christos Jr.gixxer
Όνομα: : christos Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: Χρειάζομαι βοήθεια για εξάτμιση Σαβ 11 Ιουλ 2009, 14:30 | |
| Pedia mpori kanis na mu eksigisi tin diafora an iparxi tis diplis exatmisis apo to moni.ke pia diafora 8a pexi sto k9 mu.Isoropia an 8a alaxi,apodosi i oti dopote alo mpori na simvi. Ime metaxi 2 diplis akrapovic titanio me carbon teliko i monis arata titanio. Sigura ke i efanisi pezi to rolotis. Ti na kanw?? :sfv: :sfv: :sfv: https://www.youtube.com/watch?v=2uzp...feature=relatedΠαιδιά, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τη διαφορά -αν υπάρχει - της διπλής εξάτμισης από τη μονή, και ποιά διαφορά θα παίξει στο Κ9 μου. Ισορροπία αν θα αλλάξει , απόδοση , ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβεί. Είμαι μεταξύ 2. Διπλής akrapovich τιτάνιο με καρμπον τελικό ή μονής arata τιτάνιο. Σίγουρα και η εμφάνιση παίζει το ρόλο της. Τι να κάνω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giatros στις Σαβ 11 Ιουλ 2009, 19:24, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : greeklish) | |
|
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Χρειάζομαι βοήθεια για εξάτμιση Σαβ 11 Ιουλ 2009, 16:04 | |
| ARATA FILE MOU..APLA KORIFI + TO LIGOTERO VAROS.. Arata φίλε μου .. απλά κορυφή + το λιγότερο βάρος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giatros στις Σαβ 11 Ιουλ 2009, 19:24, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Greeklish KAI κεφαλαία..) | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Χρειάζομαι βοήθεια για εξάτμιση Σαβ 11 Ιουλ 2009, 19:22 | |
| Μη γράφετε παρακαλώ Greeklish , και ακόμα χειρότερα , κεφαλαία ΚΑΙ Greeklish. Είναι κανόνας του φόρουμ..! | |
|