| Nα'μαι κι εγωω!! | |
|
+21demk6 noodles Georgio Aristosk8 Antonios_gsxr ripper κολτρέϊν Black Eagle kentaurosk8 JIMK7 topetwrx gabri busa respect Miou Nitoras ghost magfaria chris8790 valentinosgsxr kapnias blackout 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
blackout Jr.gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Αθήναι Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2013
| Θέμα: Nα'μαι κι εγωω!! Σαβ 06 Απρ 2013, 23:38 | |
| Καλως σας βρισκω παιδια .
Μολις στις 4/4/2013 εγινα κατοχος μιας πανεμορφης Ηayabusa K8 . Δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω ουτε μισες δυνατοτητες της , αλλα ηταν ερωτας μεγαλος εδω και αρκετα χρονια και επρεπε να γινει δικη μου !!
| |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 00:03 | |
| Καλως ήρθες!!! Να το χαίρεσαι το εργαλείο σου,καλοτάξιδο!!! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 00:56 | |
| και καλοταξιδο. | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 07:59 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 09:26 | |
| καλως ηρθες και καλοταξιδο | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 10:28 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 10:53 | |
| στο και καλα χλμ με την χοντρουλα .... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 11:19 | |
| Καλώς ήρθες και καλα χιλιόμετρα!!!!!! | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 11:39 | |
| Καλώς ήρθες στη παρέα, και πάντα όρθιος να είσαι!! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 11:52 | |
| Παναγιώτη καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλοτάξιδη! Μάλλον είναι το σύνδρομο των 43άρηδων που παίρνουν σε αυτή την ηλικία HAYABUSA!! Πριν 9 μήνες πήρα και εγώ την δικιά μου!! Και φυσικά και εγώ δεν βλέπω ποτέ να μπορέσω να αξιοποιήσω τις επιδόσεις της!! Πριν τι είχες;; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 12:29 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 12:38 | |
| | |
|
| |
blackout Jr.gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Αθήναι Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2013
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 13:01 | |
| Πωωω πωωωω υποδοχη !!!!
Ευχαριστω παιδια , σας ευχαριστω ολους . Ναι ειστε καλα εσεις και οι "αγαπημενες" σας . Ελπιζω να γνωριστω και απο κοντα με οσο γινεται περισσοτερους
@topetwrx
Ειχα και εχω ακομη ενα bandit 1250 , το οποιο ειναι τοσο απροβληματισμο που δεν μου παει η καρδια να το δωσω . Ηταν ομως τοσο δελεαστικη η ευκαιρια για την hayabusa που δεν μπορουσα να αρνηθω με τιποτα . Θα δω πως θα κουμπωσω πανω της γιατι κακα τα ψεματα , στην πρωτη βολτα , ζοριστικα λιγο με την θεση οδηγησης και με την αισθηση του γυρω περιβαλοντος. Πιστευω ομως οτι αυτο θα διορθωθει σιγα σιγα κανοντας χιλιομετρα.
Αυριο πρωι πρωι παμε για full service και λαστιχα .
Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω στα 31000χλμ που εχει ?
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 13:11 | |
| στο Να τη χαίρεσαι τη χοντρούλα σου καλά χιλιόμετρα! Από που είσαι; | |
|
| |
blackout Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 13:30 | |
| Αθηνα ,μολις το εβαλα και στο προφιλ | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 13:36 | |
| Θα χαρούμε τότε να σε γνωρίσουμε και σε κανένα καφέ του φόρουμ! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 13:51 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 14:33 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 19:46 | |
| - blackout έγραψε:
- Πωωω πωωωω υποδοχη !!!!
Ευχαριστω παιδια , σας ευχαριστω ολους . Ναι ειστε καλα εσεις και οι "αγαπημενες" σας . Ελπιζω να γνωριστω και απο κοντα με οσο γινεται περισσοτερους
@topetwrx
Ειχα και εχω ακομη ενα bandit 1250 , το οποιο ειναι τοσο απροβληματισμο που δεν μου παει η καρδια να το δωσω . Ηταν ομως τοσο δελεαστικη η ευκαιρια για την hayabusa που δεν μπορουσα να αρνηθω με τιποτα . Θα δω πως θα κουμπωσω πανω της γιατι κακα τα ψεματα , στην πρωτη βολτα , ζοριστικα λιγο με την θεση οδηγησης και με την αισθηση του γυρω περιβαλοντος. Πιστευω ομως οτι αυτο θα διορθωθει σιγα σιγα κανοντας χιλιομετρα.
ζοριστικες γιατι εχει διαφορετικη θεση οδηγησης και ειχες και 40 χλμ παραπανω σε καθε στροφη σε σχεεση με τον ληστη ... μολις το συνηθησεις θα σου φαινεται περιεργη η θεση του ληστη ..... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Κυρ 07 Απρ 2013, 20:29 | |
| Καλώς ήρθες Παναγιώτη στο gixxer!
Καλοτάξιδο το suzuki σου! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Δευ 08 Απρ 2013, 08:36 | |
| - blackout έγραψε:
- Πωωω πωωωω υποδοχη !!!!
@topetwrx
Κάτι το ιδιαίτερο από όσο ξέρω δεν έχει. Ίσως ένα τυπικό έλεγχο βαλβίδων από ότι λέει η SUZUKI, αλλά στατιστικά δεν χρειάζονται ρύθμισμα σε αυτά τα χιλιόμετρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την δικιά μου. Το μόνο θέμα που υπάρχει (δεν ξέρω αν ισχύει και στο δικό σου μοντέλο), είναι να διαπιστώσεις με κάποιο τρόπο αν το φίλτρο βενζίνης είναι καθαρό, το οποίο είναι ενσωματωμένο στην αντλία βενζίνης μέσα στο τεπόζιτο. Αυτό κυρίως το καταλαβαίνεις αν ο κινητήρας πέφτει στις ψηλές στροφές. Αν ξέρεις κάποιον που έχει ήδη HAYABUSA να την δοκιμάσει θα ήταν καλό νομίζω. Στη δικιά μου είχε θέμα. Επειδή το κόστος αντικατάστασης είναι ακριβό (300 ευρώ), εμείς το παρακάμψαμε και βάλαμε ένα εξωτερικό φίλτρο μηδαμινής αξίας, το οποίο το βλέπεις και το αλλάζεις όποτε θες! Γενικά από ότι μου είπαν, είναι ένα θέμα που το έχουν όλες οι SUZUKI από ένα σημείο και μετά! Να ξέρεις ότι η μηχανή αυτή είναι λαστιχοφάγος! Το πολύ κάθε 6000 χιλ. λάστιχο, χωρίς σπιναρίσματα κτλ! Μου το έλεγαν πριν την πάρω και το διαπίστωσα και εγώ δυστυχώς! Καλές βόλτες και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!! | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Δευ 08 Απρ 2013, 09:35 | |
| φίλτρο βενζίνης όπως είπε και ο από πάνω δυσκολακι γιατί είναι στο τεπόζιτο. προσωπικά πέρα από βαλβίδες εγώ καθάρισα και mpek ότι προβλέπει ο σχιστομάτης dld στο book service. βάζω μονο 100άρα βενζίνη.
p.s θέλω λάστιχα | |
|
| |
blackout Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Δευ 08 Απρ 2013, 10:45 | |
| To πηγα ηδη στο συνεργειο (να πω σε ποιο?) και μου ειπε οτι πρεπει να ανοιξει οπωσδηποτε για βαλβιδες , οπως λεει η Suzuki , αλλα δεν μου ειπε τιποτα για μπεκ και συγχρονισμο .. Οταν του ειπα για αλλαγη λαδιων στο μπροστινο μου ειπε οτι πελον δεν χρειαζεται οπως παλαιοτερα και αυτο θα το δω απο τον τροπο που συμπεριφερεται .
Εχω αγχος αν πραγματι θα ρυθμισει βαλβιδες .. Να του πω να καθαρισει οιπωσδηποτε τα μπεκ ? | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Nα'μαι κι εγωω!! Δευ 08 Απρ 2013, 10:49 | |
| ο σχιστομάτης λέει βαλβίδες και καθαρισμό mpek στο μεγάλο service.24000 αν δε κάνω λάθος. οι πιο πολλοί σου λένε να αφήσεις τα mpek για πιο μετά.εγώ προληπτικά το έκανα μια χαρά καθαρά ήταν. τώρα τι να σου πω εκεί που το πάω εγώ μετά το πέρας των εργασιών παίρνω cd με φωτογραφίες από όλες τις εργασίες. | |
|
| |
| Nα'μαι κι εγωω!! | |
|