Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Aυτος ο γιατρος ρε πστ μου οση γκαντεμια δεν ειχε σε ολη την καριερα του την εχει μαζεψει τα τελευταια τρια χρονια
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: MUGELLO -2013 Δευ 03 Ιουν 2013, 01:25
παντως ο γιατρος εδειξε κλαση και ανωτεροτητα με την αντιμετωπιση του και αυτο ειναι αξιο επαινου ! αυτα εχουν οι αγωνες ! παμε παρακατω ! και μαλιστα με χιουμορ !
οχι σα το γιδι τον ακατανομαστο που 2 φορες του εδωσε το χερι ο μικρος και το επαιζε βεντετα !
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: MUGELLO -2013 Δευ 03 Ιουν 2013, 03:24
αλλο καταλαθος και αλλο επιτδες μην τα ξανα λεμε
οστοσο ο ηρωας της ημερας ο 3 στα 3
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
Θέμα: Απ: MUGELLO -2013 Δευ 03 Ιουν 2013, 09:02
Εχω αρχίσει και τσατίζομαι με τα motogp...βλέπω αγώνα και πέρα απο τον γιατρό παρακαλάω να χυμάρουν όλοι οι μ@λ@κες λορενθοπεντροσομαρκεζ μπας και δουμε και τπτ καινούριο Μονο ο μικρός ψιλοπαλεύεται , αλλά οχι ακομα δεν ήρθε να τα πάρει όλα... Ο Crutchlow είναι το πουλέν μου
περαστικα και συντομα παλι πισω στις μεταδοσεις να εχει...οσο πολυλογας κι αν ειναι, και ακουμε τα τρελλα ασχετα σε καθε μεταδοση, αυτος εφερε το motoGP στην Ελλαδα και αν μη τι αλλο του το χρωσταμε...