| ΠΠΤ PROMO | |
|
+10DimSTriple Oikopedofagos T.R.E mx5 babis k8 mistiriodis_tsantakias DrIoannis magfaria nikolhs1 Painterz 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 10:12 | |
| | |
|
| |
nikolhs1 Normal gixxer
Όνομα: : nikolhs Τόπος : Λουτράκι Αριθμός μηνυμάτων : 52 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 27/08/2012
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 13:12 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 14:56 | |
| και μπικα με μια ορεξη να κανω εγω το θεμα και να κραξω ... βρε δεν κιτανε τα μουτρα τους που καθε χρονο τρεχουνε η ιδιοι και η ιδιοι που εχουνε γινει κλικα τολμανε και λενε 3 πιστες τα τσουτσεκια δλδ ενταξει για ανεκδοτο ειτανε απιστευτο .... θα ακουγοτανε βεβεα πολυ καλητερα αμα ελεγε :
1 αεροδρομιο 1 μπουρδελο και μια πιστα και ξανα ενα μπουρδελο ....
αμα το σκευτειται εχει και συνοχη ερχοντε, γαμανε, τρεχουνε και γαμανε παλη ....αμα βαζανε ακομα μια τριπολυ για τελος θα ειτανε οτι επρεπε να κλησει με αεροδρομιο να φευγουνε κιολας
τι να πω αλλο για τα χαλια μας .....καλητερα να σταματιση αυτη η γελιοτιτα που ονομαζετε ΠΠΤ ο θεος(δλδ εγω) να το κανει πρωταθλημα....τα εχουμε πει τα εχουμε χαναπει και μιαλο δεν βαζει κανεις ....
| |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 16:27 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- και μπικα με μια ορεξη να κανω εγω το θεμα και να κραξω ...
βρε δεν κιτανε τα μουτρα τους που καθε χρονο τρεχουνε η ιδιοι και η ιδιοι που εχουνε γινει κλικα τολμανε και λενε 3 πιστες τα τσουτσεκια δλδ ενταξει για ανεκδοτο ειτανε απιστευτο .... θα ακουγοτανε βεβεα πολυ καλητερα αμα ελεγε :
1 αεροδρομιο 1 μπουρδελο και μια πιστα και ξανα ενα μπουρδελο ....
αμα το σκευτειται εχει και συνοχη ερχοντε, γαμανε, τρεχουνε και γαμανε παλη ....αμα βαζανε ακομα μια τριπολυ για τελος θα ειτανε οτι επρεπε να κλησει με αεροδρομιο να φευγουνε κιολας
τι να πω αλλο για τα χαλια μας .....καλητερα να σταματιση αυτη η γελιοτιτα που ονομαζετε ΠΠΤ ο θεος(δλδ εγω) να το κανει πρωταθλημα....τα εχουμε πει τα εχουμε χαναπει και μιαλο δεν βαζει κανεις ....
Θα συμφωνησω με την..."ΚΛΙΚΑ" (ραβε-ξηλωνε κανονισμους στα μετρα μας κ ενα σωρο αλλες ...) Θα διαφωνισω με τις πιστες-χωραφια-αεροδρομια κλπ... Αυτα εχουμε σε αυτα τρεχουμε μακαρι να ηταν Ισπανια-Ιταλια κ Αγγλια το μπουρδελο που ζουμε. Στην Αγγλια-ομως-τα τοπικα πρωταθληματα γινονται σε αντιστοιχα ακομα κ χειροτερα χωραφια-αεροδρομια. Μακαρι να γινει κ η Πατρα,τοτε ομως το κοστος ενοικιασης της πιστας θα εκτοξευτει κ θα εχουμε μια πιστα προδιαγραφων που θα την χαιρονται κ παλι οι λιγοι κ κονομισμενοι Μια χαρα ειναι τα Μεγαρα-η Τριπολη κ το Τυμπακι (δεν συζητω για το κοσμημα των Σερρων ) Τ ο προβλημα ειναι το τι Πρωταθλημα θελουμε κ με ποιους. Δεν υφισταται-ειδικα τετοιες (οικονομικα) εποχες-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ χωρις κατηγορια ΝΕΩΝ.Με μικρο κοστος για τον αναβατη κ κυριως με ενδιαφερον για την αναδειξη ταλεντων απο τους οργανωτες. Περσυ ετρεξα 4 απο 5 αγωνες τερματισα 5ος με τους κανονισμους στην ΟΠΕΝ να ειναι ελευθεροι σχεδον για το μηχανακι κ μου λενε φετος οτι πρεπει να τρεξω στην stocksport ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το κ8 1000 μου με μαμα φρενα (δαγκανες-τρομπα) κ να συναγωνιστω RC8-PANIGALE SUPERSTOCK-1198 R-RCV4-BMW κ το superbike R1 του Σπηλιωτη το οποιο απο φετος δεν υποκοειται σε κανονισμους επειδη ειναι πριν το 2006... Ετσι ετρεχε κ ο Γκιζινος με το κ5 του περσυ με μαμα τρομπα κ μετα το μισο αγωνα επρεπε να κοψςει για να μην σκοτωθει επειδη απλα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΡΕΝΑ.Ωσπου το πουλησε,πηρε ενα r1 κ τους καθαρισε... Ολοι το ξερουν οτι τα suzuki ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΝΑ κ επιμενουν. Με 2μετρα κ 2 σταθμα δεν γινεται δουλεια ουτε κ χωρις ΝΕΟΥΣ οδηγους,οι πιστες-κατε με-περνανε σε δευτερη μοιρα | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 20:15 | |
| ορεα ολα μπαμπη αλλα θα διαφονισο για την αγγλια ....δεν μιλαμε για τοπικο προταθλημα το ΠΠ(κ)Τ (οπιος το καταλαβε το καταλαβε :P ) στην ελλαδα ειναι το αντιστιχο BSB της αγγλιας δεν προκιτε για τοπικο ...και σε διαβεβεονο οπος γνοριζεις δεν γινετε σε κανενα χοραφη...
αλλα ακομα και τα τοπικα προταθλιματα δεν εχω δει κανενα σε χωραφη οπος αναφερεις απλος γινοτε τα club race τα οπιοα πολλες φορες ειναι 4-5 αγωνες απλος σε μια πιστα η 2-3 αναλογος ....
και οχι επισεις δεν θα συμφονισο ουτε για τυμπακι ουτε για τριπολη εγω σε τσιμεντα δεν μπενο να το πεξω καμποσος οπιος θελει ας παει ....
οσο για τυμπακι ασχολιαστο η κρητηκοι αμα θελανε ανετα το κανανε οχι πιστα αλλα κατι πολυ αξιπρεπεστατο ....αλλα φυσικα η κλικα και το χαμιλο ενδιαφερον του προταθληματος τους εφαγε αφου δεν τους συμφερε να κατεβενουνε εστο και για μια φορα το χρονο εκει ....πραμα που ειναι λαθος γιατι η ανεκ ανετα θα τους εβαζε τα ισιτιρια αμα το οργανονανε καλητερα και θα διαφιμιζοτανε και καλητερα το πρωταθλημα αφου θα πιγενε και καπου αλλου εκτος απο τα περιξ
μην αναφερθω στο οτι αμα υπιρχε μια στιχιοδες καληψη με μαξιμουμ 3 καμερες και 3 ατομα που γνοριζουνε να της δουλεβουνε αλλα και πιος ειναι πιος στο πρωταθλημα θα ειχανε αρκετα views μεσο utube εστο (αν δεν το ειθελε κανενα καναλη) το οπιο utube ανετα δινει λευτα για τα views του καναλιου σου ...
υπαρχουνε τροποι μυαλα δεν υπαρχουνε και δεν ανανεονετε ο χορος λογο της "κλικας" δεν υπαρχουνε κατιγοριες δεν υπαρχι συνοχι και λογικι σε τπτ ...
ας μαθουνε προτα να κανουνε super stock κατιγορια και τι αυτο σημενη που αρκετη τρεχουνε χορις καν τα βασικα ,συρματασφαλισις π.χ. και αλλα μικρο πραματα αλλα ομος πολυ συμαντικα .
σκουπιδια με σκουργιασμενα μυαλα αυτο και τπτ αλλο ....
τελικα μαλον πρεπει να ξεκινισο κανα μπλογκ και να τους κραζω ολοιμερης .... αμα βρω αυτα που εχω κατακαιρους γραψη εδω μεσα θα εχει πολυ γελιο :P | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 20:31 | |
| και τι να γινει δλδ;
οσοι θελουν να τρεξουν σε μια τετοια διοργανωση, να ασκησουν βετο και να πουν "αααα αν δεν μου φτιαξετε πιστα που να γουσταρω με τρελα, δεν τρεχω"
σοβαρα μιλαμε τωρα;
δεν επιασε κανεις απο το χερι κανεναν και τον εβαλε με το ζορι να τρεξει στο πρωταθλημα, επαθλο ή οπως αλλιως λεγεται
κι αν καποιοι ειναι κλικα, γινανε κλικα επειδη εχουν το συνδυασμο χρημα και ψυχωση με το αντικειμενο
ποιος απο ΟΛΟΥΣ (εκτος τον ιδιοκτητη της πιστας Μεγατων) δεν θα ηθελε να αναπτυχτει ο θεσμος, να ανπτυχθει η μοτοσυκλετιστικη κουλτουρα, και στη τελικη... να τα οικονομισουν και λιγο παραπανω βρε αδερφε
οσο για το θεμα των κανονισμων, δεν εχω γνωμη μιας και δεν μπορψ να εχω εικονα καθαρη ακομα
το σιγουρο ειναι οτι ολα ξεκινουν και ολα τελειωνουν στο χρημα. ποιος απο αυτους που διαβαζουν αυτο το ποστ, δεν θα θελαν να λαωουν μερος, εστω για την εμπειρια, αν διεθεταν το χρημα εστω για ενα αγωνα;
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Σαβ 13 Απρ 2013, 23:07 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
και οχι επισεις δεν θα συμφονισο ουτε για τυμπακι ουτε για τριπολη εγω σε τσιμεντα δεν μπενο να το πεξω καμποσος οπιος θελει ας παει .... Το τυμπάκι είναι αεροδρόμιο και θέρετρο της ΠΑ,πως θα το κάνουν οι Κρητικοί πίστα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 00:06 | |
| προτον ειπα οτι δεν θα το κανουνε πιστα αλλα με λιγι προσπαθια και λιγο στροσιμο γινετε ανθροπινο και καλιτερο απο τριπολη .... τορα σπυρο με αυτα που λες ειναι σαν να τους υποστιριζεις ...και δεν μαρεσει αυτο γιατι δεν θα το εκανες κανονικα και δεν ξερο τι σε οθη οστε να λες αυτα τα πραματα. Και οχι δεν γινανε κλικα γιατι εχουνε ψυχοση ...ψυχοσι εχει ο γνοστος μας και σε κλικα δεν ειναι πιο πολυ εξω απο την κλικα τον εχουνε και το γνωριζεις πολυ καλα ... Ψονιοσι εχουνε και τα σκανε και κανουνε αυτο το κοροιδο-πανιγιρακι για να πιγενουνε στους φιλους τους και να κουνιουντε οτι πιρανε θεση στο πρωταθλημα .... γιατι αλλο λογο δεν βλεπο ....αμα θελανε ισο προταθλιμα θα ειχανε ισους ορους και θα βαζανε και τα αναλογα λευτα ...οχι για τιν παρτιμας οπος εχουνε κανει αλλοι για να επενδισουνε στο πρωταθλημα αλλα τους εχουνε θαψη | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 01:08 | |
| Επαναλαμβανω,για εμενα πρωταθλημα ειναι η κατηγορια ΝΕΩΝ κ μετα ολες οι αλλες κατηγοριες... Το πρωταθλημα "πονα" στους νεους αναβατες. Μεσος ορος ηλικισ ειναι πανω απο 35 χρονων,αναρωτηθηκατε γιατι;;; Μα γιατι σε αυτες τις ηλικιες υπαρχει το χρημα... Φιλε mx5 για μενα πρωταθλημα δεν ειναι ο χομπιστας που θελει να νιωσει πως ειναι η εμπειρια του αγωνα.Για τετοιους ανθρωπους ανετα μπορουσε να υπαρχει η Κατηγορια ΟΠΕΝ που ειναι κ τωρα με τα μηχανακια χωρις περιορισμους κ απλα ενιαιο ελαστηκο.Μονο ατυπη καταταξη να υπαρχει,ετσι για την εμπειρια. Οταν υπηρχαν τα χρηματα καμια εταιρεια δεν επενδυσε σε μια κατηγορια τυπου "ενιαιο" οπως το Yaris cup παλιοτερα με τα αυτοκινητα. 250cc θα ηταν ιδανικα (δοξα το θεο οι κορυφαιες εταιρειες εχουν βγαλει πολυ καλα μηχανακια στα 250 cc) αλλα ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ετσι ωστε να δινει εμφαση στον οδηγο.Τα εξοδα θα ηταν μηδαμινα σε σχεση με 600αρια-1000αρια.Να ειχε κ ενα κινητρο για τους 3 πρωτους που θα ηταν ενα δελεαρ για τους αναβατες. Απο 'κει κ περα θα υπηρχε κ η κατηγορια stocksport η οποια-ομως-θα ακολουθουσε τους διεθνης κανονισμους ετσι ωστε η ομαδα που θα ηθελε να κανει το κατι παραπανω (αγωνας στο εξωτερικο) να μπορουσε να παει προετοιμασμενη... Αναθεμα κ αμα ξερουν-ομως-περι κανονισμων (οπως σωστα λεει ο τσαντακιας...) Θυμηθειτε μου ποσοι θα τρεξουν στην μεγαλη κατηγορια φετος στον πρωτο αγωνα (Μεγαρα) κ ποσοι θα τρεξουν στον τελευταιο (παλι Μεγαρα) οταν και θα ξενερωσουν με το συναγωνισμο κ καταλαβουν οτι απλα τους εχουν εκει για να γεμιζουν το γριντ στην εκκινηση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΕ ΤΑ "ΨΕΜΑΤΑ" | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 01:22 | |
| Μπάμπη το πας πολύ μακριά. Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, πιο παλιά αν θυμάμαι καλά, τότε που τα πολιτικά λάστιχα είχαν 450Ε και οι γόμες 300Ε, πριν το 2007 είχαν γίνει κάποια ενιαία νομίζω aprilia rs125, fazer 600, superduke και είχαν πάει άπατα. Όποιος θέλει να τρέξει τρέχει, απλά να ξέρει ότι τρέχει για να τον έχουν μεροκάματο κάποιοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 01:40 | |
| - Oikopedofagos έγραψε:
- Μπάμπη το πας πολύ μακριά.
Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, πιο παλιά αν θυμάμαι καλά, τότε που τα πολιτικά λάστιχα είχαν 450Ε και οι γόμες 300Ε, πριν το 2007 είχαν γίνει κάποια ενιαία νομίζω aprilia rs125, fazer 600, superduke και είχαν πάει άπατα. Όποιος θέλει να τρέξει τρέχει, απλά να ξέρει ότι τρέχει για να τον έχουν μεροκάματο κάποιοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν μιλαω για ατομα της ηλικιας μας...εμεις τι μπορει να περιμενουμε στα 30κατι μας απο τους αγωνες;;;;; Μονο ατομικη βελτιωση σε χρονους κ ικανοποιηση της...υστεροφημιας μας.Ακομα κ για μας ομως πρεπει να υπαρχει ιση αντιμετωπιση με ολους τους αλλους ετσι ωστε να μας κρατησουν στο αθλημα κ να συνεχιζουν να κανουν "μεροκαματο" ετσι ωστε να αναβαθμιζουν οπου μπορουν το πρωταθλημα. Εν προκειμενω βεβαια,μιλαω για πιτσιρικαδες οι οποιοι θα τραβηχτουν απο το δρομο κ με μικρο κοστος θα μπορουσαν να μπουν να τρεξουν κ να διακριθουν. Η ΝΕΩΝ θα ηταν μια κατηγορια οπου με μαμα μηχανακι κ ενιαια λαστηχα σε λογικες τιμες,θα μπορουσε καποιος νεος αγωνιζομενος να τρεξει. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 11:07 | |
| Λυπάμαι που ορισμένοι βλέπουν ΜΟΝΟ φαντάσματα. Μπάμπη, ο Γκιζίνος έτρεξε με το κακό κ5... και βγήκε δεύτερος. Πήρε μια λίγο πολύ εξίσου κακή ώς μοτοσυκλέτα superstock R1 και έκανε λίγο πολύ τους ίδιους χρόνους, εύκολα δηλαδή έχοντας και το κ5 στο τελευταίο αγώνα κέρδιζε. Μπάμπη δεν έχουμε μιλήσει πολύ απο κοντά, πρέπει να σου πώ πως μου έκανε εντύπωση η καλή σου επίδοση και γενικά έχω καλή αίσθηση και εικόνα για 'σένα... όμως αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρυσι δε βλέπω το λόγο που δε τρέχεις. Ένας απο τους λόγους ύπαρξης στο πρωτάθλημα της κατηγορίας open είναι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη επικινδυνότητα απο αναβάτες με μεγάλη διαφορά ταχύτητας. Η Open είναι ουσιαστικά κατηγορία νέων... το οποίο όμως επικεντρώνεται περισσότερο στη ταχύτητα. Εσύ μπορεί να είσαι νέος όσο αναφορά το σύνολο των συμμετοχών σου αλλά σίγουρα δεν είσαι νέος στη ταχύτητα, γιατί να μη τρέξεις με το κ7 σου τη στιγμή που το μηχανάκι αποδεδειγμένα με τις όποιες αδυναμίες του είναι στο βάθρο? Χρήματα... Οι περισσότεροι μάλλον γνωρίζετε και όσοι δε γνωρίζετε σας ενημερώνω και είναι η κατάλληλη στιγμή να το αντιληφθείτε πως χωρίς προσωπικά χρήματα, όσο ταχύς και αν είναι ο αναβάτης - ειδικά στην Ελλάδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν χορηγίες δε τρέχεις. Τίποτα δε κάνεις γενικά. Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του πρωταθλήματος, ο νέος οργανωτής φαίνεται πως κάνει μέχρι ώρας κινήσεις που κανείς δεν είχε τη διάθεση-χρόνο-έμπνευση να το κάνει. Επίσης απ'ότι φαίνεται και η προσπάθεια της Ducati έχει αλλάξει αρκετά τα πράγματα ίσως έρθουν και άλλες αντιπροσωπίες στο χώρο παρ'όλη τη πολύ κακή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε... σίγουρα θα φέρει κι' αλλους χορηγούς μια και η προβολή θα είναι απ'ότι φαίνεται απείρως μεγαλύτερη. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα λάστιχα και τη μοτοσυκλέτα του, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη τρέξει? Σίγουρα θα διασκεδάσει μ'αυτό που αγαπά περισσότερο και σίγουρα θα γίνει καλύτερος αναβάτης μια και θα τρέχει με τους καλύτερους και ίσως αν το αξίζει και βρεθεί τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο να κερδίσει και μια βοήθεια... Αυτό μπορεί να είναι απο δωρεάν τακάκια, κράνος έως ένα πρίμ. Εκτός αν κάποιος θεωρεί πως θα ζήσει απ'αυτό ή θα του χαρίσουν τα πάντα... οπότε η κουβέντα σταματά εδώ. Αυτά απο 'μένα, φιλικά και με καλή διάθεση προς όλους. | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 20:32 | |
| Το πρωτάθλημα πρέπει να υποστηριχθεί όπως και να έχει γιατί είναι και το μοναδικό που έχουμε δυστυχώς η ευτυχώς. Φέτος στον χώρο όσοι παρακολουθούν στενά γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια απο νέους ανθρώπους βλέπω εγώ, ώστε να γίνει καλύτερο οργανωτικά... Δεν θέλω να πω κάτι παραπέρα θα φάμε ώρες... Μπάμπη έχω το K έτοιμο για βάθρο!!! :P Μητσε καλά αποτελέσματα και απο εδώ και οι τόνοι πρέπει να μένουν ήρεμοι Φιλικά Τάσος Κωστάρας | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 21:00 | |
| +1 με ολους, γιατι ολοι την ιδια εικονα εχουμε
απλα θελω να ειμαι αισιοδοξος για τον ελληνικο χωρο, και την ελληνικη αγωνιστικη νοοτροπια, χωρις βεβαια να ειμαι αφελης
ας δωσουμε ευκαιριες σε ανθρωπους, οπως θα θελαμε να δωσουνε και σε εμας. απλα αν κανουν μ@λ@κια, θα τους θαψουμε οσο πιο βαθια γινεται
| |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Κυρ 14 Απρ 2013, 21:53 | |
| Ο καθένας έχει την άποψη του , και όλοι έχουν δίκιο και άδικο, ο καθένας απο την πλευρά του. Τι να κάνουμε που έχουμε μόνο αυτο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.. Εγω θα συνεχίζω να το βλέπω έστω και αν ο Σπηλιωτης που λέει ο λόγος ξανατρεξει οπεν και κλέψει εκκλησίες, Και αν κάποια στιγμή έχω την δυνατότητα θα κάνω και έναν αγώνα για το γαμωτο, όχι γιαυτους, αλλα για εμένα. Ευκαιρειες να δωθουν σε πιτσιρικαρια δύσκολο , δεν υπάρχουν λεφτά και δεν επενδύουν καλώς η κακώς. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγριους. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Δευ 15 Απρ 2013, 02:10 | |
| η ευκεριες δινοντε με πολους τροπους ... οταν κανεις ολους να τρεχουνε στην open με ιδια στοκ μηχανακια οστε να φενοντε τα ταλεντα ....και οχι ολα τα μηχανακια μαζη 600-750-1000 κτλπ κτλπ
δυνατοτιτα υπαρχι αμα γινει ενιο πρωταθλημα 125 δυχρονα να τρεξουνε ατομα ... και πολλοι θα βαζανε τα πεδια τους ...αλοστε ενα ρσ125 απριλια δεν κοστιζει δα και τοσο .... αυτο θα ειτανε ενα σοβαρο πρωταθλημα αλλα οχι να γινει μονο του να γινει στα πλαισια του ΠΠΤ ..... αλλα δεν προκιτε να γινει γιατι κανεις δεν θα το κανει για βιοποριστικους λογους γιατι να χασει χρονο το παιδι του εκει ξεροντας οτι δεν εχει μελλον?
οποτε τι να στριξις? τι να κανεις?? εκει ειναι που πρεπει να πικεντροθουμε στο τι πρεπει να γινει και οχι να κανουμε οτι νανε για το πρωταθλημα στην τυχη γιατι δεν εχουμε και πολλες ευκεριες ...
η πιστα στο ρισιο ακομα μας περιμενει παρεα με τους κορμορανους ...αν εμπενε στο παιχνιδη πολλα θα αλλαζανε συγουρα ....αλλα εμεις κιταμε τα μικρα πραγματα ....
δεν περιμενο να αλαξη τπτ απο την μια μερα στην αλλη ουτε αμα καθομε με τα χεργια σταυρομενα ......και η συζητηση μπορει να τραβιξει πολυ παρα πολυ (οχι εδω γενικα μιλαο) αλλα δεν συμφερει καπιους γιατι αμα τραβιξει πολυ θα ακουστουνε απιρες αλιθιες ... τα ελεγα και περση οση διαβαζανε ο φοσκολος δεν θα μπορουσε να κανει τετιο σεναριο ουτε ο τυπος που εγραψε το dallas και την δυναστια .... το ελληνικο πρωταθλημα κριβει απιστευτα πραγματα απο πισο και οσο σκαληζεις βρομαει ...ιντριγκες ναρκοτικα σεξ δολοπλοκιες λαδοματα ληστιες συλιψης καταδικους....που να σταματισο?
OMG k 3 LOL δλδ
και αφου το πιγα εδω που ειθελα ....πιος ειναι να καλος να γραφη σεναριακια βασισμενα στην πραγματικη ζωη?? θα κανουμε την ιστορια του ΠΠΤ απο το 86 μεχρη και σημερα ....θα χεστουμε στο χρημα .... βασικα καμποσα επισοδια και μια τενια για το επικο φιναλε και θα ανεβει και το πρωταθλημα αφοου θα αναδιχτη | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Δευ 15 Απρ 2013, 14:50 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Λυπάμαι που ορισμένοι βλέπουν ΜΟΝΟ φαντάσματα.
Μπάμπη, ο Γκιζίνος έτρεξε με το κακό κ5... και βγήκε δεύτερος. Πήρε μια λίγο πολύ εξίσου κακή ώς μοτοσυκλέτα superstock R1 και έκανε λίγο πολύ τους ίδιους χρόνους, εύκολα δηλαδή έχοντας και το κ5 στο τελευταίο αγώνα κέρδιζε.
Μπάμπη δεν έχουμε μιλήσει πολύ απο κοντά, πρέπει να σου πώ πως μου έκανε εντύπωση η καλή σου επίδοση και γενικά έχω καλή αίσθηση και εικόνα για 'σένα... όμως αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρυσι δε βλέπω το λόγο που δε τρέχεις.
Ένας απο τους λόγους ύπαρξης στο πρωτάθλημα της κατηγορίας open είναι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη επικινδυνότητα απο αναβάτες με μεγάλη διαφορά ταχύτητας. Η Open είναι ουσιαστικά κατηγορία νέων... το οποίο όμως επικεντρώνεται περισσότερο στη ταχύτητα. Εσύ μπορεί να είσαι νέος όσο αναφορά το σύνολο των συμμετοχών σου αλλά σίγουρα δεν είσαι νέος στη ταχύτητα, γιατί να μη τρέξεις με το κ7 σου τη στιγμή που το μηχανάκι αποδεδειγμένα με τις όποιες αδυναμίες του είναι στο βάθρο?
Χρήματα... Οι περισσότεροι μάλλον γνωρίζετε και όσοι δε γνωρίζετε σας ενημερώνω και είναι η κατάλληλη στιγμή να το αντιληφθείτε πως χωρίς προσωπικά χρήματα, όσο ταχύς και αν είναι ο αναβάτης - ειδικά στην Ελλάδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν χορηγίες δε τρέχεις. Τίποτα δε κάνεις γενικά.
Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του πρωταθλήματος, ο νέος οργανωτής φαίνεται πως κάνει μέχρι ώρας κινήσεις που κανείς δεν είχε τη διάθεση-χρόνο-έμπνευση να το κάνει. Επίσης απ'ότι φαίνεται και η προσπάθεια της Ducati έχει αλλάξει αρκετά τα πράγματα ίσως έρθουν και άλλες αντιπροσωπίες στο χώρο παρ'όλη τη πολύ κακή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε... σίγουρα θα φέρει κι' αλλους χορηγούς μια και η προβολή θα είναι απ'ότι φαίνεται απείρως μεγαλύτερη.
Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τα λάστιχα και τη μοτοσυκλέτα του, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη τρέξει? Σίγουρα θα διασκεδάσει μ'αυτό που αγαπά περισσότερο και σίγουρα θα γίνει καλύτερος αναβάτης μια και θα τρέχει με τους καλύτερους και ίσως αν το αξίζει και βρεθεί τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο να κερδίσει και μια βοήθεια... Αυτό μπορεί να είναι απο δωρεάν τακάκια, κράνος έως ένα πρίμ.
Εκτός αν κάποιος θεωρεί πως θα ζήσει απ'αυτό ή θα του χαρίσουν τα πάντα... οπότε η κουβέντα σταματά εδώ.
Αυτά απο 'μένα, φιλικά και με καλή διάθεση προς όλους.
Δυστηχως μεσα στο "τρεξημο" που εχει ενας αγωνας,δεν μπορεσαμε να γνωριστουμε απο κοντα κ να τα πουμε Ελπιζω τα..."φαντασματα" να μην εννοεις οτι τα βλεπω εγω... Αληθεια,θελω να μου απαντησεις σε κατι ειλικρινα,αν κ το γνωριζω-πλεον-μετα την χθεσινη μου επισκεψη στα Μεγαρα που μιλησα με συγκεκριμενα ατομα που ειναι στην φετινη οργανωση του πρωταθληματος,για ποιο λογο στην stocksport,επετρεψαν φετος να τρεξουν μηχανακια απο το 2006 κ πριν χωρις περιορισμο στις μετατροπες;;;;; Ειχα ενα μηχανακι το οποιο ηταν ετοιμο-μετα την εμπειρια ενος αγωνιστικου χρονου-με μια σωστη λυση στο μπροστινο κ τπτ παραπερα,να κανει ευκολα λεπτο ισως κ πιο κατω-αν μπορουσα να κανω πιο συχνα προπονηση Γιατι λοιπον να μπω στην διαδικασια να αλλαξω τρομπα σε ενα μηχανακι το οποιο ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ να βαλω μαμα τρομπα κ μαμα δαγκανες (ειχα απο κ9) κ να αρχισω παλι απο την αρχη-επι της ουσιας-οταν οι χρονοι μου βελτιωθηκαν ΚΥΡΙΩΣ απο την εμπιστοσυνη που ειχα παρει απο τα φρενα;;;; Κ οταν ο ανταγωνισμος ειναι απο αλλο πλανητη-στα φρενα παντα-γιατι γενικως δεν "ψαρωνω" απο τα πολλα "πλιπλικια"... Απλα να σε ενημερωσω οτι εχω πεσει στις Σερρερς στην Κ1 επειδη μου "εκλασε" η τρομπα μετα απο 8-9 γυρους στο 1.28 με το μηχανακι να εχει τοτε 3000 χλμ (δηλαδη καινουρια η τρομπα...) Εχω οδηγησει R1 κ CBR κ οπως πολυ καλα θα ξερεις κ εσυ,με σωληνακια υψηλης-τακακια-υγρα τρεχουν αγωνες αφου η τρομπα τους ειναι μερα με την νυχτα με των suzuki... Θεωρω-λοιπον-οτι γνωριζοντας πως κ παλι φετος δεν θα μπορουσα να κανω παραπανω απο 1-2 τρακ-ντεϊ μεσα στην χρονια(οπως ακριβως κ περσυ) καλο ηταν να τα παρατησω-παρα το δελεαρ καποιων χορηγιων απο πολλους καλους φιλους επαγγελματιες εδω στην Καλαματα. Γιατι για να παρω εμπιστοσυνη απο μια τρομπα-η οποια ξερω οτι ανα πασα ωρα κ στιγμη θα με αφησει-δεν ξερω αν θα μου εφταναν κ 10 προπονησεις στα Μεγαρα για να παρω αισθηση κ ΚΥΡΙΩΣ-εμπιστοσυνη... Η αποφαση του να αποχωρησω ακομα "με τρωει" γιατι ηξερα οτι ημουν σε καλο δρομο,δεν παυει-ομως-να ηταν κ η πιο λογικη κ η πιο σωστη που εχω παρει μεχρι τωρα στη ζωη μου Γιατι ξερεις,μια πτωση απο φρενα,δεν θα την συγχωρουσα στον εαυτο μου,μιας κ θα στοιχιζε στον εγωισμο,στην σωματικη μου ακεραιοτητα κ-εννοειται-στην τσεπη μου Θα χαρω να τα πουμε κ απο κοντα,μιας κ θα βοηθω ενα φιλο που θα τρεξει στην ΟΠΕΝ φετος. | |
|
| |
racer75 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Δευ 15 Απρ 2013, 23:28 | |
| Την παρακευη ημουν Σερρες το ΣΚ θα διεξεγοταν βουλγαρικο ανατολικης ευρωπης πρωταθλημα χωρις υπερβολες δεν επεφτε καρφιτσα απο αγωνιζωμενους απο οργανωσει φοβερη και απο συμμετοχες 120 παρακαλω και απο τιμες συμμετοχη αγωνα για ΣΚ 50ευρω οχι 170 και 200αρες που εχω πληρωσει .Την επομενη σιγουρα θα ειμαι μεσα. | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Τρι 16 Απρ 2013, 21:07 | |
| Ρε συ Racer75 ακόμα είμαστε επίπεδο ελλάδας, τα σπασμένα κόκκαλα θέλω να δω που θα τα συμμαζέψεις στα βουλγάρικα νοσοκομεία.
Φιλικά πάντα...
| |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
BMU
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Τρι 16 Απρ 2013, 21:54 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Τρι 16 Απρ 2013, 22:26 | |
| | |
|
| |
racer75 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Τετ 17 Απρ 2013, 00:09 | |
| Καλο ακουγετε με βουλγαρες νοσοκομες διπλα μου | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΠΤ PROMO Πεμ 18 Απρ 2013, 13:20 | |
| | |
|
| |
| ΠΠΤ PROMO | |
|