| Νέος messages editor!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Νέος messages editor!! Δευ 17 Ιουν 2013, 22:37 | |
| Όπως διαπιστώσατε έχει γίνει μια αλλαγή στον επεξεργαστή μηνυμάτων,περισσότερο σαν εμφάνιση πιστεύω!Οι περισσότερες λειτουργίες έχουν παραμείνει οι ίδιες!Επειδή αναφερθήκανε κάποιες δυσκολίες στην λειτουργία εξηγώ παρακάτω στην εικόνα πως θα τον κάνετε να δουλεύει όπως πριν.Αυτό θα διορθώσει και το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την παράθεση κειμένου το γνωστό σε όλους μας quote κτλ κτλ!!Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε...!!Βασικά καλο ειναι να το γυρίσουμε από αδιαμόρφωτο κείμενο (unformatted text) πατώντας το λευκό εικονίδιο όπως φαίνεται κάτω στην φωτό.Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε όλες τις λειτουργίες του επεξεργαστή όπως ήταν και ο παλιός. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Τρι 18 Ιουν 2013, 01:51 | |
| σωτηρια τα φωτα σου gixxero-μπαμπα ! γιατι το quote μου ειχε σπασει τα νευρα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Τρι 18 Ιουν 2013, 02:56 | |
| δημητρη οποτε παω να γραψω ειναι μαυρα κ δεν φαινονται!! πως μπορουμε να βαλουμε ασπρα γραματα μονιμα χωρις να τα αλλαζουμε καθε φορα?
| |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Τρι 18 Ιουν 2013, 12:52 | |
| δεν χρειαζεται να αλλαξετε τα γραμματα. οταν εχει χρονο ο Δημητρης, θα αλλαξει το χρωμα απο το πλαισιο που πληκτρολογουμε το κειμενο και θα ειναι οπως παλια. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Πεμ 20 Ιουν 2013, 00:25 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- δημητρη οποτε παω να γραψω ειναι μαυρα κ δεν φαινονται!!
πως μπορουμε να βαλουμε ασπρα γραματα μονιμα χωρις να τα αλλαζουμε καθε φορα?
Αν κανεις αυτό που σου λέω πιο πάνω,δηλαδή να πατήσεις το λευκό εικονίδιο,θα σου τα δείχνει άσπρα τα γράμματα!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Πεμ 20 Ιουν 2013, 01:05 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- δημητρη οποτε παω να γραψω ειναι μαυρα κ δεν φαινονται!!
πως μπορουμε να βαλουμε ασπρα γραματα μονιμα χωρις να τα αλλαζουμε καθε φορα?
Αν κανεις αυτό που σου λέω πιο πάνω,δηλαδή να πατήσεις το λευκό εικονίδιο,θα σου τα δείχνει άσπρα τα γράμματα!!! ναι το προσεξα δημητρη κ αυτο εκανα!! απλα ελεγα αν γινετε κ οταν ειναι πατημενο | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Νέος messages editor!! Πεμ 20 Ιουν 2013, 01:37 | |
| | |
|
| |
| Νέος messages editor!! | |
|