| Περιορισμος kw gsx600r | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Scissorz Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
| Θέμα: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 01:44 | |
| Παιδια γεια σας νεο μελος στο φορουμ με μεγαλη αγαπη στα gsxr! Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 08:27 | |
| - Scissorz έγραψε:
- Παιδια γεια σας νεο μελος στο φορουμ με μεγαλη αγαπη στα gsxr!
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ | |
|
| |
Scissorz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 09:33 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ Δυστηχως ειμαι απο ξανθη και κατι τετοιο δηλαδη αθηνα-ξανθη ειναι αδυνατον για μενα... Και το θελω στα 35 kw δηλαδη κοντα 47 ιππους Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται κατι τετοιο? αρχικα σκεφτομαι για μοντελα κ6-κ9 που ειναι injection και προφανως γινονται με αλλαγη στα μπεκ της μηχανης οπως βαζουν ροδελες στους σωληνες τροφοδοσιας στα καρμπυρατερ...γινεται κατι τετοιο? Και τι ακριβως πρεπει να κανω για εγκριση τυπου και ολα τα υπολοιπα για να ειμαι νομιμος? | |
|
| |
Scissorz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 09:36 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- αυτο αν γινεται θα το ξερει σιγουρα η κεντρικη αντπροσωπεια μιας και θα σου δωσει σχετικη βεβαιωση για καθε νομιμη χρηση.
και σιγα μην το αφησεις 35kw.....
Σε ευχαριστω φιλε μου! Αρχικα να σου πω οτι εχω οδηγησει καποια εργαλειακια συμπεριλαμβανοντας και το 1000 κ9 και καταλαβα οτι απο το νιντζακι το 250 που εχω να ανεβω ετσι αποτομα εκει πανω σιγουρα θα παθω ζημια λογω απειριας και οχι κ@υλας η πες το οπως θελεις Θα ελεγα οτι θα ηταν καλυτερο να παρω ενα μηχανακι που θα εχει μειωμενη ιπποδυναμη αλλα με τα ιδια περιφερειακα ετσι ωστε να το μαθω καλυτερα αλλα και να ειμαι πιο σιγουρος επανω του | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 09:42 | |
| - Scissorz έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ Δυστηχως ειμαι απο ξανθη και κατι τετοιο δηλαδη αθηνα-ξανθη ειναι αδυνατον για μενα... Και το θελω στα 35 kw δηλαδη κοντα 47 ιππους Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται κατι τετοιο? αρχικα σκεφτομαι για μοντελα κ6-κ9 που ειναι injection και προφανως γινονται με αλλαγη στα μπεκ της μηχανης οπως βαζουν ροδελες στους σωληνες τροφοδοσιας στα καρμπυρατερ...γινεται κατι τετοιο? Και τι ακριβως πρεπει να κανω για εγκριση τυπου και ολα τα υπολοιπα για να ειμαι νομιμος? Για να κατεβασεις τη δυναμη γινεται πια με φλασαρισμα στον εγκεφαλο αλλα καλο θα ειναι πρωτα να πας στο μηχανολογικο να ρωτησεις αν γινεται με 600 κυβικα και με 35 kw να μπορεις να οδηγεις ? | |
|
| |
Scissorz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 09:47 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ Δυστηχως ειμαι απο ξανθη και κατι τετοιο δηλαδη αθηνα-ξανθη ειναι αδυνατον για μενα... Και το θελω στα 35 kw δηλαδη κοντα 47 ιππους Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται κατι τετοιο? αρχικα σκεφτομαι για μοντελα κ6-κ9 που ειναι injection και προφανως γινονται με αλλαγη στα μπεκ της μηχανης οπως βαζουν ροδελες στους σωληνες τροφοδοσιας στα καρμπυρατερ...γινεται κατι τετοιο? Και τι ακριβως πρεπει να κανω για εγκριση τυπου και ολα τα υπολοιπα για να ειμαι νομιμος?
Για να κατεβασεις τη δυναμη γινεται πια με φλασαρισμα στον εγκεφαλο αλλα καλο θα ειναι πρωτα να πας στο μηχανολογικο να ρωτησεις αν γινεται με 600 κυβικα και με 35 kw να μπορεις να οδηγεις ?
Εφοσον οι νομοι εχουν μπει με λογο την συμμετοχη μας στην ευρωπαικη ενωση και ειναι οι ιδιοι με αυτης θα πρεπει κανονικα να υπαρχουν μηχανες με περιορισμο ισχυος οπως υπαρχουν τοσες στο εξωτερικο! Δευτερον το νεο διπλωμα Α2 εχει περιορισμο στα 35kw και στον λογο ισχυος/βαρους του οχηματος να ειναι στα 0.2 kw/kg δηλαδη με απλα μαθηματικα ενα κ7 με 35 kw και 171 κιλα ειναι μεσα σε αυτους τους περιορισμους! Εκτος αυτου υπαρχουν παρα πολλα μοντελα που ειναι 600 cc και ειναι περιορισμενα βλεπε ζ800 νεο μοντελο ερ6φ/ν και αλλα πολλα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 10:00 | |
| - Scissorz έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ Δυστηχως ειμαι απο ξανθη και κατι τετοιο δηλαδη αθηνα-ξανθη ειναι αδυνατον για μενα... Και το θελω στα 35 kw δηλαδη κοντα 47 ιππους Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται κατι τετοιο? αρχικα σκεφτομαι για μοντελα κ6-κ9 που ειναι injection και προφανως γινονται με αλλαγη στα μπεκ της μηχανης οπως βαζουν ροδελες στους σωληνες τροφοδοσιας στα καρμπυρατερ...γινεται κατι τετοιο? Και τι ακριβως πρεπει να κανω για εγκριση τυπου και ολα τα υπολοιπα για να ειμαι νομιμος? Γίνεται φλασάροντας τον εγκέφαλο και κλείνοντας τις 2ες πεταλούδες,που ελέγχονται απ'τον εγκέφαλο και όχι απ'τον οδηγό. Από εκεί και πέρα διεύθυνση συγκοινωνιών έχει και στην Ξάνθη μπορείς εκεί να πας να ρωτήσεις αν κατά πόσο ένα μηχανάκι με μετατροπή μπορεί να πάρει έγκριση τύπου ή αν χρειάζεται κάποια έγκριση απ'την επίσημη αντιπροσωπεία κτλ. Μπορείς να χρειαστεί να του κάνεις κάποια επίσημη δυναμομέτρηση για να πιστοποιήσεις ότι όντως βγάζει 47 ίππους,δεν ξέρω αν δεχτούν να γίνει αυτό σε ένα οποιοδήποτε δυναμόμετρο... Γενικώς πιστεύω ότι μέχρι να καταφέρεις να το κάνεις νόμιμο θα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα κανονικά οπότε δες τι μπορείς να πάρεις έτοιμο και μην ασχοληθείς παραπάνω... | |
|
| |
Scissorz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 10:13 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Scissorz έγραψε:
Επειδη εχω ψαξει τις επιλογες μου περι Α2 διπλωματος (στο οποιο εφαγα π@παρα τελικα γιατι ειχα Α1 και μου το αλλαξαν)και δεν εχω ικανοποιηθει καθολου εκτος απτο cbr 500 δεν θελω να δωσω λεφτα για κατι το οποιο δεν θα χαρω και θα δωσω χρηματα για αυτο... Οποτε μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και σε καποιες αντιπροσωπειες βρηκα τον περιορισμο μηχανης στην χαρτογραφηση της στα 35kw Γνωριζει κανεις απο πρωτο χερι εαν μπορει να γινει κατι τετοιο?Στο εξωτερικο σιγουρα γινεται παντως και η suzuki παρεχει τετοια κιτακια για περιορισμο στα gsxr και η αντιπροσωπεια σου βγαζει αδεια με 35kw κανονικα παρακαλω Mπορώ να σου φτιάξω ένα GSXR 600/750/1000 να αποδίδει 33 ίππους εύκολα... Αν έχεις όρεξη να τραβηχτείς για έγκριση τύπου κτλ Δυστηχως ειμαι απο ξανθη και κατι τετοιο δηλαδη αθηνα-ξανθη ειναι αδυνατον για μενα... Και το θελω στα 35 kw δηλαδη κοντα 47 ιππους Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως γινεται κατι τετοιο? αρχικα σκεφτομαι για μοντελα κ6-κ9 που ειναι injection και προφανως γινονται με αλλαγη στα μπεκ της μηχανης οπως βαζουν ροδελες στους σωληνες τροφοδοσιας στα καρμπυρατερ...γινεται κατι τετοιο? Και τι ακριβως πρεπει να κανω για εγκριση τυπου και ολα τα υπολοιπα για να ειμαι νομιμος?
Γίνεται φλασάροντας τον εγκέφαλο και κλείνοντας τις 2ες πεταλούδες,που ελέγχονται απ'τον εγκέφαλο και όχι απ'τον οδηγό. Από εκεί και πέρα διεύθυνση συγκοινωνιών έχει και στην Ξάνθη μπορείς εκεί να πας να ρωτήσεις αν κατά πόσο ένα μηχανάκι με μετατροπή μπορεί να πάρει έγκριση τύπου ή αν χρειάζεται κάποια έγκριση απ'την επίσημη αντιπροσωπεία κτλ. Μπορείς να χρειαστεί να του κάνεις κάποια επίσημη δυναμομέτρηση για να πιστοποιήσεις ότι όντως βγάζει 47 ίππους,δεν ξέρω αν δεχτούν να γίνει αυτό σε ένα οποιοδήποτε δυναμόμετρο... Γενικώς πιστεύω ότι μέχρι να καταφέρεις να το κάνεις νόμιμο θα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα κανονικά οπότε δες τι μπορείς να πάρεις έτοιμο και μην ασχοληθείς παραπάνω... Δυστηχως το διπλωμα μου βγαινει σε 2.5 χρονια...απαιτουν πλεον 2 χρονια κατοχης του διπλωματος Α2 και ο κατοχος να εχει κλεισει το 22 ετος της ηλικιας του...εγω ειμαι απτους ατυχους λοιπον που εβγαλα το Α1 περσυ και μου αλλαξαν το διπλωμα...εαν ισχυε ο παλιος νομος για το διπλωμα μου τον επομενο μαρτιο ειχα κανονικα και χωρις περιορισμους το 600αρι... Το θεμα μου ειναι οτι αισθητικα δεν μου αρεσει κατι ετοιμο και εγκρισιμο εκτος απτο cbr 500 που ειναι καινουργιο και πανακριβο και δεν θελω να δωσω εστω και λιγα λεφτα σε μια μηχανη που δεν θα μου αρεσει και τοσο πολυ η σε ενα μονοκυλινδρο 600κυβικων (μτ-03,χτχ600χ) το οποιο θα το παρω μονο και μονο για να ανεβασω κυβικα... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 11:10 | |
| Με λίγα λόγια αυτό που λέω είναι ότι το να κάνεις μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα να αποδίδει 45 ίππους είναι εύκολο,και γίνεται με διάφορους τρόπους. Το πρόβλημα είναι ότι για να γίνει αυτό "νομότυπα" και να το αναγράφει η άδεια της μοτοσυκλέτας πρέπει να πάρει έγκριση τύπου. Πήγαινε και κάνε μια ερώτηση στο διεύθυνση συγκοινωνιών της πόλης σου,θα σε κοιτάξουν κάπως έτσι στην αρχή ,μετά μόλις τους εξηγήσεις και τελικά θα καταλήξετε στο Ενώ ο υπάλληλος θα σκέφτεται για εσένα που ρωτάς μα τι | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 12:44 | |
| βασικα κατι εχει αλλαξει παλι με αυτον τον νομο πχ υπαρχει ενα οριο του ποσο μπορεις να μειωσεις την ιπποδυναμη . πχ μπουσα - 1000ss ΔΕΝ μπορεις να παρεις γιατι εχουν πολλα αλογα απο μαμα ...
μιας και δεν με απασχολει καθολου το θεμα δεν εδωσα και πολυ σημασια οταν το ειχα διαβασει αλλα νομιζω οτι δεν μπορει να εχει διαφορα μεγαλητερη των 60 ιππων ή κατι τετοιο ....
| |
|
| |
Scissorz Jr.gixxer
| |
| |
Scissorz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 13:52 | |
| - Miou έγραψε:
- βασικα κατι εχει αλλαξει παλι με αυτον τον νομο
πχ υπαρχει ενα οριο του ποσο μπορεις να μειωσεις την ιπποδυναμη . πχ μπουσα - 1000ss ΔΕΝ μπορεις να παρεις γιατι εχουν πολλα αλογα απο μαμα ...
μιας και δεν με απασχολει καθολου το θεμα δεν εδωσα και πολυ σημασια οταν το ειχα διαβασει αλλα νομιζω οτι δεν μπορει να εχει διαφορα μεγαλητερη των 60 ιππων ή κατι τετοιο ....
Δεν ενδιαφερομαι για μπουσα αν και πολυ θα ηθελα ουτε για 1000αρι...λεω να το παω βημα βημα 250-μειωμενο 600-κανονικο 600 και υστερα εαν μου βγουν σε καλο ολα αυτα παω και σε 1000 που την προκειμενη στιγμη μου φαινεται κατι υπερβολικο για την εμπειρια μου... Τωρα περι μειωση ιππων και γκαπ διαφορας δεν γνωριζω...και νομιζω οτι ουτε αυτοι γνωριζουν...εδω καλα καλα τα μπουτια τους εχουν μπλεξει με τα διπλωματα θα ξερουν τι παιζει και με την μειωση ιππων? ευρωπαικη ενωση κατα τα αλλα...α ρε ελλαδαρα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 22:24 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 22:39 | |
| η kawa παντως το κανει κ λογικα για να πουλιεται περνει εγκριση κ ολα τα σχετικα χαρτια παρε ενα τηλ να ρωτησεις τι κ πως τωρα για gixxer δε ξερω γτ κατι εχω ακουσει οτι θα βαρεσει πτωχευση στο ελλαντα μακαρι να βγω ψευτης! http://www.kawasaki.gr/Z800e | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Περιορισμος kw gsx600r Πεμ 06 Ιουν 2013, 22:46 | |
| Νίκο δεν γίνονται αυτά. Με βάση την νομοθεσία, και στα 35kw να πάει η ιπποδύναμη εφόσον πριν το περιορισμό ήταν πάνω από το διπλάσιο δηλαδή 70kw έγκριση δεν βγαίνει.
| |
|
| |
| Περιορισμος kw gsx600r | |
|