Greek GSX-R forum
παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_l10παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_c10παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_r10 
JIMK7
παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_l10παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_c10παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;

Πήγαινε κάτω 
+10
Psiou
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
giatros
thanosk6
papagym
gsxr1000nitro
crockh2001
JIMK7
GIXXERAKIAS
κολτρέϊν
14 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
????????
Επισκέπτης

παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 06 Ιουλ 2009, 19:32

τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει πολλους αναβατες gixxer να οδηγουν με διχαλωτη παντοφλα!!!!! geek Σημερα με πλευρισε ενα gixxer σε ενα φαναρι να με ρωτησει για την εξατμηση και μολις κοιταξα κατω και ειδα την παντοφλα τσαντιστικα και εφυγα!φταιω εγω;;;εχω προβλημα!!!δεν θελω να βλεπω gixxerοπαντοφλαδες!τσαντιζομαι!παρτε beverly oxi gsxr! :ohehwf: :ohdhds:

υγ ξερω οτι μπορει να με βριζετε μερικοι αλλα δεν με ενδιαφερει!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 06 Ιουλ 2009, 19:37

εγώ δεν τσατίζομαι... μερικές φορές φοράω και εγώ άλλα από το σπίτι για να πάω στην καφετερία..!

είναι επικίνδυνο να οδηγάς με σαγιονάρες...
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 06 Ιουλ 2009, 19:56

Εγω φοραω βατραχοπεδιλα κατευθειαν...σιγα μην κουβαλάω ΚΑΙ παντοφλες στην παραλια.... :vwrv:

:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 06 Ιουλ 2009, 20:00

GIXXERAKIAS έγραψε:
Εγω φοραω βατραχοπεδιλα κατευθειαν...σιγα μην κουβαλάω ΚΑΙ παντοφλες στην παραλια.... :vwrv:

:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:

Φορας και πρατσακια :grgrw: :grgrw:
crockh2001
Normal gixxer
Normal gixxer
crockh2001

Άντρας Όνομα: : Χαρης
Τόπος : Xανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 332
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 06 Ιουλ 2009, 21:30

Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι ''ειναι λαθος να φορας παντοφλες στο gsxr'' γιατι φοραω κι εγω για να παω στην παραλια. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι και πιο ασφαλες αλλα για να πας σε μια κοντινη παραλια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να ξαναβγαζεις παπουτσια και να γεμιζουν με αμμο και και και
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 527
Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤρι 07 Ιουλ 2009, 03:06

Παντόφλα διχαλωτή , χωρίς μπλούζα από πάνω , yoshimuria να σηκώνουν και τους πεθαμένους ,γυαλιά στιλ μύγας και εισαι ωραιος.. Basketball Basketball Basketball
papagym
Adv. gixxer
Adv. gixxer
papagym

Άντρας Ηλικία : 55
Αριθμός μηνυμάτων : 569
Αγωνιζόμενος : ''Αγίου''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤρι 07 Ιουλ 2009, 07:57

Οι ''Ινδιάνοι'' ξανάρχονται!!!!!!

Βγάλτε και τη σέλα και βάλτε κουρελού να θυμηθούμε άλλες εποχές!!!!!! :ferrqg:
thanosk6
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤρι 07 Ιουλ 2009, 11:00

kostasgym έγραψε:
Οι ''Ινδιάνοι'' ξανάρχονται!!!!!!

Βγάλτε και τη σέλα και βάλτε κουρελού να θυμηθούμε άλλες εποχές!!!!!! :ferrqg:

χαχαχαχαχαχα, ναι ναι!! και γουνάκια στα grip μαζι με χαϊμαλιά :wtv4tv: :sbdf: :sbdf:
giatros
Normal gixxer
Normal gixxer
giatros

Άντρας Όνομα: : Παντελής
Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος
Αριθμός μηνυμάτων : 185
Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!!
Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤρι 07 Ιουλ 2009, 12:22

crockh2001 έγραψε:
Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι ''ειναι λαθος να φορας παντοφλες στο gsxr'' γιατι φοραω κι εγω για να παω στην παραλια. Σιγουρα δεν ειναι ο,τι και πιο ασφαλες αλλα για να πας σε μια κοντινη παραλια ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να βαζεις και να ξαναβγαζεις παπουτσια και να γεμιζουν με αμμο και και και
Πέρσι στη Σκύρο 12 ράμματα κάτω από το γόνατο όταν μου έσβησε ξεκινώντας και η σαγιονάρα έφυγε με το που πάτησα κάτω...
https://www.facebook.com/profile.php?id=792074187
thanosk6
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤρι 07 Ιουλ 2009, 13:19

giatros έγραψε:
crockh2001 έγραψε:
Πέρσι στη Σκύρο 12 ράμματα κάτω από το γόνατο όταν μου έσβησε ξεκινώντας και η σαγιονάρα έφυγε με το που πάτησα κάτω...

No comment, ο Γιατρός τα είπε όλα... Μπορεί να μοιάζει απλό και ακίνδυνο αλλα 12 ράμματα σταματημένος δεν είναι και λίγα, ειδικά αν σκεφτείς οτι με ένα απλο παπουτσάκι θα το είχες γλιτώσει...
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 10:21

κολτρέϊν έγραψε:
εγώ δεν τσατίζομαι... μερικές φορές φοράω και εγώ άλλα από το σπίτι για να πάω στην καφετερία..!

Χα Χα αφου η καφετερια ειναι απεναντι απο το σπιτι σου lol!
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 10:25

crockh2001 έγραψε:
Εχεις εν μερη δικιο αλλα επισης ''μεγαλη ταλαιπωρια'' ειναι να πηγαινεις στην παραλια με πατεριτσες (μακρια απο'μας)
Ετσι δεν ειναι :?:
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 12:59

ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:

Χα Χα αφου η καφετερια ειναι απεναντι απο το σπιτι σου lol!

οχι ρε συ....εχει και αλλη μια που παω....στα 20μ. απο το σπιτι μου..!! geek geek
Psiou
Jr.gixxer
Psiou

Θηλυκό Όνομα: : Πσίου
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 13:43

fnsk750 έγραψε:
τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει πολλους αναβατες gixxer να οδηγουν με διχαλωτη παντοφλα!!!!! geek Σημερα με πλευρισε ενα gixxer σε ενα φαναρι να με ρωτησει για την εξατμηση και μολις κοιταξα κατω και ειδα την παντοφλα τσαντιστικα και εφυγα!φταιω εγω;;;εχω προβλημα!!!δεν θελω να βλεπω gixxerοπαντοφλαδες!τσαντιζομαι!παρτε beverly oxi gsxr! :ohehwf: :ohdhds:

υγ ξερω οτι μπορει να με βριζετε μερικοι αλλα δεν με ενδιαφερει!

Very Happy

έπρεπε να του πεις να αλλάξει μοτοσυκλέτα,
να πάρει TDM.. θα του ταίριαζε καλύτερα.. lol!

:sfs:
πάρτε παπάκι ή με τα πόδια....
άντε, μας έχει κοπανήσει όλους ο ήλιος!
sporoskaterini
Adv. gixxer
Adv. gixxer
sporoskaterini

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Κατερίνη Πιερίας
Αριθμός μηνυμάτων : 440
Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία.....
Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 21:25

gsxr1000nitro έγραψε:
Παντόφλα διχαλωτή , χωρίς μπλούζα από πάνω , yoshimuria να σηκώνουν και τους πεθαμένους ,γυαλιά στιλ μύγας και εισαι ωραιος.. Basketball Basketball Basketball

ειναι κακο??????
ετσι κυκλοφορουσα με το rgv το 05....
+ σκισμενο καπρι τζινακι απο κατω........

:erverv: :erverv: :erverv: :erverv:
afro
κ μολις με το καλο παρω το Κ
θα ξανανιωσο παλι 21.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
http://www.bikepics.com/members/sporoskaterini/
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΤετ 08 Ιουλ 2009, 22:59

αααα!ωριστε για να μη λετε!!!να και η επιστημονικη αποψη!!!

Η σαγιονάρα βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν: ξεχάστε τις σαγιονάρες. Ναι, σωστά διαβάσατε: οι λαστιχένιες σόλες δεν τους κάνουν καθόλου καλό.

Παρ’ όλο που τα ”στιλέτα” και τα σανδάλια θεωρούνται συνήθως οι ένοχοι για τον πόνο στα πόδια, τα χειρότερα παπούτσια που μπορεί κάποιος να φορέσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι οι σαγιονάρες.

Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι φορώντας τις δίνουν στα πόδια τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πόνου των ποδιών, καθώς παρέχουν ελάχιστη, έως καθόλου, στήριξη.

”Οι σόλες των σαγιονάρων είναι ελαστικές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που το πόδι ακουμπάει στο έδαφος να γλιστράει, και η ελαστικότητα της σόλας του επιτρέπει να γλιστράει ακόμα περισσότερο” λέει ο Dr. John E. Mancuso, ορθοπεδικός του Manhattan Podiatry Associates στη Νέα Υόρκη.

Τα πόδια μας υφίστανται καθημερινά αρκετή ταλαιπωρία: σηκώνουν ολόκληρο το βάρος του σώματός μας, μας βοηθούν να κρατάμε ισορροπία και, φυσικά, μας μετακινούν από το ένα σημείο στο άλλο –κι εμείς δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στριμώχνοντας τα σε στενά παπούτσια και αθλητικά που δεν τους επιτρέπουν να αναπνέουν. Ευτυχώς, είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις δοκιμασίες: κάθε φορά που το πόδι έρχεται σε επαφή με το έδαφος, η καμάρα ”κλειδώνει” και απορροφά τους κραδασμούς.

Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν: ξεχάστε τις σαγιονάρες. Ναι, σωστά διαβάσατε: οι λαστιχένιες σόλες δεν τους κάνουν καθόλου καλό.

Παρ’ όλο που τα ”στιλέτα” και τα σανδάλια θεωρούνται συνήθως οι ένοχοι για τον πόνο στα πόδια, τα χειρότερα παπούτσια που μπορεί κάποιος να φορέσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι οι σαγιονάρες.

Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι φορώντας τις δίνουν στα πόδια τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν, στην πραγματικότητα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες πόνου των ποδιών, καθώς παρέχουν ελάχιστη, έως καθόλου, στήριξη.

”Οι σόλες των σαγιονάρων είναι ελαστικές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που το πόδι ακουμπάει στο έδαφος να γλιστράει, και η ελαστικότητα της σόλας του επιτρέπει να γλιστράει ακόμα περισσότερο” λέει ο Dr. John E. Mancuso, ορθοπεδικός του Manhattan Podiatry Associates στη Νέα Υόρκη.

Τα πόδια μας υφίστανται καθημερινά αρκετή ταλαιπωρία: σηκώνουν ολόκληρο το βάρος του σώματός μας, μας βοηθούν να κρατάμε ισορροπία και, φυσικά, μας μετακινούν από το ένα σημείο στο άλλο –κι εμείς δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στριμώχνοντας τα σε στενά παπούτσια και αθλητικά που δεν τους επιτρέπουν να αναπνέουν. Ευτυχώς, είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις δοκιμασίες: κάθε φορά που το πόδι έρχεται σε επαφή με το έδαφος, η καμάρα ”κλειδώνει” και απορροφά τους κραδασμούς.
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με τις σαγιονάρες, όμως, η καμάρα ανοίγει και έτσι προκαλούνται προβλήματα, όπως πόνος στη φτέρνα, την καμάρα, τα δάχτυλα και το μπροστινό τμήμα του πέλματος. Ακόμη χειρότερα, οι σαγιονάρες μας αναγκάζουν να χρησιμοποιούμε περισσότερο τους τένοντες του ποδιού, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει τενοντίτιδα.

”Οι σαγιονάρες δεν κρατάνε το πόδι όπως τα περισσότερα παπούτσια, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε τους τένοντες και τους μυς για να στηριχθούμε” λέει ο Dr. Greg Cohen, ορθοπεδικός του Long Island College Hospital στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Το καλοκαίρι, ο Dr. Cohen παρατηρεί επίσης πολλά διαστρέμματα στους αστραγάλους. ”Όταν γλιστράμε από τις σκάλες ή από το κράσπεδο του πεζοδρομίου, δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσει ή να στηρίξει το πόδι ή τον αστράγαλο”.
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΠεμ 09 Ιουλ 2009, 16:28

Ελεος Ελεος με το θεμα παντοφλας!Γιατι δεν βαζουν και μια ομπρελα να το κανουν καντινα το μηχανακι....Μπορει να ειμαι λιγο σκληρος αλλα το θεμα της απανταχου trendoαναγνωρισης και της γκλαμουριας που εχουν ολοι μου την δινει παρα πολυ..Ειδικα σε πρακτικα πραγματα που πρεπει να φορας παπουτσι
ωστε να σου κραταει το ποδι....μεχρι κι εκει γκλαμουρια....Τεσπα η εποχη των παντοφλαδων και των φασιανων θα περασει και εμεις θα τα θυμομαστε και θα γελαμε οπως γελανε τωρα οι 50ριδες με τους καρεκλαδες της εποχης!!!
-341ccGSXR
Jr.gixxer
-341ccGSXR

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 13 Ιουλ 2009, 03:38

...φοραω και το δερματινο, δεν κανω πλακα. Ακομα και στο scooter-ακι που πανευτυχης εχω, παντα φοραω κρανος full-face και μπουφαν και γαντια οσο "φλωρικο" και ας ακουγεται (παντοφλιτσα μονο στο σπιιτι....)
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;   παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;; EmptyΔευ 13 Ιουλ 2009, 04:24

τι μου θυμησατε μ αυτες τις παντολφες.. Shocked Shocked

πριν χρονια,καλοκαιρι στη κω,in search of a beach,απο τους χωματοδρομους με το husaberg.
τελειωνει το μπανακι κ παμε να φυγουμε..μπαταρια ΜΗΔΕΝ @#$@
κι ομως επαιρνε ακομα και με παντοφλα το μωρο μου!!ειχε καλο αποσυμπιεστη!

παω να το βαλω,μπαινει η μανιβελα μεσα στη παντοφλα καταλαθως,τραβαω,παιρνει το τερας μπρος κ σκιζει τη παντοφλα ..
:lwdcon: :lwdcon: :lwdcon:
πριν σκεφτω τι με περιμενε μετα,πεταω κ τη δεξια στους θαμνους,λεω σιγα με μια παντοφλα θα γυρναω??
κ παω να ανεβω..... .... .....

οι πατουσες μου εγιναν σαν σουρωτηρι απο τα μαρσιπιε, μεχρι να φτασω πισω ..πλεον ξαπλωνω κ σε κρεβατι του φακιρη μετα απο αυτο το βασανιστηριο..

ισως αν εβρισκα λιγη πετονια κ κανα 2 φυλλα απο μπανανια να κανα αυτοσχεδια σαγιοναρα :refvf:

παντοφλα και gsxr;;;;;;;;;;;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τοποθέτηση ψαλιδιού από Gsxr 600 06-07 σε Gsxr 600 08-09
» gsxr 750 ή gsxr 1000
» gsxr 600 k9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com