Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ο Rockha Radio (www.rockharadio.com) και οι τρελοί παραγωγοί του, με την υποστήριξη του Εν Αιθρία (www.enaithria.gr), βάζουν μαγιό, μπρατσάκια, τρελή διάθεση, ροκ και χορευτικές μουσικές σε ένα beach party στην παραλία της Χαμολιάς. Χωρίς μαγαζιά και "DJ βεντέτες" με βαρέλια γεμάτα μπύρες και ξέφρενη διασκέδαση μέχρι το άλλο πρωί!!
Dress code: μαγιό, σορτσάκια, πεδιλάκια, γυαλάκια(ηλίου, ποτέ δε ξέρεις), παρεό. Τι θα χρειαστείτε: Ψάθες, πετσέτες, αντιηλιακό, τρελή διάθεση and your dancing shoes!!
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ...-Απ’όπου κι αν έρχεστε μπαίνετε Αττική οδό κι ακολουθείτε πινακίδες για Μαρκόπουλο
-Μόλις τελειώσει η Αττική οδός συνεχίζετε ευθεία και στο 2ο φανάρι που κάνει αριστερά μπαίνετε αριστερά (έχει και πινακίδα που λέει προς Πόρτο Ράφτη, αρχαία Βραυρώνα, Χαμολιά, κλπ)
-Με το που στρίψετε αριστερά ακολουθείτε τις πινακίδες για Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα
-Με το που βγείτε στον κεντρικό για Πόρτο Ράφτη και Βραυρώνα προχωράτε ευθεία κ θα δείτε μία νησίδα και θα κάνετε αριστερά (έχει μία πινακίδα που λέει για Βραυρώνα)
-Συνεχίζετε όπως πάει ο δρόμος κ μετά από περίπου 10’ έχει μία διχάλα στην οποία κάνετε δεξιά (έχει πινακίδα που λέει για Χαμολιά)
-Θα προχωρήσετε όπως πάει ο δρόμος και κάποια στιγμή θα δείτε ένα περίπτερο στο αριστερό σας χέρι. Μετά το περίπτερο (γύρω στα 500m) θα δείτε μία ταβέρνα (Χαμολιά λέγεται) στα αριστερά και πολλά αμάξια παρκαρισμένα. Παρκάρετε και έρχεστε προς τα μέσα στον τελευταίο κολπίσκο. Δεν έχει φώτα, άρα καλό θα ήταν να έχετε έναν φακό (αν έρθετε αργά)...
Θερμή παράκληση: Το party θα πραγματοποιηθεί, όπως και θα διαπιστώσετε, σε ελεύθερη παραλία όπου και είμαστε υπεύθυνοι για τα δικά μας σκουπίδια. Θα υπάρχουν σακούλες σκουπιδιών καθώς και κουτάκια για τα αποτσίγαρα, θα παρακαλούσαμε όλους να βοηθήσουν μαζεύοντας τα δικά τους απορρίμματα για να αφήσουμε την παραλία όπως την βρήκαμε. Ο Rockha Radio δεν θα προμηθεύσει κανέναν με γυάλινα μπουκάλια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την k8 600 kk στις Παρ 05 Ιουλ 2013, 11:50, 1 φορά
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
το λοιπον.... οτι λεει το thread.... ροκ μουσικη.... βραδυνο μπανιο.... καμια 100+ ατομα.... πολλες ομορφες υπαρξεις.... οι μπυρες τα κουτακια θα εχουν 2ε αν δε κανω λαθος, (φθηνοτερα μπορει ακριβοτερα οχι)..... και θα το ξενυχτησουμε.... εγω θα ειμαι απο τις 6-7 το σαββατο εκει μεχρι ξημερωμα κυριακης !
θα ειμαι στο....μπαρ να φυλαω τις μπυρες !!!
οποτε πετσετουλες μαγιο χαβαλες και ορεξη για.... δημοσιες σχεσεις
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
παρεπιπτοντως μπορειτε να φερετε και αν θελετε ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΤΑ ! χωρο για ψυγειο δυσκολο ομως.... αλλα καμια τεκιλιτσα να σταζουμε στη μπυρα ..... ΦΕΡΤΕ !!!!
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
νικολακι αγορι μου δεν επρεπε να αναχωρισετετσι ... ηρθα να σας βρω και βρηκα μονο τα πραγματα μου .... και τα κοριτσια απο πισω ... ε αναγκαστικα εκατσα μαζι τους με το μελαχρινακιιιιιιιιιι μεχρι το πρωι που εφυγα ...
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
gayradio επρεπε να ειναι το ονομα του σταθμου ....
ελα ρεε... μια ομάδα μηχανόβιων, απο γνωστό μοτοσυκλετιστικο φόρουμ που χοροπηδαγαν σα τρελοί με κάθε gaoτράγουδο... ποιοι ήταν αυτοί άραγε? εε? αυτός ο μαλλιας με τα γυαλιά και την μπύρα στο χέρι που πείραζε ανήλικα κοριτσάκια..ποιος ήταν οεο?
με το Νίκο αφού ακούσαμε firestarter και στο καπάκι Δέσποινα Βανδή...ολοκληρωθηκαμε σαν προσωπικοτητες και αποχωρήσαμε. ασε...βάλαμε φωτιά στην Αττική οδό μετά στον κκ και τα παιδιά του ροκα για την προσπάθεια και την οργάνωση!!!...είδαμε και λίγο
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
νικολακι αγορι μου δεν επρεπε να αναχωρισετετσι ... ηρθα να σας βρω και βρηκα μονο τα πραγματα μου .... και τα κοριτσια απο πισω ... ε αναγκαστικα εκατσα μαζι τους με το μελαχρινακιιιιιιιιιι μεχρι το πρωι που εφυγα ...
Από μουσική ότι να ναι! Καλά το μαγιο θα το θυμούνται πιστεύω όλοι! Ρε συ σας ψάχναμε εσένα και το kk αλλά πουθενά... Εντάξει ρε άμα πήρες και το τηλέφωνό της στείλτο μου σε pm και σε
Vartholomaios έγραψε:
ξερεις τι μ αρεσει πανω σου;;;
ΈΕΕΕΕτσι!!!!!!!!!!!!
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
ΕΜΈΝΑ ούτε να το σκεφτώ δεν με άφησε
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011