| Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Paralias Jr.gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Παρ 03 Μάης 2013, 18:08 | |
| Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα GSXR K10 το οποίο κάθεται εδώ και 2 χρόνια στο πατρικό μου. Κάθε μερικούς μήνες που κατεβαίνω το πηγαίνω καμιά βόλτα, όμως εδώ και δύο μήνες η μπαταρία του πέθανε. Γυρνούσα το κλειδί στο ΟΝ και δεν έδινε καθόλου ρεύμα ούτε καν στο καντράν. Την τελευταία φορά πριν γίνει αυτό είχα βάλει τη μηχανή μπρος με καλώδια συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και πήρε μια χαρά.
Μετά έκανα τη βλακεία να μη βγάλω τους πόλους της μπαταρίας και έτσι πάλι ξεφόρτισε και πέθανε τελείως (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).
Παρήγγειλα καινούρια μπαταρία από αντιπροσωπεία και την παρέλαβα σήμερα γεμάτος χαρά ότι θα πάω βόλτα με το μηχανάκι. Τζίφος. Έβαλα κανονικά τα υγρά μέσα στη μπαταρία, την πήγα για φόρτιση, τη βάζω πάνω στο μηχανάκι, γυρίζω το κλειδί και μία από τα ίδια.
Είναι σα να μην έχει μπαταρία πάνω.
Υπάρχει κάποια ασφάλεια που έχει ενεργοποιηθεί ή κάτι άλλο που δεν ξέρω;
Επίσης να πω πως έλεγξα τις αφάλειες που είναι δίπλα από την μπαταρία και είναι όλες εντάξει.
Ελπίζω στη βοήθειά σας μπας και κάνω καμιά βόλτα τώρα το 3ήμερο.
Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά και εύχομαι Καλή Ανάσταση! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Παρ 03 Μάης 2013, 19:05 | |
| στο 5 εως το 8 ειχε ασφαλιες στην αριστερη μερια μεσα απο το φεριν κατω απο το πλαισιο εκει ειχε τις κεντρικες για δες στο δικο σου εχει εκει? | |
|
| |
Paralias Jr.gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Παρ 03 Μάης 2013, 19:14 | |
| Εκτός από τις ασφάλειες που φαίνονται στη φωτογραφία, έχει και άλλες; | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Παρ 03 Μάης 2013, 19:20 | |
| κανένας γνωστός σου μήπως έχει καμια άλλη μπαταρία για να δοκιμάσεις? | |
|
| |
Paralias Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Παρ 03 Μάης 2013, 19:27 | |
| Ρε γμτ είναι καινούρια η μπαταρία. Εγώ την άνοιξα σήμερα από το κουτί της.
Οπότε υποτίθεται θα πρέπει να είναι full τώρα.
Υπάρχουν πουθενά αλλού ασφάλειες που μπορεί να έχουν καεί; | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Σαβ 04 Μάης 2013, 02:03 | |
| δεν ξερω αν εχει αλλες το κ9 αλλα εσυ μπορεις να ριξεις μια ματια εκει που σου ειπα | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Σαβ 04 Μάης 2013, 09:07 | |
| αντε , εκαψες την 30αρα που βρισκεται στο μπουτον της μιζας , ειναι μια πρασινη , και υπαρχει και ρεζερβα , ακολουθησε το κοκκινο χοντρο καλωδιο απο την μπαταρια σου και θα το βρεις που ειναι , εχει δυο χοντρα καλωδια επανω με βιδακια και μια πριζα , βγαλε την πριζα και βουαλα , να η κεντρικη ασφαλεια.......(εβαλες αναποδα τους πολους , να ξερεις γιατι καηκε) | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Σαβ 04 Μάης 2013, 09:55 | |
| Μπορεί να φανεί μαλακία αλλά τσέκαρε μήπως και δεν έχει φορτίσει η μπαταρία σου, μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά συμβαίνουν και αυτά. | |
|
| |
Paralias Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας Σαβ 04 Μάης 2013, 10:40 | |
| - kostasva έγραψε:
- αντε , εκαψες την 30αρα που βρισκεται στο μπουτον της μιζας , ειναι μια πρασινη , και υπαρχει και ρεζερβα , ακολουθησε το κοκκινο χοντρο καλωδιο απο την μπαταρια σου και θα το βρεις που ειναι , εχει δυο χοντρα καλωδια επανω με βιδακια και μια πριζα , βγαλε την πριζα και βουαλα , να η κεντρικη ασφαλεια.......(εβαλες αναποδα τους πολους , να ξερεις γιατι καηκε)
Δεν ξέρεις πόσο κόπο θα μου είχε γλυτώσει αν είχες ποστάρει νωρίτερα. Όντως ήταν καμμένη η 30άρα, αλλά το ανακάλυψα ψάχνοντας χθες αργά το απόγευμα. Σίγουρα πάντως δεν είχα βάλει λάθος τους πόλους γιατί απλά δε φτάνουν τα καλώδια. Κάποια μλκ πρέπει να είχα κάνει με τα καλώδια οταν πήρα ρεύμα από το αυτοκίνητο την τελευταία φορά. Σε κάθε περίπτωση παίδες ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Καλή Ανάσταση σε όλους και αν βρίσκεται κανείς αυτές τις μέρες προς Ναύπλιο ας ρίξει μια ειδοποίηση να πάμε καμιά βόλτα. | |
|
| |
| Τελείως νεκρό μετά από αλλαγή μπαταρίας | |
|