεκινα στον δευτερο γυρο...)
Κ δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω μιας κ πρωτη φορα πραγματοποιηθηκαν οι κατατακτηριες με αυτη την μορφη τους
Ο Λορενθο-οποιος παρατηρητικος θα ειδε-μπηκε πρωτος στην πιστα εχοντας στο μυαλο του ακριβως αυτο που αναφερω πιο πανω,οτι εχει ΜΟΝΟ 4 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ κ απο τον πρωτο-γρηγορο γυρο-πιεσε σε κενη πιστα κ εκανε 1.55.1
Παντως οποια κ αν ηταν,το αποτελεσμα τους δεν τους δικαιωνει κ πιθανον να του στοιχησει την οποια προσπαθεια για νικη.
Γιατι τον ρυθμο τον εχει σιγουρα για το βαθρο,απο την τριτη σειρα εκκινησης ομως,θα μπλεξει στην κινηση κ μεχρι να προσπερασει δυσκολα θα μπορεσει να μεινει κοντα στον Λορενθο,που κατε με ειναι ο υποψηφιος για νικη σημερα.
Ο Ντοβι με το μαλακο πισω ελαστηκο-οπως ειπε-μετα τον δευτερο γυρο χανει μισο δευτερολεπτο λογω φθορας ,με το σκληρο ειναι πισω πανω απο 6-7 δεκατα το γυρο.Αν λυσουν αυτο το θεμα σημερα στο ζεσταμα,δεν θα μου φανει εκπληξη να παλεψει με τον Γιατρο για το βαθρο
Ερωτηματικο ειναι ο ρυθμος των Χοντα
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει φοβερος αγωνας
τις δοκιμες δεν της ειδες? ολοι τον αφισανε πισο και αυτο γιατι ειναι πιο γριγορη και σταθερη ....ουτε στην τριαδα δεν θα ειναι ο ανεμιστιρας μονο αμα πεσουνε οι αλλοι και εδω φενετε πιος εχει τα κακαλα αφου επιτς παρουσεις η πιστα ειναι χαλια γιαυτο κανεις δεν επεσε στο 54 που εκανε περση ο λορενθο ....που κανονικα φετος θα επρεπε να ειτανε ακομα πιοκατο λογο του οτι περσυ ειτανε 1ος αγωνας με τα 1000αρια μετα απο ενα χρονο και βελτιοσεις φετος επρεπε να ειναι πολυ χαμιλα στο 54 και κ ψυλα 53 .... τεσπα θα δουμε και θα μαθουμε τορα απλος κανουμε ικασιες
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 14:38
Link για σήμερα παίζει?
babis k8 Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 15:43
babis k8 έγραψε:
Ερωτηματικο ειναι ο ρυθμος των Χοντα
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει φοβερος αγωνας
τις δοκιμες δεν της ειδες? ολοι τον αφισανε πισο και αυτο γιατι ειναι πιο γριγορη και σταθερη ....ουτε στην τριαδα δεν θα ειναι ο ανεμιστιρας μονο αμα πεσουνε οι αλλοι και εδω φενετε πιος εχει τα κακαλα αφου επιτς παρουσεις η πιστα ειναι χαλια γιαυτο κανεις δεν επεσε στο 54 που εκανε περση ο λορενθο ....που κανονικα φετος θα επρεπε να ειτανε ακομα πιοκατο λογο του οτι περσυ ειτανε 1ος αγωνας με τα 1000αρια μετα απο ενα χρονο και βελτιοσεις φετος επρεπε να ειναι πολυ χαμιλα στο 54 και κ ψυλα 53 .... τεσπα θα δουμε και θα μαθουμε τορα απλος κανουμε ικασιες
Στεφ μαλλον εσυ δεν ειδες δοκιμες με αυτα που λες...ΜΟΝΟ στο τελευταιο σκελος των κατατακτηριων δεν μπορεσε να βγαλει χρονο (κ δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω οτι οφειλεται στην "κινηση" που βρηκε οταν απο την πεμπτη ειναι μονιμως στις θεσεις 1-4... )
Υπομονη ομως μεχρι το βραδυ εκει θα φανουν πολλα
Ετσι για την ιστορια,στο 54 "επεσαν" 2 (1.54.7 εκανε ο Λορενθο κ 1.54.9 ο Κρατσλοου)
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 15:59
.
θα γραψω κατι που εγραψα και σε αλλο forum...
απολαυστε το θεαμα που μαλλον ξαναγυρισε στο motoGP ρε παιδια και μην ριχνετε το επιπεδο στο υψος του ελληνικου ποδοσφαιρου...
''σας σκισαμε την Κυριακη ξεφτιλες''
λες και επαιζαν αυτοι στο γηπεδο
ειναι μεγαλη η τοσο μεγαλη εκδηλωση μισους προς τον Rossi οπως αλλο τοσο μεγαλη ειναι ο υπερβολικος φανατισμος για το ποσο ''οδηγαρα'' ειναι...προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος αλλα οχι σε σημειο φανατισμου και ουτε καθομαι να διαπληκτιζομαι με αλλους που εχουν αντιθετη αποψη απο την δικη μου...
οποιος νομιζει οτι μπορει να οδηγησει καλυτερα ας ηταν στο Qatar να το κανει...
και το ξαναλεω......ας μην το καταντησουμε οπως το ποδοσφαιρο... αυτη ηταν μια μεγαλη διαφορα εως τωρα, των φιλαθλων μηχανοκινητου αθλητισμου με τους φιλαθλους-οπαδους του ποδοσφαιρου (ο φανατισμος μεχρι μ@λ@κιας)
ας απολαυσουμε το θεαμα και το σπορ
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 16:34
ghost έγραψε:
.
απολαυστε το θεαμα που μαλλον ξαναγυρισε στο motoGP ρε παιδια και μην ριχνετε το επιπεδο στο υψος του ελληνικου ποδοσφαιρου...
ειναι μεγαλη η τοσο μεγαλη εκδηλωση μισους προς τον Rossi οπως αλλο τοσο μεγαλη ειναι ο υπερβολικος φανατισμος για το ποσο ''οδηγαρα'' ειναι...προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος αλλα οχι σε σημειο φανατισμου και ουτε καθομαι να διαπληκτιζομαι με αλλους που εχουν αντιθετη αποψη απο την δικη μου...
και το ξαναλεω......ας μην το καταντησουμε οπως το ποδοσφαιρο... αυτη ηταν μια μεγαλη διαφορα εως τωρα, των φιλαθλων μηχανοκινητου αθλητισμου με τους φιλαθλους-οπαδους του ποδοσφαιρου (ο φανατισμος μεχρι μ@λ@κιας)
+600
babis k8 Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 16:45
ghost έγραψε:
.
Αν το σχολιο σου εγινε με αφορμη αυτα που γραψαμε εγω κ ο Στεφανος μαλλον ειναι ατοπο...
Ο Στεφανος-για οσους δεν τον ξερουν ΑΚΟΜΑ-εχει το δικο του "πνευμα" κ στυλ,το οποιο πολλες φορες κ παρεξηγειται.
Εγω που τον ξερω ΔΕΝ ενοχλουμαι κ πολυ απλα κανουμε κουβεντα.
Τωρα αν την νομιζει ο καθενας για καφενειακου τυπου κουβεντα ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ
ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Κ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ (μεσω πληκτρολογιου) κ γι'αυτο ειναι κ τα φορουμ...
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ
Κουβεντα καναμε για οποιον δεν καταλαβε
Υ.Γ. Θα τους παρει κ τα σωβρακα ο Βαλε,θα τους ξεσκισει...ε συγνωμη-ειμαι στο προποτζηδικο τωρα κ ξεφυγα
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 16:52
δεν το εγραψα για συγκεκριμενα σχολια, αλλα για την γενικη συζητηση και τις διαφωνιες περι Rossi φυσικα και κουβεντα να γινεται
το σχολιο που εκανα για το ποδοσφαιρο φυσικα και το εννοω 100% oh yes...
babis k8 Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 17:03
ghost έγραψε:
δεν το εγραψα για συγκεκριμενα σχολια, αλλα για την γενικη συζητηση και τις διαφωνιες περι Rossi φυσικα και κουβεντα να γινεται
το σχολιο που εκανα για το ποδοσφαιρο φυσικα και το εννοω 100% oh yes...
Δεκτο τοτε Κωστα,οσο για το ποδοσφαιρο...με τα χιλια μαζι σου
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 18:15
εχεις δικιο εκανα λαθος με τα νουμερα μπαμπη οστοσο ΘΑΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΡΕΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ρε κωστα εγω δεν βλεπω μπαλα δεν υποστιριζο κοματα δεν ειμαι θρισκευομενος
καπου πρεπει να βγενο και να τα σπαω ....γιαυτο οπιος ειναι ροσσι θα τον δερνω μουχαχαχαχ
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 18:28
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 19:36
σας κατουραει τις παιδικες σας φορμουλες ο ροσσι κουφαλες που θα τον πιασεε στο στομα σας .....
κωσταααα καλα το παω το γηπεδικο?????
μωρε καλο και ενδιαφερων αγωνα να δουμε και ας βγει και 2ρος ο ροσσι .. δεν με πειραζει ...
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 19:51
vale vale campioni
xaxaxaxaxaxaxa
babis k8 Hero gixxer
Θέμα: Απ: GRAND PRIX OF QATAR Κυρ 07 Απρ 2013, 20:14
Mε αγγλικη περιγραφη αλλα χαμηλοτερη αναλυση απ'αυτο που εδωσε ο Κωστας (http://www.firstrow1.eu/watch/179612/1/watch-moto-gp-:-losail,-qatar---race.html)