Greek GSX-R forum
Λάδια-μπουζί-φίλτρα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Λάδια-μπουζί-φίλτρα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Λάδια-μπουζί-φίλτρα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_l10Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_c10Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_r10 
JIMK7
Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_l10Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_c10Λάδια-μπουζί-φίλτρα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Λάδια-μπουζί-φίλτρα

Πήγαινε κάτω 
+4
8annos
k8 600 kk
Darksoul
panos_stp
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 89
Αγωνιζόμενος : Συνήθως με τις πανσέτες
Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2013

Λάδια-μπουζί-φίλτρα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 01:19

Καλησπέρα παίδες,έφθασε η ώρα να κάνω ένα μάζεμα στο καινούργιο μου μοτόρι μιας και έφθασε τα 12.000χλμ.
Έκανα μια σχετική αναζήτηση για λάδια-μπουζί και φίλτρα.
Όσων αφορά τα λαδάκια θα βάλω motul 5100 15w-50 τα φόραγα στην παλιά μου μηχανή και ήμουν ικανοποιημένος θα τα δοκιμάσω και στον σούζουκα, φιλτράκι λαδιού θα βάλω ''μαμά''.
Και εδώ έχω μια απορία, το 600 κ7 φοράει μπουζί NGK CR9E,διάβασα ότι πολλοί απο εδω μέσα βάζουν μπουζί ιριδίου δηλαδή τα NGK CR9EIA τι πιστεύεται είναι καλύτερο να προτιμήσω τα απλά ή τα μπουζί ιριδίου, τα ιριδίου θα μου δώσουν κάτι ποιοτικότερο ή απλά ''ζούνε'' πιο πολύ σε σχέση με τα απλά;;Επίσης απο ότι κατάλαβα απο ελλάδα είναι ακριβά και επειδή έιμαι ψιλοάσχετος απο ebay παίζει καμιά βοήθεια να βρούμε τα ιριδίου πιο φθηνά;;μιας και ότι λινκ βρήκα στο e bay ήταν απο παλιές δημοσιεύσεις..
Ακόμη λέω να βάλω και ένα φίλτρο αέρα ελέυθερο ποιά η γνώμη σας ανάμεσα σε kn, bmc, dna;;
Και κάτι τελευταίο στην αναζήτηση που έκανα διαπίστωσα ότι πολλοί με κ7 600/750 αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα με τον ανορθωτή που εμένα μου κάνει σοβαρό, πιστεύεται ότι πρέπει να πάω να το κοιτάξω;;ή ήταν σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που βγήκε ανάκληση;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 02:00

εισαι αυτος που νομιζω....μαλλον ναι αν οχι δε πειραζει!
καλοριζικο το μοτορι ευχομαι να το καταευχαριστηθεις!

λαδακια δε τα συνιστω ειναι μαπα εχω δοκιμασει αυτα τα motul ta shell τα Amsoil κ τωρα εχω βαλει silkolene comp 4 10w40 το περισσοτερο διαστημα φοραγα shell αλλα κατι αλλαξαν τωρα τελευταια κ δε μαρεσαν λες κ εβαζα μοτουλ ηταν!τα silkolene απλα γ@μουν ειναι απο τα καλυτερα παντα σε ολα ημισυνθετικα μιλαω εκτος τα amsoil που ηταν full ΜΑΠΑ για 1000χλμ μονο κ ειναι φυσικο γτ ειναι αγωνιστικα!

φιλτρο οτι κ να βαλεις ναναν STANDARD οχι RACE γτ θα καταστραφει με ασφαλτινα χλμ π θα χει τελικες κ μεγαλες πιεσης για πολυ ωρα απο τι στην πιστα π η ευθεια κραταει ελαχιστα κ μεγαρα κ σερρες!

μπουζι βγαινουν 4αδα καπου στα 45 oilσautomoto.gr κ παρε τα iridium δε παθαινει τπτ κ κρατανε οσο πρεπιε να τα κρατας 12000 μαχ

ανορθωτη κανε εναν ελεγχο στο συνεργειο κ στα πηνια (να σου ανοιξουν καπακι να δουν μην εινα τυχον αρπαγμενα κ προλαβεις τπτ)γτ συνηθως απο κει μπορει να ξεκινησει το κακο κ να παρει μπαλα κ ανορθωτη κ μπαταρια!και αν μπορεις κανε την πατεντα για τον ανορθωτη να το πας πλαγια για να μην περνει ολη την θερμοκρασια απο τους λαιμους παρε ενα λαμακι κ βαλτον οππως τα κ8-L0 μοντελα!
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 02:12

Darksoul έγραψε:
εισαι αυτος που νομιζω....μαλλον ναι αν οχι δε πειραζει!
καλοριζικο το μοτορι ευχομαι να το καταευχαριστηθεις!

λαδακια δε τα συνιστω ειναι μαπα εχω δοκιμασει αυτα τα motul ta shell τα Amsoil κ τωρα εχω βαλει silkolene comp 4 10w40 το περισσοτερο διαστημα φοραγα shell αλλα κατι αλλαξαν τωρα τελευταια κ δε μαρεσαν λες κ εβαζα μοτουλ ηταν!τα silkolene απλα γ@μουν ειναι απο τα καλυτερα παντα σε ολα ημισυνθετικα μιλαω εκτος τα amsoil που ηταν full ΜΑΠΑ για 1000χλμ μονο κ ειναι φυσικο γτ ειναι αγωνιστικα!

φιλτρο οτι κ να βαλεις ναναν STANDARD οχι RACE γτ θα καταστραφει με ασφαλτινα χλμ π θα χει τελικες κ μεγαλες πιεσης για πολυ ωρα απο τι στην πιστα π η ευθεια κραταει ελαχιστα κ μεγαρα κ σερρες!

μπουζι βγαινουν 4αδα καπου στα 45 oilσautomoto.gr κ παρε τα iridium δε παθαινει τπτ κ κρατανε οσο πρεπιε να τα κρατας 12000 μαχ

ανορθωτη κανε εναν ελεγχο στο συνεργειο κ στα πηνια (να σου ανοιξουν καπακι να δουν μην εινα τυχον αρπαγμενα κ προλαβεις τπτ)γτ συνηθως απο κει μπορει να ξεκινησει το κακο κ να παρει μπαλα κ ανορθωτη κ μπαταρια!και αν μπορεις κανε την πατεντα για τον ανορθωτη να το πας πλαγια για να μην περνει ολη την θερμοκρασια απο τους λαιμους παρε ενα λαμακι κ βαλτον οππως τα κ8-L0 μοντελα!
Ναι αυτός που κατάλαβες είμαι, απο το φόρουμ της καβα που σε ρώταγα για μηχανικό και που βρεθήκαμε και στον σκούρτα τυχαία..
λαδάκια δυστυχώς τα έχω ήδη αγοράσει θα τα βάλω και αν δω ότι είναι μάπα θα τα αλλάξω στην επόμενη αλλαγή με αυτά που είπες και βλέπουμε μετά..
φίλτρο εννόεις λαδιού ή αέρα;;;γιατι λαδιού θα βάλω το ''μαμα''..φίλτρο αέρα δεν ήξερα ότι έπαιζε αγωνιστικό και μη, θα κοιτάξω πάντως να πάρω για χρήση μέσα στην πόλη και όχι για πίστα..
θα κοιτάξω για τα μπουζί να δω πόσο πάνε.πάντως είναι σωστό ο τύπος που έγραψα;; NGK CR9EIA για τα ιριδίου;;;
Θα κάνω μια βόλτα απο το σκούρτα να δω τι θα μου πεί για τον ανορθωτή και βλέπουμε..
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 04:26

panos_stp έγραψε:

...λαδάκια θα βάλω motul 5100 15w-50
....μπουζί NGK CR9E,
...φίλτρο αέρα ελέυθερο ποιά η γνώμη σας ανάμεσα σε kn, bmc, dna;;
... ανορθωτή που εμένα μου κάνει σοβαρό, πιστεύεται ότι πρέπει να πάω να το κοιτάξω;;ή ήταν σε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που βγήκε ανάκληση;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

τα λαδακια που λες ειναι μια χαρα αλλα αυστηρα μεχρι 3.500χλμ μετα απο την μια μερα στην αλλη το σασμαν κοπαναει γι αυτο βαλε οτι λεει ο Φιλιππος η τα τορκο t4r ημι απο το λαμπριανιδη (αυτα βαζω και δεν τα αλλαζω, και εχουν και μολύβδο για τις τριβες)που εισαι κομπλε για 6.000τουλαχιστον
φιλτραακι μαμα οχι hi flow
τα ιριδιου απλα αντεχουν παραπανω και εχουν 45ε οπως προειπε ο απο πανω καπου τοσο τα δινει και ο φροζεν και ο VD απο εδω που εχουν συνεργειο
φιλτρο kn green και dna υστερουν σε ζωη και σε αποδοση, μακραν καλυτερο το bmc απο ροη φιλτραρισμα σκουδιδακια και κυριως αντοχη στο χρονο
για τον ανορθωτη πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο πχ καπερνεκα στη θηβων και αν δεν εχεις ανακληση θα στον βαλει σε θεση που να ψυχεται χωρις να σου πιασει το κωλο απο τιμη και με εγγυηση γιατι το μηχανακι σου εχει 12.000χλμ οπως λες (αν και περιεργο μονο τοσα) και ειναι καινουριο ακομα

8annos
Normal gixxer
Normal gixxer
8annos

Άντρας Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 09:27

Φίλε Παναγιώτη επειδή είχα το συγκεκριμένο bike και του είχα βάλει μπουζί ιριδίου να την κάνεις την αλλαγή από τα απλά CR9E αξίζει. ΑΛΛΑ το σωστό μπουζί για το μηχανάκι σου είναι το CR9EIX
Δες και εδώ ( http://makinaparts.com/lang-en/suzuki/1461-cr9eix-suzuki-gsxr-ngk-iridium-spark-plug-cr9eix-en.html )
Τώρα για τα λάδια, νομίζω ότι τα δεν υπάρχει καλύτερο λάδι από το Motul ειδικά τα 300V
Ο λόγος πιστεύω που δεν είναι αγαπητά, βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι πανάκριβα, όμως αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι (τα διπλο-εστερικά) έχουν το διπλάσιο κόστος από τα κοινά λάδια για να παρασκευαστούν.
https://www.youtube.com/user/8annos?feature=mhum
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 12:02

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας...
Θα κοιτάξω για φίλτρο BMC αυτό έχω και στο αμάξι και είμαι
ικανοποιημένος απο την αντοχή του. Όσο για τα μπουζί με
μπερδέψατε τελικά θέλω τα CR9EIA ή τα CR9EIX;;
8annos
Normal gixxer
Normal gixxer
8annos

Άντρας Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 12:39

Αν εχεις το GSXR 600 K7 τότε φοράς τα NGK CR9EIX
https://www.youtube.com/user/8annos?feature=mhum
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 12:51

8annos έγραψε:
Αν εχεις το GSXR 600 K7 τότε φοράς τα NGK CR9EIX
αυτό έχω φίλε μου..
αυτά είναι ευχαριστώ πολύ..
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 14:47

Λοιπόν παίδες το έψαξα λιγάκι το θέμα με τα μπουζί και με το φίλτρο αέρα που
θέλω..
Τα μπουζί(CR9EIX τα ιριδίου δηλ.) τα βρήκα σε τιμές 13€ στο λαμπριανίδη στο πειραιά ,14€ σε ένα κατάστημα κοντά μου και 15.6€ στο oilsmoto, δηλαδή η 4άδα θα μου παέι 52€,54€ και 62,4€ αντίστοιχα..Τι λέτε πως σας ακούγονται σαν τιμές;;καλές η να ψαχτώ και στο ebay αν και άσχετος;;
Όσο για το φίλτρο δυστυχώς δεν βρήκα BMC παρα μόνο στον αντιπρόσωπο σε τιμή 90€, ενω αντιθέτως τα kn τα βρήκα απο 70-75€ σχεδόν παντού..

Και κάτι ακόμα, σκέφτομαι να τα αλλάξω μόνος μου, τόσο λάδια-φιλτρο λαδιού όσο και μπουζί-φίλτρο άερα..Στην προηγούμενη μοτο άλλαζα μονος μου λάδια-φιλτρο λαδιού..
Δεδομένου ότι υπάρχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι ροπόκλειδο για το φίλτρο,μπουζόκλειδο και όλα τα εργαλέια για να βγούν ποδίες και όλα τα σχετικά, τι λέτε αξίζει να το προσπαθήσω ή θα παιχτεί καμιά μαλακία;;για τα λάδια-φιλτρο λαδιού ξέρω έιναι πανέυκολο για τα μπουζί και το φίλτρο άερα;;
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:00

σκαρτη 1 ωρα δουλεια ειναι αυτα που θελεις να κανεις με την μπυρα - καφε διπλα σου ...
το εαν θα κανεις μαλ@κια ή οχι αυτο δεν το ξερω ...

παρε ενα τηλ στον φροζεν να μαθεις τιμη για τα μπουζι ...
frozen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
frozen

Άντρας Όνομα: : νικος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 708
Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:04

50 euro τα μπουζι..
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:21

Miou έγραψε:
σκαρτη 1 ωρα δουλεια ειναι αυτα που θελεις να κανεις με την μπυρα - καφε διπλα σου ...
το εαν θα κανεις μαλ@κια ή οχι αυτο δεν το ξερω ...

παρε ενα τηλ στον φροζεν να μαθεις τιμη για τα μπουζι ...
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως θα σηκώσω το τεπόζιτο, έχω ρίξει μια ματιά στο μάνιουαλ και
δεν φαίνεται δύσκολο, μετά απο ότι έιδα το φιλτρο αέρα το βρίσκεις με την μία ενώ τα μπουζί
είναι λιγάκι πιο κάτω..
το μάνιουαλ στα ελληνικά πάιζει να υπάρχει πουθενά να το βρώ;;
panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:21

frozen έγραψε:
50 euro τα μπουζι..
η τετράδα;;;
Εσυ φίλε μου έχεις συνεργείο/κατάστημα με ανταλλακτικά;;που σε βρίσκουμε;;
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:25

Αμα δεν το εχεις ξανακανει καλυτερα πηγαινε μια βολτα στο συνεργειο του Νικου να δεις και πως γινεται η δουλεια..τα εργατικα ειναι πολυ λιγα και ο Νικος δικο μας παιδι,θα το προσεξει το μηχανακι! Wink
Παρτον τηλ στο 2114047624 να τα πειτε! Εχει και ενα ταβερνακι διπλα για τα πανσετακια που βλεπω οτι σ αρεσουν! fafoutis

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouzinas στις Πεμ 20 Ιουν 2013, 15:28, 1 φορά
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 15:28

kouzinas έγραψε:
Αμα δεν το εχεις ξανακανει καλυτερα πηγαινε μια βολτα στο συνεργειο του Νικου να δεις και πως γινεται η δουλεια..τα εργατικα ειναι πολυ λιγα και ο Νικος δικο μας παιδι,θα το προσεξει το μηχανακι! Wink

+1 ΚΑΙ απο εμενα !!!

και εγω φιλε προσπαθησα μονος μου και μου επεσε κατω το ντεποζιτο pale

αμα δεν ξερεις αστο καλύτερα

panos_stp
Normal gixxer
Normal gixxer
panos_stp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λάδια-μπουζί-φίλτρα   Λάδια-μπουζί-φίλτρα EmptyΠεμ 20 Ιουν 2013, 16:18

Παιδιά κομματάκι μακριά είναι το παλικάρι που λέτε στον άγιο στέφανο,
μιας και εγω είμαι πειραιά..κρίμα γιατι θα ήθελα να του το παω του παιδιού.
Θα δούμε τι θα κάνω γιατι θέλω να το κάνω μόνος μου και για την εμπειρία
και για μελλοντικό σέρβις πάλι μιας και δεν είναι κάτι το τρελό..

Λάδια-μπουζί-φίλτρα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Λάδια μηχανής και μπουζί (κ7 600)
» λαδια
» μπουζι για κ6 1000

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com