noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: καφες στη θεσσαλια Κυρ 21 Απρ 2013, 13:47 | |
| θα κανονισουμε κατι εμεις στην επαρχια? οποιος θελει μπορει να ερθει, εγω δεν εχω προβλημα. μπορουμε να παμε για καφε, μπυρα, φαγητο, οτι θελετε. ακουω προτασεις και συμμετοχες. | |
|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: καφες στη θεσσαλια Κυρ 21 Απρ 2013, 19:56 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- θα κανονισουμε κατι εμεις στην επαρχια? οποιος θελει μπορει να ερθει, εγω δεν εχω προβλημα.
μπορουμε να παμε για καφε, μπυρα, φαγητο, οτι θελετε. ακουω προτασεις και συμμετοχες. Βαγγέλη, εννοείς κάτι σταθερό, όπως πηγαίνουν κάθε παρασκευή τα παιδιά στην Αθήνα, ή απλά να κανονίσουμε μια μέρα και να βρεθούμε κάπου εδώ γύρω; Το δεύτερο θα είναι πολύ πιο εφικτό, από πολλές απόψεις, σε σχέση με την πρώτη ιδέα.. | |
|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: καφες στη θεσσαλια Κυρ 21 Απρ 2013, 23:50 | |
| Μέσα...πείτε ημερομηνία ώρα και μέρος..αρκεί να βολεύει το πρόγραμμα.. | |
|
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: καφες στη θεσσαλια Τρι 23 Απρ 2013, 18:05 | |
| κατι σταθερο δεν γινεται να κανονιστει τοσο ευκολα. για αρχη καλο θα ειναι να παμε για καφεδακι μια κυριακη ισως και αναλογα ποσοι θα ειμαστε βλεπουμε για σταθερο (αλλα φενεται δυσκολο). για λαρισα μιας και ειστε απο εκει και οι 2 μπορουμε να παμε σε μια πιστα καρτ η καπου προς αγιοκαμπο, η κατι τετοιο. ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. μεσα στην πολη δε λεει τοσο με τις μηχανες. να κανουμε και κανενα χλμ με της μηχανες (οχι να μεταναστευσουμε ομως). πχ να παμε ταχυδρομιου η φρουριο με τις μηχανες δε λεει. αν δε θελετε να παμε με μηχανες, μπορω να ερθω με πουλμαν η κουτι για τσιπουρα-μπυρες η καφεδακι ταχυδρομιου-φρουριο. δεν εχω κανενα προβλημα σε οτιδηποτε. πειτε τι σας βολευει. | |
|