| τελη κυκλοφοριας | |
|
+13ripper boutser suzuki7crete gsxr1000nitro sxlogo giannisK6 kouzinas T.R.E Black Eagle Miou GIXXERAKIAS Leroy nasosgsxr 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasosgsxr Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 76 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2013
| Θέμα: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 09:46 | |
| Καλημερα παιδες η γρια μου εχει να πληρωσει τελει απο το 9 μηπως ξερουμε πως μπορω να μαθω ποσα θα πληρωσω μεχρι τωρα; | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 10:04 | |
| Υπολόγισε ότι δεν έχει πληρώσει μέχρι τώρα x2. Μαζί με το 09, 1200 ευρώ πάνω κάτω. Δεν την βάζεις στο σαλόνι και να πάρεις κανα άλλο;
Εγώ πάντως αν δεν είχα σκοπό να την πουλήσω δεν θα τα πλήρωνα.
| |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 10:10 | |
| Δεν νομιζω παιδια...τελη δεν πληρωνεις γιατι δεν την κινεις....εφοσον θελεις να την κινησεις πληρωνεις το τρεχον ετος πιου θα την κυκλοφορησεις.Αν κανω λαθος πασο αλλα ετσι οπως λεω πρεπει να ειναι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 10:13 | |
| για να πληρωσεις το τρεχον ετος πρεπει να εχεις πληρωσει και τα προηγουμενα εκτος εαν εχις καταθεσει τις πινακιδες ... καθε ετος που δεν εχεις πληρωσει το προστιμο ειναι το 2πλασιο της αξιας των τελων
| |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 10:15 | |
| Πασο.....αν δεν εχει καταθεσει πινακιδες οπως τα λεει ο Μιου και ο Leroy. | |
|
| |
nasosgsxr Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 76 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2013
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 11:07 | |
| Θα παρουν τα παπακια μου σιγα μην τους δωσω 1500 ευρα αλητια παρανομια και να πανε να γαργαλιθουν | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 11:09 | |
| ασε ρε ... κρατα την θεια σε λιγο καιρο θα βγαλει πινακιδες ελπα ... | |
|
| |
nasosgsxr Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 11:11 | |
| Σωστος gsxr 1100 streetfighter με ελπα καλο μου ακουγετε | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 12:30 | |
| Αν καταθέσει τώρα τις πινακίδες, απλά να την κρατήσει, θα πρέπει να πληρώσει πάλι πρόστιμο των προηγούμενων ανεξόφλητων; Αν είναι να το κάνεις έτσι...
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 12:42 | |
| ναι ρε νικο ειναι πολυ απλο ... για να καταθεσεις πινακιδες πρεπει να ειναι πληρωμενα τα τελη των προηγουμενων ετων . δεν μπορω να το πω πιο απλα .... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 12:44 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Αν καταθέσει τώρα τις πινακίδες, απλά να την κρατήσει, θα πρέπει να πληρώσει πάλι πρόστιμο των προηγούμενων ανεξόφλητων; Αν είναι να το κάνεις έτσι...
Όταν καταθέτεις πινακίδα σου ζητάνε μόνο την υπεύθυνη δήλωση ότι η μηχανή βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο παρκαρισμένη τίποτα άλλο... Όταν όμως πας να την πάρεις πίσω κάνουν έλεγχο αν χρωστάς κτλ,και αν δεν πληρώσεις τα προηγούμενα έτη απλά δεν στις δίνουν.... Οπότε είσαι εγκλωβισμένος,θα έπρεπε απλά ο φίλος να έχει παραδώσει πινακίδα όσο δεν την κυκλοφορούσε και όχι απλά να μην πληρώνει τα τέλη... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 13:20 | |
| Εμένα πάντως στην εφορία μου ζήτησαν αποδεικτικό ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς όταν πήγα να καταθέσω | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 13:27 | |
| Εγώ όταν παρέδωσα πινακίδα πρόπερσι δεν μου ζητήσανε τίποτα. Μόλίς πήγα να την παραλάβω όμως μου λέει έχετε μια οφειλή,δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη του 09. Εγώ την μηχανή την είχα πάρει Ιούνιο του 09 που σημαίνει ότι ο προηγούμενος δεν τα είχε πληρώσει,και της είπα ότι αφού δεν τα είχε πληρώσει ο προηγούμενος ας μην κάνανε την μεταβίβαση...Με τα πολλά και με τα λίγα επειδή τα τέλη ήταν τότε 3 € και με το πρόστιμο είχαν πάει 15 € αφού την δυσκόλεψα λίγο τα πλήρωσα και έφυγα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 13:41 | |
| Νίκο, έτυχε και πρόλαβες να την παραδόσεις πριν εφαρμοστεί ο νόμος. Και εγώ πήγα να παραδώσω πινακίδες ενός αυτοκινήτου αλλά δεν τις παίρναν αν δεν ήταν πληρωμένα τα τέλη. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 13:42 | |
| - nasosgsxr έγραψε:
- Θα παρουν τα παπακια μου σιγα μην τους δωσω 1500 ευρα αλητια παρανομια και να πανε να γαργαλιθουν
Απλά να ξέρεις ότι δεν θα μπορείς να το μεταβιβάσεις και ότι τα τέλη θα συνεχίζουν να έρχονται κανονικά.Ακόμα και κλοπή να δηλώσεις μετά από κάποια χρόνια θα πρέπει να πληρώσεις τα τέλη που αντιστοιχούν μέχρι την ημερομηνία δήλωσης της κλοπής...Άσε που αν σε σταματήσουν στο δρόμο θα έχει σεξ! Υπόψιν ότι τα 1200 που οφείλεις τώρα μπορούν να ρυθμιστούν σε 6 ισόποσες δόσεις. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 13:52 | |
| Για το αν τα ζητήσουν σε κάποια χρόνια Μάνο αυτό δεν το ξέρω. Ξέρω κάποιους που δεν πληρώνουν για χρόνια τώρα το σήμα και μέχρι στιγμής δεν τους ζητήθηκε να πάνε να το πληρώσουν. Αλλά επειδή γ@μιουντε και ψάχνουν από παντού να πάρουν λεφτά γι' αυτό και λέω δεν ξέρω. Όσο για το ότι θα σε σταματήσουν και θα δούνε ότι χρωστάς στο δημόσιο, αυτό για την Ελλάδα είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Το 2025 και άμα. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 14:03 | |
| Εάν σε σταματήσουν και δεν έχεις πληρωμένα τέλη στο όχημα προβλέπεται αφαίρεση διπλώματος,άδειας και πινακίδας κυκλοφορίας αν δεν κάνω λάθος!Και για να τα πάρεις πίσω πρέπει να τα πληρώσεις....
Πασχάλη,όντως τα οφειλόμενα τέλη προηγούμενων ετών δεν είναι "βεβαιωμένες" οφειλές , αυτό σημαίνει ότι δεν έρχονται στο εκκαθαριστικό σου και ούτε στα ζητάνε...εκτός και αν κάποιος φωστήρας δώσει εντολή στους διευθυντές των ΔΟΥ να κάνουν εκκαθαρίσεις!Για αυτό πιστεύω ότι δεν είναι συνετό να αφήνουμε τέτοιες εκκρεμότητες να τρέχουν...
και έτσι προκύπτει ένα ακόμη θέμα...για παράδειγμα ας πούμε ότι έχεις μια παρατημένη μοτ/τα με ανεξόφλητα τέλη αρκετών ετών και δεν αξίζει να τα πληρώσεις.Αυτή η μοτ/τα θεωρείται ενεργή καθώς δεν μπορείς να καταθέσεις πινακίδες ώστε να την θέσεις σε ακινησία.Με τον νέο νόμο σχετικά με την ασφάλεια και τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις είσαι υποχρεωμένος να την ασφαλίζεις αλλιώς θα σου έρθει τσουχτερό πρόστιμο..τι κάνεις λοιπόν?πληρώνεις ασφάλεια για ένα όχημα που δεν χρησιμοποιείς? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 15:35 | |
| Εννοείτε πως αν την κυκλοφορείς και δεν έχεις πληρωμένα τέλη για το τρέχον έτος, απλά έχει σεξ. Καλό είναι να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με τέτοιες περιπτώσεις και να μην μένουν εκκρεμότητες που μπορεί να έρθουν μετά από χρόνια να σε βρουν. Η ηλεκτρονική διασταύρωση της αστυνομίας με τις ασφάλειες παντως είναι άλλο ένα σενάριο πολύ μακρινό. Εδώ ένα TAXIS δεν μπορούμε να κάνουμε να λειτουργήσει σωστά, θα μας έβαζε ο Γιωργάκης να ψηφίσουμε μέσο ipad. Εδώ γελάμε Απλά για να μην ξεφεύγω είμαστε λίγο πίσω σε αυτά. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 15:56 | |
| - Leroy έγραψε:
Η ηλεκτρονική διασταύρωση της αστυνομίας με τις ασφάλειες παντως είναι άλλο ένα σενάριο πολύ μακρινό. Εδώ ένα TAXIS δεν μπορούμε να κάνουμε να λειτουργήσει σωστά, θα μας έβαζε ο Γιωργάκης να ψηφίσουμε μέσο ipad. Εδώ γελάμε Απλά για να μην ξεφεύγω είμαστε λίγο πίσω σε αυτά. τι λιγο ρε πασχαλη ... εδω μιλαμε τα ατομα δεν επρεπε να υπαρχουν ... καταλαθος γενηθηκαν και κατα λαθος ζουνε ακομα ... μην αρχισω να σου λεω για το ταξις και τις εφοριες και το ποσο αχρηστοι ειναι | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 16:11 | |
| Δηλαδη,η ηλεκτρονικη διασταυρωση των ανασφαλιστων οχηματων,δεν εχει εφαρμοστει; Γιατι θυμαμαι οτι αρχισε τον Απριλιο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| |
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 19:36 | |
| Κι εγω εχω φιλο με παρατημενο Scooter,που δεν του εχει ερθει τιποτα,οποτε ολα συγκλινουν πως τουλαχιστον μεχρι τωρα,δεν εχει τεθει σε ισχυ. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Τετ 02 Οκτ 2013, 19:36 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Πεμ 03 Οκτ 2013, 11:40 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: τελη κυκλοφοριας Πεμ 03 Οκτ 2013, 14:32 | |
| Βρε καλώς τα δεχτήκαμε... | |
|
| |
| τελη κυκλοφοριας | |
|