| Δεν στριβει! | |
|
+4bonepeeler Miou BillyGsxR george k6 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
george k6 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Αγωνιζόμενος : Καθημερινα Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013
| Θέμα: Δεν στριβει! Τετ 09 Οκτ 2013, 21:27 | |
| Παιδια σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα να στριψω το κ6 και δεν τα καταφερνω!το νιωθω να με τραβαει την μουρη εξω και δεν πλαγιαζει ευκολα!βεβαια και πολυ καλα λαστοιχα δν εχω (τετραγωνιστηκαν) αλλα απο τοτε που κ αγορα ειναι χαμηλωμενο μπροστα 2,5 ποντους!παιζει ρολο;να το κανω οπως ηταν μαμα; | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Τετ 09 Οκτ 2013, 21:31 | |
| το οτι ειναι κατεβασμενο εμπρος το κανει πιο ΑΠΟΤΟΜΟ... στις στροφες και πιο ευκολα φυσικα για να χασεις μπροστινο σε μια στροφη (για πιστα ΟΛΟΙ το σηκωνουν αντι να το ριχνουν)
το οτι σου τραβαει ειναι θεμα λαστιχο.... | |
|
| |
george k6 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερινη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Αγωνιζόμενος : Καθημερινα Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2013
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Τετ 09 Οκτ 2013, 21:58 | |
| Κ γω ετσι θελω να πιστευω.φυσικα δοκιμαστηκα θα το επαναφερω στο υψος καποια στιγμη και θα το ψαξω να δω τι γινεται!και τ λαστοινα θα αλλαχτουν μετα τις γιορτες!ελπιζω ν ερθει στα καλα του!!χαχαχα!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Τετ 09 Οκτ 2013, 22:35 | |
| καταρχας τσεκαρε την πιεση . αμα ειναι ξεφουσκοτο το νοιωθεις να μην στριβει . το οτι ειναι χαμηλομενο μπροστα θα σε βοηθουσε να στριψεις .τουλαχιστον στο αρχικο βουτηγμα μιας και μικραινεις την καστερ και το ιχνος ... γενικα οταν το ριχνεις μπροστα βουταει πιο ευκολα και αμεσα αλλα χανεις αλλου ... κατι εχει μπερδεψει ο βιλλυς και σου λεει οτι για πιστα το σηκωνουν ... | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 06:46 | |
| Τσέκαρε λάστιχα και αναρτήσεις. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 08:51 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- το οτι ειναι κατεβασμενο εμπρος το κανει πιο ΑΠΟΤΟΜΟ... στις στροφες και πιο ευκολα φυσικα για να χασεις μπροστινο σε μια στροφη (για πιστα ΟΛΟΙ το σηκωνουν αντι να το ριχνουν)
το οτι σου τραβαει ειναι θεμα λαστιχο.... Σε καποια μηχανάκια ισχύει οτι θελει σηκωμα το μπροστινο (νομίζω και το 1000 Κ9 ανήκει σε αυτα) βεβαια και εγώ ξέρω (και δοκίμασα) οτι με χαμηλωμενο μπροστινο ειναι πιο πρόθυμο να βουτήξει στη στροφή ! λινκlink2link3 | |
|
| |
thodorisk Normal gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Τόπος : Κορυδαλλος......εξω... Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Αγωνιζόμενος : Στις μπυρες..... Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 15:23 | |
| Σταμπιλιζατερ φορας;;; Σε ποια σκαλα ειναι η ρυθμιση του;; Επισης σερβις στο μπροστινο εχεις κανει;; Μου μυριζει πολυ συμπιεση και λιγη επαναφορα...
Βασικα ελεγξε το σταμπιλιζατερ σου... | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 16:58 | |
| | |
|
| |
george k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 22:20 | |
| φοραει σταμπι το μαμα.δεν το εχω ξεβιδωσει να δω αν εχει συμπιεση η αν ειναι κουφιο.οσο για το μπροστινο το αποσυμπιεσα λιγο και εκανα την απαναφορα πιο ευκολη αλλα παλι τα ιδια.ισως λιγο καλυτερα.να το αποσυμπιεσω και αλλο η θα χασω στο πατημα μετα?να τσεκαρω και το σταμπι ε?? | |
|
| |
thodorisk Normal gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Τόπος : Κορυδαλλος......εξω... Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Αγωνιζόμενος : Στις μπυρες..... Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 23:06 | |
| Την συμπιεση χαλαρωσε και οχι την επαναφορα...Ο γενικος κανονας λεει οτι το μηχανακι πρεπει να βυθιζεται πιο γρηγορα απ'οτι ερχεται...
Το σταμπι ελεγξε το.Καντο και ενα σερβις επι της ευκαιριας... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Πεμ 10 Οκτ 2013, 23:46 | |
| - george k6 έγραψε:
- Παιδια σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα να στριψω το κ6 και δεν τα καταφερνω!το νιωθω να με τραβαει την μουρη εξω και δεν πλαγιαζει ευκολα!βεβαια και πολυ καλα λαστοιχα δν εχω (τετραγωνιστηκαν) αλλα απο τοτε που κ αγορα ειναι χαμηλωμενο μπροστα 2,5 ποντους!παιζει ρολο;να το κανω οπως ηταν μαμα;
Επανέφερε το στο στοκ ύψος,τα καλάμια να είναι πρόσωπο με την τιμονόπλακα. Και άλλαξε τα λάστιχα,το τετράγωνο λάστιχο ακριβώς αυτή την αίσθηση σου δίνει,ότι θέλει να πάει ευθεία και ευθεία όταν στρίβεις είναι το εξωτερικό της στροφής | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Δεν στριβει! Παρ 11 Οκτ 2013, 10:35 | |
| | |
|
| |
| Δεν στριβει! | |
|