MybabyGixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : München Germany Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 22 Hμερομηνία εγγραφής : 25/04/2013
| Θέμα: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Πεμ 25 Απρ 2013, 13:12 | |
| Kalispera se ola ta paidia!Molis simera ekana to profil mou sto forum an kai to diavazw arketo kairo.Sorry gia ta greeklish alla menw Germania edw mkai 1misi xrono. to prwto pragma pou ekana itan na agorasw tin mixani pou katagoustara apo tote pou vgike.Gsxr 750 k8.To mixanaki to pira me 16000km kai twra exw 19000km.Apo tote pou to pira mou fanike arketo skliri i mprostini anartisi kai ta empros takakia thelane allagi.Logw xeimwna(mexri Martio xioni kai -vathmous) to eixa sto garage kai apla to evaza na doulevei to moter.To service twn 18000 to ekana monos mou afou oi edw mastoras zitousan ta trela tous.Allaksa takakia evala ta ebc 379HH(Prin eixe brembo).To thema twra einai oti:Otan pira tin mixani se dunato frenarisma apo 100+ eixa kradasmous sto timoni.Oi kradasmoi exoun meinei kai meta tin allagi kai episis otan frenarw kai i taxutita exei pesei arketa(Ligo prin stamatisei to mixanaki) me statheri piesi stin maneta ta frena einai san na auksomeiwnoun tin piesi tous.Prin paw stous tsekouratous Germanomastores ta fwta sas please... PS:Stin allagi pou ekana takakia katharisa diskous me katharistiko frenwn kathws kai mesa dagkanes kai emvola.Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!Μόλις σήμερα έκανα το προφίλ μου στο forum αν και το διαβάζω αρκετό καιρό.Sorry για τα greeklish αλλα μένω Γερμανία εδώ mkai 1μιση χρόνο. affraid το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγοράσω την μηχανή που "καταγουσταρα" από τότε που βγήκε.Gsxr 750 k8.Το μηχανάκι το πήρα με 16000km και τώρα έχω 19000km.Από τότε που το πήρα μου φάνηκε αρκετό σκληρή η μπροστινή ανάρτηση και τα εμπρός τακάκια θέλανε αλλαγή.Λόγω χειμώνα(μέχρι Μάρτιο χιόνι και -βαθμούς) το είχα στο garage και απλά το έβαζα να δουλεύει το μοτέρ.Το service των 18000 το έκανα μονος μου αφού οι εδώ μάστορας ζητούσαν τα τρελα τους.Άλλαξα τακάκια έβαλα τα ebc 379HH(Πριν είχε μπρέμπο).Το θέμα τώρα είναι ότι:Όταν πήρα την μηχανή σε δυνατό φρενάρισμα από 100+ είχα κραδασμούς στο τιμόνι.Οι κραδασμοί έχουν μείνει και μετά την αλλαγή και επίσης όταν φρενάρω και η ταχύτητα έχει πέσει αρκετά(Λίγο πριν σταματήσει το μηχανάκι) με σταθερή πίεση στην μανέτα τα φρένα είναι σαν να αυξομειώνουν την πίεση τους.Πριν πάω στους τσεκουράτους "γερμανομαστορες" τα φώτα σας please... PS:Στην αλλαγή που έκανα τακάκια καθάρισα δίσκους με καθαριστικό φρενων καθώς και μέσα δαγκάνες και έμβολα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 25 Απρ 2013, 14:01, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!) | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Πεμ 25 Απρ 2013, 14:00 | |
| | |
|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Πεμ 25 Απρ 2013, 17:03 | |
| στο Αν είναι οι μαμά δίσκοι κοίτα μήπως έχουν στραβώσει. Συνήθως αυτό γίνεται όταν βάζεις καλύτερα τακάκια. Κοίτα τα υγρά φρένων και αν έχουν κάτσει σωστά οι δαγκάνες. | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Πεμ 25 Απρ 2013, 17:22 | |
| τα υγρα δυσκολο να φταινε ... κοιτα εαν πατανε σωστα οι δαγκανες κοιτα εαν εχεις βαλει καλα τα τακακια. τσεκαρε και τους δισκους οτι ειναι ισιοι .κοιτα μπας και εχουν χαλασει τα πριτσινια σου .
| |
|
MybabyGixxer Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : München Germany Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 22 Hμερομηνία εγγραφής : 25/04/2013
| Θέμα: Απ: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Παρ 26 Απρ 2013, 00:00 | |
| Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τα τακάκια μπήκαν καλά.Οι δίσκοι είναι εντάξει και το μηχανάκι ατρακάριστο.Το μονο που δεν είμαι σίγουρος είναι ότι όταν καθάρισα δαγκάνες και έμβολα "πρεσσαρα" την μανέτα ώστε να βγούνε έξω τα έμβολα.Μετά τα πίεσα προσεκτικά προς τα μέσα για να βάλω τα τακάκια.Το ένα έμβολο ενώ όλα μπήκαν μέσα ωραία και προοδευτικά δυσκολεύτηκε και πιέζοντας το προς τα μέσα αυτό έπαιζε λίγο δηλαδή vuthiyontas μια από μια μια πλευρά μια από την άλλη.Είναι αυτό normal?Λέτε να μου κάνει αυτό την μαμούνια? | |
|
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Kradasmoi mprostinou frenou kai... Παρ 26 Απρ 2013, 09:39 | |
| πολυ πιθανον . δεν πρεπει να εχουν μποσικα τα εμβολα ... ουτε να κουνανε δεξια - αριστερα .... | |
|