| παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; | |
|
+10Psiou ΚΑΣΤΟΡΙΑ giatros thanosk6 papagym gsxr1000nitro crockh2001 JIMK7 GIXXERAKIAS κολτρέϊν 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:32 | |
| τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει πολλους αναβατες gixxer να οδηγουν με διχαλωτη παντοφλα!!!!! Σημερα με πλευρισε ενα σε ενα φαναρι να με ρωτησει για την εξατμηση και μολις κοιταξα κατω και ειδα την παντοφλα τσαντιστικα και εφυγα!φταιω εγω;;;εχω προβλημα!!!δεν θελω να βλεπω gixxerοπαντοφλαδες!τσαντιζομαι!παρτε beverly oxi gsxr! :ohehwf: :ohdhds: υγ ξερω οτι μπορει να με βριζετε μερικοι αλλα δεν με ενδιαφερει! |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:37 | |
| εγώ δεν τσατίζομαι... μερικές φορές φοράω και εγώ άλλα από το σπίτι για να πάω στην καφετερία..!
είναι επικίνδυνο να οδηγάς με σαγιονάρες... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:56 | |
| Εγω φοραω βατραχοπεδιλα κατευθειαν...σιγα μην κουβαλάω ΚΑΙ παντοφλες στην παραλια.... :vwrv:
:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 06 Ιουλ 2009, 20:00 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Εγω φοραω βατραχοπεδιλα κατευθειαν...σιγα μην κουβαλάω ΚΑΙ παντοφλες στην παραλια.... :vwrv:
:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Φορας και πρατσακια :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 06 Ιουλ 2009, 21:30 | |
| Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι ''ειναι λαθος να φορας παντοφλες στο gsxr'' γιατι φοραω κι εγω για να παω στην παραλια. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι και πιο ασφαλες αλλα για να πας σε μια κοντινη παραλια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να ξαναβγαζεις παπουτσια και να γεμιζουν με αμμο και και και | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τρι 07 Ιουλ 2009, 03:06 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τρι 07 Ιουλ 2009, 07:57 | |
| Οι ''Ινδιάνοι'' ξανάρχονται!!!!!!
Βγάλτε και τη σέλα και βάλτε κουρελού να θυμηθούμε άλλες εποχές!!!!!! :ferrqg: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τρι 07 Ιουλ 2009, 11:00 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Οι ''Ινδιάνοι'' ξανάρχονται!!!!!!
Βγάλτε και τη σέλα και βάλτε κουρελού να θυμηθούμε άλλες εποχές!!!!!! :ferrqg: χαχαχαχαχαχα, ναι ναι!! και γουνάκια στα grip μαζι με χαϊμαλιά :wtv4tv: :sbdf: :sbdf: | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τρι 07 Ιουλ 2009, 12:22 | |
| - crockh2001 έγραψε:
- Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι ''ειναι λαθος να φορας παντοφλες στο gsxr'' γιατι φοραω κι εγω για να παω στην παραλια. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι και πιο ασφαλες αλλα για να πας σε μια κοντινη παραλια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να ξαναβγαζεις παπουτσια και να γεμιζουν με αμμο και και και
Πέρσι στη Σκύρο 12 ράμματα κάτω από το γόνατο όταν μου έσβησε ξεκινώντας και η σαγιονάρα έφυγε με το που πάτησα κάτω... | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τρι 07 Ιουλ 2009, 13:19 | |
| - giatros έγραψε:
- crockh2001 έγραψε:
- Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι ''ειναι λαθος να φορας παντοφλες στο gsxr'' γιατι φοραω κι εγω για να παω στην παραλια. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι και πιο ασφαλες αλλα για να πας σε μια κοντινη παραλια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να ξαναβγαζεις παπουτσια και να γεμιζουν με αμμο και και και
Πέρσι στη Σκύρο 12 ράμματα κάτω από το γόνατο όταν μου έσβησε ξεκινώντας και η σαγιονάρα έφυγε με το που πάτησα κάτω... No comment, ο Γιατρός τα είπε όλα... Μπορεί να μοιάζει απλό και ακίνδυνο αλλα 12 ράμματα σταματημένος δεν είναι και λίγα, ειδικά αν σκεφτείς οτι με ένα απλο παπουτσάκι θα το είχες γλιτώσει... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 10:21 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- εγώ δεν τσατίζομαι... μερικές φορές φοράω και εγώ άλλα από το σπίτι για να πάω στην καφετερία..!
είναι επικίνδυνο να οδηγάς με σαγιονάρες... Χα Χα αφου η καφετερια ειναι απεναντι απο το σπιτι σου | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 10:25 | |
| - crockh2001 έγραψε:
Εχεις εν μερη δικιο αλλα επισης ''μεγαλη ταλαιπωρια'' ειναι να πηγαινεις στην παραλια με πατεριτσες (μακρια απο'μας) Ετσι δεν ειναι :?: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 12:59 | |
| | |
|
| |
Psiou Jr.gixxer
Όνομα: : Πσίου Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 13:43 | |
| - fnsk750 έγραψε:
- τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει πολλους αναβατες gixxer να οδηγουν με διχαλωτη παντοφλα!!!!! Σημερα με πλευρισε ενα σε ενα φαναρι να με ρωτησει για την εξατμηση και μολις κοιταξα κατω και ειδα την παντοφλα τσαντιστικα και εφυγα!φταιω εγω;;;εχω προβλημα!!!δεν θελω να βλεπω gixxerοπαντοφλαδες!τσαντιζομαι!παρτε beverly oxi gsxr! :ohehwf: :ohdhds:
υγ ξερω οτι μπορει να με βριζετε μερικοι αλλα δεν με ενδιαφερει! έπρεπε να του πεις να αλλάξει μοτοσυκλέτα, να πάρει TDM.. θα του ταίριαζε καλύτερα.. :sfs: πάρτε παπάκι ή με τα πόδια.... άντε, μας έχει κοπανήσει όλους ο ήλιος! | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Τετ 08 Ιουλ 2009, 22:59 | |
| αααα!ωριστε για να μη λετε!!!να και η επιστημονικη αποψη!!!
Η σαγιονάρα βλάπτει σοβαρά την υγεία!
Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν: ξεχάστε τις σαγιονάρες. Ναι, σωστά διαβάσατε: οι λαστιχένιες σόλες δεν τους κάνουν καθόλου καλό.
Παρ’ όλο που τα ”στιλέτα” και τα σανδάλια θεωρούνται συνήθως οι ένοχοι για τον πόνο στα πόδια, τα χειρότερα παπούτσια που μπορεί κάποιος να φορέσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι οι σαγιονάρες.
Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι φορώντας τις δίνουν στα πόδια τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πόνου των ποδιών, καθώς παρέχουν ελάχιστη, έως καθόλου, στήριξη.
”Οι σόλες των σαγιονάρων είναι ελαστικές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που το πόδι ακουμπάει στο έδαφος να γλιστράει, και η ελαστικότητα της σόλας του επιτρέπει να γλιστράει ακόμα περισσότερο” λέει ο Dr. John E. Mancuso, ορθοπεδικός του Manhattan Podiatry Associates στη Νέα Υόρκη.
Τα πόδια μας υφίστανται καθημερινά αρκετή ταλαιπωρία: σηκώνουν ολόκληρο το βάρος του σώματός μας, μας βοηθούν να κρατάμε ισορροπία και, φυσικά, μας μετακινούν από το ένα σημείο στο άλλο –κι εμείς δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στριμώχνοντας τα σε στενά παπούτσια και αθλητικά που δεν τους επιτρέπουν να αναπνέουν. Ευτυχώς, είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις δοκιμασίες: κάθε φορά που το πόδι έρχεται σε επαφή με το έδαφος, η καμάρα ”κλειδώνει” και απορροφά τους κραδασμούς.
Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν: ξεχάστε τις σαγιονάρες. Ναι, σωστά διαβάσατε: οι λαστιχένιες σόλες δεν τους κάνουν καθόλου καλό.
Παρ’ όλο που τα ”στιλέτα” και τα σανδάλια θεωρούνται συνήθως οι ένοχοι για τον πόνο στα πόδια, τα χειρότερα παπούτσια που μπορεί κάποιος να φορέσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι οι σαγιονάρες.
Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι φορώντας τις δίνουν στα πόδια τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πόνου των ποδιών, καθώς παρέχουν ελάχιστη, έως καθόλου, στήριξη.
”Οι σόλες των σαγιονάρων είναι ελαστικές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που το πόδι ακουμπάει στο έδαφος να γλιστράει, και η ελαστικότητα της σόλας του επιτρέπει να γλιστράει ακόμα περισσότερο” λέει ο Dr. John E. Mancuso, ορθοπεδικός του Manhattan Podiatry Associates στη Νέα Υόρκη.
Τα πόδια μας υφίστανται καθημερινά αρκετή ταλαιπωρία: σηκώνουν ολόκληρο το βάρος του σώματός μας, μας βοηθούν να κρατάμε ισορροπία και, φυσικά, μας μετακινούν από το ένα σημείο στο άλλο –κι εμείς δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στριμώχνοντας τα σε στενά παπούτσια και αθλητικά που δεν τους επιτρέπουν να αναπνέουν. Ευτυχώς, είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις δοκιμασίες: κάθε φορά που το πόδι έρχεται σε επαφή με το έδαφος, η καμάρα ”κλειδώνει” και απορροφά τους κραδασμούς. Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω
Με τις σαγιονάρες, όμως, η καμάρα ανοίγει και έτσι προκαλούνται προβλήματα, όπως πόνος στη φτέρνα, την καμάρα, τα δάχτυλα και το μπροστινό τμήμα του πέλματος. Ακόμη χειρότερα, οι σαγιονάρες μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε περισσότερο τους τένοντες του ποδιού, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει τενοντίτιδα.
”Οι σαγιονάρες δεν κρατάνε το πόδι όπως τα περισσότερα παπούτσια, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε τους τένοντες και τους μυς για να στηριχθούμε” λέει ο Dr. Greg Cohen, ορθοπεδικός του Long Island College Hospital στο Long Island της Νέας Υόρκης.
Το καλοκαίρι, ο Dr. Cohen παρατηρεί επίσης πολλά διαστρέμματα στους αστραγάλους. ”Όταν γλιστράμε από τις σκάλες ή από το κράσπεδο του πεζοδρομίου, δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσει ή να στηρίξει το πόδι ή τον αστράγαλο”. |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Πεμ 09 Ιουλ 2009, 16:28 | |
| Ελεος Ελεος με το θεμα παντοφλας!Γιατι δεν βαζουν και μια ομπρελα να το κανουν καντινα το μηχανακι....Μπορει να ειμαι λιγο σκληρος αλλα το θεμα της απανταχου trendoαναγνωρισης και της γκλαμουριας που εχουν ολοι μου την δινει παρα πολυ..Ειδικα σε πρακτικα πραγματα που πρεπει να φορας παπουτσι ωστε να σου κραταει το ποδι....μεχρι κι εκει γκλαμουρια....Τεσπα η εποχη των παντοφλαδων και των φασιανων θα περασει και εμεις θα τα θυμομαστε και θα γελαμε οπως γελανε τωρα οι 50ριδες με τους καρεκλαδες της εποχης!!! | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 13 Ιουλ 2009, 03:38 | |
| ...φοραω και το δερματινο, δεν κανω πλακα. Ακομα και στο scooter-ακι που πανευτυχης εχω, παντα φοραω κρανος full-face και μπουφαν και γαντια οσο "φλωρικο" και ας ακουγεται (παντοφλιτσα μονο στο σπιιτι....) | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Δευ 13 Ιουλ 2009, 04:24 | |
| τι μου θυμησατε μ αυτες τις παντολφες.. πριν χρονια,καλοκαιρι στη κω,in search of a beach,απο τους χωματοδρομους με το husaberg. τελειωνει το μπανακι κ παμε να φυγουμε..μπαταρια ΜΗΔΕΝ @#$@ κι ομως επαιρνε ακομα και με παντοφλα το μωρο μου!!ειχε καλο αποσυμπιεστη! παω να το βαλω,μπαινει η μανιβελα μεσα στη παντοφλα καταλαθως,τραβαω,παιρνει το τερας μπρος κ σκιζει τη παντοφλα .. :lwdcon: :lwdcon: :lwdcon: πριν σκεφτω τι με περιμενε μετα,πεταω κ τη δεξια στους θαμνους,λεω σιγα με μια παντοφλα θα γυρναω?? κ παω να ανεβω..... .... ..... οι πατουσες μου εγιναν σαν σουρωτηρι απο τα μαρσιπιε, μεχρι να φτασω πισω ..πλεον ξαπλωνω κ σε κρεβατι του φακιρη μετα απο αυτο το βασανιστηριο.. ισως αν εβρισκα λιγη πετονια κ κανα 2 φυλλα απο μπανανια να κανα αυτοσχεδια σαγιοναρα :refvf: | |
|
| |
| παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; | |
|