| Φθηνές & καλές μανέτες? | |
|
+7krosfala platonas giannis_suzuki Darksoul Black Eagle Aristosk8 stoui 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 01:10 | |
| Τι μάρκα προτείνετε? Δεν θέλω κινέζικα...ευχαριστώ | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 12:57 | |
| φιλε χριστο, τα πραγματα ειναι απλα...φθηνες=κινεζικες!...τελος! γιατι θες ν'αλλαξεις μανετες? λογικα για το χρωμα και το design, σωστα? με 35€+μεταφορικα αγοραζεις ενα ωραιο σετακι σπαστες, ρυθμιζομενες σε οτι χρωμα θες! Ολοι τις εχουμε παρει απο μια φαρα. Επειδη εμεινα απο τρομπα κ ψαχνομαι λιγο τις τελευταιες μερες, για brembo, accossato και irc θες τουλαχιστον 150€ για τις μανετες μονο...αν τα'χεις δεν το συζηταμε, επενδυσε ! αλλα με 160-180€ αγοραζεις μια μεταχειρο rcs brembo και κανεις ουσιαστικη αναβαθμιση και οχι μονο εμφανισιακη. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 15:55 | |
| Αφού τα έχουμε ξαναματαπεί για τις μανέτες! Οι κινέζικες είναι μια χαρά! Και από κάποιες και καλά φίρμες, που πάλι κινέζικες είναι! Εμένα οι titax ήταν χειρότερες και αναγκάστηκα να τις αλλάξω με κινέζικες, που ήταν καλύτερες! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 18:54 | |
| Φίλε Aristosk8 όχι δεν με νοιάζει η εμφάνιση, η μανέτα φρένου μου είναι στραβή προς τα κάτω και θέλω να την αλλάξω. Στο ebay πουλάνε πολλές κινέζικες αλλά δεν ήξερα αν είναι καλές. Φίλε Black Eagle κοίταξα όλα τα σχετικά threads του forum αλλά δεν βρήκα κάποια συζήτηση για μανέτες, αν υπάρχει και την έχεις στείλε μου link σε παρακαλώ. Οι titax ήταν χειρότερες! Σοβαρά! Ως προς τι αν επιτρέπεται? Σου έσπασαν εύκολα? Και τελικά δεν έχουν διαφορά οι κινέζικες? Προς τι η ακρίβεια των μη κινέζικων τότε? Φίλε Aristosk8 αυτό θέλω και εγώ να μάθω, αν αξίζει να επενδύσω | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 19:30 | |
| Οι titax είχαν ένα ελάττωμα από το καλούπι τους. Η μανέτα του φρένου είχε τέτοια κλίση (προς τα μέσα) που όταν πατούσες το φρένο τα δάχτυλα έφευγαν προς την εξωτερική πλευρά. Οπότε φαντάσου μετά από μερικά δυνατά φρεναρίσματα που θα ξεφούσκωναν και τα φρένα σου, ότι η μανέτα θα ακουμπούσε σίγουρα στα δάχτυλα που δεν χρησιμοποιείς! Η ανοδίωση στις titax ήταν χάλια και χαλούσε εύκολα. Και τα δύο προβλήματα λύθηκαν με τις κινέζικες, οι οποίες και καλύτερες αλλά και φθηνότερες ήταν! Άσε που έχουν αντέξει μια χαρά τόσο καιρό και σαν ανοδίωση! Όποιος τις έχει βάλει δεν έχει παράπονο. Τώρα αν πας για τρόμπα aftermarket, ε ναι εκεί δεν το συζητάμε, είναι άλλο πράγμα. Εγώ έχω αυτέςΚαι υπάρχουν και αυτές που είναι σπαστές και ρυθμιζόμενες στο μάκρος. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 20:28 | |
| - stoui έγραψε:
- Φίλε Aristosk8 αυτό θέλω και εγώ να μάθω, αν αξίζει να επενδύσω
αυτο ειναι υποκειμενικο και εξαρταται αποκλειστικά και μονο απο το βάθος της τσεπης σου. οσον αφορα την ποιοτητα, την λειτουργικοτητα και την εφαρμογη των κινεζων, εχω ψωνισει 2 φορες απ'αυτον http://stores.ebay.com/the2wheelsκαι δεν ειχα κανενα παραπονο...σαφως καλυτερες απο της οεμ...και για το 750 και για το 1000αρι. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 22:52 | |
| Ωστε έτσι ε!!!! Κανένας λόγος να πετάμε τα λεφτά μας τότε! Πάμε για κινέζους Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τρι 07 Μάης 2013, 23:11 | |
| εγω εχω παρει απο http://gundamhost.com/auctmarts/shop/σχεδον 2 χρονακια πρεπει να τις εχω δεν εχουν ξεβαψει καθολου!μαυρες φυσικα με κοκκινο ρυθμιστικο βεβαια του φρενου πριν καμια βδομαδα πηγε αποθηκη μετην μαμα τρομπα | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τετ 08 Μάης 2013, 00:49 | |
| - Aristosk8 έγραψε:
- stoui έγραψε:
αυτο ειναι υποκειμενικο και εξαρταται αποκλειστικά και μονο απο το βάθος της τσεπης σου. οσον αφορα την ποιοτητα, την λειτουργικοτητα και την εφαρμογη των κινεζων, εχω ψωνισει 2 φορες απ'αυτον http://stores.ebay.com/the2wheels και δεν ειχα κανενα παραπονο...σαφως καλυτερες απο της οεμ...και για το 750 και για το 1000αρι. και εγω απο αυτον αγορασα για το gsr.....9 μηνες τωρα εχουν βγει καλες...δεν ειχα κανενα θεμα... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τετ 08 Μάης 2013, 06:04 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- Aristosk8 έγραψε:
- stoui έγραψε:
αυτο ειναι υποκειμενικο και εξαρταται αποκλειστικά και μονο απο το βάθος της τσεπης σου. οσον αφορα την ποιοτητα, την λειτουργικοτητα και την εφαρμογη των κινεζων, εχω ψωνισει 2 φορες απ'αυτον http://stores.ebay.com/the2wheels και δεν ειχα κανενα παραπονο...σαφως καλυτερες απο της οεμ...και για το 750 και για το 1000αρι. και εγω απο αυτον αγορασα για το gsr.....9 μηνες τωρα εχουν βγει καλες...δεν ειχα κανενα θεμα... +2 Και εγω απο εκει εχω παρει τις δικες μου και του κουμπαρου μου! Εχει και κανονικο site http://shop.the2wheels.com/ | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Τετ 08 Μάης 2013, 18:20 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 01:09 | |
| Παιδες πηρα κι εγω ενα ζευγαρι μανετες απ τον κινεζο που λετε και του φρενου εχει λιγο τζογο πανω-κατω..Συνεβη κ σ εσας? Θα βαλω καμια λαστιχενια ροδελα μαλλον,αλλα με ξενερωσε λιγο η φαση. Και την εσφιξα καργα μπας κ κατσει αλλα τπτ.Εσας εκατσε κουτι? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 02:20 | |
| - krosfala έγραψε:
- Παιδες πηρα κι εγω ενα ζευγαρι μανετες απ τον κινεζο που λετε
και του φρενου εχει λιγο τζογο πανω-κατω..Συνεβη κ σ εσας? Θα βαλω καμια λαστιχενια ροδελα μαλλον,αλλα με ξενερωσε λιγο η φαση. Και την εσφιξα καργα μπας κ κατσει αλλα τπτ.Εσας εκατσε κουτι? Σφίξε την αλενόβιδα που έχει η μανέτα, όχι τη βίδα που πιάνει η μανέτα πάνω στην τρόμπα. Αν ο τζόγος είναι από τη βίδα που πιάνει πάνω στη τρόμπα, δοκίμασε να σφηνώσεις ένα έλασμα (πχ κόψε από κουτάκι μπύρας) ανάμεσα στη βίδα και τα τοιχώματα της μανέτας, που μπαίνει η βίδα. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 04:06 | |
| Για την αλενοβιδα της μανετας δε με πειραζει μιας που εναι σπαστη. Εχει τζογο στο πιασιμο με τη τρομπα Νικο.Εσυ αν καταλαβα καλα λες να βαλω κατι κυλινδρικο γυρω απ τη βιδα οπως εχει του συμπλεκτη? Θα το κοιταξω κι αυριο λιγο καλυτερα.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 09:36 | |
| - krosfala έγραψε:
- Για την αλενοβιδα της μανετας δε με πειραζει μιας που εναι σπαστη.
Εχει τζογο στο πιασιμο με τη τρομπα Νικο.Εσυ αν καταλαβα καλα λες να βαλω κατι κυλινδρικο γυρω απ τη βιδα οπως εχει του συμπλεκτη? Θα το κοιταξω κι αυριο λιγο καλυτερα.. ρε πετρο το κυλινδρακι που περναει η βιδα μεσα του το εβαλες που ειναι για να μην εχει τον τζογο ??? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 15:45 | |
| Αν η μανετα του συμπλεκτη εχει τζογο,τοτε μαλλον δεν εβαλες τον αποστατη που ειναι στην μαμα μανετα και προφανως δεν τον προσεξες επειδη ειναι ''κολλημενος'' απ το γρασο. Τωρα,αν εχεις τζογο στην μανετα του φρενου αυτο ειναι επειδη οι κινεζικες μανετες ειναι γτπ.Κινεζικες φοραω και γω και μου εκανε μια πατεντα ο Καπερνεκας,με ενα σιδερακι για να μην εχει αυτο το κενακι και χανεις απο διαδρομη. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 16:22 | |
| Τωρα να σου πω την αληθεια Αλεξ δε θυμαμαι 100% αν ειχε η καινουρια μανετα κυλινδρακι. Του συμπλεκτη ειχε σιγουρα και επεξεργαστηκα λιγο τη μαμα μανετα φρενου αλλα δε βγαινει το κυλινδρακι της,ειναι φιξ.Φοβηθηκα να το πιεσω κ πολυ μη το σημαδεψω,φιξ δεν ειναι της μαμα μανετας φρενου? Η καινουρια δε μπορω να θυμηθω αμα ειχε,του συμπλεκτη ειχε σιγουρα. Θα κατεβω αργοτερα να τη ξαναβγαλω να δω.. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Πεμ 19 Ιουν 2014, 23:58 | |
| - Zuki έγραψε:
- Αν η μανετα του συμπλεκτη εχει τζογο,τοτε μαλλον δεν εβαλες τον αποστατη που ειναι στην μαμα μανετα και προφανως δεν τον προσεξες επειδη ειναι ''κολλημενος'' απ το γρασο.
Τωρα,αν εχεις τζογο στην μανετα του φρενου αυτο ειναι επειδη οι κινεζικες μανετες ειναι γτπ.Κινεζικες φοραω και γω και μου εκανε μια πατεντα ο Καπερνεκας,με ενα σιδερακι για να μην εχει αυτο το κενακι και χανεις απο διαδρομη.
Την ιδια πατεντα μου ειχε κανει και μενα ο Θανασης και μετα ηταν κομπλε | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Παρ 20 Ιουν 2014, 02:58 | |
| - Zuki έγραψε:
- Αν η μανετα του συμπλεκτη εχει τζογο,τοτε μαλλον δεν εβαλες τον αποστατη που ειναι στην μαμα μανετα και προφανως δεν τον προσεξες επειδη ειναι ''κολλημενος'' απ το γρασο.
Τωρα,αν εχεις τζογο στην μανετα του φρενου αυτο ειναι επειδη οι κινεζικες μανετες ειναι γτπ.Κινεζικες φοραω και γω και μου εκανε μια πατεντα ο Καπερνεκας,με ενα σιδερακι για να μην εχει αυτο το κενακι και χανεις απο διαδρομη.
Οχι του συμπλεκτη ειναι κομπλε,ειχε δικο της αποστατη η καινουρια μανετα. Του φρενου εχει τζογο.. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Παρ 20 Ιουν 2014, 14:40 | |
| σωστο για το κυλινδρακι, μεσα του περναει η βιδα. προσεχε να μπει σωστα και στο σημειο οπου η μανετα πιεζει την τρομπα (το σιδερακι της τρομπας πρεπει να μπει μεσα στην τρυπα της μανετας).
| |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Παρ 20 Ιουν 2014, 20:04 | |
| Παιδες δε παιζει κυλινδρακι στη μανετα φρενου,ετσι ενημερωτικα για να μη μπερδευτει και κανας αλλος.Η βιδα η ιδια ειναι κ αποστατης,ετσι θυμομουνα κιολας αλλα δεν ημουν σιγουρος 100% λεω μπας κ δε το προσεξα.. Σημερα τη ξαναελυσα μηπως εβαζα καμια ροδελιτσα,αλλα τελικα το υψος ειναι ολοιδιο με τη μαμα κ δε χρειαζεται ουτε χωραει ροδελα.Ξαναμπηκε και τη καργαρισα σιγα-σιγα κι εκατσε ομορφα.Και επισης φιλε Black-eagle ειχες δικιο για τις αλλενοβιδες. Οχι οτι ειχα τζογο απ αυτες αλλα πηρανε αρκετο βιδωμα ακομη. Και κατι τελευταιο αλλα για μενα το πιο σημαντικο.. Η μανετα χειροτερεψε την αισθηση του φρενου,δε μου αρεσε κ ξαναβαλα τη μαμα. Μπορει να ετυχε σε μενα τι να πω,ξαναβαζωντας παντως τη μαμα ειχα αισθητη διαφορα. Εκοψα τη μαμα κοντη τελικα κ ειναι μια χαρα,αυτες θα τις βαλω για πουλημα.. Αυτα... | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Παρ 20 Ιουν 2014, 22:30 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Σαβ 21 Ιουν 2014, 20:06 | |
| Ναι ρε Βαγγο για τζιξερ 600/750 08-10 ειναι οι μανετες και μπηκαν τελικα μια χαρα,αλλα η αισθηση ενω περιμενα να βελτιωθει εστω λιγο,δε μ αρεσε καθολου.Κι επειδη με βολευουν οι κοντες εκανα αυτο.. " /> | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Φθηνές & καλές μανέτες? Παρ 04 Ιουλ 2014, 12:08 | |
| Παιδια εγω παντως ειχα παρει εδω και ενα χρονο τις κινεζικες και ολα τελεια, οχι απλα καλα! Η τοποθετηση ηταν πανευκολη και αν θυμαμαι καλα το κυλινδρακι το πηρα απο την παλια του φρενου και την εβαλα στην κινουργια. Το μονο που ειχα κανει ηταν να βιδωσω λιγο τις χαλαρες αλενοβιδες, τπρ αλλο.
Krosfala για την αισθηση νομιζω πρεπει να τους δωσεις λιγο χρονο μεχρι να συνηθησεις την καινουργια θεση. Μετα απο αυτη την περιοδο προσαρμογης εμενα με βολεψαν πολυ οποτε δεν παιζει θεμα επιστροφης στην μαμα. | |
|
| |
| Φθηνές & καλές μανέτες? | |
|