| μου εκλεψαν την εξατμιση | |
|
+8Vasilis Bourlokas theatiss kouzinas kostaskr6 k8 600 kk Aristosk8 No Fear georgeIII 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgeIII Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
 | Θέμα: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 03:04 | |
| προχτες κατω απο το σπιτι μου στην Πατρα μου κλεψανε το τελικο acrapovic hexagon που ειχα στο Κ6 μου. Η μηχανη ηταν παρκαρισμενη στην πυλωτη. Θα παρακαλουσα αν δειτε κανενα να πουλιεται σε αγγελια ή οπουδηποτε αλλου να μου στειλετε ενα pm. Ευχαριστω | |
|
 | |
No Fear Full gixxer

Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 06:57 | |
| Σε φαρμακα να τα φανε!Κριμα ρε φιλε.Ριχνε καμια ματια στο ebay μηπως βρεις καποια σε οικονομικη τιμη.Επισης καλο θα ειναι να γραψεις εδω,αν θες οπωσδηποτε την ιδια ή εισαι ενταξει και με αλλη εταιρεια για να εχουμε τον νου μας. | |
|
 | |
Aristosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 12:08 | |
| | |
|
 | |
k8 600 kk Racing gixxer

Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 12:25 | |
| μαλακιααααα, το 3ο περιστατικο που ακουω το τελευταιο 2μηνο...
γι αυτο εγω της εριξα ενα τσιμπηματακι με ηλεκτροδιο να ειμαι κομπλε | |
|
 | |
kostaskr6 Racing gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 12:49 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- μαλακιααααα, το 3ο περιστατικο που ακουω το τελευταιο 2μηνο...
γι αυτο εγω της εριξα ενα τσιμπηματακι με ηλεκτροδιο να ειμαι κομπλε κ αν θες να αλλαξεις χρωμα στα πατακια βαφεις κ την εξατμηση!! αχαχχααχα | |
|
 | |
k8 600 kk Racing gixxer

Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 13:35 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- μαλακιααααα, το 3ο περιστατικο που ακουω το τελευταιο 2μηνο...
γι αυτο εγω της εριξα ενα τσιμπηματακι με ηλεκτροδιο να ειμαι κομπλε
κ αν θες να αλλαξεις χρωμα στα πατακια βαφεις κ την εξατμηση!! αχαχχααχα τι δουλεια εχουν τα πατακια ρε ? στο τελικο ειναι με κολιε βγαινουν κανονικοτατα αυτα το τσιμπημα ρε ειναι τελικο με mid-pipe ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ! (εισαι τυχερος που δεν εχω e-motion) | |
|
 | |
kouzinas Full gixxer

Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 13:43 | |
| | |
|
 | |
theatiss Adv. gixxer

Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Παρ 14 Ιουν 2013, 15:53 | |
| εδω στη Πατρα μερα παρα μερα κλεβουν κ απο μια | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 07:04 | |
| - theatiss έγραψε:
- εδω στη Πατρα μερα παρα μερα κλεβουν κ απο μια
το θεμα ειναι που τις πουλανε οταν τις κλεβουν  | |
|
 | |
theatiss Adv. gixxer

Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 08:21 | |
| Μακαρι να ξερα να σε βοηθαγα. | |
|
 | |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer

Όνομα: : Billakos Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 09:44 | |
| - georgeIII έγραψε:
- theatiss έγραψε:
το θεμα ειναι που τις πουλανε οταν τις κλεβουν  αδερφέ λογικά Ιταλία θα τις πηγαίνουν, εδώ έφαγαν ενα crf-x και τους βρήκε ο τυπάς. ακούστικε οτι το ετοίμαζαν για Ιταλία γιατι είχαν πολλά παρε δώσε εκει πέρα... να τους κοπούν τα χέρια ρε!!!!!!! | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 10:07 | |
| Ψαξε και στο car.gr μπορεί να την δεις σε καμία αγγελία. Εύχομαι να βρεις τον πούστη που στην έφαγε φίλος. | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 10:13 | |
| - Vasilis Bourlokas έγραψε:
- georgeIII έγραψε:
- theatiss έγραψε:
το θεμα ειναι που τις πουλανε οταν τις κλεβουν  αδερφέ λογικά Ιταλία θα τις πηγαίνουν, εδώ έφαγαν ενα crf-x και τους βρήκε ο τυπάς. ακούστικε οτι το ετοίμαζαν για Ιταλία γιατι είχαν πολλά παρε δώσε εκει πέρα... να τους κοπούν τα χέρια ρε!!!!!!! πιο λογικο και ευκολο ειναι να τις πουλανε στο καρ παρα να τις στελνουν ιταλια ... αλλο πραγμα ενα τελικο και αλλο ολοκληρο μηχανακι που θα παει για ανταλακτικα ... | |
|
 | |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer

Όνομα: : Billakos Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 10:31 | |
| - Miou έγραψε:
- Vasilis Bourlokas έγραψε:
- georgeIII έγραψε:
- theatiss έγραψε:
το θεμα ειναι που τις πουλανε οταν τις κλεβουν  αδερφέ λογικά Ιταλία θα τις πηγαίνουν, εδώ έφαγαν ενα crf-x και τους βρήκε ο τυπάς. ακούστικε οτι το ετοίμαζαν για Ιταλία γιατι είχαν πολλά παρε δώσε εκει πέρα... να τους κοπούν τα χέρια ρε!!!!!!! πιο λογικο και ευκολο ειναι να τις πουλανε στο καρ παρα να τις στελνουν ιταλια ... αλλο πραγμα ενα τελικο και αλλο ολοκληρο μηχανακι που θα παει για ανταλακτικα ... miou δεν ξέρω τι είναι λογικό και παράλογο πάντως έχει παραγίνει το κακό και πρέπει να κοπεί κανα χεράκι να τελειώνουν αυτά. | |
|
 | |
theatiss Adv. gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 15 Ιουν 2013, 14:42 | |
| το πιο πιθανο ειναι να την δεις σε αλλο μηχανακι πανω..εχει συμβει σε φιλο | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Τετ 19 Ιουν 2013, 10:19 | |
| ξερει καποιος σε ποια αλλα μηνανακια ταιριαζει το τελικο; | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Τετ 19 Ιουν 2013, 10:28 | |
| μπορει να μπει στα περισσοτερα μηχανακια με το καταλληλο λινκ | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Τετ 19 Ιουν 2013, 10:35 | |
| | |
|
 | |
totoulis Adv. gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Τετ 19 Ιουν 2013, 16:35 | |
| εχει παραγινει το κακο με τα τσογλανια........εγω παντος αν τους πιασω επαυτοφωρο θα τους τη βαλω στον κωλο!!!!!!!!!!!!! αν ειναι επαγγελματιες νομιζω πως τις στελνουν αθηνα η επαρχια αντιστοιχα......αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να ειναι και ο (γειτονας) και να τη δεις σε κανα αλλα μηχανακι εκει γυρω.το κακο με τη συγκεκριμενη εξατμιση ειναι οτι εχει πουλησει και κυκλοφορουν πολλες.ρωτα και γυρω γυρω αν εφαγε κανεις τα μουτρα του προσφατα μηπως και ειχε την ιδια ακριβως πανω και σκεφτηκε να μην βαλει το χερι στην τσεπη. | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 29 Ιουν 2013, 13:16 | |
| http://www.car.gr/parts/view/3774675/σκεφτομαι να παρω αυτη σε αντικατασταση της πρωην μου... :( τι πρεπει να προσεξω για να δω οτι ταιριαζει; Τον σωληνα που φτανει μεχρι το τελικο τον εχω... να μετρησω την διαμετρο του σωληνα να δω οτι ταιριαζει; χρειαζεται κατι αλλο; | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 29 Ιουν 2013, 13:41 | |
| τιποτα αλλο . μονο η διαμετρος σε ενδιαφερει αφου εχεις τον σωληνα | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 29 Ιουν 2013, 14:03 | |
| | |
|
 | |
georgeIII Normal gixxer

| Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Σαβ 27 Ιουλ 2013, 10:58 | |
| επειδη τα οικονομικα δεν φτανουν για νεα ακραπα θα μπει η μαμα εξατμιση για να μπορω να κυκλοφορω το μηχανακι.. το θεμα ειναι το EXCVA που ειχα βγαλει τωρα που το βιδωσα το βλεπω οτι κουνιεται λιγο.. γτ εχει λαστιχενια ροδελακια... ετσι πρεπει; | |
|
 | |
tsasbi Hero gixxer

Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
 | Θέμα: Απ: μου εκλεψαν την εξατμιση Δευ 29 Ιουλ 2013, 15:02 | |
| καλος ηρθες και εσυ στην παρεα μας.δυστιχος εχει πεσει επιδιμια | |
|
 | |
| μου εκλεψαν την εξατμιση | |
|