| Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση | |
|
+3platonas varypiniths gixxerk7k1 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxerk7k1 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2012
| Θέμα: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τρι 18 Ιουν 2013, 20:51 | |
| Έχει τοποθετήσει κανείς κάποιον συναγερμό με τηλε-ειδοποίηση, και αν ναι ποιες οι εντυπώσεις σας? Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για τον Scorpio SR-i 900 ή για τον 1100... Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο? | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τρι 18 Ιουν 2013, 21:57 | |
| Εχω τον 900 εγώ φίλε,τηλεειδοποιηση και έβαλα και το περιμετρικο.απιστευτος.τον έχω στο σκουτερ γιατί αναγκαστικά μένει έξω.τσουζει στην τιμή αλλα αξίζει,οποίος καταφέρει να το κλέψει με τον ir 900 ειλικρινά χαλάλι του... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τετ 19 Ιουν 2013, 06:27 | |
| | |
|
| |
gixxerk7k1 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τετ 19 Ιουν 2013, 08:49 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γνώμη σας, και εγώ στον 900αρη σκέφτομαι να καταλήξω. Να υποθέσω ότι δεν είχατε κάποιο θέμα με τον συναγερμό, γιατί έχω διαβάσει διάφορα σχετικά με "κοψίματα" του κινητήρα σε συγκεκριμένες στροφές λόγο δυσλειτουργίας-κακής εγκατάστασης του συναγερμού... | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τετ 19 Ιουν 2013, 10:16 | |
| Φίλε δε θα συνδέσεις το κόψιμο της μίζας,με τίποτα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο, και είσαι οκ | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τετ 19 Ιουν 2013, 10:55 | |
| μη παρεις τον 1100 γτ για το gps θελει συνδρομη βεβαια απο ασφαλεια κλοπης πιο λιγα βγενουν νομιζω αλλα δεναξιζει με τον 900 θα σαι πενα παρτον απο αμερικα τσαμπα βγαινει απο το επισημο σιτε τους!εχεις κανονικη εγγυηση κ τα παντα απλα θα πρεπει να στο εγκαταστησουν ανθρωποι που ξερουν!
εγω εχω τον 600 3 χρονια μονο τα τηλεχειριστηριακι μ χειβγει λιγο μαπα αλλα ενα πληρωσα απο αμερικα κ το δευτερο ειχα εγγυηση κ μ στειλαν αλλο απο αμερικη με την εδω αντιπροσωπεια δε βγαζεις ακρη ελλαδισταν απλα!
παρε τον 900 τα αξιζει τα λεφτα του!κ ειναι αυτο ακριβως που λεει βαρυπινιτης αν στο κλεψουν με περιμετρικο ειναι μεγαλοι μαγκες (βεβαια ειναι να μην σε βαλουν στο ματι)αλλα χωρις συναγερμο εισαι ευκολος στοχος οποτε...
το κοψιμο δε θα χεις προβλημα αν στο βαλουν στο on of διακοπτη (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟ ΡΕΛΕ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ Κ Μ ΚΑΝΕ ΚΟΨΗΜΑΤΑ)βεβαια μαλλον τα χε τιναξει το ρελεδακι π κανε κοψιμο του συναγερμου!απο κει κ περα αν το βαλεις μονο στον διακοπτη να μην περνει μπρος κ αν σ παθει τπτ ξυλωμα φιλος μου π το χει βαλει εκει τπτ δεν του χει παθει το ρελε κ ουτε κοψιματα κλεισιμο τπτ!3 χρονια κ αυτος κ το τηλεχειριστηριακι του πολυ καλυτερο απο το δικο μου δεν εχει παθει τπτ! | |
|
| |
gixxerk7k1 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Παρ 21 Ιουν 2013, 18:47 | |
| Ευχαριστώ (πάλι) για τις πολύ χρήσιμες απαντήσεις σας. @ Darksoul: Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με έναν εγκαταστάτη συναγερμών της περιοχής μου, με λίγα λόγια τα ίδια μου είπε για την εδώ αντιπροσωπία (μείωση μεγέθους εταιρείας, απόλυση προσωπικού, έλλειψη τεχνικών για την επίλυση των όποιων προβλημάτων...) Αυτός εδώ δουλεύε παλιά τους Viper (τους σταμάτησε γιατί είχαν προβλήματα αδιαβροχοποίησης), και τους Scorpio (τους σταμάτησε για τα "προβλήματα" της εδώ αντιπροσωπίας), και τώρα δουλεύει τους Patrol (ιταλιας). Τους προτίμησε γιατί είναι Ιταλικοί, και έχουν εγγύηση εφόρου ζωής, και έτσι έχει το κεφάλι του ήσυχο και αυτός. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Παρ 21 Ιουν 2013, 18:56 | |
| το οτι ειναι ιταλικοι δεν ειναι καλο παντα ..... σαν τα ντουκατι ενα πραγμα ... με εγγυηση εφ ορου ζωης ειναι και οι μετα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| |
| |
gixxerk7k1 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Τρι 25 Ιουν 2013, 19:50 | |
| Έχεις ένα δίκαιο για τα ιταλικά προϊόντα, γενικώς έχουν φινέτσα αλλά όχι απαραίτητα και ποιότητα... | |
|
| |
suzuki7crete Normal gixxer
Όνομα: : unknown X(ris) Αριθμός μηνυμάτων : 82 Αγωνιζόμενος : Makari na'moyn Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2013
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Κυρ 01 Δεκ 2013, 13:28 | |
| - varypiniths έγραψε:
- τσουζει στην τιμή αλλα αξίζει, ir 900
στο νετ τον βρήκα από 190 εως 300. κοίταξα και ΜΕΤΑ στα 50 από ΕΒΑΥ διάφορες απόψεις..σύγχυση :( | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Δευ 02 Δεκ 2013, 13:51 | |
| φιλε βαλε τον 900 να εχεις ησυχο το κεφαλι σου....σε τετοιες περιπτωσεις δεν σκεφτεσαι να παρεις τον φθηνοτερο απλα σκεφτεσαι τον καλυτερο.....ολοι ειναι ευχαριστημενοι και εγω επισης που εχω τον 600......εχει και κινεζικους αντιγραφη με εγγυησεις και εκκινηση κηνητηρα και ενα σωρο αλλα με κοστος 100€ βρηκα εναν στην τυχη(http://www.aggeliopolis.gr/athina/Spy_Synagermos_Motosykletas_Mixanis__Tileeidopoiis_10802263.htm) | |
|
| |
suzuki7crete Normal gixxer
Όνομα: : unknown X(ris) Αριθμός μηνυμάτων : 82 Αγωνιζόμενος : Makari na'moyn Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2013
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Δευ 02 Δεκ 2013, 15:20 | |
| - totoulis έγραψε:
- φιλε βαλε τον 900 να εχεις ησυχο το κεφαλι σου....σε τετοιες περιπτωσεις δεν σκεφτεσαι να παρεις τον φθηνοτερο απλα σκεφτεσαι τον καλυτερο.....ολοι ειναι ευχαριστημενοι και εγω επισης που εχω τον 600......εχει και κινεζικους αντιγραφη με εγγυησεις και εκκινηση κηνητηρα και ενα σωρο αλλα με κοστος 100€ βρηκα εναν στην τυχη(http://www.aggeliopolis.gr/athina/Spy_Synagermos_Motosykletas_Mixanis__Tileeidopoiis_10802263.htm)
τον 600αρη πόσο τον πήρες; και τελικά σήμερα πόσο κάνει ο 900αρης; έχω μπερδευτεί άλλοι λένε 100 άλλοι 200 κοκ | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση Δευ 02 Δεκ 2013, 15:51 | |
| δεν ξερω τιμη για τον 600 γιατι τον ειχε επανω το 2010 που αγορα το μοτορι.....δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.παντος για τον 900 νομιζω εχει γυρω στα 300€ και ο 1100 γυρω στα 480€ μην κανεις παντος τσιγκουνιες φιλαρακι......εγω την εχω στο γκαραζ με ολα τα μετρα που θα μπορουσε να παρει καποιος και παλι με αυτα που διαβαζουμε και ακουμε κα8ημερινα παλι δεν εχω ησυχο το κεφαλι μου..... | |
|
| |
| Συναγερμός μοτό με τηλε-ειδοποίηση | |
|