| exhaust gia 1000 k9 | |
|
+4κολτρέϊν DimSTriple Αντωνης GSX-R christos 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christos Jr.gixxer
Όνομα: : christos Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: exhaust gia 1000 k9 Κυρ 05 Ιουλ 2009, 17:32 | |
| gia sas pedes pira to 1000 k9 ke lew na alaksw exhaust exete kati na protinete ka na me simvulepsete? na tio afisw diplo i na to kano mono? gia arata skeftome exete kati alo na mu protinete?
για σας παίδες πήρα το 1000 k9 και λέω να αλλάξω exhaust έχετε κάτι να προτείνεται ka να με συμβουλέψετε? να tio αφήσω διπλό η να το κάνω μονο? για άρατα σκέφτομαι έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Δευ 06 Ιουλ 2009, 17:20, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH..!!) | |
|
| |
Αντωνης GSX-R Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Αγωνιζόμενος : Ase tous allous na ginoun pilotoi Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Κυρ 05 Ιουλ 2009, 22:41 | |
| Αν βαλεις διπλη yoshimura τιτανιο διπλη αν κ ακριβη αλλα αξιζει κ για μελλοντικες βελτιωσεις αλλιως arata πολυ καλη κ αυτη!καλοριζικο! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Δευ 06 Ιουλ 2009, 15:42 | |
| Όποια και να βάλεις απο τις επώνυμες δε θα χάσεις. Το κακό είναι πως οι μικρότερες κυρίως Ιαπωνικές εταιρίες, λόγο οικονομικής κρίσης δεν έχουν έτοιμάσει ακόμα τα ολόκληρα συστήματα τους, μεταξί αυτών και η arata και η tiforce. Οπότε οι επιλογές σου είναι σχετικά πιο περιορισμένες, akrapovic, arrow, leovince και yoshimura japan που είναι και η μακράν πιο ακριβή λύση | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Δευ 06 Ιουλ 2009, 17:23 | |
| φίλε μου κατ' αρχήν καλώς ήρθες..! αν θέλεις κανε ένα ποστ στα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να καλωσορίσουμε και σε γνωρίσουμε (το ίδιο και εσύ) αν έχεις λεφτά εγώ θα σου έλεγα να βάλεις την yoshimura TRI από λαιμό (ή και τελικό ανάλογα τι θέλεις) πανέμορφη εξάτμιση και κάνει και δουλειά καλή :fvsg: | |
|
| |
Panosgsxr1000k9 Jr.gixxer
Όνομα: : Panos Τόπος : Αλεξανδρουπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Αγωνιζόμενος : mono kontres Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Παρ 31 Ιουλ 2009, 23:58 | |
| filaraki ase tis yoshimures kai tis arates. akrapovic dipli titanioy kai tha me thimithis. eimai apo evro alex\poli kai exo to 9 me dipli akrapa filtro antikofti kai programa.pistepse me pirobolaei. :sfs:
φιλαράκι άσε τις yoshimures και τις άρατες. akrapovic διπλή τιτανίου και θα με θυμηθείς. είμαι από ευρώ alex\πολύ και έχω το 9 με διπλή ακράπα φίλτρο "αντικοφτι" και πρόγραμμα.πίστεψε με πυροβολάει. :sfs:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Σαβ 01 Αυγ 2009, 00:00, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH..!!) | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Σαβ 01 Αυγ 2009, 00:04 | |
| φίλε μου Πάνω, κατ' αρχήν καλώς ήρθες..! αν θέλεις κανε ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να γνωριστούμε και θα σε παρακαλούσα να ΜΗΝ γράφεις με GREEKLISH..! φιλικά κολτρέϊν.. | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Σαβ 01 Αυγ 2009, 13:33 | |
| - Panosgsxr1000k9 έγραψε:
filaraki ase tis yoshimures kai tis arates. akrapovic dipli titanioy kai tha me thimithis. eimai apo evro alex\poli kai exo to 9 me dipli akrapa filtro antikofti kai programa.pistepse me pirobolaei. :sfs:
φιλαράκι άσε τις yoshimures και τις άρατες. akrapovic διπλή τιτανίου και θα με θυμηθείς. είμαι από ευρώ alex\πολύ και έχω το 9 με διπλή ακράπα φίλτρο "αντικοφτι" και πρόγραμμα.πίστεψε με πυροβολάει. :sfs: Aπο ΕΒΡΟ ειναι το παιδι ρε Χρηστο, χαχαχα | |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Τετ 12 Αυγ 2009, 11:03 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Panosgsxr1000k9 έγραψε:
filaraki ase tis yoshimures kai tis arates. akrapovic dipli titanioy kai tha me thimithis. eimai apo evro alex\poli kai exo to 9 me dipli akrapa filtro antikofti kai programa.pistepse me pirobolaei. :sfs:
φιλαράκι άσε τις yoshimures και τις άρατες. akrapovic διπλή τιτανίου και θα με θυμηθείς. είμαι από ευρώ alex\πολύ και έχω το 9 με διπλή ακράπα φίλτρο "αντικοφτι" και πρόγραμμα.πίστεψε με πυροβολάει. :sfs: Aπο ΕΒΡΟ ειναι το παιδι ρε Χρηστο, χαχαχα προς τι το γελιο ρε φιλε;για αλλαξε υφακι κ χαλαρωσε λιγο. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Τετ 12 Αυγ 2009, 15:07 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Τετ 12 Αυγ 2009, 18:45, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Νικο σε παρακαλω ρε φιλε, αν θελεις πριν ανεβασεις μια φωτο μικρενε την πρωτα..!) | |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Τετ 12 Αυγ 2009, 17:53 | |
| T.R.E Επειδη εγινε μπερδεμα ,εγω ειμαι απο salonica ο Πανος ειναι απο Εβρο κ ειναι φιλος μου. Νομιζα οτι ο croch σνομπαριζε τον Πανο που ειναι απο Εβρο,αλλα μετα καταλαβα οτι εννοουσε για την επεξεργασια απο τον κολτρειν(πιστευω κ αλλοι καταλαβαν αυτο που καταλαβα)δηλ με λιγα λογια εκανα λαθος παρατηρηση κ ζηταω συγνωμη.
Tωρα οσον αφορα για τις εξατμισεις ο Πανος φοραει ακραπες κ τις προτεινει . | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: exhaust gia 1000 k9 Τετ 12 Αυγ 2009, 23:39 | |
| - adrenalinestavros έγραψε:
- T.R.E Επειδη εγινε μπερδεμα ,εγω ειμαι απο salonica ο Πανος ειναι απο Εβρο κ ειναι φιλος μου.
Νομιζα οτι ο croch σνομπαριζε τον Πανο που ειναι απο Εβρο,αλλα μετα καταλαβα οτι εννοουσε για την επεξεργασια απο τον κολτρειν(πιστευω κ αλλοι καταλαβαν αυτο που καταλαβα)δηλ με λιγα λογια εκανα λαθος παρατηρηση κ ζηταω συγνωμη.
Tωρα οσον αφορα για τις εξατμισεις ο Πανος φοραει ακραπες κ τις προτεινει . Ναι αυτό προσπάθησα να εξηγήσω,ότι δεν σνομπάρισε κανένας κανέναν... | |
|
| |
| exhaust gia 1000 k9 | |
|