| gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 07:14 | |
| Καλησπερα παιδια...
Μου εμεινε και στον μηχανικο βρηκαμε οτι πεθανε ο ανορθωτης. , πηρε μαζι το πηνιο και να υπολογιζω κανα 400αρι χωρις εργασια οπως κ οτι ρωτησε και δεν με καλυπτει η εγγυηση στην συγκεκριμενη βλαβη....γιατι ρε παιδια ? 1 χρονο το εχω το μηχανακι...1 ζημια εβγαλε και θα την πληρωσω και απο την τσεπη μου ?
Καμια προταση ? | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 07:38 | |
| α. Βασικά το συνεργείο σου, είναι εξουσιοδοτημένο?
β. Με ποια αιτιολογία δεν στο καλύπτει (η αντιπροσωπία)? π.χ χαζομάρες λέω, έχεις τοποθετήσει φώτα xenon, έχεις βάλει συναγερμό κ.λ.π! | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 09:25 | |
| Kαλημέρα φίλε μου, και καλώς ήρθες στο :wfsdvv: . Αν το συνεργείο σου είναι εξουσιοδοτημένο ή είναι η ίδια η αντιπροσωπεία, τότε πρέπει να σου καλύψει πλήρως την βλάβη, είναι μέσα στην εγγύηση. Θυμάμαι οτι και τα CBR1000 του '04 (αυτά με την εξάτμιση στην ουρά) έβγαζαν σχεδόν όλα την ίδια βλάβη(πηνίο) και ήταν κανονικά μέσα στην εγγύηση, τα αντικαθηστούσε η αντιπροσωπεία. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 09:42 | |
| Aν ειναι ακομα στην εγγυηση πρεπει να σε καλυψει κανονικοτατα :vwrv: | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 14:05 | |
| στο k6 600 που ειχα,εκαψε ανορθωτη μετα απο 3 χρονια.εγγυηση δε το καλυπτε.
ο τοτε μαστορας (οχι αντιπροσωπια) ειπε οτι εμπαινε μονο ο αυθεντικος κ σε καμια περιπτωση κατι αλλο.και επρεπε να περιμενω 10 μερες για να ερθει. ακουσα κ μια τιμη...αστα να πανε..
επειδη εχω ακουσει,τα κουφα ανα καιρους,κ ειδικα για θεματα εγγυησης..κ επειδη ειχα καποτε ενα μηχανακι ευρωπαικο,καλο,χρυσο,τερας στη δυναμη,αλλα εσπαγε με καθε τροπο,πλεον τη ψαχνω τη δουλεια πριν σκασω τα χρηματα.
ανορθωτη εβαλα ημιτασιον 50-60 ευρω λιγοτερα,σε φιλο ηλεκτρολογο,που ειχε περασει κ σε αλλα μηχανακια.κιχ δεν εκανε το 600 λεμε.
το συμπερασμα. .μη κανεις το λαθος κ πληρωσεις φιλε.κανε μερικα τηλεφωνα,ρωτα κ αλλου.εισαι σε ΕΓΓΥΗΣΗ. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 17 Ιουλ 2009, 16:56 | |
| Νεα θα εχω σε καμια ωρα που θα παω απο εκει που το πηρα. Στο μηχανακι δεν εχω βαλει xenon και εχει συναγερμο μετα οπου μου τον εβαλε το καταστημα που το αγορασα (κατα την αγορα) να πω την αληθεια δεν εχω κανει κατι στο μηχανακι...μαμα ειναι..ουτε λαμπες αλλαγη ουτε τιποτα. Θα ποσταρω οταν γυρισω απο το καταστημα,αλλα και παλι οταν παω εκει το μηχανακι θα ξερω σιγουρα....βλεπουμε! Σημ. Στο www.gixxer.com υπαρχουν πολλα κρουσματα σε κ6/κ7 600 κ 750 !!! Στα χοντα που ειναι γνωστο το προβλημα γιατι τους αλλαζουν στην εγγυηση ? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 31 Ιουλ 2009, 19:17 | |
| Αν και πηρε λιγο καιρο...ολα οκ τελικα...αλλαχτηκαν ολα μεσα στην εγγυηση! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 31 Ιουλ 2009, 19:22 | |
| - platonas έγραψε:
- Αν και πηρε λιγο καιρο...ολα οκ τελικα...αλλαχτηκαν ολα μεσα στην εγγυηση!
μπραβο ομορφα νεα αυτα!! :darg: | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 31 Ιουλ 2009, 21:42 | |
| - platonas έγραψε:
- Καλησπερα παιδια...
Μου εμεινε και στον μηχανικο βρηκαμε οτι πεθανε ο ανορθωτης. , πηρε μαζι το πηνιο και να υπολογιζω κανα 400αρι χωρις εργασια οπως κ οτι ρωτησε και δεν με καλυπτει η εγγυηση στην συγκεκριμενη βλαβη.... - platonas έγραψε:
μια χαρα το καλυπτε η εγγυηση τελικα..... :vwrv: :vwrv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Παρ 31 Ιουλ 2009, 21:46 | |
| - panosk8 έγραψε:
- platonas έγραψε:
- Καλησπερα παιδια...
Μου εμεινε και στον μηχανικο βρηκαμε οτι πεθανε ο ανορθωτης. , πηρε μαζι το πηνιο και να υπολογιζω κανα 400αρι χωρις εργασια οπως κ οτι ρωτησε και δεν με καλυπτει η εγγυηση στην συγκεκριμενη βλαβη....
- platonas έγραψε:
μια χαρα το καλυπτε η εγγυηση τελικα..... :vwrv: :vwrv: Οταν μιλαει ο Jimk7 οι αλλοι να ακουνε :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Σαβ 01 Αυγ 2009, 15:29 | |
| Χα χα......ιστορια χωρις τελος θα γινει......γυρναω σημερα απο την δουλεια,βγαινει ενα τουτου να αλλαξει λωριδα(ακριβως μπροστα μου) ,κοβω.....παταω κορνα....και δεν ακουγετε τιποτα !!!! | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Σαβ 01 Αυγ 2009, 18:34 | |
| παντως παιδια επειδη δουλευω σε αντιπροσωπεια (honda)μοτο σας λεω οτι καμμια εταιρια δεν καλυπτει στην εγγυηση ηλεκτρικη βλαβη βλ.ανορθωτης ακομα και μιας ημερας να ειναι το μηχανακι!! αν θελετε διαβαστε και το βιβλιαρακι που εχει η μοτο να δειτε οτι το διευκρινιζει. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Σαβ 01 Αυγ 2009, 20:24 | |
| - gostrider έγραψε:
- παντως παιδια επειδη δουλευω σε αντιπροσωπεια (honda)μοτο σας λεω οτι καμμια εταιρια δεν καλυπτει στην εγγυηση ηλεκτρικη βλαβη βλ.ανορθωτης ακομα και μιας ημερας να ειναι το μηχανακι!! αν θελετε διαβαστε και το βιβλιαρακι που εχει η μοτο να δειτε οτι το διευκρινιζει.
Δεν ξερω τι κανει η honda (αν και καλης θελησης στα αλλαζουν κι αυτοι ) αλλα στη suzuki σε καλυβουν κανονικα :vwrv: εκτος ποια αν εχεις προβλημα με τη παταρια :P κι αυτο εγινε τωρα τελευταια γιατι δεν τις φτιαχνουν πια στην Ιαπωνια :logugj: | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση Κυρ 02 Αυγ 2009, 17:08 | |
| Στης Suzuki παντως λεει 2 χρονια για ηλεκτρικα και μηχανικα μερη (για ανω 250κ και 1 χρονο για μικροτερου κυβισμου)
Φιλος μου σε cbr 600rr εχει αλλαξει ανορθωτη 4 μηνες απο την αγορα και το καλυψε η εγγυηση.
Για suzuki πλεον ειμαι και εγω παραδειγμα!! | |
|
| |
| gsxr 750 k7 - ανορθωτης - πηνιο και εγγυηση | |
|