| RSV 4 στον ρομποτη! | |
|
+10teo46 thanosk6 κολτρέϊν giatros gixxermak papagym nikojim JIMK7 DENNIS nasos-v 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:20 | |
| μολις γυρισα απο εκει! παιδια τι να πω! κουμπωνεις στο μηχανακι με την μια! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.................!!!!! αυτη η ουρα......... τι να πω ............. οποιος την σχεδιασε, ειναι πολλα χρονια μπροστα το ατομο..... προσεγμενο , με λεπτομεριες που ψαρωνεις........ στης βιδες των πλαστικων γραφει aprilia racing ειναι πραγματικα στενο......... το μιλλε μπροστα του ειναι σαν μηχανακη τουρισμου με βαλιτσες....... ζαντουλες ..............αχχχχ........ δαγκανες ,δισκοι.....ερωτευσημα ολα ανεβηκα πανω και εκατσα μπροστα! ξεκουραστο σαν gsxr! εκανα πισω το κολαρακι μου ακουμποντας το δικο της .........ξαπλωσα πανω της ......... και χωραγα ΑΝΕΤΑ!!(1.85) τα μασπιε στην καλητερη θεση που θα μπορουσαν να ειναι.......... παιδια ειναι ερωτας με την πρωτη ματια!!!! το κοιτας απο μακρια και ειναι σαν να σου λεει "μην μπεις μεσα στο μαγαζι αν δεν εχεις φερει τα χαρτια σου για δανειο"..." θα κλαις φευγοντας!" παιδια ειμαι ερωτευμενος........ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Υ.Σ. ρε μην με πλακωσετε στα βρισηδια που λεω τετοια εδω μεσα!!!! πατε δεστε το πρωτα και ........ .......παρτε και κανα πανακι μαζι σας για τα σαλια.... | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:23 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:25 | |
| Φανταζομαι να το κανεις και βολτα :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:27 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Φανταζομαι να το κανεις και βολτα :grgrw: :grgrw:
ελεγα του Γιαννη να το βαλουμε μπροστα να το ακουσω και δεν με αφηνε................. "ασε ρε "μου λεει "μην σφακτεις βγαινοντας απο την τζαμαρια και τρεχω μετα" :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Νικαια Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:38 | |
| Νασο το εχει φερει και ο Μαραγκουδακης (dirty store).
Εχουμε γινει φιλοι. Σχεδον καθε μερα παω και το βλεπω, το καμαρωνω.
Το ειχαμε κατεβασει και στο Track Day του Ζαφειροπουλου προχτες για promotion και εκανε και κανα-δυο χαλαρους γυρους.
Επισης το εφερε και ενας γνωστος, ιδιωτης, γιατρος στο επαγγελμα, στο Track Day του 0-300 εχτες. Και αυτος εκανε μερικους χαλαρους γυρους.
Τι να πω!!! Σκετη κ@υλα.
Πολυ μικρες διαστασεις, πολυ ελαφρυ και το εχεις ολο απο κατω. Ο ηχος της εξατμισης δε παιζεται. Εχω τρελαθει.
Μου φαινεται οτι θα τη κανω τη τραμπα φιλεεεεεεε. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:42 | |
| - nikojim έγραψε:
- Νασο το εχει φερει και ο Μαραγκουδακης (dirty store).
Το ειχαμε κατεβασει και στο Track Day του Ζαφειροπουλου προχτες για promotion και εκανε και κανα-δυο χαλαρους γυρους.
Επισης το εφερε και ενας γνωστος, ιδιωτης, γιατρος στο επαγγελμα, στο Track Day του 0-300 εχτες. Και αυτος εκανε μερικους χαλαρους γυρους.
Τι να πω!!! Σκετη κ@υλα.
Πολυ μικρες διαστασεις, πολυ ελαφρυ και το εχεις ολο απο κατω. Ο ηχος της εξατμισης δε παιζεται. Εχω τρελαθει.
Μου φαινεται οτι θα τη κανω τη τραμπα φιλεεεεεεε. :aevev: :aevev: :aevev: :aevev: αστα δημητρη ........ διαβολου πραματα εγω επαθα πλακα μεγαλη σημερα! μου αρεσε και απο της φωτογραφιες αλλα απο κοντα ειναι αλλου το μηχανακι!! με βλεπω και μενα παντος......... | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Νικαια Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 17:59 | |
| Φιλε εγω το εκανα και μια μικρη βολτα!
Αστα σου λεω!!
Αυτο το μηχανακι ειναι τοσο μικρο και ευκολοδηγητο....
Τοσο καλοζυγισμενο......
Δεν εχω λογια......φιλε!!!!!!!
Ελεγα οτι μαλλον θα κρατησω το δικο μου και βλεπω αυτο συνεχεια μπροστα
μου.
Σα να με κυνηγαει....σα να με θελει.....δε μ'αφηνει σε ησυχια.
Ποσα κυκλοφορουν και εγω το εχω δει σε δυο Track Days, δυο μερες
συνεχομενα.....Και οχι στατικο ετσι?
Να δουλευει....να το ακους.....να φτιαχνεσαι..... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 18:14 | |
| - nikojim έγραψε:
Να δουλευει....να το ακους.....να φτιαχνεσαι..... παιζεις με πονο μου....... | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 18:22 | |
| - nasos-v έγραψε:
- nikojim έγραψε:
Να δουλευει....να το ακους.....να φτιαχνεσαι..... παιζεις με πονο μου....... Εγω παιζω με το πονο σου????? Αυτο το διαολεμενο με κυνηγαει και τα'χω δει ολα....... | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 19:01 | |
| - nasos-v έγραψε:
ελεγα του Γιαννη να το βαλουμε μπροστα να το ακουσω και δεν με αφηνε................. "ασε ρε "μου λεει "μην σφακτεις βγαινοντας απο την τζαμαρια και τρεχω μετα" :grgrw: :grgrw: :grgrw: Γιατί... θα έπερνε???? :aesfwcv: :aesfwcv: Μη βιάζεστε για το μοτόρι αυτό!!!! Δείχνει καλό αλλά κρατήστε και μια πισινή!!! Ιταλικό είναι!!!!!! :vwrv: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 19:40 | |
| - kostasgym έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
ελεγα του Γιαννη να το βαλουμε μπροστα να το ακουσω και δεν με αφηνε................. "ασε ρε "μου λεει "μην σφακτεις βγαινοντας απο την τζαμαρια και τρεχω μετα" :grgrw: :grgrw: :grgrw: Γιατί... θα έπερνε???? :aesfwcv: :aesfwcv:
Μη βιάζεστε για το μοτόρι αυτό!!!! Δείχνει καλό αλλά κρατήστε και μια πισινή!!! Ιταλικό είναι!!!!!! :vwrv: Αυτο λεω κι εγω... :vwrv: | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 19:49 | |
| Τι ζόρια τραβάνε αυτοί με τα ιταλικά... Ενώ εμείς.....μια χαρά !! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 20:12 | |
| ρε παιδια δεν φταιμε εμεις με τα ιταλικα ..... αλλα αυτα ειναι ερωτευσημα!!! .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Παρ 10 Ιουλ 2009, 20:14, 1 φορά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 20:14 | |
| και αν ξερεις οτι ξεκινώντας για μια βολτα σιγουρα δεν θα παθεις ζημια στο δρομο , τοτε τι ενδιαφερον εχει αυτη η βολτα,εεε??? :grgrw: :grgrw: :grgrw:
. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 20:37 | |
| ειναι το μονο ΙΤΑΛΙΚΟ μηχανακι που παραδεχομαι και μ' αρεσει ειναι πανεμορφο..!! :fvsg: :fvsg: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 21:32 | |
| - nasos-v έγραψε:
- και αν ξερεις οτι ξεκινώντας για μια βολτα σιγουρα δεν θα παθεις ζημια στο δρομο , τοτε τι ενδιαφερον εχει αυτη η βολτα,εεε??? :grgrw: :grgrw: :grgrw:
. χαχαχαχαχαχαχα, ετσι ετσι!!! Η βόλτα πρέπει να είναι πάντα μια περιπέτεια!! Τώρα πέρα απο την πλάκα το RSV4 απλά τα σπάει!! Δέν είμαι κολλημένος ιδιαίτερα με καμιά μάρκα (εντάξει τα suzuki τα γουστάρω με χίλια!) και μου αρέσουν τα καλά μηχανάκια απο όπου κι αν είναι. Αυτό το Aprilia είναι σε αυτά τα μηχανάκια λοιπόν!! Δεν θα είχα κανένα ζόρι να το έπαιρνα (πέραν του οικονομικού ) !!\ Πρέπει να παραδεχτούμε οτι οι ευρωπαίοι κατα καιρούς φτιάχνουν εργαλεία με @@, όχι αστεία!! | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Παρ 10 Ιουλ 2009, 23:10 | |
| - nasos-v έγραψε:
- ρε παιδια δεν φταιμε εμεις με τα ιταλικα ..... αλλα αυτα ειναι ερωτευσημα!!!
. Δεν ειχα ποτε αλλο μηχανακι. Παντα μονο Γιαπωνεζικα εως τωρα!!!!! Αλλα, κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα, τα ομορφοτερα μηχανακια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ειναι RSV4 και 1198 μακραν. :dfadf: | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 01:12 | |
| πάντως εγώ...μετά την επίσκεψη στον ρομποτη είμαι σε έρευνα αγοράς για κορντουρες και ανοιγομενο κράνος...έβλεπα το rsv-4
και δίπλα ακριβώς το τουονο εεε...τι να λέμε σαν να βάζεις το b-king δίπλα σε παπάκι είναι!!
απλά το εργαλείο τα σπάει!!!
:sgdas: :sgdas: :sgdas: | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 01:17 | |
| - nikojim έγραψε:
Τι να πω!!! Σκετη κ@υλα.
Μου φαινεται οτι θα τη κανω τη τραμπα φιλεεεεεεε. καλά το είδα το εργαλείο σου αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι εσύ!! έπρεπε να ήσουν κοντά να δεις τι γινόταν με το rsv4...άντε πότε θα το βάλει μέσα...ααα άκου θόρυβο που κάνει με μαμά εξάτμιση κτλ είχαμε κατεβάσει όλοι μασέλες..!! :betvt: :betvt: :betvt: | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| |
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 09:47 | |
| - teo46 έγραψε:
- nikojim έγραψε:
Τι να πω!!! Σκετη κ@υλα.
Μου φαινεται οτι θα τη κανω τη τραμπα φιλεεεεεεε. καλά το είδα το εργαλείο σου αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι εσύ!!
έπρεπε να ήσουν κοντά να δεις τι γινόταν με το rsv4...άντε πότε θα το βάλει μέσα...ααα άκου θόρυβο που κάνει με μαμά εξάτμιση κτλ είχαμε κατεβάσει όλοι μασέλες..!!
:betvt: :betvt: :betvt: Ρε Τεο ησουνα στου Ζαφειροπουλου? Εγω καθομουνα στου Μπουκη. Γιατι δεν ηρθες να μιλησουμε, να γνωριστουμε ρε φιλε. :qrv qv: Εγω αν ημουν κοντα??? Δε ξεκολησα απο κει απο την ωρα που ηρθε!! :dfgg: Αφου σου λεω γιναμε και φιλοι. Σχεδον καθε μερα ειμαι στο μαγαζι του, που ειναι και κοντα στο σπιτι μου και ζαχαρωνω αυτη τη μ@υναρα. :lwdcon: Το εκανα και μια μικρη βολτα αλλα εφυγα πριν το βαλει στη πιστα γιατι ημουν απο νωρις εκει και τα ειχα παιξει απο τη ζεστη και δεν ειχε σκοπο να το βαλει μεσα γιατι το μηχανακι ειχε μονο 40 χλμ.Αλλα τελικα, μετα που εφυγα, τον εψησε ενας αλλος φιλος και το βαλανε.Αλλα απ'οτι μου ειπε την αλλη μερα, δε τους αφησε να πανε πανω απο 7000 στροφες, και καλα εκανε βεβαια, και δεν το φχαριστηθηκαν και πολυ. Λεμε τωρα.....Και σε λιγο παω να τη δω, γιατι εχω 2 μερες και υποφερω απο στερηση. :aesfwcv: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 10:14 | |
| - nikojim έγραψε:
- teo46 έγραψε:
- nikojim έγραψε:
Τι να πω!!! Σκετη κ@υλα.
Μου φαινεται οτι θα τη κανω τη τραμπα φιλεεεεεεε. καλά το είδα το εργαλείο σου αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι εσύ!!
έπρεπε να ήσουν κοντά να δεις τι γινόταν με το rsv4...άντε πότε θα το βάλει μέσα...ααα άκου θόρυβο που κάνει με μαμά εξάτμιση κτλ είχαμε κατεβάσει όλοι μασέλες..!!
:betvt: :betvt: :betvt:
Ρε Τεο ησουνα στου Ζαφειροπουλου? Εγω καθομουνα στου Μπουκη.
Γιατι δεν ηρθες να μιλησουμε, να γνωριστουμε ρε φιλε. :qrv qv:
Εγω αν ημουν κοντα???
Δε ξεκολησα απο κει απο την ωρα που ηρθε!! :dfgg:
Αφου σου λεω γιναμε και φιλοι. Σχεδον καθε μερα ειμαι στο μαγαζι του, που ειναι και κοντα στο σπιτι μου και ζαχαρωνω αυτη τη μ@υναρα. :lwdcon:
Το εκανα και μια μικρη βολτα αλλα εφυγα πριν το βαλει στη πιστα γιατι ημουν απο νωρις εκει και τα ειχα παιξει απο τη ζεστη και δεν ειχε σκοπο να το βαλει μεσα γιατι το μηχανακι ειχε μονο 40 χλμ.
Αλλα τελικα, μετα που εφυγα, τον εψησε ενας αλλος φιλος και το βαλανε.
Αλλα απ'οτι μου ειπε την αλλη μερα, δε τους αφησε να πανε πανω απο 7000 στροφες, και καλα εκανε βεβαια, και δεν το φχαριστηθηκαν και πολυ. Λεμε τωρα.....
Και σε λιγο παω να τη δω, γιατι εχω 2 μερες και υποφερω απο στερηση. :aesfwcv: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 10:49 | |
| - nikojim έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
.
Δεν ειχα ποτε αλλο μηχανακι.
Παντα μονο Γιαπωνεζικα εως τωρα!!!!!
Αλλα, κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα, τα ομορφοτερα μηχανακια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ειναι RSV4 και 1198 μακραν. :dfadf: Το RSV4 ειναι ωραιo μηχανακι οπως και το GSXR με λιγα καλουδια γινονται κουκλια αλλα οχι και το 1098 οτι ειναι ομορφο με τις νεροσωληνες ελεος πια μ αυτο το παρταλι το μονο που μ αρεσει απο αυτο ειναι τα οργανα :grgrw: | |
|
| |
nikojim Normal gixxer
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Σαβ 11 Ιουλ 2009, 11:02 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- nikojim έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
.
Αλλα, κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα, τα ομορφοτερα μηχανακια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ειναι RSV4 και 1198 μακραν. :dfadf:
Το RSV4 ειναι ωραιo μηχανακι οπως και το GSXR με λιγα καλουδια γινονται κουκλια αλλα οχι και το 1098 οτι ειναι ομορφο με τις νεροσωληνες ελεος πια μ αυτο το παρταλι το μονο που μ αρεσει απο αυτο ειναι τα οργανα :grgrw: Οπως ειπα αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη. Αλλα μου φαινεται οτι δεν εισαι και τοσο αντικειμενικος JIM. Οχι και παρταλια...... Αλλα περι ορεξεως......τι να πω!!!!!!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: RSV 4 στον ρομποτη! Δευ 13 Ιουλ 2009, 22:02 | |
| - nikojim έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
.
Αλλα, κατα τη ταπεινη μου αποψη παντα, τα ομορφοτερα μηχανακια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ειναι RSV4 και 1198 μακραν. :dfadf: Να συμπληρωσω και το 1098 8) | |
|
| |
| RSV 4 στον ρομποτη! | |
|