| Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! | |
|
+13Leroy JIMK7 stoui mistiriodis_tsantakias No Fear T.R.E boutser babis k8 κολτρέϊν kouzinas Black Eagle Miou SENN 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 12:07 | |
| - Miou έγραψε:
- στην μεση καπου εισαι ... φυσικα και ακουμπανε μεταξυ τους τα μεταλλα ... και τα ελατηρια στους κυλινδρους και τα γραναζια μεταξυ τους κτλ κτλ .... αυτο σημαινει τριβες ... επισης η καμπανα ειναι βουτιγμενη στο λαδι , το ιδιο και ο στροφαλος ... βαλε το χερι σου μεσα σε μια λεκανι με νερο (εχει και μικροτερο ιξωδες απο το λαδι ) και κουνησε το ... εχει αντισταση ή οχι ? αυτη ειναι απο την τριβη ...
αυτο λοιπον καθετε πανω στο μεταλλο και κανει ενα φιλμ που προστατευει και βοηθαει ...
στα λεω λιγο χοντρικα αλλα το επιασες το νοημα .... Κοίτα, θεωρητικά ναι, έχεις δίκαιο, αλλά έχω ακούσει από ειδικό (καλά λέμε τώρα) ότι στην πράξη και επειδή τα μοτέρ περιστρέφονται με πολύ μεγάλες μεγάλες ταχύτητες, στις ταχύτητες λοιπόν αυτές τα μέταλλα φτάνουν σε σημείο που δεν ακουμπάνε καθόλου μεταξύ τους. Εννοείται ότι σε μικρές ταχύτητες και πριν την στάση θα αγγίξουν. Πάντως σε αυτό που λες με την καμπανα και τον στροφαλο που είναι βουτηγμενα στο λαδι, εκεί σίγουρα θα υπάρχει συνεχώς τριβή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 13:04 | |
| καλα αυτος τι ειδικος ειναι που στα ειπε αυτα * ??? ακουμπανε τα μεταλλα μεταξυ τους στις χαμηλες ταχυτητες και δεν ακουμπανε στις υψηλες?? πραγματικα εχω δακρυσει απο το γελιο ... * πυρηνικος φυσικος πρεπει να ειναι αυτος που στο ειπε . σοβαρα τωρα ρε χρηστο ... πως γινεται να μην ακουμπανε μεταξυ τους τα γραναζια στο σαζμαν και στην μεταδοση και τα κοκορακια στους εκεντροφορους κτλ κτλ ..... και να δουλευει το μοτερ ??? πως γινεται να τσουλαει αμα δεν ακουμπανε μεταξυ τους τα γραναζια ??? πως δεν χανει ολη την συμοιεση αμα τα ελατηρια δεν σφραγιζουν σωστα τον κυλινδρο ???? δλδ ελεος με τους "ειδικους " απλη σκεψη θελει οχι τπτ παραπανω .... οι τριβες υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν ... και οσο πιο μεγαλες ταχυτητες περιστροφης ( περισσοτερες σαλ δλδ) τοσο πιο πολλες οι τριβες και γιαυτο τον λογο τοσο πιο μεγαλες και οι θερμοκρασιες ... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 14:34 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- ΜΑΙ που βρισκουμε να το δοκιμασουμε και ποσο εχει
Θα ρωτησω να μαθω τον μαστορα μου που παιζει να βρεις,εδω Καλαματα ενας το φερνει... Μιου δεν θελω με το ζορι να σε πεισω για το ΜΑΙ,απλα ξαναδιαβασε το ποστ μου πιο πανω κ μιλαμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ κ οχι φανταστικες ιστοριες... Το ΜΑΙ υπαρχει σε λαδι κ σε τυπου "γρασο"... Απο τιμη ειναι καμποσο ακριβο κ βαζεις αναλογια 1 προς 3-4 μερη λαδιου (αν δεν κανω λαθος) το κρατας για καποια χιλιομετρα,αλλαζεις τα λαδια κ ξαναβαζεις ΜΑΙ μετα απο παρα πολλα χιλιομετρα. Υ.Γ. Μετα το 1000 ΣΕ 750,ουτε για αστειο!!! SYM 125,γελανε κ τα τσιμεντα με μενα πανω του κ οπως το στριβω!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 14:53 | |
| ρε ψηλε τι λες τωρα ... εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο ουτε τπτ για το πραγμα μιας και δεν το εχω δοκιμασει ... απλα λεω για τον ειδικο που λεει οτι δεν ακουμπανε μεταξυ τους τα μεταλλα στηνμηχανη .... ειναι ολα στον αεραααααα | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 15:07 | |
| Διαβάζω πολλά για το MAI και δεν ξέρω τι να πιστέψω....το σίγουρο είναι ότι με τα αντιτριβικά αυτου του τύπου εφόσον όλα μα όλα είναι μεσα στο ίδιο λάδι και ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ θεαματική μείωση τριβών μετά την εφαρμογή πώς ξεκινάς σε φανάρι εφόσον οι δίσκοι σου είναι ποτισμένοι με δαύτο? Αφηνεις συμπλέκτη και είσαι ακίνητος με το μοτέρ να στροφάρει μόνο του και να σε περνάει ένα chappy δίχρονο 50cc με μπάρμπα οδηγό και γριά καθισμένη σαν να είναι σε μουλάρι? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 16:12 | |
| περνει ποσοστα το φορουμ απο την διαφημηση? αν οχι ευκερια ειναι να βγαλεις μερικα φραγκα ΜΙΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 16:33 | |
| Παντως για το ΜΑΙ ειχε κανει τεστ στην Ελλαδα περιοδικο νομιζω το 94ρο σε FZR 250 που φτανει γυρω στις 19.000 το μοτερ,εβαλε ΜΑΙ μαζι με λαδια,μαζεψε κοσμο νομιζω αφιδνες και αδειασε τα λαδια κ απο κει ξεκινησε το μηχανακι χωρις λαδια και κολλησε εξω απ την Λαμια, και μετα λυθηκε το μοτερ,θυμαμαι χαρ/στικα οτι η ζημια εγινε στην 3η κατα σειρα μπιελα δλδ εκει που(ποναγε)το μοτερακι αυτο. ΥΓ το τεστ το εχω διαβασει 100%,απλα μπορει να μην θυμαμαι καλα την σειρα των γεγονοτων,ουτε πηγα στο αδειασμα των λαδιων,απλα μεταφερω οτι διαβασα εκεινη την εποχη | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 25 Σεπ 2013, 17:01 | |
| - babis k8 έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- ΜΑΙ που βρισκουμε να το δοκιμασουμε και ποσο εχει
Θα ρωτησω να μαθω τον μαστορα μου που παιζει να βρεις,εδω Καλαματα ενας το φερνει...
Για δες και πόσταρε ρε Μπάμπή. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Κυρ 29 Σεπ 2013, 17:05 | |
| | |
|
| |
drakos j. Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 140 Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Κυρ 29 Σεπ 2013, 23:47 | |
| παντος στο συνεργειο που δουλευω ηρθε πελατης με civic type r ο οποιος ειχε βαλει το ΜΑΙ στο σασμαν και στον κινητηρα.του εκανα αλλαγη και στα δυο και μωλις ρωτησα αν εχει αντιτριβικο να του ξανα βαλουμε μου ειπε οτι αντεχει για 2000 χιλιομετρα συνεχομενες αλλαγες και τα συστατικα του διατηρουντε...παντος στο το χρωμα που ειδα στα λαδια και στου σασμαν ειχαν φυσικο χρωμα (το κλασικο μαυρισμα)αλλα και στην υφη να πω δεν παρατηρησα κατι στο πιο παχυρρευστο η κατι αλλο. και μου ανεφερε συγκεκριμενα οτι αυτος που του εδωσε το ΜΑΙ στην αθηνα ετοιχε εκεινη την ωρα να κανει επιδειξη σε ενα αυτοκινητο του εβγαλε μπροστα του τα λαδια και το βαλανε να δουλευει ρελαντι κοντα στα 20 με 30 λεπτα και δεν επαθε απολυτος τιποτα.τωρα δεν ξερω τι φθορα μπορει να διμιουργηθηκε εκει μεσα και αν θα φανει στο λυσιμο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Δευ 30 Σεπ 2013, 09:43 | |
| τον ρωτησες απο που πηρε το μαι ??? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τρι 01 Οκτ 2013, 03:12 | |
| ρε τι ειναι αυτο το μαι κ ποια η διαφορα του απο το μοτορκοτε? | |
|
| |
drakos j. Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 140 Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τρι 01 Οκτ 2013, 21:49 | |
| miou μου ειπε ρε γαμοτο αλλα δεν το συγκρατησα μπορω ομως να κανω ενα τηλ και να μαθω αυριο και απο που και ποσο το πηρε... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 02 Οκτ 2013, 09:17 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 02 Οκτ 2013, 17:26 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Τετ 02 Οκτ 2013, 18:15 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Πεμ 03 Οκτ 2013, 16:36 | |
| | |
|
| |
drakos j. Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Πεμ 03 Οκτ 2013, 20:20 | |
| θα κανω τηλ και θα ενημερωσω... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Πεμ 03 Οκτ 2013, 21:44 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Πεμ 03 Οκτ 2013, 23:56 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! Παρ 04 Οκτ 2013, 14:33 | |
| | |
|
| |
| Yπερλιπαντικό- αντιτριβικό MOTORKOTE ειναι φοβερο!!!! | |
|